Пристъпих много собствени правила... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пристъпих много собствени правила...
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4444 пъти
.. И сега се чудя коя съм и какво да правя! Почвам историята от начало. На 37 год. съм, омъжена със син на 18 год. Брак имам от близо 20 год. "Великолепно семейство"- казват всички от социума. Да, ама...НЕ!

Миналата година по това време съпругът ми замина да работи в Испания. "Да изкара пари за семейството". Случи се, да... просто се случи без да поръчвам, бурна любов с колега. Тук идва пристъпването на моите житейски правила, като че съдбата си направи подигравка с мен. Винаги съм казвала "никога с мъж от града, в който живея, никога с колега и никога с по- млад". Тук потъпках всичко казвано!

Обектът на чувствата ми се оказа моята осъзната и силна любов. Невероятна за мен обич, невероятен секс и невероятни емоции от всякакво естество. Толкова нови за мен неща, но и толкова сладки и искани. Събуди ме от летаргичен сън мъж на 23 год., колега и почти съсед.

Невероятно, но е факт, че аз- ледената и силна жена усетих, че имам сърце и душа. Не успяхме да се справим с раздялата, когато мъжът ми се върна от гурбет. Не можехме един без друг. Решихме, че ще бъдем заедно въпреки всичко и всички. Тук идва ред на скандали, упреци и обвинения. Адски тежък за мен период, от който имам чувството, че няма да излезна жива. Всички се обърнаха срещу нас, то роднини, то колеги, то общи познати... Няма някой, който да е с нас. Единствено аз и той се крепим взаимно.

Искам да се разведа, за да дам всичко съживено в мен на човека, който го заслужи! Не мога да ви опиша колко много се обичаме и колко сме грешни заради тази си обич. Той стана лудия, дето "не е кадърен да си намери нещо по- младо", а аз станах "долната к...ва дето разваля 20 год. брак и съсипва детето си и мъжа си".

Принудиха любовта на живота ми да напусне по искане на съпруга ми. Не мога да опиша колко обидни думи чух за себе си.Думи на съпругът ми: хвани си децата за ръчичка и си правете тройки заедно. Как боли като зная, че за 20 години брак съм имала една авантюра само и съм била предана, скромна и принципна съпруга. Срам ме е даже да кажа колко мъже съм имала в живота си... 15- годишните имат повече от мен.

.Какво се случи, как стана нямам обяснение, но ужасно много го обичам и искам да продължа живота си с "момченцето". Гледайки негови набори застанали до мои такива си казвам..."о, не, не става.." , а когато съм с него не е същото. Приемам го като мъж. Той беше човекът, който ми показа, че аз съм с душа и сърце. Няма такава "забранена любов", а аз разбрах за себе си, че не се живее само по навик и без обич. Искаммм гооо! Как да обясня на всички, дето живеят само, за да казват хората какви добри семейства са/ а дълбоко в душата си страдат, че са нерешителни да направят това, което им се иска/, че аз съм готова на сериозна стъпка загърбвайки всички предразсъдъци? Толкова ли съм грешна, че се влюбих до уши в човек, който "може да ми бъде син"? Толкова ли съм луда да оставя мъж, финансово обезпечен, за да тръгна по квартири с "дете", от което искам дете?А казват, че любовта нямала граници. Оказа се, че има и сме "осъдени души".Ще се намери ли някой, който да не мисли като роднините ни, приятелите ни и няма да ни осъжда за случващото се?зката стана цунами

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9f13252cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Всяка любов която ни дарява живота- трябва да се изживее! Подкрепям теб и приятелят ти. Остави думите на "праведните"- никой няма право да съди другите. Изживей красивата си любов. Радвай се,че си срещнала такава любов! Аз самата живея в семейство без обич и нежност ,без никакви ласки,без внимание,всичко е само за едното преживяване ,един скучен и безрадостен живот.Копнея да имам любим човек.Затова,знам какво е- Радвай се ! Любовта е най-глемият Дар!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3574f4863f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си луда, ти си му само за забавление. След няколко годинки когато се появят бръчките а той е в разцвета си ще се дразниш защо заглежда момиченца, целия живот е пред него. А ти мисли за себе си. Казвам всичко това от личен опит, от изживяна такава любов с 15 год. разлика в годините. А съпругът ти е прав за тройките. Помисли си.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc7c0a7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преди време,когато бях на неговата възраст имах подобна авантюра с какичка като теб,докато един ден тя ми каза:имам чувството че ти преча!
Искай прошка на мъжа си и не пречи на момчето!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 62e8b28648
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бивш емигрант съм и историята ви ме впечатли. Не са ви равностойни позициите - емиграцията не дава възможност за връзки и изневери - многото и нова работа, пътуване стрес и т.н., стига човекът да е отишъл да печели. Виждал съм и такива, които след година в странство търсеха пари назаем, за да се приберат, но те и тук са си били същите. Ти си останала тук да работиш и гледаш детето, почти нищо не се е променило в начина ти на живот и изведнъж си открила точния човек. Далеч не сте първите с такъв проблем. Така или иначе станалото станало, гърнето е пукнато и връщане назад няма. Раната в сърцето на мъжа ти е огромна и , естествено, всеки ще каже "Ами ето, той отиде да блъска за семейството, а тя си развя байрака", само че и това ще е като всяко чудо за три дни. Синът ви е голям, но ще преживее травма, мъжът ти ще се събере с друга, ти вече си намерила. Всеки ще си тръгне по пътя. Но все пак тази разлика в годините е стряскаща, една жена на 37 си е в силата и е привлекателна, но това ще е още десетина години - а после ? Пак преосмисляне, пак наново.... И един ден пак ще се окажеш сама. Сега сърцето е било по-силно от разума, не пишеш да си била потискана преди, може и друго да ти е липсвало. Както вече писах, връщане назад май няма, дано да си щастлива с колегата, но все пак съжалявам и мъжа ти - чисто по мъжки.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 577bf5eb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да не ти пука какво ще кажат роднини, съседи, колеги. Рано или късно ще млъкнат. Синът ти е пораснал. Помисли за себе си. Просто бъди себе си! Успех!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 40a9e9bff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А той какво мисли? Иска ли да създаде семейство с тебе? Тука пишеш какво е за тебе, но е важно и неговата позиция каква е...
Ти поставяла ли си му въпроса дали иска да се разделиш с мъжа си, и да се съберете с него? Да имате семейство, дете?
Защото иначе, за едната авантюра, не си заслужава

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d1e06847cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си луда. Не те съдя. Просто си позволола на стрстта да надвие над волята ти. Ти сама осъзнаваш, че живеем в обречен кръг от отговорности, който ако разкъсаме, унищожаваме основата на живота си. Много красиви неща към които се стремят душите ни са постижими, и недопустими едновременно. Именно затова в един коментар призовавам родителите да не отнемат радостите на децата си докато са свободни от семейните отговорности, към които ги подтикваме. Но веднъж поели ги, родили и възпитали децата си, вече ставаме отговорни и към тях. Заблуда е, че любовта е вечна. Всеки ще ти каже, че в зависимост от степента на компромисност, при едни любовта изчезва на 25, при други на 55, а при други на 75 години, но винаги се превръща в статукво. Въпросът е в името на какво.

Любовта ти с младежа, ако се превърне в домашно съжителство ще загуби от очарованието си много скоро, а съпоставката и с любов, обич, грижи, полагани за 18 годишния ти син просто не избледняват. И тогава човек се пита: Защо го направих? Ако останалата част от семейството ти е с освободено от скрупули и комплекси мислене, биха могли да те оставят да допуснеш грешката, да се опариш и отново да те приемат обратно, осъзната и преболедувала. Но дълбоко се съмнявам в такъв развой. Затова, съветът ми е да заложиш на разума си, в което също не ми се вярва, но е възможно . Това ще спести много проблеми на много хора, а колкото и да не ти се вярва, на теб самата -също.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6260e91278
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За съжаление, времето ще си каже думата.
И дори и най-силната и пламенна любов ще стане отново рутина и ежедневие. И тогава разликата в годините ще ви се отрази още по-болезнено и най-вече за теб.

Трябваше да се насладиш на авантюрата и после да му пожелаеш цялото щастие на света.
Мисля, че си прибързала и изгорила всички пътеки назад.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2aa8682b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съжалявам, че трябва да кажа това, но мисля, че той ще бъде първият изтрезнял след изпепеляващата страст и ще ти каже, че не сте един за друг. Той просто нищо не е загубил, за да те има, а ти вече си загубила много.

Разбира се, може и да греша- има любов, която нищо не сломява. Дано неговата, а и твоята да е такава. Но знаеш ли как се поддържа такава любов години наред? Нека го кажат тези, които са минали по твоя път.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 149cc2642c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да правиш това, което искаш. Животът е един, но човек трябва да си носи отговорността. Според мен връзката ви ще е провал, той е млад, сега го привлича секса, а после - младите момичета и ще иска да е свободен. Със съпругът ти всичко е загубено, аз не бих простил. Не разбирам какво се оплакваш, че си имала "само една авантюра", "срам ме е да кажа с колко мъже съм спала" - това ли е важно за теб с колко. Какво лошо има дори да си била изцяло вярна на съпругат си.

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9866db4c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ОСЪЗНАЙ СЕ !

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3484ae7a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хайде и аз да кажа нещо.....! Аз съм ''момченцето'' което вие всички смятате за недорасло и което ще си вдигне това.... след време,НЕ е така,тази жена ме накара да разбера какво е ЛЮБОВТА и не мога да разбера защо всички искат да ни живеят живота,ми той си е наш и ние ще си решаваме какво да правим с него! Нека хората оправят първо техния си живот и тогава да се бъркат в живота на другите! Всички са съдници но не могат никога да се поставят на мястото на другия,което е адски жалко:(

Искам да съм с нея,искам да си имаме детенце което СТРАШНО много ще обичам и в никакъв случай не бих злопутребил с това което направи тя за мен! Никога не бих съжалил за избора си и никога няма да се откажа от нея,защото в този живот не е само едното........ важен е човека и чувствата ми към него и когато стигнем до там всеки да се замисли за случилото се и да се връща назад,аз гордо ще се изправя и няма да поглеждам назад и въобще няма да съжалявам за избора си,просто защото ще знам,че имам истински човек до себе си!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5c243ddf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Aз имам позната на 44 дето се омъжи за един на 19.дерзай

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0a7e8d0876
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Момченцето", явно се изживява като окончателно завършило развитието си. Което показва на запознатите, че е точно обратното -има още да учи, за да стигне поне връстниците си, пък тогава да се самоанализира. Хормоналната атака събужда всякакви възвишени мисли, но като се огледаш изтрезнял, се оказва, че си строил кули от кал, които първият дъжд отмива.

А жената на толкова години, ако не е осъзнала, че освен дивия секс, нищо друго не трябва да допуска в отношенията си с него, трудно може да бъде убедена, че с поведението си се подиграва с целия си досегашен живот, обезсмисля го и го обезценява.

"Момчето", както се кълне днес, уверено и убедено, че ще бъде отговорно докрай, така утре, ще осъзнае, че е сгрешило фатално. И никой няма да го упрекне -това е нормално.

Но майката... тя е родител, а родителската отговорност пред рожбата е до гроб. Ако е готова да бъде осъдена от сина си, или да допуснем, ако е готова на сина й да му предстои изненадата, която тя е създала на баща му, нека си предаде семейството. След това, обаче, не снахата(евентуално), а самата тя ще е моралната причина със сина й да се случва това, което тя причинява на баща му.

В заключение: Зрелите хора не избират лесното решение, а правилното. Дори ако от това страдат.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 523c47336c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От Авторката:Благодаря на всички за мненията!
До 1: Благодаря ти за подкрепата- така мисля и аз- да се отдам на любовта на житова си.Имам я и ще й се радвам докогато мога!

До 2: И у 20-годишните има съмнието за "по- младото" и очите на всеки мъж са там.Давам си сметката, че освен младостта има и друго, което търсят мъжете.Каква е гаранцията,че по-големият от мен съпруг няма да постъпи така както предполагаш, че ще постъпи "Той"?А относно "тройката" смятам, че е признак на култура и възпитание.

До 3: Нашето не е авантюра, а решение за сериозна крачка. Не желая да искам прошка за нещо, на което се наслаждавам с пълна сила и не съжалявам. Няма да живея с човек, към който нямам нищо, защото по този начин ще го лъжа.

До 4: Личи си, че имаш натрупан житейски опит. Благодаря ти за отделенито тук време за коментар! Съпругът ми замина пак временно в странство и зная колко е огорчен и обиден от случилото се. Никога няма да кажа лоша дума за съпруга си-няма за какво. Не споменах, че не съм добра актриса и му казах какво се случва с мен. Зная, че адски го боли....но разберете ме- не искам да лъжа и да живее в заблуда.По- достойно беше да си призная пред него.Нямаше как на хапки да го подготвя и си го казах директно.
Относно това "какво става след 10 год.?", вярвай ми, че ако 5 живея в такава любов и готино чувсто съм съгласна доброволно да умра!

До 5: Благодаря ти за мисленето, покрива напълно моето! Така и правя!Успех и на теб!

До 6: Той ме иска толкова, колкото и аз него. Ако трябва да бъда честна, предложението да живеем заедно е негово. Единодушни сме в решението за семейство и дете. Искаме се и ще се борим да се имаме.

До 7: Благодаря за мнението! Коментара ми ще бъде по втората част на изказването. В момента разума ми се подчинава на чувствата. Има го и този момент на мислене за това, че живеейки заедно ще изчезне магията. Смятам, че това зависи от двамата. Ако съумеем да запазим любовта си, през нея ще си поемем по- леко отговорностите за ежедневието. Относно проблемите, които създавам на многото хора ще кажа "Извинете ме! Простете ми! Но предпочитам да съжалявам за МОЯ избор, отколкото да живея в проклинане, че се сългасявам с Вашия".

До 8: Усещам искрен коментар от теб, но във всяка връзка идва рутина и ежедневие. Няма изключения. Коментирали сме разликата си и "Той" е убеден, че и "баба да стана ще ми носи бастуна".

До всички: Благодаря Ви за коментарите и отделеното им време! Искам на всички Ви да кажа едно. Не съм от жените, дето ще лъжат мъжете си. Такива примери около нас- дал Господ. Не мога да се срещам тайно с един/ колкото и да е хубаво и по- лесно/ и всяка вечер да си лягам до друг, на който харча парите. Не ми е приятно съпругът ми да яде яденето, което докато готвя мисля за другия...Не мога да живея така! Когато искам нещо- искам го до края. Искам да му се отдам на 100 %. Лъжовният живот не е за моята същност.

Надявам се да ни оправдаете, колкото и да сме грешни заради ОБИЧТА СИ! Пожелавам на всички Ви да сте живи и здрави, другото сами ще си го постигнем!Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9505eae0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   ''12. Хайде и аз да кажа нещо.....! ''-жено,не се вкарвай в разни филми...Нито ти ,нито момченчето сте истински-и не сте интересни!!!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3484ae7a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16.....! Като не сме интересни защо ни четеш? Не смятам,че не сме истински,след като сме живи хора с ЧУВСТВА!

П.С. Благодаря на всички за отговорите и ще ви кажа само 1: Дано сте живи и здрави за да изпитате същата ЛЮБОВ като нашата,за да разберете какво е,да преоткриете себе си и да знаете на какво сте способни за човека до вас!!!
Благодаря ви:)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc7c0a7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ученическа любов,за сметка на любовта на детето и съпруга отдал живота си, за това разбито вече семейство.
Малко егоистично,но избора си е ваш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a703688477
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Относно разликата в годините. Мого глупаво е да се посочва като причина за евентуална раздяла . Познавам семейство-с разлика в годините-около 20-Тя е по-голямата. Живеят заедно повече от 10 год. в дома на мъжа. Когато заживяха заедно,той беше момче. Сега тя има внучета от децата си,но той ги приема като свои. Всички са заедно, помагат си и се уважават. Виждам ги всеки ден, двамата заедно и за пореден път всяка сутрин когато ги видя, вярвам , че има истинска преданост и любов.

До авторката - остави "моралистите", глупавите приказки-"в името на семейството"-това са приказки от социализма. Пред теб е ТВОЯТ живот, който Господ е отредил само за теб, изживей го в обич, щом Господ те е дарим с това чудесно чувство. Не се случва на всеки!!!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc7de21ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Браво номер 19! Един нормален човешки съвет,вече не вярвах , че някой ще пише нещо различно от" в името на семейството -всякакви компромиси и саможертва!"Защото нещастният човек не е в полза нито на себе си ,нито на децата си,нито на съпруга си. Всеки има право да е щастлив и да избере свой път в живота

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2ec7b16432
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   "В името на семейството" е израз, пълен с много фалш и лицемерие. Който иска, да си спазва подобни разсъждения. Но "в името на семейството" да се чувстваш нещастен и пренебрегнат през целият си живот, а от ума ти да не излиза едно име, един човек, да се измъчваш от мисли и копнежи по него.... Преживяно е, не си заслужава жертвата. Не слушай подобни упреци. Ммисля, че си съвременна жена, която би трябвало да слуша сърцето си, да взема сама отговорни решения. Та нали ти ще "теглиш" своя живот!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 78a0103786
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката:
Благодаря на всички, който са дали от времето си да изкажат мнение!Виждам по майка си/ инвалид от 15 год., за която се грижа аз/ какво е да живееш с човек, който не обичаш само в името на "семейството и децата". Всяко семейство има както начало, така и край...точно както и живота на всеки от нас. Важното е как ще го изживееш! Дали ще си удовлетворен от себе си или ще удовлетворяваш другите?! Винаги съм била "ЗА" поне малко егоизъм, който може да съхрани човек и да го пази да е себе си.

Относно детето- отгледах го и до ден днешен му давам всичко, от което има нужда да му даде майка му, без значение с кой живее и кой обича. А колко деца не са обичани само защото родителите не се обичат и се чувстват нещастни? Задайте си въпросите Вие обичате ли? А обичани ли сте?...Е, аз обичам и съм обичана! Предпочитам детето ми да ме вижда усмихната и силна, живеейки с друг- отколкото намръщена и посърнала, но живееща с баща му. Не съдете другите, защото утре може Вас да съдят!
Успех и здраве на всички Ви!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: b56e80e1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Много се радвам, че си отстояваш позицията! Радва ме желанието ти да Живееш истински живота си. Това е възможно, САМО ако имаш истински човек до теб, ако имаш обичта и подкрепата на любим човек. Желая ти всичкото щастие с този човек, подкрепяйте се и се радвайте на щастието да се откриете, да сте един до друг! Желая ви го от сърце!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc7c0a7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Вземаш глупаво решение,изповядваш се за да получиш одобрение,и ако не- ги оплюваш...
Ама и мъжът ти е добре-оттървал се е !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c77e1776e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Я го за*би тоя мухльо! Пари ще ми прави по чужбина. Като не му стига инетелигентност, къде се е повел подире ти. Ти си от друго тесто -интелигентско. И на компутор моеш да пишеш. На сина си даваш всичко, а к'во остана за любовника? _Останалото (т. е нищо). Лапешка ви работа. Ама нали мъжете бяха ония -прелюбодейците, вероломниците, дето само ходят да се чукат с чуждо, а не мислят за душите на жените си! Нали ако той беше си наврял гагата в някоя друга брантия, щеше и глухия цар да го чуе! Един живот ни е даден, вярно е. И най лошото е, че съдиите вътре в нас, мерят с различни аршини. Затова и всеки е различен от другия. Ти си интелигентна жена, наистина, но не очаквай че най добро бъдеще очаква света, ако всички жени са като теб. Всъщност идеята не е лоша. Поне за България, с тая никаква демография. Ако всяка жена се влюби по няколко пъти "силно, дълбоко и пламенно" в поредния жребрец, спокойно ще си осигурим необходимата за оцеляването ни човешка маса срещу циганската инвазия. Целувам те. Разкрепостена си. Браво!

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 250877fdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   И КАК СТОЯТ НЕЩАТА "ДНЕС" ???
ОТ ДОБРОЖЕЛАТЕЛКА

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f3827734b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   От авторката:
До днес сме заедно с момчето, което обичам.Чакам съпруга си да се върне за да се разведем.И така...животът продължава.Живи и здрави да сме само, времето ще покаже!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d92a5a3534
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   А как са нещата с днешна дата?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 904112dabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Ами как да седят - последният коментар е отпреди 3 години. Охладняли са нещата. Сега той е на 26-27, тя е на 40-41 - предстои и МП и до там. Тя и мойта на 35 ги бъркаше едни любовни каши, защото я биеше хормона и побърка всички около себе си. Хеле оправи се, иначе вече да е 'приключила' с живота. Иначе, по света първосигналковци колкото искаш!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ffd1584612
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Интересна история. За съжаление доста стара, дано авторката все още посещава сайта за да каже как са се развили нещата. Аз намирам решението на авторката за необмислено. Силни чувства но за съжаление обречени на много болка. Сега страдаш ти, страда детето ти заради подигравките. Страдат близки... Ако имаш/имате вече/ дете с това момче не е за пренебрегване твоята възраст и подигравките, които ще има към него от гледна точка на това, че ти ще си възрастана, на родителски срещи ще изглежда, че е там с баба си и татко си. Едната страст можеше и по-тихо и кротко да се изживее. МАкар и не правилно връзката ти с момчето можеше да продължи тайно..

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9c22512738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   УСПЕХ!
Аз съм номер 6. От сърце желая успех на тебе и това момче, съберете се, не гледай "хората" и тем подобни безсмислени глупости. Много правилно разсъждаваш и за детето и за всичко. Любовта е важна, другото не.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 511b47fccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   От Авторката:
Благодаря, че питате:))) С момчето сме още заедно, напук на всички които предричаха раздяла до една година. Вече станаха 5, а ние живеем заедно. Моето дете расте, предстои му дипломиране и е един достоен човек. За цветница бяхме всички заедно/ приятеля ми, сина ми и приятелката му/ на екскурзийка. Силните чувства са си още такива, работим, хубавеем и всичко ни е прекрасно. Пожелавам на всички Ви, без значение от коментарите да бъдете живи и здрави! Живота си го правим ние! :)))

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7142ee56dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Историята нещо не ми се вижда реална - ти сега си на...??? 42, а той - на 28? Е.... възможно е, все пак. Ще те питаме пак след 4-5 години как върви любовта. Дано да си на линия тогава.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e37f7586db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Рaдвaм се зa вaс aвторке! ;))))
Любовтa си е любов, въпреки всеки и всичко!
Aко беше обрaтното, мъж с по- млaдa, нaли се сещaш колко по- рaзлични щяхa дa сa коментaрите нa поддръжниците нa" в името нa семейството".
Обичкaй си момчето и се нaслaждaвaй нa любовтa му! ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 42b2a0d9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   ... да живота си го правим ние, но грешките...?

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8286a4928a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Еееее, стига де! В моят град живее една такава двойка. Заедно са от около 20 години. Тя сега е на 55 а той на около
40. Ами живеят си. Въпреки същите прогнози в началото.
А за това, дали ще са заедно след 5-6 години? ! Някой от всички вас може ли да гарантира за себе си, че след 5 години ще е все още със партньора си.
Желая много щастие на авторката!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2a6b5d5ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Мога само да адмирирам авторката за това си решение да напусне съпруга си, за да изживее любовта на живота си. Само тя си знае, какво е било семейството и, както и колко сила и смелост се изисква за подобна постъпка. Радвам се, че връзката ви продължава, че синът Ви е с Вас и че сте имали щастието да попаднете на такъв човек. Любовта е най-истинското и най-красивото чувство на този свят, а споделената и изживяна любов - бих казал мечта за всяка "красива" душа. Искрено ви пожелавам още много щастие заедно, здраве и да се радвате един на друг.
М, 22

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3547955a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Жалко е, хората сме такива предатели, че не е истина... влюбваме се тук, после там и предаваме семействата си и всички. Сега съм на 23 години и смтам, че открих честно и открито момиче, но никога не мога дам цялото си доверие на една жена, а и самият аз се стремя всячески да не пристъпвам никакви граници и увличания на друго място, за това мисля само за моята приятелка, но пък така се влюбвам още повече и в един момент, ако тя ме предаде (като цяло ако се оженим и имаме деца), някой ден ако ме предаде, ще бъда адски нещастен, мога да стигна и до крайности, убийства и прочие (в зависмост с кой ме е наранила, ако е мой познат, ако не е ще я омаскаря пред всеки когото познавам, без срам, без страх, без жал, без обич, а само със злоба. Тъжен съм от този свят, тъжно ми е, че винаги ще се съмнявам в момичето до мен и самият аз винаги ще се страхувам да не загубя любовта си към моята приятелка и ще се стремя да я третирам като богиня, но пък в един момент се страхувам да не бъда наранен. Много тежък е живота и предателствата, мислим си, че се влюбваме в някого и че той е влюбен в нас, но като цяло ако е мъж е влюбен в жените защото иска секс, а жената или търси сигурност и внимание (ако не я получава от настоящия си мъж) или търси някаква материална изгода, светът е пълен с предатели, ако мога бих останал цял живот с едно момиче без изневери, без лъже и прочие, но дали настоящета ми приятелка е такава, дали въобще съществува такава, аз самият се опитвам да бъда такъв :( не си предавайте семействата заради едното сексуално увличане, децата са най-важни ако не можете да си държите половите органи в гащите, самозадоволявайте се някак си, ако няма никаква оправия с даден ваш приятел/приятелка, първо се разделете, а после се хвърляйте в новата си любов, кофти свят.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 96d10d493c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Когато прочетох историята, не обърнах внимание, че тя е от преди 4 години и тъкмо се бях засилила да пиша как трябва да се борите за любовта си напук на другите. Историята ви ме трогна, тъй като и аз съм преживявала подобни неща. Много ви се радвам и възхищавам за смелостта и бях приятно изненадана да науча, че все още сте заедно! Пожелавам ви много любов! И да... една жена на 37 е вече зряла, сериозна, знае какво иска в една връзка и е нормално едно момче на 23 да иска именно такава връзка, в която да е сигурен, а не с момиченце на 20, което ще го разиграва!
Ж 37

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker