Явно не ми е било писано да съм обичана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Явно не ми е било писано да съм обичана
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3054 пъти
Чували ли сте този израз? Че на някой му е писано да му се случи нещо. Е, сега ще ви разкажа моята история и ще разберете защо си мисля, че явно не ми е писано да бъда щастлива и обичана.

Като съвсем малко дете бях невероятна, всички ме харесваха, а аз имах талант да забавлявам хората, обаче това беше някога... сякаш в друг живот. После тръгнах на училище и вече не бях готиното момиченце с многото приятели. Като тийнеджърка дори минах в другата крайност, бях затворена и нямах почти никакви приятели, защото не бях от "готините". Не пушех и не пиех, не ходех по купони... абе сещате се. Тогава за първи път разбрах колко боли да си самотен.

Срещнах първата си любов на 13. Беше лято, бяхме влюбени... никога няма да забравя първата си целувка! Обаче се срещнахме на морето и когато ваканцията свърши се разделихме, защото бяхме от различни градове. Е, пишехме си, но... знаете как е. Далеч от очите, далеч от сърцето! Пак останах сама и потънах в самотата си. Следващата ми връзка беше чак когато бях на 16. Тогава и загубих девствеността си. Сега си давам сметка, че той просто ме е използвал. Обаче аз бях така влюбена! И пак самота... още три години.

Вече в университета срещнах едно момче, уж всичко беше наред, излизахме заедно, правехме планове да празнуваме заедно Нова година, спас с него само веднъж. На следващата ни среща му отказах, просто не бях в настроение. И той повече не ми се обади! А когато аз го търсех, затваряше телефона! После заминах за чужбина. Това беше най-тъжният период в живота ми. В началото не познавах никого, но после се позапознах с нови хора и уж всичко беше ок. Бях си обещала, че никога няма да се влюбя отново и никога никой няма да разбие сърцето ми пак, обаче знаете колко глупави са тези обещания.

Сърцето си има собствено мнение. И така пак слещнах един колега от курса... и до днес не знам защо ме изостави и точно на рождения ми ден! Дойде ми прекалено много! Сама в чужда държава, на рождения си ден и с разбито сърце... направих нещо от което и до сега ме е срам. Пробвах да се самоубия! Слава Богу не успях! Намериха се готини хора, които ме измъкнаха от дупката и буквално ми спасиха живота! Влюбих се в един от спасителите си и три години по-късно се оженихме. Сега съм омъжена, но съм просто поредната отчаяна съпруга. Самотна и тъжна както винаги.

Вече не знам! Явно не ми е било писано да съм щастлива и някой ден просто ще умра от разбито сърце!
Благодаря, че прочетохте това! Просто имах нужда да споделя.

И дано вие сте по-щастливи от мен! Дано всяка моя сълза се превърне в усмивка за някой друг! Защото наистина не искам никой друг да мине през тази болка и самота!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6d2c2f4b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има хора на твоите години, които никога ама никога не са имали връзка, а ти си внушаваш глупости, не ти било писано дрън-дрън... Животът е пред теб.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 00f70b0b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като си се настроила така и толкова силно вярваш, значи точно това ще ти се случва. Смени слайда! Промени си настройките, ти сама се програмираш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 08a956f696
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От авторката
Даааа, може и да сте прави! Сигурно проблемът е в мен, защото няколко пъти ми разбиваха сърцето и сега просто не мога да се отпусна и да се радвам на живота.
Благодаря за съвета.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 896e0358a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много е просто мила авторке, започваш да си самовнушаваш, да си повтараш, аз съм щастлива, аз съм красива, харесват ме, започваш да си го визуализираш, представаш си го, правиго по няколко пъти на ден и ще видиш че ще се случи. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3b578d1a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си човек, търсещ постоянната тръпка в любовта. В момента, който угасне огънчето, ти също изпадаш в депресия. Уловката се досещаш къде е нали? ... '' Трябва да подържаш огъня винаги запален'' Чувал съм, че брака е трудно нещо и определено не е само тръпка и пеперудки в корема. Това да си мисли човек, че е нещастен е много гадно, но в крайна сметка всичко това зависи само и единстевенно от теб.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b83e9729fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо самотна, защо отчаяна и защо тъжна, като си съпруга? Не си довършила историята си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fc39a2ef45
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз имам подобен проблем, само че съм момиче на 15. Явно проблема отсега тръгва.. още от много малка винаги си набелязвам момчета, които не биха ми отвърнали на чувствата, а пък пренебрегвам тези, които ми харесват и искат да са с мен. Например 4 години и половина бях луда по момче, с което израснахме заедно, но накрая спря да излиза с нашата компания, спряхме даже и да се поздравяваме. Постоянно плачех. После пък се влюбих в някакъв, който пък не искал да се занимава с момичета, бил още по-привързан към родителите си /беше до началото на 9-ти клас, сега ще съм 10-ти, защото съм тръгнала 1 година по-рано/.. с третия пък си изпуснах шанса, той се обвърза и са вече заедно от повече от 6 месеца. И тогава много се нервирах. По едно време бях харесала и един друг обвързан, но не го знаех отначало това. Като разбрах моментално го отписах. Имаше един от моя клас, който дойде в 9-ти клас... харесах го, към края на учебната година всички усещаха, че ми прави нещо като намеци.. края на лятото даже ме заговаряше и т. н. Но ето, че един ден като бях на море разбрах, че може да замине да учи в далечен град. Изпаднах в паника и реших да му кажа по фейсбук всичко, защото като се приберех можеше да е твърде късно. Чаках няколко дни да се появи, накрая се появи, първо почнах с общи неща, после го питах за училището, казах, че ще липсва, той малко се пошегува, че ще му липсват едни негови приятели от детството, посе като му казах, че го харесвам ми каза, че знаел отдавна o_O/?? / Та той изобщо не показваше, че знае.. каза, че някой му бил казал... после ми каза, че просто няма да се получи, пописахме си още малко и си легна. Е, направо не знам как ги нацелвам... Имала съм една връзка от 2 седмици, накрая го оставих, защото не го харесвах достатъчно.. А искам да съм с момче, което харесвам... това обаче не знам кога ще стане..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 08a956f696
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 6.
Е, няма много за разказване. Просто не се получи. Прекаленно сме различнии с времето се оказа, че просто нямаме какво да си кажем. В последствие установих, че той май ми изневерява, не съм 100% сигурна и това допълнително подкопа самочувствието ми. Сега събирам сили да го напусна, но още не съм готова. Знаете как е ще трябва да обмисля и да планирам толкова много неща... а и съм в такава депресия, че не разсъждавам много трезво и за това съм си дала време и не искам да правя нищо прибързано.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a50499d11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мда, историята ми е подобна. Аз също си мисля, че не ми е дадено да бъда обичан истински. Вече съм на ръба на отчаянието. Толкова много искам любов, че полудявам. Искам да си имам жена, която да обичам и тя да ме обича, но уви не намирам. Последната жена, която исках просто ме разиграваше и накрая ми писна. Мисля, че никога няма да срещна любовта.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 896e0358a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напротив #9, проблемът ти е в това че мислиш че не можеш да си обичан, промени мисленето си, то има огромна мощ, всеки ден си казвай ще я срещна, има момиче за мен, визуализирай, представяй си го, прави това всеки ден и ще се случи. Така ти препрограмираш себе си с силата на мисълта, и това се случва, ще видиш как ще започнат да те харесват и заглеждат, когато вървиш по улицата. Казвай си, аз съм хубав и всички ме харесват, така положителното мислене излъчва полужителна енергия и тя се улавя от отсрещният пол и нещата се получават. Прочети за ВИЗУАЛИЗАЦИЯТА и СИЛАТА НА МИСЪЛТА. Успех.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 29971cc0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това връзките между двама са много сложно нещо, а брака... както се казва: " които са вън искат да влязат а които са вътре да излязат" Но във спорът се ражда истината и преди да взимаш решения излей депресията... във разговори. Аз не разбрах от колко време сте женени, но в семейния живот има един период който е за напасване на характерите и често има сблъсък и в тези моменти човек или мисли че не е обичан или че той не обича :). За това моят съвет е да говориш с мъжа ти за това което ти тежи, ако не чува -крещи, ако избягва- настоявай, че дори и да трябва да направиш един як скандал. Е, ще има нерви, но много зависи и какво искаш ти самата.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cbd2154cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 10 :))) Коментарът ти е хубав но, така не се ли самонавиваш? И като не стане разо4арованието е много лошо... Някой неща колкото и да иска 4овек просто не се слу4ват за съжаление

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 478861b596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Това, което разказваш показва, че не си избираш добре мъжете. Жената избира мъжа, с когото да бъде и ако не е избирала правилно, мъжът я напуска. Тя трябва да е мъдра в избора си. Търси мъжът, който би бил добър баща на децата ти, точно на твоите деца и това как изглежда трябва да е на последно място в избора ти - важни са вътрешните качества. Като го търсиш, внимавай и къде го търсиш - обикновено добрите мъже не висят по баровете.
Странно е как си се оженила за спасителя си и въпреки това не е потръгнало. Човек не трябва да захвърля делата си недовършени и според мен трябва правилно да прецениш защо не се получава преди да го напуснеш - все пак този човек се е оженил за теб - това е сериозна стъпка и би било предателство към теб и към него да го оставиш без да си сигурна, че ти изневерява, без да си разбрала защо, без да си се борила за запазване на брака си. Това, че няма какво да си кажете е в резултат на отчуждение, но то може да се преодолее с разговор, би помогнала една екскурзия само за вас двамата.
Вече си голяма и не ти отива да разказваш детските си истории. Потънала си в такова самосъжаление, че си заприличала на някакво безгръбначно. Върни се в реалността и сложи ред в живота си - няма кой друг да го направи, освен ти - ако не се получи със сегашния ти съпруг, търси друг, но търси мъдро.
№6

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker