Обичам го - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2301 пъти
Здравейте! С приятеля ми сме заедно вече 7 месеца. В началото като се запознахме си нямах и на идея, че ще се влюбя така силно в него, но се случи. Аз съм на 16, а той на 18. Животът ми се промени, от както той е в него и до преди един месец ние бяхме неразделни. Половин година ние бяхме като залепени един към друг, минахме през много проблеми, но се справихме и запазихме връзката си. Обаче сега той си намери лятна работа, а аз не мога (явно на никого не му се занимава с 16-годишни). Ок, зарадвах се, но той се прибира към 19:30 от работа, много изморен (мие коли по цял ден), аз ходя на фитнес, оправям в къщи, оправям документи и аз също съм капнала, уча и теми по химия и биология (подготвям се да кандидатствам в му-варна). За да се видим, то трябва да е вечер, но и двамата сме изморени. Как да не се отдалечим един от друг? Имаме общи планове за бъдещето си, двамата искаме да отидем във Варна и там аз да уча за зъболекар, а той да учи в техническия. Обаче не искам заради тази работа да се отдалечим един от друг, защото аз наистина много го обичам!


Благодаря, че прочетохте историята ми и ако може някой да ми помогне с някакъв съвет, как да запазя връзката си здрава, нека помогне. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1472dd4669
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, аз и приятелят ми сме заедно от 6 месеца, но скоро отиде да работи във Варна за лятото. Да, може би ти е някак странно, че до сега сте били постоянно заедно и в един момент започвате да отделяте по-малко време един за друг, но това е временно :) А и това, че не сте нон-стоп заедно съвсем не означава, че ще се отдалечите. Ние нямаме възможност да се виждаме, тъй като той е във Варна, а градът, в който аз живея е в централна България и чакам с нетърпение август месец за да се прибере и да се видим (знам, че звуча доста глуповато ;д). Просто като пример ти давам нас, защото сега единствено можем да се чуваме по телефона или скайп, но съвсем не сме се отдалечили. Ако информацията ще ти помогне, аз съм на 16, а той на 20. Имайте си доверие, говорете, споделяйте, обичайте се! Успех ви пожелавам! :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9fe58df520
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Учи, гони си твоите цели в живота, ако се обичате любовта ви ще оцелее и на разстояние. Може и да съжаляваш след години, че не си учила и заради него променяш целите си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker