Kриза на средната възраст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Kриза на средната възраст
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2201 пъти
Искам и аз да ви разкажа моята история. Преди половин година започнах връзка с женен мъж, чиято жена и дете са в чужбина по тяхно желание. От 4 години живеят разделени, тя не му дава даже пълноценен контакт с детето им което е девойка на 16год. Раздялата им е настъпила защото жена му е имала връзка с друг мъж там и съответно нещата са станали всеобщо достояние. Сега съжителстваме заедно и няма как да скрия се чувстваме добре заедно. Но винаги има НО... неговата майка започна някаква психо атака на тема детето, започна да върти и интриги с детето и жена му, което влияе зле на обстановката и мислите. Обтчгат се излишно отношенията. Започнаха и да го заплашват, че ако се разведе, ще изгуби и детето си, с което за жалост нямат и елемнтарна връзка на комуникация. Дилемата е голяма аз или детето, макар да искаме заедно да отгледаме децата неговото и моето. Зная че съвети трудно се дават, но комнетарите Ви ще са добре дошли, мненията отстрани на ситуацияата също са важни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5e58dded81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

От написаното излиза, че няма никаква вероятност мъжът, с когото имаш връзка, и съпругата му да се съберат отново, просто най-нормалният вариант в този случай е да си оформят развода. Дъщеря му е на 16 год., не е малко момиче, ако иска да поддържат връзка ще се намери начин, ако пък майка й е решила да я настройва против баща й, от нея си зависи да си прави сама преценките, а не да се влияе само от майка си.
А мъжът, с когото имаш връзка, сигурно е на около 40 години вече, зрял човек и самият той родител, странно би било да се остави да го манипулира майка му. Поговори с него, обясни му, че не искаш да си пречка за контакта с дъщеря му, но и че искаш да сте заедно, внимавай да не нападаш майка му словесно, бъди деликатна. В крайна сметка какво иска майка му - хем изоставен от собствената си съпруга, хем да няма право да се разведе и да бъде щастлив с друга жена. При всички случай ти желая успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 79cec3a8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е по този случай ти какво да правиш? Да седи и чакаш някога нещата да се променят? Ами ако не се променят? ами ако не ти казва истината и я обича и чака да се върне?
Знам че е хубаво човек да влиза в положението на партньора си, но до време, после става някак тежко, както вероятно усещаш.
Да си проучва нещата юридически, да се оправя, но да не те залъгва.
Постави граница.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2415aa5824
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябва да решиш какво ще правиш. Явно съдбата така те предизвиква да действаш. Сега просто си живеете заедно и отлагате проблемите - свекървата, детето и т. н.
Действай/действайте, но умно. Природата не търпи това състояние явно. Не се сърди и дразни на никого. Приемай съвети, но помни, че ти трябва да решиш. Семейството и съжителството си е отговорност. Време е да я поемеш явно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e31110aac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за отделеното време да напишете коментарите си. Благодаря и за съветите които ми давате и надявам се да продължите с тях.
Нещата за броени дни излязоха извън контрол: Съпругата му отказва да дойде да се разведе, отказва и докумет от училище за завършен клас, за да може тук да се запише да учи. Иска само декларация за напускане на страната за детето.
Домашните скандали и тормоз продължават с пълна сила пред детето да "мачкат" сина си, нейния баща.
Самото дете изпадна в криза от факта, че искаме да живеем заедно всички и отделно. Иска да се прибере в Гърция при майка си.
А аз усещам все по-голяма вина, че ще си загуби детето отново заради мен, макар че то си живееше при майката до сега с години.
Наистина много ми тежи вече. Не искам дете да страда заради мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker