Отблъсква ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отблъсква ме
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2858 пъти
На 34 год. съм. Запознахме се по интернет, почти не сме си чатили, видяхме се и се харесахме... Първоначално излизахме 2-3 пъти в седмицата, постепенно - по-рядко. Причини - той има много работа, пътува, в командировки, често и с дни... В периодите между срещите, ако аз не му пиша или звъня - той не намира за нужно да се свърже с мен. Аз съм толерантна и не съм го притискала, до един момент, в който реших, че, за да не иска да се виждаме, значи не ме харесва достатъчно, вероятно размисля дали да не престанем да се виждаме...
Написах му смс, че се притеснявам от това, че се виждаме рядко и обикновено аз съм тази, която търси контакт (което не е често - търся го, след като са минали 10-15 дена)... Видяхме се, поговорихме, увери ме, че ме харесва, но си има проблеми и за това така се развиват нещата... Повярвах, съчувствах... И после 10 дена пак нищо (една седмица беше в командировка в чужбина, но не е невъзможно да напише нещо... ). Това ме накара да започна серия смс-и, в които написах всичко, което ме притеснява - винаги е казвал, че държи да съм истинска и да не крия чувствата, мислите и емоциите си. Видяхме се отново, той беше нападателен, обвини ме, че съм го притискала, била съм прогнозиране и планиране, все неща, които аз не съм! Каза, че ще помисли дали има смисъл да продължим да се виждаме и не се е обадил повече...
ИМа ли смисъл да чакам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0807d01ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай повече. Личи си, че и двамата не сте влюбени, а влюбването е важно за началото на истинската връзка. За да имаш обич и любов един ден ти трябва това лудо време в началото. Той не те харесва достатачно или просто има някакъв проблем, а ти пък по-скоро търсиш човек, за да не си сама, а не си влюбена (личи си по написаното). Ако беше влюбена нямаше да чакаш 15 дни, за да го потърсиш. Не прави компромис. Остани по-добре сама, отколкото да си с човек, когото не харесваш истински

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: dc7adb6be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не няма смисъл. Винаги слушай вътрешните си усещания. Където и да си толкова един телефон да не можеш да звъннеш или един смс, не ми се вярва. Сигурно те държи като някакъв резервен вариант и има друга, с които още не са ясни нещата, затова не прекратява и с теб. Но това е началото на връзката, в която би трябвало най-много да искате да се виждате, а щом не е така няма смисъл. А и една връзка би трябвало да се поддържа от двама, а не както при теб само ти движиш нещата. Зарязвай го този без да се замислиш освен ако не предпочиташ само да се измъчваш. Освен това разбирам да му звъниш всеки ден да казва, че го притискаш, а то през 10 дни, абе попаднала си на поредния неориентиран мухльо. Запомни какво е правил и вече ако пак попаднеш на такъв бягай надалеч.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 55cef13c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма смисъл. Ако той имаше интерес към теб щеше да те потърси сам. Или поне да отговори на смс-ите ти. Остави го и продължи напред. И много важно - не се връзвай на приказки, че ще се промени и нещата ще се оправят.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9a95e917e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ми е тежко, в началото не бях влюбена, но сега не е така... А съм го търсила през 10 - 15 дена, точно, за да не се почувства притиснат, през това време аз съм се измъчвала много...
Чувствам се несправедливо обвинена в нещо, което не съм направила... В един момент започвам да се чудя дали наистина нещо не съм объркала аз? !

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b6abc431af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Зарежи го, не страдай, няма смисъл..

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d23ea04126
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не, ти не си объркала нищо! Привличането между двама души трябва да е взаимно. Иначе, когато е едностранно, се превръща в обсебване – мисъл за един човек, която е непрекъснато в главата ти, а него просто го няма. Много е страшно това, но ти не си единствената, на която се е случвало. Така се трупа опит.
Имаше една прекрасна мисъл от „Души в окови” на Самърсет Моъм. И мисълта е горе-долу следната: „Не зная какво е това, което кара някой да те обича, но ако то не съществува, не можеш да го създадеш нито с доброта, нито с щедрост, нито с каквото и да е друго на този свят. ” Затова отношението на този човек към теб не зависи от твоето поведение. Той не е усетил магията по отношение на теб, въпреки, че може би те харесва. Разликата между „искам! ” и „нямам нищо против! ” е огромна. Проумей това, приеми го и продължи напред. Не го търси по никакъв повод! Категорично! Така, все пак има 1% шанс да те потърси той след време. Ако ти изобщо го искаш тогава. В случай, че продължиш да го търсиш сега, каузата е 100% загубена. Не си струва, повярвай на мен и на другите, които са написали коментар. Сега ти е гадно, защото сама си се "вкарала в един филм", с чийто сюжет ти е трудно да се разделиш. Направи го, обаче, за свое добро. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: aa8b547607
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за коментарите, особено за последния - аз стигам до същия извод, "насила хубост не става"...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ced16cbc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Тоя филм и аз съм го играл с една бивша. Не стига, че все нямаше време за мен и се виждахме с 300 зора веднъж на 2 седмици с една изврънкана среща, ами и после ме изкара безсърдечно нищожество, задето сложих край на агонията и казах "баста! " Колкото по- рано и по- категорично прекратиш отношенията си с такъв егоист - толкова по- добре.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3c8c63b009
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не се занимавай, няма смисъл. Казвам ти го от собствен горчив опит, който имах с подобен индивид. Той не знаеше какво иска и дали въобще иска мен. Е, убедих се, че когато един мъж те иска, обезумява, прави всичко възможно, за да достигне до теб, но не и да чака по 15 дни ТИ да го потърсиш. Абсурд! Поне за едно съм му благодарна- че разбрах какво да не правя за един мъж и ми показа как се държи мъж, който НЕ харесва дадена жена. Та и ти си дай сметка, че смисъл от цялата работа няма и продължи напред да търсиш подходящ партньор без да си губиш времето по този мъчителен за теб начин. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker