Аз в любовен триъгълник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз в любовен триъгълник
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2664 пъти
Аз.. 25 годишна- прекалено влюбчива, или обичаща единствено себе си..
Не търся съвет, просто искам да споделя пред непозната аудитория като се надявам да не ме заболи толкова, колкото би ме заболяло от коментар на близък приятел например.
Живота ми е пълен хаус. Пълно безхаберие и беднота цари в душата и тялото ми. С каквото и да се захвана, губя бързо интерес и с това огорчавам родителите си, които вложиха много труд и средства да ме отгледат, възпитат и направят от мен човекът, който съм в момента. Претенции за това колко стойностна съм, нямам никакви.. а последните събития сочат достатъчно показателно на мен самата какво представлявам всъщност. Имам "връзка" от 1 година с голямата ми любов. Онази сбъдната детска любов, която е била винаги някъде наблизо около теб и е чакала да се разпали. Бяхме дълги години приятели, а накрая, когато любовта ни беше факт сърцата и на двама ни ликуваха :) Много хубави спомени имам с този мъж.. докато не се появи вторият. В продължение на 5 месеца се лутам между два противополойни свята- единият тъмен и мургав, темпераметен, обаятелен, енергичен и невероятен, а другият светъл, рус, интелигентен, спокоен, уравновесен.. С единият се забавлявам на макс, а с другият се обогатявам духовно. Понякога тайничко се надявам да разберат какво безхарактерно момиче имат до себе си и да намерят правилните половинки за себе си, а в следващият момент правя всичко възможно, за да прикрия предателството си като единствената подбуда, караща ме да го правя е собственото ми удовлетворение. Аз на това му казвам егоизъм. Чудя се обичам ли ги и двамата, или никой не обичам повече от себе си и защо за Бога съм изправена пред този избор. Вие как бихте постъпили на мое място?
Благодаря сърдечно :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 07a7b9b287
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако обичаше истински първият, нямаше да има втори. Дай шанс на втория. Избери един от двамата - този, към когото те тегли повече сърцето. Не е правилно просто това, което правиш и до никъде няма да стигнеш - нещата само ще се забатачват и нищо няма да изградиш. Вземи решение и го следвай. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fd38c382cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно се дава съвет на жена, която знае точно какво прави. Все ще дойде време, когато или ще ти се наложи да избереш или те ще разберат един за друг. Аз бих ти казала да се забавляваш докато можеш... така или иначе накрая всички ще сте наранени. Мисляче това си го знаеш.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a3808cf3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Зодия риби ли си? Или някаква въздушна?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0f6b507521
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бих избрала връзката с бъдеще и това направих! Имаш три варианта връзката с русото момче или другото и третия връзката със самата себе си, ако знаеш коя си и къде си ще знаеш какво да направиш. Аз избрах момчето с което мога да съм щастлива и още много време (русото в твоя случай) и също реших да му "изневерявам" със себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0ed927b09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ха, доста позната история! Аз съм в същата ситуация в момента и много добре разбирам колко объркана се чувстваш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3d3a70ea5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз съм така, мацка, споко. С интерес ще следя историята ти. :)))

*Котарана

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1698eded34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Караш ме да се смея! Идеалния мъж не съществува, както и вечната любов. В момента си в такава възраст, която е в сблъсак с реалноста. Нормално е да харесваш от всичко по малко и нищо не ти пречи да продължиш по същия начин и с двамата. Казваш че си влюбена и в двамата.... ами със сигурност не си. Когато наистина се влюбиш, няма да виждаш никой друг а само него(х), защото ти самата няма да искаш да виждаш друг. А и истинската любов е вид слепота, но трае до една година. След проглеждането, виждаш колко много неща му липсват и започваш да се оглеждаш за следващия. Живота е кръговрат а вечните неща са за наивниците.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1dfc1528a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В същата ситуация съм с тази разлика обаче, че обичам този с който не мога да бъда защото не му стиска да зареже приятелката си понеже е ужасно лабилна. е така стоим близо година и честно казано се уморих да го мисля. някъде там може да е моят човек, а може и да е този незнам... понякога ни се случват странни неща, а понякога просто хората се променят. в твоя случа? според мен ти искаш втория. помисли добре, защото всичко рано или късно излиза наяве

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 61c933cb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом и двамата ти харесват, защо не опитате тройка? Струва ми се добър начин да се опознаят...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ea9312815e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз бях така, и накрая всичко се провали... сега съм с втория, но всичко в мен крещи за първия. И се чудя защо провалих здравата си връзка заради моментно увлечение??? Но момичетата сме такива- глупави и наивни.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: defdc7e4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спокойно! Има много като теб. Включително и аз. Само дето моята връзка е 8 години. И от 6 месеца съм в кюпа. Плувам усърдно, за да не се удавя. Имай предвид, че не можеш да продължаваш така вечно. Трябва да вземеш решение и то бързо иначе ще се самоунищожиш (чисто психически). Иначе 1 е прав/а - ако обичахме истински първите, нямаше да ги има вторите...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4f26b1d468
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Втория предполагам, че знае за първия, от което следва, че едва ли би се събрал сериозно с теб, защото винаги ще има едно на ум, че ще изневериш в един момент на него, както сега изневеряваш с него. Съответно се моли първия да не разбере, защото разбере ли, от два стола падаш на земята!
М 30

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 28c896fa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   N 13, пека се на същия огън като авторката. На моменти даже си мечтая да падна от двата стола на земята, че не се издържа вече, ама историята с двете ми паралелни връзки продължава втора година. Преди си мислех, че любовника го устройват отношенията ни такива, каквито са и поне той е щастлив, но в последно време започна да разсейва заблудата ми. До този момент успявам да отклонявам опитите му за сериозен разговор за отношенията ни, но усещам, че скоро ще ме притисне в ъгъла и няма мърдане. Обичам го, искам да съм само с него, но не мога да оставя мъжа си, който е зависим и емоционално, и материално от мене.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5df3a4f060
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравейте, приятели,
сърдечно благодаря за мненията и съветите ви.
По моя случай има естествена развръзка.
Бях за месец в България, а връзка поддържах с идвамата младежи по интернет. Както се досещате отношенията с идвамата поохладняха дръстично. Тъкмо се бях насочила към русокосият и той наби образно казано зверски спирачки.. попитах го няколко пъти какво става и какво се променя без мое знание, а той все отрича да става каквото и да било. Имал проблеми в работата, постоянно беше изморен, а накрая винаги завършваше с това колко му липсвам и как няма търпение да се прибера. Е, прибрах се, а той вече 2-ри ден не намира време за мен. Снощи му казах, че цялата тази ситуация не е нормална и да се замисли какво правим... ще бъдем ли заедно или всеки ще си прави каквото му харесва, а той отговори, че не бил готов за връзка. Държал на мен и искал да продължим да се виждаме, но за момента кариерата поставял на първо място сред преоритети си. Няма друга, сигурна съм, защото го познавам много добре и щеше да ми сподели, ако това беше причината. Просто не мога да проумея как за толкова кратко време този човек успя да ме грабне и при мисълта за него да предизвиква неспокойствие в душата ми.. Губя го, под достойнството ми е предвид двойнствената игра, която играх до момента да се примиря с тази негова молба и слагам точка на тази история. Ще пазя топли чувства към него, но не приемам начинът, по който така елегантно ми каза, , че едва ли не иска само секс развлечения. На другото момче мисля да кажа истината, да му се извиня и ако може да приеме извиненията заедно с молбата да съхраним дългогодишното ни приятелство ще бъда много доволна. За мен остана поуката и горчивият опит. Ще се отддам на задълженията си и известно време ще преустанова отношенията ми с мъжете :) Всичко добро ви желая :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker