Женски тестове или просто липса на какъвто и да е интерес? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женски тестове или просто липса на какъвто и да е интерес?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3925 пъти
От известно време излизам с една жена. След последната ни среща с мацката, тя се покри. Звънях и по телефона на следващия ден, след като се целувахме на изпращане, а тя ми затвори. От тогава не съм я търсил и ще я видя след няколко седмици, понеже тя е далеч. Знам си, че във въпросната вечер ако бях натиснал още малко щеше да дойде у нас. Тогава и казах, че я искам и, че я харесвам. И сега ни вест, ни кост. За себе си съм решил обаче да действам твърдо, щото жена усети ли, че и припадаш, обикновено това я отблъсква. Сега като се върне няма да е тотален игнор, но и няма да припкам по нея, щото по жена и рейс не се тича - винаги идва следващ/а. Важен принцип е пред никоя да не показваш, че си лапнал дотолкова, че да те сметне за даденост. Жените искат винаги да има напрежение и интрига. Може би оплесках нещата с госпожицата вече. Не знам. Може пък просто да ме тестува дали няма да почна да я гоня, но не е познала.

Нека хората с повечко опит ми разтълкуват поведението на мацката, която желая, защото аз имам колебания и версии.

Едната версия е, че след въпросната вечер, в която тя ми изливаше душата си и ми разкаваше как винаги са я зарязвали и как искала сериозна връзка, колко и липсвал секса от месеци наред и т. н., просто вече не иска да има нищо общо с мен, поради ред причини. Може би се е уплашила, може би просто се колебае, а може би иска да изясни за себе си какво точно иска.
Друга версия е, че това е постановка за да изпита търпението ми или по-скоро да види дали няма да тръгна да я преследвам. Все пак жените обичат да се правят на недостъпни, а за липсата на логика в действията им, няма смисъл и да споменавам. Преди години един приятел ми каза така: "Когато нещо ти дойде на акъла за предприемане на дейстивя и за разтълкуване поведение на жена, знай, че е обратното на това което ти се струва логично. "Времето някак си ме убеди, че така. Имам горчив опит с жени и принципно трудно някоя може да ме преметне вече. Но тази май почти успя.
Трета версия е, че някой друг също и мъти главата (приятелки, друг мъж).
Четвърта версия е, че тя обмисля започване на връзка, но ме тестува за да разбере до каква степен съм склонен на отстъпки. жените правят това с цел да вземат от самото начало контрола на връзката, но няма да и мине номера. Разбира се, след някоко седмици ще съм наясно, но за себе си съм решил, че няма смисъл да насилвам нещата. Харесаха ми някои неща в тази жена, но други не толкова. Не ми допадна, че открито разкритикува някои мои черти, които не и допадали, което значи, че е от жените, които искат да променят мъжете до себе си. Тя знае миналото ми и знае какви неща съм преживял, макар да не съм и разказвал с подробности.

Та какво да очаквам според вас? Приключило ли е всичко преди да е започнало? Как да подходя? Според мен, това че се крие донякъде издава и неувереност у нея. Може би пък просот иска да ми каже, че не жела е да е с мен лице в лице, а не по телефони, скайп или фейсбук. Само да вметна, че тя влиза във фейсбук, но не я виждам на линия за чат, тоест крие се, защото пък виждам как поства някакви неща. Преди въпросната вечер с нея, никога не се е крила във фейсбук или скайп.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9659c093c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз обикновенно като не се интересувам от някой и искам да го разкарам, не си вдигам телефона и се крия. Ако човека ми харесва, нямам търпение да ми се обади, или да се видим или дори просто да си говорим по интернет. На никой който съм харесвала, не съм му играла такива номерца, за да го накрам да бъде еди какъв си или нещо подобно. Нито съм имала нужда някой да ме преследва, за да си повдигам самочувствието. Но съм се крила при два случая- не съм харесвала човека, или не съм била уверена дали го харесвам или не. Знам, че не е хубаво да се криеш, но понякога някои хора не разбират от дума и намеци, и затова ти писва и не искаш да се разправяш просто. Не знам всякакви жени има, моето мнение е такова.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a9a28659ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като няма да припкаш по нея и знаеш, че винаги има следваща, защо си написал цял ферман тук, в който искаш съвети за онази, конкретната, вместо да тичаш по другите? Много сте самонадеяни мъжете и много често заради това сами си отрязвате пътя и си горите мостовете към дадена жена. Пък после съжалявате. Искала да поеме контрола. Да не би да искаш ти да го поемеш, че толкова се плашиш? Посочила ти черти, които не харесва в теб - веднага искала да те променя. Може просто да е била искрена и да ти е казала в очите какво не харесва в теб. И да няма никакви намерения да се обвързва. А ти - ще иска да ме променя. Рибата още в морето, той тигана сложил.
Другото - все се пишете ловци, пък все ви е страх някоя да не ви накара да я преследвате. Ако е от тези, дето падат веднага в капана - лесна и безинтересна е. Вие самите знаете ли какво искате? И не си мислете, че като покажете игнор и спрете да оказвате внимание на жената, като се държите като мачовци, тя ще хукне по вас. Вероятно има и такива. Но съществува вероятност да сте попаднали и на такава, при която тоя начин на поведение съвсем ще ви отпише от намеренията й без никакви шансове да възстановите нещата. Точно това се опита да ми приложи един преди време. Решил да ми се прави на велик и недосегаем. Спря да ме търси, да ми обръща внимание. Ми хубаво, щом така беше решил. В резултат обаче аз си направих извода, че намеренията му от самото начало са били несериозни, и го отрязах напълно и отвсякъде. Така де, след рейс и мъж не се тича - винаги има следващ. Той обаче поднови търсенията с нова сила, уж осъзнал грешката си, само че вече аз не гледам на него така, както гледах преди да почне да ми се прави на интересен. И съответно не го отразявам. Така че не прекалявайте с "мъжкарското" поведение.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e9b77cb4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   И 1 и 2 са много прави, нямам какво повече да добавя.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4deba652c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом не вдига телефона и се крие, значи не иска да има нищо с теб, но не знае как да ти го каже и предпочита варианта на скатаването като по лесен. Не я мисли и давай напред. Не се и комплексирай, защото от написаното от теб се вижда, че отиваш натам. Прекалено много се обясняваш и си личи как искаш сам да си повярваш. Ама то няма лошо де, на никой не му е приятно да го разкарат. Да не ти пука.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4e07b41fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Поредния, който е минал на очна линия, епилация и лак за нокти.
Кви са тия тъпи въпроси бе, , та чак и тези :)
Бахти неврозните хора.
Затворила му и сега шах, край трябва всичко да се разтълкува, пък чак ако искал можел предишната вечер да я опъне, обаче не я опънал.
Тезата е само 1 и тя е, не и пука за теб. Поредната парясница, която сигурно има 4-5 като теб и си вдига самочувствието с вас, защото сте големи тезисти и се счупвате да и сваляте звезди. А там някъде има някой, който се е отегчил от нея и тя си го връща.
Не се притеснявай, тя ще ти звънне пак, когато реши че трябва да се изгаври с теб. Ако държеше на теб, щеше да иска да те чува и да ти се обажда.
С такива "мъже" като теб, нищо чудно че почти всички жени се челнаха.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2c72cc942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автора съм. Следва да отбележа, че въпросната госпожица първа започна играта. Още преди няколко месеца тя ми звънна една вечер и ми правеше намеци за секс, но тогава понеже бях емоционално разрушен от последната си връзка я отрязах фино. После започнахме игра, която някак си изнерви и двама ни. Излизахме, но някак си не се получаваше. Аз излизах и с други, дори имах някакви контакти с други, но някак си нея я харесах по-особено. С нея сме колеги в работата. После спряхме почти да се виждаме. Аз излязох в отпуска и като се върнах видях у нея подновен интерес, а у мен нещо се преобърна и я пожелах от сърце. Така, преди тя да излезе се стигна до онази вечер, когато и казах, че я искам и, че много я харесвам. И после... тишина.... Сори, ама, колкото и да ми харесва няма да стана пътека да ме гази. Ако иска. Ако не здраве и...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 07f361b66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толкова си мнителен, толкова голямо самочувствие вадиш на голям разбирач и познавач на жените, толкова са ти сбъркани представите и ценностите, че чак се зарадвах, че и ти си си намерил майстора. Ти си един елементарен сметкаджия и фръцльо. Никъде в писмото си не споменаваш за любов, за чувства, за общи интереси с тази жена, личи тотална несериозност и нарцисизъм. Само някакви сметки, подозрения в пъклени планове, номера, чалъми и велики конспирации... И все тя виновна. Тоз приятел тъй казал, оня иначе рекъл (те па едни мъдрости измъдрили, ум да ти зайде) и ти с умиление цитираш кръчмарския им фолклор, вместо да си погледнеш мнението и отношението към жените. Щото, ако беше го направил, досега да си прозрял сто пъти защо ти се случва това. Момичето ти дава ясни знаци с поведението си, ама ти и тях не разбираш. Нищо де, покрай теб нали минават един след друг трамваи, току виж си успял да скокнеш в някой, докато не е хлопнал вратите.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c9840573e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 2, пишеш неща сходни с автора, и в същото време му се нахвърляш.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2c72cc942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7, не знам защо ме нападаш и защо реши, че са ми сбъркани ценностите. Да, определено тази жена не ми е безразлична и определено искам да бъда с нея, дори мисля, че бях започнал да се влюбвам, но е едно е да си влюбен, съвсем друго е да отдадеш сърцето си на някой, който е спечелил доверието ти. А тя беше започнала да ми го печели. Сигурно се питаш защо съм толкова недоверчив и мнителен. Ами виж, в живота си съм имал 2 дълготрайни връзки, в които съм обичал безрезервно, бил съм готов да умра за жената до мен и накрая бях предаван жестоко. Така, че ако обичаш не ме съди, парен каша духа винаги. Опита ми с жените е доста горчив и съм се убедил, че колкото повече една жена те сметне за даденост, толкова повече се отегчава, колкото повече задоволяваш всичките и капризи и припкаш по нея, накрая може да те матира от незнайно какви съображения. Дадеш ли всичко на жена, тя ще поиска нещо друго.... Жените не ценят мъж, който ги преследва, пада им в краката и т. н. Кажи го, че не е така. Когато падаш в краката на жена, олекваш и в очите и, тъй че не ми говори за нарцисизъм и несериозност. Исках тази жена, но и знам, че насила хубост не става. Когато не си желан е редно да си идеш, а не да се натрапваш, защото ставаш още по-нежелан. Скоро нещата ще станат ясни. Просто споделих вълненията си и съмненията си. Все пак почти съм направил извода, че тя не желае да бъде с мен, щом се крие и т. н., но знае ли пък човек. Възможно е и тя да се бои, защото е пострадала от предишни връзки. У нея обаче усещам, че тя не обича да се раздава във връзките си и сама си го казва, тоест малко си е самодостатъчна. Качествата, които съм забелязъл обаче ме привлякоха към нея. Тя е стойностен човек, просто е малко особена. Питаш за общи интереси, да макар да не слушаме на 100% една и съща музика, имаме общи вкусове за много неща. У нея няма снобарщина и меркантилност, които виждам у повечето жени.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2c72cc942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5, коментара ти е повече от просташки. Впрочем не е лошо да научиш значението на думата "парясница", защото очевидно не го знаеш. Не мога да разбера в тоя сайт, защо лъха такава злоба от коментиращите.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 67ce618cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   8, не се нахвърлям никому. Моите разбирания са простички - ако иска да спечели някоя жена, няма да го постигне с тия си разсъждения и действия на 15-годишен пубер. Щяла да го гази, да го командва, не знам си какво. Той самият трябва да усети какво има от нейна страна и в зависимост от това да определи тактиката си. Ако смята, че тя си играе с него - да й каже, че приключва и това е. Ако обаче смята, че тя влага нещо повече от това - с това си поведение на голям мъжкар ще си отреже всички пътища към нея. Хем е видял възможност да чукне нещо - така де, що да отказва, като му пада от небето, хем пък иска да стане и без пръста си да мръдне. Лесното и неангажиращото знаете къде е - като не ти се занимава, плащаш на проститутка и си готов. Но за нещо повече човек трябва да се потруди. Вземете пример от опитните свалячи - за тях по-голямата част от цялата игра е в предварителното омайване. Жената да се почувства търсена и желана жена, а на него победата да му е по-сладка.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ebaa17c93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2 иронизира автора и много ама много ме кефи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2c72cc942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Добре де 11/2, според излиза, че за да спечелиш една жена трябва да тичаш по нея като разгонен пес. Сори, но това е много грешно. Ако една жена не изпитва привличане и няма интерес към даден мъж, колкото и напъни да се правят не се получава. Споделих тук своите предположения и впечатления, но честно казано единственото, което усетих е назидание и неразбиране. Както и да е, нямам намерение да хленча или нещо подобно. Както съм написал, жени много, няма да тръгна да и се предлагам с поведение: "ти си всичко за мен" или тем подобни изпълнения. Щом не ме харесва ок, да е жива и здрава. Това са нормални неща, живота продължава. След последната си връзка съм излизал с доста жени, с някои съм стигал до леглото, с други не, но винаги съм бил коректен и не съм го играл мачо, правещ се на недостъпен. Впрочем последната ни среща беше по нейна инициатива и стана спонтанно. Не съм и длъжен за нищо, нито тя на мен. Даваше ми смесени сигнали в последните седмици и за това мислех, че тя има интерес към мен, но след като си замина за родния град и не ме е търсила нито веднъж от тогава, че и ми затвори телефона при единственото ми позвъняване, какво да почна да и звъня постоянно ли? След последната жена, с която имах дълга връзка съм си направил изводите за себе си, че насила хубост не става. Обикновено, когато излизам с жени бързо ми става ясно от обикновен разговор дали може да има нещо повече от приятелство, дали жената просто търси само секс, дали търси нещо сериозно или пък не проявява интерес към мен. Тази жена ме обърка, признавам си, накара ме да се замисля дали не е човек, който да е подоходящ за връзка и за това написах „фермана”.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 67ce618cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не, 13, не става въпрос да тичаш по нея като разгонен пес. Още по-малко пък като усещаш, че от нейна страна няма интерес. Щом те е накарала да се замислиш за нещо сериозно, значи си заслужава поне да пробваш. Рядко се срещат такива жени вече, към които един мъж да прецени, че си заслужава да подходи сериозно. Не казвам да я четкаш непрекъснато, да я търсиш нонстоп, да й дишаш във врата или да й пишеш постоянно. Ако обаче я игнорираш, вероятно ще сметне, че не си бил сериозен и съвсем ще се скапят нещата. Ситуацията е деликатна и трябва да намериш баланса. Хем ти да се чувстваш ловец, без да губиш достойнството си, хем и тя да чувства, че е желана и търсена. Едно обаждане дневно от теб, един смс само дори говори за внимание и ще я накара да разбере, че наистина мислиш за нея. Не говоря за четки и лигни - просто "здравей, как си" или "хубав ден". Няма да остане безразлична, ако правилно си я преценил. А ако искаш, можеш и директно да я питаш какви са намеренията й.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7ccc974063
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Леле, много си се забатачил с тия теории на конспирацията, а после жените сме били манипулаторки. Независимо колко горчив опит имаш, недей да си толкова мнителен, да мислиш, че всяка жена иска да те изиграе по долен начин и няма как да й вярваш... Така обричаш всичко на провал от самото начало, дай малко кредит на доверие на хората около теб!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a55f1182ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Подкрепям Но 15. Но всеки за себе си знае най-добре. Не мисля, че би те целунала, ако нямаше интерес. Успех, и по-малко се филмирай, с това какви са жените и как трябва да подхождаш :) Мисля, че при всяка жена е индивидуално, все пак всички са различни.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2c72cc942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   16, може и да си прав, че след като жена се целува или поне се остави да бъде целувана има някакъв интерес към мъжа, но макар всички жени да са различни имат и общи неща, които са си специфично женски. Жените си имат свое разбиране за всичко, различно от мъжкото. Мъжа е рационален, докато при жената всичко е емоция. Въпроса е какви емоции преобладават в нея, а това няма как да го знае никой. Тъй, че само времето ще покаже. Аз съм заявил своя интерес и при следващата ни среща, която ще е в работата след около 2 седмици ще разбера. Дотогава съм пас, защото натрапването, преследването и самопредлагането никога не е препоръчително пред една красива и самочувствена жена, каквато безспорно е тя.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3f6c9779c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   16.. жена съм. Ти си знаеш по добре. Внимателно с нега само. Той се усеща винаги по един и същи начин

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 71044becf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Може да счетат коментара ми за хейтерски и да не го публикуват, но ще поема риска. Човече, всичките ти версии са клишета, а ако добавим към тях и манията за величие, която демонстрираш така самодоволно, ясно защо мацката си е била камшика.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker