Как да имам вяра в мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да имам вяра в мъж?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2273 пъти
Посветих 9 месеца на едно момче. Тъй като съм на 19, за мен това не е малко време. Това беше първия път, когато аз мога да кажа, че съм обичала някого. През това време той ме побъркваше. Карахме се когато изляза без него, ако ходех на дискотека звънеше на негови приятели да ме "наглеждат", уж ако стане някой проблем да са там. Аз се принудих да излизам само с него, защото ми писна от скандали. Въпреки всичко това когато бяхме двамата, той винаги ме е карал да се чувствам добре, да се чувствам сякаш съм най - красивата. Разсмиваше ме, водеше ме да гледаме звездите, притесняваше се за мен. Веднъж реших да изляза до нас с приятели (той също живее до нас). Тогава го видях да се прибира в 3 през нощта с колата, без аз да знам нищо, дори ми беше казал, че си е легнал. И така започнах да излизам по - често до нас и почти всеки път го виждах да се прибира късно, а той все измисляше перфектни оправдания. Накрая ми дойде в повече и се разделихме. Запознах се с бившата му приятелка (те ме потърси) и говорихме за него. Оказа се, че докато аз съм била с него той е спал с нея. Скоро след това разбрах, ми е изневерявал с някакви момичета, дори и с едно момиче, което ми се водеше приятелка. Мина година от тогава, а аз все още изпитвам чувства и ми и много трудно, когато той ми се обади или ми пише да се видим, но му отказвах. Последния път се замислих, реших, че може да се е променил, но първо се обадих да разпитам как вървят нещата около него. Разбрах, че е сгоден и след 2 месеца ще се жени. Кажете ми как да вярвам в любовта? Как да вярвам на мъжете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 13f6e5640d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попаднала си на боклук просто. Мисля, че и те имат някаква роля в живота ни. Като попаднеш на двама, трима ще пострадаш малко, ще поревеш, но вече ще имаш едно наум. Така аз се научих да отсявам мъжете.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 69634f32f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те. Какво да ти кажа - човек никога не знае - винаги има вероятност да бъдеш предаден.
Но виж, не губи вяра в мъжете като цяло. Трябва да знаеш, че не всички са като него. Малко са свестните, но ги има. Това, което можеш да направиш е да не се отдаваш на 100 % на някого, докато не видиш истинските му намерения. Младо и хубаво момиче си, сигурна съм, ще намериш някого, който ще те цени и няма да те предава.

Между другото тази тема ме наведе на мисълта за една теория, в която се лансира идеята, че хора, които изневеряват и не са верни са ревниви и подозрителни към половинката си (както той е бил с теб). Този случай сякаш доказва това твърдение. Хах. Не че му вярвам, но ми напомни за това.

Тааа... забрави го. Никога не се връщай към някого, който те е предавал - при това многократно.
А и съм сигурна, че брака му няма да издържи много дълго. Така поне предполагам. Такива хора не стават за брак - така де, ако е млад. Не знам на каква възраст е той.

Горе главата, няма нищо по-хубаво от това да срещнеш някого, който да ти покаже колко страхотни емоции можеш да изпиташ - такива, за които не си подозирала. Да те накара да забравиш. И бъди сигурна - ще го срещнеш. :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: aabaa48e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като прочетох, че е излизал с колата, ми стана ясно защо ти си излизала с него. Трябвало още първият път, когато си го видяла, да му теглиш една майна!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3b741caae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило младо момиче, това, че си се влюбила в лъжец и измамник, не трябва да те кара да мислиш, че всички мъже/хора са такива. Недей да се затваряш в защитна черупка - вярно, че е естествена реакция след като си наранена и с разбити илюзии. Но от това само ще пострадаш повече. Ще ти трябва време, но ще се убедиш, че има и свестни и смислени хора, просто трябва да ги допуснеш до себе си.
Ж 32 г.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ab948dc073
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз съм свестен и добро момче, но сам. Е, кажи ми, как да имам приятелка, като Вие се занимавате с боклуци!? После всички са еднакви да ама не. Аз и други, като мен не са като тоя лицемер.

М22

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0db419e2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Който не вярва в самия себе си, той не вярва и на никого другиго (защото си мисли, че и другите са като него, а тези които не са - "само се правят..."). Бъди точна и всичко ще бъде наред, независимо след колко опита!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fe81406756
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-добре се запитай как да вярваш в себе си след като пренебрегваш разума си. Твърдо съм зад коментара на 5.

М

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0a6bb31de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Имам приятели, които работят в дискотеки и трябва да кажа, че жените, които ходят на вечер се натискали с повече мъже, отколкото мъже с жени. Това го казвам, че не само мъжете са прасета! Да прасета сме, но и вие не падате по-долу, че дори напротив. Освен това най-интересното е, че има адски мн свестни момчета, които си нямат приятелки, а иначе всички момичета си търсите свестни типове... не разбирам как става така. Аз лично съм бил свидетел на 2 момчета, които години сваляха звезди на момичета, които харесваха, а те от своя страна все им се оплакваха след поредната раздяла "защо не мога да намеря свястно момче"! За финал само ще ти кажа следното: Не слагай всички под общ знаменател! Всеки човек е уникален! Не всички мъже са големи прасета и не всички жени са к*чки!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 56ca7b3c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   като престанеш да бъдеш пикла и престанеш да съдиш за всички мъже чрез един единствен лигльо

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7f0d928ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как да имам вяра на жените? :)

Малко риторичен въпрос, но ако прочетеш повече из този сайт, ще разбереш, че хора има всякакви и поставянето им под общ знаменател е пълна идиотщина (меко казано). Така че, вземи порасни малко и престани да си пълниш главичката с глупости!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker