Бившата ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата ...
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2672 пъти
Здравейте, историята ми може да ви се стори смешна. Но ще помоля да я публикувате.
Имам отношения с едно момче почти две години вече. Той казва, че ме обича. Внимателен е с мен. Понякога спорим, но не сме имали кой знае какви скандали. Ревнува ме от време на време ( в рамките на нормалното ). Не казвам, че сме идеални, но не мога да се оплача, че не ми обръща внимание.
Проблемът е, че преди мен е имал връзка с друго момиче. Тя очевидно още го обича. От време на време му харесва нещо във фейсбук. Той има и профил в Туитър и тя се е регистрирала там, като е добавила първо него към списъка си. Наскоро си е направила цяла фотосесия и я е публикувала. Не отричам, че е много красива. Не че аз съм грозна. Но тя е много по-хубава от мен. Доколкото забелязвам, той не й обръща внимание. Но се опасявам да не пламне нещо между тях. Честно, понякога се питам как като е имал такова хубаво момиче до себе си, страда за мен. Казвам, , страда'', защото преживяхме тежка и за двама ни раздяла.. Освен всичко друго тя си е дошла наскоро. Иначе работеше в чужбина. Не знам вече какво да правя. Аз дори не я познавам лично, а и той никога не ми е разказвал за нея. Но макар да е красавица, ми е неприятна и я чувствам едва ли не като заплаха.. Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 46c545ed02
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, колкото и да е красива една жена външно, ако е с кофти характер, няма как да да има дълготрайна връзка. Не се тормози, поне опитай, ако не можеш, просто го помоли да я изтрие и блокира отвсякъде и ако го направи, значи всичко е наред във връзката ти, ако не го... не знам, решавай сама как да постъпиш.
М 30

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8d17d13cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ако продължаваш така ще си съсипеш връзката. Първо щом е бивша, значи нещо между тях се е скъсало. Второ, знаеш ли колко красиви момичета има по света - от всяка ли ще ревнуваш. Я, се наслаждавай на времето заедно, или ако предпочиташ се затваряй в себе си, той ще го усети и ако не се влюби в друга (защото ти нещо си затворена) ще се отчужди от теб

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dfc80025a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Що за глупав въпрос как да постъпиш?
Ако ме послушаш ще спреш с тези простотии, защото иначе ще го загубиш със сигурност. Мнителността ако не се овладее става натрапчивост и ще го отровиш с някакви глупави неща.
От описаното мога да ти кажа, че имаш истински мъж до себе си, а не някое недорасло момче, които се срещат все по често.
Той много добре знае, че външният вид не е най-важното.
В интерес на истината, красивите жени са далеч по ощетени в живота. тоест привидно имат всичко на готово и дори да е така, тези създания трябва да правят съзнателни избори. От там е далеч по трудно да не сгреши при толкова много избор. Да не говорим че такива обикновено са доста разглезени, свикнали да получават всичко даром, а това е доста трудно за преглъщане от някой себеуважаващ се мъж. Така че не я мисли, надали има шансове с приятелят ти, а ти не го трови, защото сама ще направиш ужасна простотия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a69172310e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На снимки всички са големи красавици, миличка. Докато не я видиш на живо не прави изводи, че е голямата хубавица. Забрави веднага за тези терзания и насочи усилията си във връзката ви, в сексуален и любовен план, забавлявай се с приятелят си и не ставай жертва на страховете си. Живей си живота с радост и хубави мисли, защото те са които правят очите да светят и лицето да блести. Той сега е с теб и това е важното. Хайде, успех.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b293cf7734
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   да престанеш да се лигавиш и да ревнуваш

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d13099a83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   вземи се отпусни и се наслаждавай на любовта му, не ревнувай и всичко ще бъде ок, в противен случай ще си патите

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7cb88dda24
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом момчето няма интерес към нея значи няма проблем. Страхуваш се, че нещо ще пламне, ако стоиш настрана няма да предотвратиш това, а ако пламне просто всеки по пътя си. Но това е само една възможност, може и да не стане, момчето харесва теб, така че няма от какво да се притесняваш. Ако/след като имате връзка не го ревнувай, не и прекалено, знай границата.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 86ed849082
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Бъди благодарна за това, което имаш. Не си измисляй проблеми. Дали е тази бивша или някоя друга, пълно е с красиви жени на тоя свят. Днес е тази, утре ще се тормозиш заради някоя друга и така без край. Оцени себе си, това което имаш ти, и можеш да дадеш на този човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker