Искам да си го върна а той не иска да чува за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да си го върна а той не иска да чува за мен
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2780 пъти
Така всичко започна миналото лято. Писахме си в фейсбук, познавах го около работата му. Излизахме той ме харесваше, но лошото че аз се влюбих, той е с 15г. по голям от мен, но хората казват за любовта граници няма. В края на лятото, вече началото на есента се скарахме и решихме да се разделим, ние се криехме от хората защото щяхме да имаме проблеми.
Обаче аз го обичам и до ден днешен, когато го видя понякога почвах да плача, друг път сърцето ми не спира да бие. Това лято пак почнахме да излизаме, той беше ме помолил да изтрия номера му но аз не го направих, писах му смс, и една вечер излезнахме всичко в мен отново пламна, и отново се разделихме след месец, и той сега не иска нито да му пиша нито да му се обаждам. Чувствам се като изхвърлен боклук, имам чувството че ме изпозлва, няма чувства към мен, но аз го обичам БЕЗУМНО МНОГО! Знам че не трябва да му досаждам и той може сам да ме потърси но не мисля, а и по този начин му падам в краката. Моля ви за съвет, обичам го, но знам че не ме заслужава но въпреки това искам да съм с него, въпреки че има вероятност всичко това да се потрети :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 135583690e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може и да ти е странно, но след година ще си го забравила. Още повече, че сама казваш, че той нито те обича, нито те заслужава. Защо ти е тогава? ! Не се чувствай като "изхвърлен боклук". Първо по този начин не си помагаш и второ - той ти е казал, че не иска повече да сте заедно. Той е бил искрен. Ти предполагам - също. Просто не сте един за друг. Знам колко те боли, но не се ли притесняваш от възможността отново да излизате един месец и после отново да се разделите? !? Ако искаш съвет (мисля, че си много млада) моят е: никога не се връщай назад. Били сте заедно, разделили сте се... и край.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 82d6736bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми по описанието и очевидните спестени неща, мисля че всеки разумен и узрял мъж би направил така.
Ти ще се ядосваш, ще му правиш фасони, ще го гледаш лошо, все едно те е бил през ден, ще го зарязваш когато си поискаш и после ще очакваш той да припка.
Може да те обича не знам, но това е до време. Очевидно е решил да няма нищо общо с теб, така че пий една студена вода и не се унижавай повече, направила си достатъчно като гледам за да се стигне до тук.
Внимавай със следващия:)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f8e55a4154
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Както ми обясняваш ситуацията, честно да ти кажа мисля, че идеята ти за връзка с това момче е губене на време. Знам, че ти е трудно да го оставиш, но според мен трябва да си намериш нещо ново, .... аз съм в същото положение с едно момиче. Ще ми е интересно да чуя други мнения.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 38ac340f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не знам на колко си години, но явно не на много, защото тропаш с крак като децата: "искам пък"! човекът ти е казал, че не иска да е с теб, ти продължаваш да се тръшкаш. това е просто наранено его, а не любов. просто приеми, че нещата са приключили.
между другото, стана ми интересно това: "но знам че не ме заслужава но въпреки това искам да съм с него". защо мислиш, че човекът не те заслужава?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f2db5073e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И при мен е нещо подобно. И аз се чувствам като ненужна вещ, ... а беше, помня, когато броеше дните и часовете да се видим..
Вярвай, момичето ми, моли се и вярвай- няма да ти донесе успокоение, но... казват, че Вселената се старае да ниа даде това, от което се нуждаем. И времето не лекува, да знаеш, минаха месеци при мен. Няма сутрин, в която да не се събуждам с тази мисъл, няма минутка, в която да мога да изкарам от главата си тази мисъл. Разбирам колко ти е тежко.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c853af3eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е-е недей така! Всекиму се е случвало подобно нещо. Не си паднала, нито изхвърлена - не съжалявай. Разкажи му как се чувстваш, без да го обвиняваш (защото с това "знам че не ме заслужава" звучиш тотално неадекватно - откъде-накъде?! Ти да не си някакъв супер-човек, а той - боклук?) - ако е човек ще те разбере.
А може би така е по-добре и за двамата... Не пишеш на колко си години, но може би той е преценил, че човек на неговата възраст няма да може да ти даде всичко това, което може да ти даде един връстник, и което той самият би искал да ти даде.
Боли, но ще мине. Говори с него ако можете да разсрочите нещата за да не е толкова рязка и болезнена раздялата, дори и да е неизбежна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker