Много съм объркана, знам че не е правилно, но същевременно не мога да му откажа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм объркана, знам че не е правилно, но същевременно не мога да му откажа
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3792 пъти
Здравейте на всички читатели тук. След доста време в чудене дали да напиша и моята история- ето, че се реших най-сетне. Омъжена съм от 16 години и имам две деца, мислех че долу-горе животът ни е добър като за едно семейство, но се оказа, че не е било така. След 15 години моят съпруг се влюби, преди това също съм го хващала в крачка, но сега е по-различно.

Той живее с нея от една година вече, а аз съм при родителите си с децата. Друг мъж в живота си не съм имала и изобщо не съм и помисляла, че може някой ден да имам. Бях му вярна абсолютно през всичките тези години- а пък и как да не съм като го обичам, но при това предателство вземам да си мисля, че той никога не ме е обичал и винаги си ми е изневерявал.

Все още имам някакви чувства към него, но болката и огорчението, като че ли надделяват. Напук взех и аз да се регистрирам в различни сайтове за запознанства и да се запознавам с мъже- имах и няколко интернет връзки, но си подбирах мъжете, с който си пиша- исках да са или разведени или да не са обвързани и така.

Но бях в голяма депресия-нямах никакво желание за каквото и да било, регистрациите ги направих напук на мъжа ми- исках да го нараня като разбере за тях и да види дали е добре това, което е направил.

Но един ден се запознах с един мъж, разменихме си скайповете и започнахме там да си пишем, той ми каза че е разделен с жена си, но аз не питах всъщност дали е разведен с нея и така един месец докато не се уговорихме да се срещнем. Времето за срещата дойде- видяхме се, пихме кафе и той ме откара с колата си до града, в който живея с колата-но аз пак не го питах дали е разведен, само го питах "ако разбере жена ти какво ще направи", а той ми отговори "ще ме убие- а твоят мъж" и аз му казвам "също ще ме убие" и това беше.

Дни след това аз му пиша по скайпа той ми отговаря, че жена му си е дошла от чужбина и затова не можем често да си пишем, защото били заедно, при което аз го питам вече как стоят нещата при него и той ми казва че в действителност не е разведен с нея, и малко след това прекратяваме всякакъв контакт.

След това се появяват и други, с който се запознах, но не съм пожелавала да се срещна с тях, защото се почувствах излъгана и от това момче. По-важното, което искам да ви кажа е, че откакто съм при родителите си се запознах и с един женен- на който му казах категорично, че можем да поддържаме само приятелски взаимоотношения и че няма да се виждаме поради това че е женен, Но той е доста упорит човек и не се отказа лесно- и един ден напълно случайно се засякохме в един град, в който и двамата бяхме по работа- и по скайпа се разбрахме да се видим само да пием по нещо- но уви.

Случи се и това, което най-много мразех в живота си-секс със женен мъж :( Такъв мил човек не съм срещала досега и може би затова се поддадох на удоволствието. Една седмица след това пак се видяхме в друг град и беше страхотно- много добре си прекарахме- но не спирах да мисля за жена му, за това че тя му има доверие, а той се въргаля с мен в леглото.

Излезе ми в съзнанието моята история с моя мъж и ми стана кофти- не спирах да мисля за това, и все още. Той настоява да се видим пак и мисля, че и аз го искам, но и съвестта ми не спира да ме обвинява.

Много съм объркана, знам че не е правилно но същевременно не мога да му откажа. Все пак аз съм млада и имам нужда от любов, имам нужда да знам, че някой ме обича, въпреки че не мисля, че точно този е човекът, защото не искам да съм причина за провалянето на неговия брак.

Ето ,че понякога сами себе си не познаваме, и не можем да предвидим реакциите си много често-от такъв моралист какъвто бях аз се превърнах в курва(да се въргалям с женен мъж).

Това е моята история милички........ и се радвам, че я споделих с вас въпреки, че знам, че на много от вас няма да ви хареса моето поведение, но поне ми олекна, защото няма с кой друг да я споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: c79ce35164
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много тъжна история.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 95fba64d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз те разбирам и не те обвинявам.Животът е кратък и трябва понякога да мислим само за себе си...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 42aed5c853
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей ! Пише ти една "курва". Моралистите да надават вой колкото им е угодно. Кисело е гроздето ! Омъжена съм от много години и ходя с женен мъж от години. И какво от това ? Никой от нас няма намерение да разваля чуждото семейство. Срещаме се, разговаряме, помагаме си взаимно за много неща. Разтоварваме се от ежедневните грижи и стреса, подкрепяме се взаимно....Наричаме се приятели и сме щастливи от това общуване. Накратко казано, не намирам нищо лошо в извънбрачните връзки, когато в тях се влага разум, т.е. не се прекрачват някои граници все пак. Не мисли и не се терзай за съпругата му - той да му мисли, щом е приел отношенията ви. Радвай се и бъди щастлива!!! Животът е твърде кратък за да го пропиляваме в ненужни угризения, така де !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f238af5295
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Cложно нещо е брака
незнам според мен преди всичко не съжалявай за нищо
а след като мъжа ти живее с друга най малко трябва с него да се съобразяваш.внимавай да не те използват и унижават . дръж се на положение и гледай ти да диктуваш правилата
от това което пишеш оставам с впечатление че си добър и доверчив човек и за това често си била наранявана.
чесно казано брака ме плаши но тожа е друга тема

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2c6b377e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей,
Прочетох историята ти и да ти пробуди доста противоречиви чувства у мен. Първо искам да те посъветвам да не определяш себе си като "курва", защото ако ти го правиш, то и другите ще го правят.

Относно това което ти е причинил съпругът ти (натоящ или бивш) е грозно и унизително, особено след толкова време. В този момент едва ли си гледала с добро око и си оправдавала жената, в която той се е влюбил. По ирония на съдбата сега и ти си в подобно положение, с вероятност да разбиеш чужд брак и да отнемеш евентуално нечий татко. Оставяш жпечатление на мил и грижовен човек и знам, че не би причинила такова нещо, но мъжете понякога се оказват изключително глупави и заради нова авантюра могат да се откажат от семейство, което са градили с години.

Не говоря на изуст, виждала съм го реално. Все пак съм сигурна, че след като си прецениш добре нещата, ще вземеш най-доброто решение за себе си. Успех!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 1f4506c029
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Винаги съм казвала,че връзките и отношенията между хората ,са може би едно от най-странните неща на този свят.
Може да се каже, че в момента съм в подобно положение, така че до някъде съм склонна да те разбера и да не те критикувам. Иначе като цяло съм против изневярата, но ти си имаш причина. Не мисля, че има за какво да се обвиняваш ,след като не ти си постъпила така първа. Твоето е вследствие на стореното от него.

Най-трудно е да преодолееш собствената си вина, дори на практика такава да няма.
Само че с времето осъзнах нещо, относно подобен тип връзки.Убедих се, че отмъщението не връща загубеното. Просто помага на една част от сърцето да забрави...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: b0f4c0e463
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мога да ти кажа само едно-прави всичко, което ти носи радост на душата и не се терзай да се измъчваш и да изпитваш вина. Едва ли сега ще ме разбереш, когато все още си толкова объркана и си някъде между старото и новото си положение, но знай едно- всяка жена има нужда освен от внимание, любов, обгрижване, тя има нужда и от пълноценен секс и ако си намерила мъж, който да ти дава това, не виждам нищо нередно.
Няма изневяра в твоя случай, защото няма връзка между теб и съпруга ти! Сега разбираш ли? Не се вини, не страдай, не пропилявай времето, не мисли за отговорностите към съпругата ма мъжа с който си и т.н., а се наслаждавай на мига, не секса, на преживяването. Каквото сами си позволим, това ще имаме в живота си! От опит знам.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3b4f6c2280
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   № 3 И ЗАЩО НЕ РАЗГОВАРЯШ ТАКА И С МЪЖА СИ???
НЕ ТЕ РАЗБРАХ ,КАКВО ТИ ЛИПСВА ВЪВ ВАШАТА СИТУАЦИЯ???наречена връзка ???
НЕ,ТЕ УПРЕКВАМ ,САМО ПИТАМ ???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker