Хванах жена ми в крачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хванах жена ми в крачка
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 6652 пъти
Преди пет дни разбрах че жена ми има тайни от мен. Намерих чужд телефон в къщи, с бележка ОБИЧАМ ТЕ и я попитах чий е? Първо ме излъга че е на нейна приятелка но като я накарах да го включи се оказа че приятелчето и е го е дал да се чуват тайно. След 30 мин. разправии ми каза и ме уверяваше че няма нищо м/у тях само празни приказки. Според телефона доста си бяха поприказвали за 3 дни и накрая нищо не се е случвало. Чудя се какво да правя имаме и две момчета на 8 и 2 години и брак от 9 години. Никога не съм и изневерявал имал съм възможност но винаги съм и бил верен и я обичам но това не мога да го преживея. Как да постъпя дайте ми съвет. На всичко отгоре продължава да ме лъже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4776c33f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Щом не можеш да го преживееш, не й прощавай. Виж, увери се първо дали е имало нещо между тях... но според мен няма смисъл да прави какъвто и да е било компромис, защото ако не я беше хванал - нямаше да разбереш нищо.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4348869e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Явно нещата са сериозни! Никой не дава телефон току така на друг човек. Накарай я да ти каже истината или сам стигни до нея. Ако ти е изневерила ще го направи пак! Компромиси със себе си не прави заради никой! Мая

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e710893734
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Щом те лъже, се махай от нея. Ако ли не си я търпи такава лъжлива, невярна.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 432b33dff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Питаш как да постъпиш?
Е защо реши, че ние знаем?
Предполагам, че най-разумно би било да я натириш, защото ням да се спре гаранция, а още по бруталното е че те лъже в очите без да и пука, само за да се размине със семейните драми. Даже мога да се обзаложа, че докато ти си писал тази тема, тя е разправяла на приятели колко тъпо си я хванал в крачка и как трябва да измисли нови номера. Просто би било глупаво да очакваш че до сега те е лъгала и изведнъж ще спре, само защото си я бил хванал :)

Разбира се нищо от горното като твое участие няма да се случи, защото ще ти е по-лесно да се направиш че и вярваш и то не заради нея, а заради самият теб. ЩЕ и повярваш, тя ще се прави а добра домакиня месец-два докато всичко се размине и после ще си продължи по старо му, а ти ще си щастлив че жена ти се е кротнала, самозащото няма да и знаеш новите номера.
И както се казва, ще има хепи енд, заживели в блаженна заблуда.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: aa716a90ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Дано само да не си онзи индивид, дето все хваща жена си в крачка и почва едни диалози с коментиращите...

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 76c35cc826
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Брато, кво да ти кажа, жена тръгне ли да изневерява, отпиши я като жена и като човек. Напиши повечко за вашите отношения, дали от известен период се държи странно и т. н. Прави ли ти скандали или напротив държи се подозрително мило и грижовно? Виж темата "изневеряващите жени". Там съм описал стъпките и поведението на изневеряващите жени. За мен е ясна работата. Вероятно има връзка от месеци с тоя боклук, а може и дори да го познаваш. Няма как да ти дадем съвет, щото съм бил в твоята ситуация месеци наред и кгоато накрая я залових и тя си призна всичко, просто и казах или прекратява извънбрачната си връзка или се развеждаме, щото и на мен ми беше сложно заради детето. Но имай предвид, че дори и да ти обещае, че никога повече няма да се види с приятелчето ти, вероятността да те измами е 99, 9%, тъй че изчакай за малко и я хвани в крачка. Спокойно можеш да я проследиш. Ако желаеш ще ти кажа кво да направиш за да се увериш, че няма смисъл от такава жена и такъв брак в лъжи и невярност. Разведох се и колкото и да боли, ще я преживееш. Знам, че я обичаш, знам колко си наранен и как те разяжда отвътре, но времето ще те излекува. Жалко приятел, тази жена ти преобръща живота наопаки, но трябва да си много силен и да не се даваш. Разкриеш ли изневярата и, считай, че тя ще направи всичко възможно да те очерни, а вероятно и вече го прави пред курвенските си приятелки и майка си. Пред ебача си, те е представила като пълен идиот и бунак, тесногръд грубиян, който не и обръща внимание и прочие и прочие. Ако аферата и е от скоро, може би все още не е започнала кампания по опетнение на личността ти, но ако между вас започне да ескалира напрежение бъди сигурен, че ще бъдеш обвинен в какво ли не.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d53ea751d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Без да съм видяла какво ще ти кажат другите, вече знам какви ще бъдат коментарите. Също така мисля, че няма да постъпиш правилно щом имаш време да пишеш в сайта и да искаш мнения, вместо вече да си на километри от нея...
И все пак.... няма какво да се чудиш. Щом познаваш себе си и знаеш, че не си от хората, които преживяват такива неща спокойно-просто си хващай пътеките и я остави сама да си оправя кашите, дето ги е надробила.
От опит ще ти кажа, че ако поради някаква абсурдна причина решиш да останеш с тази жена "заради децата", случилото се ще се забие в теб и няма да го забравиш, винаги щом я погледнеш ще си спомняш и накрая така или иначе просто ще се разделите....

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4c55c0205e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Препоръчвам ти моментален тест за бащинство! Най-малкото, щом малкото ви дете е на две години, не се знае от кога продължават "празните приказки".

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4deea2e1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   здравей,
попита лия защо го е направила?
може би проблема е в теб!
ако не е - няма друг вариант освен да се разделите!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d0b0ade6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жените винаги лъжат и това е нормално. Почти всички семейства с над 10 годишен брак са имали подобен проблем, но повечето от тях не биха си го признали. Това е временно явление породено от рутината, липсата на внимание, финансови проблеми и куп други фактори. Достатъчно е някой само да ги заговори любезно, да им направи комплимент или да им помагне с нещо незначително и те са готови за авнтюра. Всичко зависи от теб. Това ще е най-голямато изпитание във вашата връзка до момента. В такива ситуации жените тотално откачат и губят и малкото си акъл който имат, не мислят нито за семейство, нито за деца, за нищо. Искат да получат само малко внимание, да им шепнат мили думи и да знаят, че са харесвани и обичани, а дори може и да не се стигне до секс. Флиртувайки по този начин си въобразяват, че са отново на 20 и са склонни да извършат куп щуротии за които после ще съжаляват. Ако можеш да се правиш на луд и да не я следиш какви ги върши ще е супер, всичко ще приключи след няколко месеца и Вие пак ще бъдете едно щастливо семейство, но аз лично не познавам такъв широко скроен български мъж. Чувал съм, че има такива мъже, но аз лично не бих простил изневярата. Дори инищо да не е имало самата мисъл за това плюс лъжите са напълно достатъчни. Доверието е много важно и загуби ли се веднъж няма връщане. От сега нататък ти винаги ще се съмняваш в нея и дори тя да стане най-вярната и предана съпруга на света винаги ще се отнасяш с подозрения към нея. Не мога да ти дам конкретен съвет, защото не Ви познавам и не знам характерите Ви, но се надявам всичко това да приключи по най-добрия възможен начин.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 432b33dff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   9 ти удари джакпота. Разбира се че той е виновен, че иначе защо по дяволите тя ще му изневерява?
Опикавал тоалетната чиния, спал е с гръб към нея, хъркал от време на време и още куп такива сериозни неща заслужаващи изневяра.
докато той гледа тв не и обръща внимание, за това тя си е минала на смс-и с някакъв супер пич.
4 съм, исках само да добавя само, че автора дори го лъжат за телефона, че бил подарен. Сигурен съм че ако той има желание, този номер може да го вземе и да отиде в оператора да извади разпечатка, да се види че е неин и е от кой знае колко време. Даже се съмнявам че този е първи.
Лесно е за установяване.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 798bccfe68
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако бях на твое място щях да смачкам този мухльо, вземи този телефон и пусни едно смс-че от името на жена ти, да се срещнете някъде и... натам си знаеш. Този е **** жена ти зад гърба ти бе, човек. Твоята жена и на всичкото отгоре имате и деца.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0915c42733
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Хайде всички по спокойно. Виж какво, авторе, успокой се, прощавай на жена си и я карайте по кротко заради децата. Казваш, че ти се е искало и на тебе да изневериш- еми ето ти удобен момент и случай-дойде и твоят ред. Направи го и ти с друга и не се набирай да слушаш крайни съвети. такива сме хората- идва момент, пък ни омръзне и си поизневерим. Недей да ровиш, бъди ларж, нищо не е случайно, сигурно така е трябвало да стане. И да я оставиш и при друга да отидеш е й? Стой си в къщи при децата и жената, не разпилявай дом и събирано с години. Тя също ще се позабавлява пък ще миряса. Хайде, успокой се. Бъди силен и овладей ситуацията. Не е станало кой знае какво. Всъщност... нищо ново под слънцето.. И на теб ще ти стоят изящно чифт рога, както на всички останали. Нищо, че повечето те настървяват да я пребиеш, зарежеш и тем подобни глупости. Желая ти мъдрост.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0915c42733
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   Много нагло е от страна на коментиращите да пускат мухата на човека, че децата не са негови... мерете си приказките, това вашето граничи с престъпление. Децата на него викат татко и той си е техният баща. Глупаци.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8b51330a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Намери си и ти някоя, но живейте заедно освен ако тя не иска да отиде при онзи. Както много пъти съм казвал че децата са най-важни, показвайте им че сте мама и тати, защото ако се карате, това ще ги наранява много и да им нанесе психически травми, който повярвам ми за тях лек трудно се намира или не се намира. Можеш да имаш чиста съвест, какво и да решиш да направиш, само не наранявай децата и не им навреждай. Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 28ffd6a897
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Браво на Номер 10! Най-истински е описал това, което се случва в това семейство. И съветът, който е дал е точен и правилен.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: be155c240b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Най-долното в цялата история е, че тя продължава да те лъже в очите... Изпитала съм го, не във връзка с изневери, но въпросът е, че на такъв човек не можеш да вярваш и разчиташ.
А тия смешни съветчета, останете заедно заради децата, да не мислите, че те няма да страдат като виждат, че родителите им са отчуждени и нещастни заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ab57e3add3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Пич, приказките са преди да стане гафа, след като вече си я хванал в крачка и твоята кифла е издънила постата, то вече е време да се вземеш в ръце и да действаш. От скандали и простотии смисъл няма. Разделяте на момента и всеки си гледа живота, защото ако човека който е до теб те е предал веднъж то със сигурност не му е за първи път и със сигурност ще се повтори, потрети и т. н.
Най-добре за да се презастраховаш събери някакви улики срещу нейното прелюбодеяние. В крайна сметка не трябва да ти пука за човек или връзка която е изчерпана, прави се на луд, иди на курва, гледай си кефа и се оглеждай за нова светлина в живота, успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d2f53f4f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Аз съм жена и преживях долу горе същото. Според мен най - добрият вариянт е да се разделите поне временно, така когато останете на саме със себе си може да прецените по-реално ситуацията. Ако ти си останеш в къщи, тя ще мисли, че номерата и винаги ще минават и ти ще и прощаваш за всичко. При мен беше така 3-4 години. Лъжи и празни обещания. Когато ти си тръгнеш, тя ще разбере, че трябва да избира и че на теб тези номера не ти минават и ако държи на теб ще направи всичко възможно за да те върне. Ако останете заедно и всеки тръгне по свой път, но живеете заедно заради децата, това е най лошият вариант за децата. Сега живея така. Ще започнат да се натрупват негативни емоции, ще спрете да си говорите, за да не се карате. Мислиш ли че децата няма да забележат? А и помисли какъв пример им даваш. Един ден, ако на тях се случи, какво би ги посъветвал? Ако останеш те ще израстнат с мисълта, че трябва да си траят, да се примиряват, те ще постъпят така както ние сме им показали с нашето поведение. Ако се махнеш, ще им спестиш много неприятни моменти, няма да те лъжат и така може да запазите любовта си и уважението си един към друг. Тя ще разбере какво е без теб и ако е умна ще разбере че ти си най-добрият баща за децата и мъж който има достойнство и държи да го уважават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker