Една безкрайна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една безкрайна история
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2563 пъти
Здравейте,
Ето я и моята история...

На 27 съм и от 3 години имам връзка с един мъж, която е сериозна, не е лесна, но като цяло мислим за общо бъдеще. До тук нищо необичайно докато не отворихме темата за брак. Напоследък той все по-често споменава уж на шега, че скоро мисли да ми предлага брак.
НО.. оттук започва реално цялата бъркотия.. Има един човек в моя живот който срещнах за малко, нищо не е имало между нас, но не мога да спра да мисля за него вече 7 години и си мисля, че това е човека за мен. Ще го нарека Емил.
Бях студентка, запознахме се в заведение в много труден момент от неговия живот.. Започнахме да се виждаме почти всяка вечер, защото той работеше във въпросното заведение. Безкрайни разговори най-вече за него и ситуацията в която беше попаднал. Тогава за имах дълга връзка с ученическата си любов, но аз учех в друг град и като цяло се виждахме рядко.
Емо стана за мен нещо като успокоително.. сякаш бях пристрастена.. да ходя там дори само да го виждам. Така се виждахме няколко месеца през което време той освен морална подкрепа искаше и нещо друго. Но аз все се дърпах, не исках да съсипя всичко само заради единия секс пък и честно казано в началото го възприемах наистина като приятел, като по-голям брат като нещо което ми вдъхва сигурност и спокойствие само като го виждах. Но една вечер след пиянски купон се видях с него и се случи... Беше страхотно, само съжалявам, че бях пияна. После той просто изчезна.. сякаш вдън земя.. Започнах да ходя като болна, чудех се какво стана докато не разбрах, че е заминал за чужбина за неопределено време. Полудях от гняв, чувствах се използвана и изобщо, макар той винаги да е казвал, че иска неангажиращ секс и никога нищо не ми е обещавал.
Минаха няколко месеца през които аз бях като призрак. През това време се сближих с един негов колега (Мишо) с цел да науча поне нещо, да имам някаква информация за него. Вместо това той започна да ми се обяснява едва ли не в любов. Как той винаги е имал чувства към мен, а Емо е искал само секс и някакви такива.. Сега като се замисля.. как на 20 години човек не знае абсолютно нищо нито за любовта нито за нищо. Както и да е. Нищо не се случваше докато една студена зимна вечер не отидох във въпросното заведение.. и Емо беше там.. на работа. Беше се върнал. Получих един студен поздрав и това е. Емо като цяло винаги си е падал малко темерут, но все пак това бях АЗ. АЗ която му слушах драмите, давах му съвети и му бършех сълзите и накрая си и легнах с него съвсем за утешение. И тази вечр може би бвше повратната точка в нашите отношения. Напих се зверски и започнах пред очите му да се натискам с Мишо. Ще си кажете келешка работа, да, така е.. но тогава бях просто едно отхвърлено момиче което не разбра какво точно е станало и от глупост и яд направих това.

Оттогава всичко се обърна. Емо ме игнорираше по всякакъв възможен начин, а аз от своя страна не спирах да го преследвам.
Постоянни смс-и, пияни телефонни обаждания, причаквания тук и там и изобщо пълно обсебване. Това продължи около 5 години на паузи. Но, като във всяка история има едно НО. и моето но е че той периодично ми даваше някаква надежда.. Това се изразяваше във внезапни проговаряния на интервал от около 6 месеца - година. ей така от нищото. Точно когато се успокоявах и спирах с глупостите, точно когато решавах, че наистина няма смисъл, че той няма нищо към мен.. той се включваше. При което всичко наново. Молила съм го хиляди пъти само да ми каже едно "НЕ". Само това исках. Да седне и да ми каже като мъж "не ме интересуваш, не искам да бъда с теб, спри" Просто заслужавах да започна начисто и да ми даде ясен отговор.. но такъв отговор няма вече 7-ма година. Преди 3 години срещнах приятеля си и заживяхме заедно, но аз продължавам да мисля за Емо. Последно го видях преди 6 месеца. Бях излязла с един приятел. Той беше в същото заведение. Когато излязохме да пушим той дойде стисна ми ръката, започнахме да си говорим общи неща като добри стари приятели.. с тази разлика, че преди месец-два аз направих пореден опит да го накарам да излезе с мен просто да поговорим.. ей така настина да седнем и да поговорим. Пратих му смс, естествено отговор не получих. Въпросната вечер, когато тръгнахме да си ходим с човека с който бях излязла, Емо стана по същото време. Изпушихме по още една цигара тримата и стана малко неловко защото аз исках да отида да хапна нещо, а приятелят ми с който бях излязла не искаше. А Емо стоеше някак по средата и нито си тръгваше, нито казваше нещо. Тогава моя приятел понеже е на ти с цялата ни история каза 'зле ми е прибирам се, отидете с да хапнете с Емо" При което аз изпадна в някаква луда паника и се отказах. Накрая Емо каза само " ето аз си тръгвам, не се карайте" И аз глупачката пак си мисля, че съм пропуснала едва ли не шанса на живота си. Това както казах стана преди 6 месеца. оттогава не съм го виждала освен веднъж когато се разминахме по улицата.
Въпросът е какво да правя.. на моменти чуваствам, че откачам, но наистина си мисля, че той е едва ли не "сродната ми душа" и, че имаме "кармична връзка"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: f89eec8756
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не мисля, че е кармична връзка. Нали знаеш, че отстрани се вижда по-добре. Ако намеренията му спрямо теб бяха наистина сериозни, отдавна щяхте да сте заедно. Това е прекалено много време. Но ти имаш проблем - пристрастена си към него и нито го усещаш, нито разбираш колко е опасно това и как си на път да си съсипеш живота. И още нещо, ако позволиш...спри алкохола.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2485c12857
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ... всяка жена има по един мъж, който се опитва да си върне...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 778bdefbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не си опропастявай живота, не си изпуснала "шанса на живота си", защо не е имало такъв... ако той е искал, милиони пъти досега е щял да бъде с теб.. просто те държи резерва, харесва му да знае, че има някъде някой, който много го обича! Един вид си помпа егото, разбираш ли?
Знам, че е много трудно, но го игнорирай. Просто продължи живота си и дай шанс на човек, който го заслужава и който най-вече ЗНАЕ КАКВО ИСКА.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 12b42b6a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти достойнство нямаш ли? След като самата ти не уважаваш себе си неможе да очакваш другите да те уважават.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 63497aa3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви мого. Не вярвах, че е толкова разтоварващо да споделиш това с непознати и тяхното мнение да ти подейства отрезвяващо.
До № 2 - :) когато си прочетох историята и аз така си казах - боже, хората ще ме помислят за алкохоличка :) Истината е, че тогава ми бяха студентските, бурни години и като цяло и сега обичам да излизам, да съм с приятели, но не е от алкохола определено..

До № 6 - имам достойнство.. и то се състои в това, че предпочитам да съжалявам за нещата, които съм направила, а не за тези които не съм. По - добре да знаеш, че си опитал всичко по силите си, отколкото да стоиш и само да недоволстваш без да си направил нищо и то от някаква глупава гордост.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8f32d65b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Сигурно отдавна не четеш темата, но ми е интересно, какво стана с Емо и намери ли мъж, който си заслужава?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker