Старата и единствена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Старата и единствена любов
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2187 пъти
Здравейте, момиче съм или жена както предпочитате на 22 години. Имам нужда от съвет или по-скоро от подкрепа или от разбиране, а може би просто да си споделя, защото не мога да си кажа на никого.

Като ученичка си харесах едно момче и ходих с него около година, но не сериозно по негово желание. Аз много го харесвах, но виждах, че той няма сериозни намерения към мен. Започнахме да правим секс, след известно време го попитах в прав текст:"Само секс ли искаш от мен? "Той каза:"Ти си умно момиче, няма да те лъжа не искам нищо сериозно". Помня го до ден днешен :( Той е страхотен към него изпитвам нещо неописуемо. Но реших, че ще тръгна с някой, който иска сериозна връзка и така и стана. Ходих с момчета, дори сега имам страхотна връзка от 1 година с много добро момче-обича ме, съобразява се с мен, глези ме, помага ми, никога нищо лошо не съм видяла от него, но дивото ме зове :DМомчето, което толкова харесвсам ме търси от 1/2 година, иска сериозна връзка с мен, моли ми се, плаче(сърцето ми се къса), но ме е страх да изоставя връзката си, защото имам всичко, което една жена може да иска от един мъж и все пак искам до полуда друг. Видяхме се няколко пъти тайно, той искаше да ме целуне всеки път, но аз не позволих, въпреки, че много ми се иска.

Страх ме е да съм с него, той не може да ми предложи, това което имам от материалната страна ни най-малко. Но това не е чак толкова голям проблем-всичко се постига, но страх ме е да го докосна, съобразявам се какво говоря да не би да сбъркам с нещо, срах ме е да не ме нарани или нз нз... от няколко дни сме спряли всякаква комуникация по мое желание, но аз виждам че страда(разбирам от приятели и социални мрежи)и аз ще полудея нз какво да правя...

дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: d1b9e6b145
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди при дивото, но не заради него, а заради сегашния ти приятел. Ако е толкова уникален, заслужава да обича жена, която ще обича него, а не друг. С другото момче са ви взаимни чувствата, има химия и привличане, а сега реално лъжеш гаджето си, че го обичаш и искаш да си с него. Не е физическа, а емоционална изневяра. Остави го и тръгни с този, които кара сърцето ти да бие по-бързо.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fb31be86f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никакви такива филми мила. Да не си посмяла да се залъжеш по този малоумник :).

Щом не те е оценил тогава - майната му. За да го затапиш и да му бръкнеш в душата му кажи и ти същото: "Умно момче си, няма да те лъжа, с теб не искам нищо сериозно" :) И го остави. Дивото, както го наричаш ти не знам на какво се основава, но със сигурност не е и на 1% от това, което е със сегашният ти :). Не се занимавай.

Аз преди време вървях подир едно момиче, което не ме отразяваше и не ме харесваше, и искрено исках сериозна връзка с нея. Тя не ме искаше...

Със сегашната ми приятелка сме в много добри отношения и когато преди време правихме секс за пръв път още на същата вечер и казах, че искам да сме заедно и да имаме дълга връзка. Съгласи се да опитаме и сега вече 2 години сме заедно. Още от началото онази, когато разбра, че момичето ми ме е оценила от първият момент щеше да се пръсне от яд и завист. И в момента ме занимава и ми говори да сме заедно, и да я правя каквото си искам, но нещо не ме блазни :). Искам си сегашното момиче и съм си с нея.

Тъй, че вземай пример от мен и такива като мен. Да те е оценил тогава. Цитирай го каквото и той ти е казал тогава с пренебрежение и непукизъм.. ще се пръсне :). ГАРАНЦИЯ!!!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7509db709f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Дааа, подкрепям мнението на номер 2!

Съдбата те изпитва! Бъди разумна и отдай любовта и вниманието си на сегашния ти приятел! Иначе ще страдаш и то много - ГАРАНЦИЯ и от мен!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c1cd5cd95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно подкрепям номер 2! Не си ритай късметчето, защото после ще съжаляваш, а късмета веднъж каца на рамото. Тия тръпки, адреналини... всичко е до време. Трябва ти човек, който те уважава, цени отношенията ви и иска да сте заедно. Не се залъгвай, че само старата любов е единствена, защото ако сега безпричинно зарежеш човека до теб, скоро ще изпаднеш в незавидното положение на бившия ти любим. Дори ще е по- лошо, защото си търсила сериозна връзка и си се отказала от нея, заради несериозната.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 79f0ca6b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Колкото повече се стараеш да го забравиш-толкова по-зле

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker