Проблемна моя постъпка, заради която си патя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблемна моя постъпка, заради която си патя
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2170 пъти
Не знам дали е редно да споделям, но преди 6 години направих нещо, от което много се срамувам и много съм съжалявам. Бях на 20, живеех с една приятелка и имахме котка. Тя постоянно излизаше навън и е раждала няколко пъти, а с приятелката ми все се чудихме какво да правим малките. Реших, че ще е добре ако се оттървем от нея и "се погрижих".
Това е нещо, което не трябваше да става и сега като си спомня се чувствам като изрод. Предполагам, че за някои хора това не е сериозно провинение, но аз го изживях тежко, с повръщане 2 седмици и подобни шит състояния.
За времето, което измина се промених изключително много и имам връзка, дори живея с момиче, на което много държа. Тя знае, че съм бил един велик пройдоха, но за тази история съм си мълчал. Гледах да не мисля за това, и за "тъмното" си минало като цяло.
Преди три-четири дни с нея си говорихме за всякакви неща и тя ми зададе въпроса дали някога съм посягал на животно. Реших, че трябва да съм честен и разказах за котката. Тогава приятелката ми се отдръпна от мен, беше много неприятно изненадана от мен. Оттогава държанието и към мен е по-дистанцирано. Тя ми казва, че е минало, но не е така. Дори избягва физически контакт с мен, отбягва ме.
Знам, че наистина е отблъскващо, но не искам станалото преди да ми създава проблеми сега. Не знам как да докажа, че съм друг човек и се срамувам от това, което бях преди 5-6 години. Не искам да изгубя момичето заради това нещо, достатъчно съм го изживявал. Тя сега е разочарована и отблъсната от мен, мога ли да направя нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: e1b3b0e982
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ух, това, което си направил преди, наистина е било ужасно! Особено ако сегашната ти приятелка обича животните, разбирам я как се чувства и какво мисли за теб. Ако наистина смяташ, че си се променил и искрено съжаляваш за постъпката си, можеш да й го докажеш по един единствен начин:
Спаси някое коте от улицата, има и разни сайтове за осиновяване на непородисти котенца - вземи си такова животинче вкъщи и го гледай с любов и внимание. Но не за месец-два, а за постоянно.
Така ще докажеш на гаджето, че си друг човек, а което е по-важно - пред себе си ще си изкупиш вината за стореното!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a661bf8a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако те познава достатъчно добре, ще знае, че на този етап от живота си НЕ би го направил. Вероятно това нейното е първосигнална реакция, ще й мине. В крайна сметка всички сме правили не дотам хубави неща, важното е да осъзнаеш грешката си и да се стараеш да не я правиш отново.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d25e88d89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Чувстваш се като изрод и наистина си такъв... как можеш да посегнеш на едно беззащитно животинче... не можа ли просто да го пуснеш някъде другаде... не че нещо но като те гледам си с слаба психика щом така кофти си преживял всичко станало... а и това съм сигурен че ще те преследва още дълго време... дано се разкайваш... за някои може да е нищо това... но аз много обичам животните и като чуя за такива като теб се отвращавам...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ba15b7bc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нямам думи... Сам си си виновен. Има още много начини да се отървете от една котка например да я подарите или да я пратите на село, ако имате. Щом си избрал лесния начин сега си търпи последствията, защото такива хора като теб ужасяват много хора, особено жените.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 19f680a4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не. Нищо не можеш да направиш. Любовта е велико нещо. Ти си всеотдаен и постъпваш правилно. Когато наистина обичаш някого, не трябва да имаш тайни от него и това е най-добрата проверка за да провериш сам себе си дали го обичаш или не. Срамни тайни за любовта няма, а когато и тя те обича така както ти нея, трябва да ти повярва, че никога повече такова нещо няма да направиш, ще те разбере, че се срамуваш сам от себе си и ще остане до теб. Ако тя се оттегли от теб и не те разбере, това е просто сигнал и червена светлина, че ако не е тази причина, утре ще намери друга за да се махне от теб. Просто очаквай, че нейните чувства към теб вероятно вече са посвършили и тя гледа напред без теб.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a318df743d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   СТЕГНИ СЕ И ЗАРЕЖИ ТАЯ ЛИГЛА. А ти се отнасяй с животинките с уважение. Аз преди стерлях по котки и птици(вече много ме е срам), но сега не си и помислям да го правя. От около 4 години дори врабче не съм убивал и никога вече няма да го направя.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cb6ae4fb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вярно е, че не бива да се тормозят животинки, но и приятелката ти не реагира никак зряло. Да ти задава такъв въпрос и да си патиш, за това, че си отговорил искрено? ! Това не е начина да си говорят големи хора, другия път ще предпочетеш да премълчиш, щом няма полза от честността.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d87cdb6a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен пък не е трябвало да и казваш. Не знам какви са тея крайности, някои са прекалено честни, други лъжат за всяко нещо.... представи си, ако хората можехме да си четем мислите един на друг, колко приятели щяха да са ни останали? Бъди почтен човек, но това не значи, че трябва да разправяш грешки от миналото си щом си се поучил от тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker