Каква игра е е това според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква игра е е това според вас?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2158 пъти
Аз съм мъж, 27 годишен, който по стечение на обстоятелствата е изцяло отдаден на работата си. Последната ми връзка пропадна с гръм и трясък преди около година след изневяра от страна на момичето с което бях. Проблема, обаче е в друго момиче.

Такова, момиче, по-точно жена, защото е на 24 г., което може да влуди всеки мъж с поведението си. Познавам я от години, признавам-винаги съм я харесвал. Има миловидно изражение и уж добър характер, красива е много, но познавам 2-ма от нейните бивши, които са бягали от нея като болид от Ф1 на старт. Започвам да подозирам причината. Аз и тя сме се закачали винаги, леко, отдалеч.

В началото тя ми правеше намеци, които аз отрязах, тогава бях ангажиран, а подмолни номера не са ми в стила. Или е А, или е Б, или В, така мисля аз, мразя лъжите и толкова. В един момент започнах да се усещам, че залитам по нея. Интересът се обърна. Вече не бях ангажиран, както и тя впрочем. Имаме страшно много общи познати да вметна, ако не сме излезли заедно в компания 100% мога да разбера какво е правила и къде, както и тя, но това само го споменавам, никога не съм разпитвал за нея, докато тя-обратното.

Както и да е, тя отряза моя нескрит интерес и аз, като мъж разбиращ от намек спрях да я притеснявам. Общо взето се получи леко затишие пред буря каквато не съм очаквал. Дойде едно приятелско събиране. Видях я, отидах да я поздравя, държа се меко казано отвратително високомерно, в смисъл дори неприятно, най-малкото се познаваме и сме почти приятели. Както и да е, въпреки, че си я харесвам подминах и това с нормални емоции. По-късно към нас се присъедини момиче, което дълго я нямаше, беше в чужбина и се върна в България. Наша обща позната. Красиво, изключително лъчезарно момиче, което винаги е усмихнато и те кара да се чувстваш добре, когато е наоколо. Повтарям, че специално тя за мене не е била никога обект за сексуален или друг подобен интерес, просто приятелка.

Разбира се, зарадвах и се, разбира се-отидах веднага да я поздравя и прегърна, не го считам за нещо лошо това. И докато вървеше тази картина по посрещането виждам моята възлюбена, така с периферното зрение, източила вратле като сурикат гледаща случващото се с голяма злоба и ненавист. Дори не смеех да завъртя поглед към нея. До края на вечерта продължаваше да ме стрелка със злобни погледчета, а също и другото момиче. Разбрах, че от този момент, когато нежната част на нашето мини-общество се е събирала на по кафенце, 3-4-5-6 дами и тя е била сред тях, логично са си обсъждали и мъжете, т. е. нас.

Не е пропускала случай да ме оплюе, включително и тотални измислици как съм се напивал и правел какво ли не, а аз не само, че никога не съм се напивал, а всеки, който ме познава знае, че дори не близвам алкохол. Освен това винаги е пускала отровичката, когато някоя е споменавала нещо добро за мене, а без да се фукам може да се кажат някои добри думи по мой адрес.

Та искам да ви питам-какво иска това момиче от мене в крайна смекта?

Какво, защото започвам да се чудя дали е съвсем нормална...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5dfe7195c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти пък чак питаш какво е искала?
Какво ти пука какво е искала. От интриги и глупости ще полудееш. Даже не я доближавай.
Като пример ще ти дам себе си, от преди години, когато бях на твоята възраст. Гадже близо за 2 години, подобна на твоята. Капризна, глезена, всичко получаваща на готово. И така малко по-малко видях, че все нещо я дразни. Иначе на пръв поглед миловидна, красива, състрадателна, циркове да се прави на жертва. Изобщо много бързо влязох в схемата и хлътнах като тинейджър. Резултата беше точно както го описа, след година ме плюеше навсякъде, родители, приятелки, колежки, даже ме беше срам да излизам с тях, дори да ходя до работата и, защото те ме гледаха като рецидивист, лежал за серийни убийства.
А истината беше, че тя винаги ревеше срещу хората от които няма интерес, днес плюе мен пред родителите и приятелките, утре обратното, пред мен тях. Винаги търсеше кусури, било то реални или измислени, а тя беше идеалната. Накрая след някакъв кошмар ми каза ЧАО.
Бях мнгоо зле, но след това се съвзех, та дори срещнах жена, която ми показа какво е поведение.
После ме търсеше, искала да ми даде втори шанс, да видела дали съм се променил, на което се смях от сърце и и казах че не съм се променил и че съм си все същия. Последваха отново храчения по мой адрес, но на кой му пука, нали се бях отървал :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 823610e9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен те харесва и е умряла от ревност, че ти си се занимавал с другото момиче. Може да не иска да е с теб, но не иска и ти да си с друга. Елементарна женска логика. Нито е ненормална, нито е луда. Не се безпокой.

Ж, 21

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bca9af3554
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Силно развито чувство за собственост и доминация. На мацето й трябват камшик и кожени дрехи. А, ако и на теб ти допада, купи си белезници и намордник.
Успех! :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b1053e8e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иска внимание. По-точно иска да е в центъра на вниманието и, когато някой и покаже, че светът не се върти около нея - започва да ревнува, завижда, злобее и т. н. Ако пък решиш да бъдеш мил или пък и покажеш, че означава нещо за теб - почва да го играе недостъпна и те прави на маймуна. Бих те посъветвала да не и се връзваш ако ще и да е най-красивата, готината и т. н.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d46ebf0a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Правилно са ти обяснили, но мисля да допълня още няколко неща, като жена.

Когато един мъж покаже на една жена, че има интерес към нея, тя доста бързо си дава сметка дали иска нещо, каквото и да е от него.

В случая аз мисля, че тя не би искала да има каквито и да е взаимоотношения с теб.

НО, когато тази жена види, че този мъж, който е показал, че я харесва, демонстрира същото и пред други жени (или поне в нейните очи е така!) тя започва да го ревнува!
Все още не го иска, но ревнува!

Защо?

Защото по този начин тя разбира, че "не е нищо особено, има много риба в морето", че не е специална за теб. А всяка жена иска да е специална (ако може всеки да я вижда като уникална и неповторима - супер!)

Ние обичаме да ни харесват, независимо кой, защо и как, просто това ни гъделичка самочувствието.

Това е така при всяка жена.

НО, тази, която ти си харесал мисля, че е злобна и комплексирана. Не ти трябва такава жена... подобни индивиди са подходящи само за нечие легло, в никакъв случай връзка, това е ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ!

Успех, свястно, умно момче си, пожелавам ти и такова момиче до теб! :)

- Еделвайс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker