Напрежението вкъщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Напрежението вкъщи
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2109 пъти
Споделям тази история, защото ми трябва съвет.
Вчера сутринта си изпуснах нервите, защото за пореден път мъжът ми ме ядоса. Има дразнещи навици, които аз искам да изкореня. На външен вид, перфектен е, обноските му също са добри... но проблемът ми е друг. Дразни ме по един специфичен начин. Като се започне от елементарни примери - ходи след мен и гаси лампите, като мрънка ; аз съм подредила, а той размества ; когато се храним, той все граби от моята чиния, вместо да си сложи на него си. На пръв поглед - елементарни неща, но когато се връщаш изтощен от работа и някой се държи така... изобщо не е приятно. Моята професия е достатъчно напрягаща и важна. Имаме трима сина - на 4, на 7, и на 14 години, и сякаш те са ми малко, пък сега и той. Наистина съм много напрегната и изнервена. Аз съм говорила с него за тези неща, а той се прави, че не разбира какво е направил и пр. Моля ви, дайте ви съвет какво да направя, за да намаля стреса, защото 4 - те \"момчета\" вкъщи прекаляват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 35638b6cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че ти е време за почивка. Помисли за семейна терапия или поне ти потърси психоаналитик, ако това дразнене се е появило след раждане (на последното дете? ). Възможно е да имаш проблеми, за които не подозираш. Това, което описваш са само симптомите. Ако не направиш нещо, може би рискуваш брака си.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 217d6f7d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той е правил и преди така, но не те е дразнело, нали? Това показва, че тръпката между вас е изместена от раздразнението. Помисли за семейна психотерапия.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 187112662d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Така като вземете да давате съвети за психоаналитици.. тя жената казва, че няма време главата да си вдигне, а камо ли да троши време и пари по психоаналитици и то в България повечето недоказани. Моят личен опит какво показва-когато съм в овулация, мъжа ми ме дразни само дето диша наоколо, горкия, нищо не ми прави, ама една чаша вода да изпие и ми се струва, че самолет е минал през стаята. Дразни ме как яде, как говори, абе всичко, готова съм в капка вода да го удавя... После, идва ми цикъла и мирясвам, защото почвам да мисля за секс... Тъпо е, но това е живота.. Човек себе си не може да понася на моменти, пък той нали е най близкият и го отнася. Не го мисли толкова, не се вторачвай в него и не го гледай под лупа, дори не се напрягай да го слушаш какво ти говори, мисли си за нещо друго и се разсейвай. какво да се прави, не е лесно с един човек да делите всичко в продължение на години. Изнервените моменти гледай да минават по отгоре-отгоре и чакай хубавите. Успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d9ed0e257d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък мисля, че ти не го обичаш. Когато човек обича, такива дребни всекидневни неща или не им обръща внимание, или ги възприема шеговито, т. е., обича го и с тях. Нещо много насериозно си се взела. Важна била работата ти, отговорна била. А неговата да не би да не е? От писмото ти лъха ужасно високомерие и е отвратително, че го демонстрираш спрямо най-близките си. Не мога и не искам да разбера жени като теб.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0d72efcb3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Май е време за изневяра. Намери си някой за да разтовариш напрежението и всико ще е наред. Няма да забелязваш нищо от това което те е дразнело преди:)

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4be2ddbb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тогава му кажи какво те дразни, ама спокойно без викове и крясъци.
Той минава след теб и гаси лампите-в къщи аз съм тази която прави това. Мен ме дразни това, че е разсвяткал навсякъде, при положение, че никой няма в стаята -на кого му е нужно това осветление, това натоварва мрежата, а и харчи пари. За мен това е дразнещото. Няма чувство за икономичност и за щадене на ресурси.... как ме дразни това.
Това, че размества... ако размества нещо така, че на него му е удобно -не се втелясвай толкова. Все пак дома ви не е музей.
Когато се храните той граби от твоята чиния.... Ами ако си му сложила малко и ако не му се става точно сега... щото е изморен, щото го мързи и други такива. Ами кажи му спокойно, че не ти е приятно така. Обясни му, че за теб е много дразнещо тогава и постигнете компромис, защото това са дребни неща.... Днес това утре друго и така лека полека ще се намразите. Трябва и ти да се научиш на компромиси малко да видите до къде може да стигнете и така да се премирите взаимно. Защото като се натрупа така и няма да усетиш каква празнина ще зейне между вас.... от едни дребни нещица. Говорене с любов и търпение е нужно тук.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: be5e4b7f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правете повече секс,бе хора :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6f968c8fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мисля, че проблема не са неговите навици, а твоите нерви, почини си малко това са нормални неща все пак за това може да се направи компромис, сигурно и в теб има нещо, което го дразни, но той се съобразява не си изкарвай яда на него и децата. Най-добре вземи един ден да не си на работа остави му децата и излез за целия ден с приятели или сама да си починеш.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ea90cb24dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Определено проблема не са неговите навици, а твоите нерви. Не видях да си написала нещо наистина дразнещо в този човек, а елементарни навици, но все пак имате сравнително дълъг семеен живот, едва ли сега ги забелязваш. Недей да бъдеш прекалено критична, и ти вероятно правиш неща, които на него не му харесват. Мислиш ли, че една нервна, изморена от работа, че и мрънкаща жена също е приятна картинка?
Бъди спокойна и живей живота си с този човек, спомни си защо си с него и имате 3 деца. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7b4f4ead7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имаш нужда от малко въздух. Вземи си почивка или намери начин да релаксираш в къщи. Аз, примерно си почивам, като чета любима книга, или гледам любим филм с чаша вино. Намери твоя начин. Разходка за час в някой парк, сама просто за да се разсееш. Аз се изнервям 1-2 преди мензис и повреме на самия мензис. Но, всеки в моето семейство има дразнещи навици, ако почнем насериозно, нали си представяш- ще се избием. Гледай с повече смях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker