Възможно ли е да съм толкова тъп ??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да съм толкова тъп ???
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 5649 пъти
За н-ти път осъзнавам, че момичето което харесвам НЕ МОЖЕ да е до мен и да бъде моя, а тя дори не е първата, и се чудя как мога да повтарям една и съща тъпотия, мен дори ме е шубе да и посетя Facebook профила, 100 на 100 ще кажете ебахти страхливецът и тъпак.

Аз съм П. на 20 години, мъж, уча в София, не съм най-контактния или най-голямия връзкар или гъзар. Красив съм и съм добряга, с малко лоши черти, това не е мое мнение, а на хората които знаят които ме познават, и приятели, и неприятели.

Какво поражда онова което съм изписал по-горе ли?
Ами следната история, ходих на езикови курсове преди години, там се запознах с доста хора, 90% от тях не съм видял или общувал с тях след това. Там, на курсовете се запознах с две много мили и прекрасни момичета, С. и Е. ще ги наричам, с тях общуването ми бе прекрасно, поне за мен, имахме си собствен лаф и други глупости, но най-важното бе, че исках да общувам с тях и да ги познавам, за разлика от доста други хора и момичета, които по нашите стандартни бяха върха на света, просто те двете бяха едно малко съкровище, душите им за мен бяха златни и обвити в българската красота. След време се оказа, че имам нещо повече към С. , харесвах я, макар и в началото да не го осъзнавах, след като се окопитих за тези ми чувства, които както всички останали мои мисли, чувства, мечти, тн, стремя да скрия от страх да не ме наранят, реших да я поканя на среща. Тогава на всички ни бе напрегнато, защото ни предстоеше големия изпит за езиков сертификат, реших след изпита да я поканя и се съсредоточих върху самия изпит, взех го, абе всички го взехме. Онова което бе ужасното в онзи ден бе, че разбрах за Й., гаджето на С.. Това е момента "тъпак", "глупак", "наивник" и прочие. Бях отказал на и игнорирал толкова много момичета заради нея, а тя ревностно пазила това, че е обвързана, Е. ми сподели след това. Въпреки, че всички бяха щастливи, на мен отвътре ми идваше да се гръмна в главата с базука. Реших да прекъсна контакта със С. (и Й. ) и Е. , само за да ме боли по-малко, и да не преча на С. и приятеля и, но продължих да "душа" около С..

Минаха няколко години от тази гаден за мен ден, но нещата не се подобриха и то никак. Въпреки, че не се срещах, виждах или контактувах с тях двете. Не знам дали на шега или наистина, но моите съученици ми казваха, че доста момичета ме харесват, но всеки път във всяко лице на което и да е тяло виждах едно, очите, нослето и златната усмивка на С. С времето разбрах колко е различна тя от мен, докато аз се интересувах от машини и наука, тя от хуманитарни науки-поезия, разкази, изкуства. Всеки ден бе ужасен, от една страна разбирах, че не мога да се меря с момчетата от нейното обкръжение, ако скъса де, от друга това колко сме различни, от трета - не можех да си простя как разбирах нещата за нея. Постепенно и аз поизперках, така си казвам, и почнах да пиша стихове, разкази и да рисувам, но и те са заключени и не виждат бял свят. Вече не съм я виждал от години, но все още искам да съм с нея, но не мога и сякаш личният ми живот и неговият проблем, пречат на ученето ми, вече в университет и С. все така ми е в главата и не мога да я изкарам от там. С. е треската в съзнанието ми и вече НЕ ЗНАМ какво да правя, почти всеки ден ставам с мисълта за нея и след това си казвам -"Тъпак, жалко същество такова, ЗАБРАВИ Я, тя няма да е твоя, иди си намери някоя курва! ", и това е, ден за ден живея в собствения си ад, и вече се чудя, възможно ли е да съм толкова тъп???

Ако сте стигнали до тук, Благодаря ви, ако не сте, да сте живи и здрави, ако имате съвет или подобен опит, моля споделете го, ако сте хейтър няма да чета коментарите ви и подаръкът, който ще ми направите ще си остане за вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 33e656a4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти яко си се влюбил брат, но със времето всичко ще се оправи, няма друго решение ...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b410be4da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти готин, и аз съм в същото положение вече много, много години, не се забравя голямата любов. Ако някой измисли операция, да ни я махне от мозъка, аз ще съм първия доброволец да опитам. Изход няма!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0e0f6ef41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Е, е, я малко по-кротко! Първо спри да се упрекваш, обвиняваш и наричаш с такива отвратителни думи, и второ - избий си от главата, че всяко момиче алтернатива на С. е курва...
Личи си, че още бозаеш - иначе нямаше да пишеш подобни глупости. След 3-4 години нещата ще се нормализират. Няма да умреш сам, нито пък ще пропаднеш без С.
Всъщност, желая ти успех и с нея, ако е рекъл Господ...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8e0e0b7755
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Клин клин избива ,са казали хората . Наистина така е . На мен 2 години ми отне да спра да мисля за едно момиче ,в което се бях влюбил . Времето прекарано без съответния човек ,помага ,стига да не мислиш за това .Прави неща ,които ще те разсейват от тези мисли ,споделяй с приятел .Наложи си на съзнанието ,че в живота има и други начини да бъдеш щастлив .Успех приятел

ЕА

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f06ca4e6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От Авторът до номер 3: Онзи период на нормализиране е сега, вече мисля, че станаха 4 години ниналия месец откакто се отдалечих с цел тя да е щастлива. Защо говоря тези обидни думи за себе си ли? Сравнен с повечето хора в обществото ни аз съм по-скоро мухльо тип добряк, мен не ме търсят почти никога за купона, а само за работата, затова и това с курвите. Същевременно красиви момичета не се интересуват от мен, а по-скоро от този който ще се обади тук там и ще ме пратят в болница, свестните пък не винаги са красиви и личното ми мнение е, че понякога са скучни или има някаква уловка, свестните и същевременно красиви с тях се разбирам най-добре, но въпреки това те или си имат гадже или ме искат просто като приятел нищо сериозно. Единствено курвите или по-точно онези които са ги лъгали и те са си патили ме искат. Проблема е там, че затъвам заради това и С. Е онзи човек когото срещаш веднъж, а за съм безпомощен. така по-ясно ли е?

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b0a49331ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   здравей,
и аз харесва едно момиче от 6 години..
за мен тя е различна - винаги ще изпъква пред другите
хубави момичета - колкото искаш
но тя не е просто хубава - абе не може да се опише.

И аз като разбрах, че си има приятел се запитах - "наистина ли вярваше, че е сама? - каква беше вероятността? " - изключително малка..


относно твоя проблем - ти най-вероятно си я идеализирал (както аз)
със сигурност си виждал и други хубави момичета - но тя не е просто хубава

виж ако можеш да осъществиш контакт с нея
другия вариант е да си намериш момиче и така ще я забравиш по-лесно
сега си сам и затова мислиш само за нея (защото няма за кого друг)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b9c110d4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя не те заслужава! Ако толкова я искаш, върни се при нея въпреки, че ще е съвсем глупаво. Нали знаеш:в любовта и войната няма правила!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 56309eeb71
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   жена съм, имах приятелка, подобна на теб. маса години (7-8) беше влюбена в 1 момче, което знаеше за чувствата й, но явно я харесваше само като приятелка и не й отвръщаше със същото. тя обаче се самонавиваше, че видиш ли, не било така, еди-кога-си, като се видели и говорили, той я погледнал по-така, друг път пък й предложил да й даде негов диск и т. н. в тоя дух. е в крайна сметка се отказа, но й трябваха години, за да разбере, че всъщност не е толкова влюбена в него, а говори егото й.
така че авторе, не пропилявай години от живота си в гонене на Михаля. не казвай, че не можеш без нея, можеш и още как, стига да поискаш. стига да си отвориш очите, ще видиш, че има и други момичета, с които си струва да общуваш. не се самонавивай, че е единствена и
неповторима, щото има безброй други свестни момичета. всеки е бил нещастно влюбен, не мисли, че си единствен, ще го преодолееш и ти.
успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5da20b1c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Трудно ми е да дам съвет така от страни. Може би ще ти олекне, ако просто поговориш с нея. Въпросът е да спреш да разиграваш в главата си възможни сценарии какво е можело да стане и т. н. Спомена, че имаш нейния фб, защо не я потърсиш там? Може пък да ти пише, просто опитай. Най-хубаво би било да се видите и да поговорите очи в очи, но ако е обвързана, и чатът ще свърши работа. Недей от началото да я плашиш с "не мога да живея без теб", започни приятелски. Може просто да си говорите за нещата от живота, да си спомните за старите ви "лафчета". Нужно ще е време да й кажеш как се е получило в миналото, как си искал да я поканиш на среща, но по-късно си разбрал, че си има приятел. Дано събереш смелост. Само не се притеснявай. Мисля, че контактът с нея ще ти помогне да се отърсиш от натрапчивите си мисли и внушения, които ти пречат да живееш нормално. Опитай! По-добре така, щом времето не е излекувало чувствата ти. Успех, брат! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cc06f8baf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   :) такаа, да ти кажа, всяко нещо, което си искал, но не си опитал се помни цял живот!

Аз съм жена на 24 години. Когато бях 8-ми клас едно момче се влюби в мен, преследваше ме като обезумял. Никога не ми е досаждал, всмисъл аз го имах за много добър приятел, въпреки че знаех за чувствата му... Ще дам накратко, да не пиша случки и романи... Та цели 7 години, този момък ми звънеше всеки ден и идваше всяка нощ пред нас, само за да бил близо до мен(въпреки, че 4 от тези години си имаше приятелка). Нито ме е докосвал, нито целувал...
Разказвам всичко това, защото края е интересен, а именно в една от поредните вечери, в които си говорехме пред блока ми в колата му, аз си викам "майната му" той толкова години ме гони, аз пък ще пробвам, ще му дам шанс... И така поцелувахме се.... Поизлизахме... И това беше края
.. Той просто вече не ме обичаше, не по начина по който си Е ПРЕДСТАВЯЛ, че ме обича! Видя, пробва, разбра, че толкова години си е въобразявал, мечтал, напразно!

Огледай се около себе си, със сигурност има някоя девойка която те гледа с пламък в очите! Забавлявай се, защото годините минават, а колкото повече мислиш, за нея, толкова по- сам ще оставаш!

К24

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 71dd153a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пич можеш да я имаш! Звънни й! Потърси я по фейсбук! Не се самосъжалявай! И аз преди години имах подобни съмнения към себе си, обаче за разлика от теб избивах комплекси като чуках наред. В един момент се влюбих в едно момиче. Беше ми приятелка. Само приятелка. Не й признавах нищо. Измъчвах се. Докато един ден не събрах смелост и не я потърсих. Излязохме на официална среща. И каквода ти кажа, вече 4 години сме женени и не съм бил по-щастлив през живота си! Просто смело!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6ff29b11a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ти и ти като моята класна. Никога няма да забравя как веднъж влезе в час обаче доста ядосана. Взе да се разписва в дневника на класа и го надраска без да иска после вика знаете ли колко съм тъпа и един мой приятел вика знам. Кикотехме се всички тогава. От къде го измисли това пък и как има смелостта така да говори. Аз не мога така. Ама той си е такъв. Та ти не се само съжалявай това е най-голямата грешка, която можеш да направиш поне според мен.





Ботев Пловдив ?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ca80aa5d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Мисля, че на всеки му се е случвало подобно нещо. Ето моята история накратко:

Запознах се с едно момиче. На пръв поглед нищо особенно. Нито беше страхотна красавица, нито беше от най умните и възпитаните, нито нищо специално, но не и за мен. Беше любов от пръв поглед. Едно странно чувство на привличане. Не към човека какъвто беше тя, не към начина по който изглеждаше нито към начина и на държание (което ми се струваше доста надмененно и затворено.

Реших да опитам. Свалях я. Каних я напред назад. Излизахме заедно не няколко пъти и в крайна сметка реших да и разкрия чувствата си. Тя ми каза, че си има приятел. Това не беше вярно. Излъга ме. Почуствах се отвратително. Беше ми гадно много време след това. С нея пак се вижахме, но просто не беше същото. Тя пак се държеше супер добре с мен и показваше, че има интерес към мене, но явно нещо я дърпаше назад. До ден днешен си мисля за нея. Не винаги, понякога само... Чуствата не са същите, но спомена и емоцията от това да искам нещо най много в живота си (тя) и то да не стане още живеят в мене.

Трудно е не е лесно за преодоляване. Може да се каже, че това остава като белег. Един ден рано или късно ще се появи друго момиче, с което ще остарееш. Белега няма и да го забелязваш даже. Поне аз на това се надявам. Докато сме живи има надежда и шанс да се случи нещо хубаво. Като умрем тогава вече няма оправия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker