Имам въпрос към момичетата. Как да започна флирт? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам въпрос към момичетата. Как да започна флирт?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3319 пъти
Проблемът ми е, че не ми връзва с момичетата. На 22 съм, имал съм приятелки, но се случи някак си случайно, без усилия от моя страна.

Висок съм, казват ми че съм хубав, забавен, интелигентен и пр., слабо телосложение, въобще нищо, което да се приеме като "непривлекателно". Нямам проблем да говоря с момичета, но когато отида в клуб, просто не знам как да чета сигнали и да давам такива, че съм заинтересован.

Не ме е срам около другия пол, но не знам как да започна флирт без да звуча клиширано, тъпо или смотано. Какво да направя и как да се науча да завързвам подобни разговори?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9c3c407b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жените сме доста прихватливи.. като едни малки антенки ;)
Продължителен поглед, лека чаровна усмивка, малко по-силен натиск, докато тенцуваш ще са напълно достатъчни, за да покажеш, че си заинтересован, без да минеш онази граница, след която си казваме за някой "Я го гледай сваляча - идиот!!! " Защото досадните свалячи повече дразнят. Прекалено самоуверени са, ясно е, че искат секс, а всъщност освен клишетата си, друго не знаят.

Естествените момчета, леко смутени, леко чаровни, с които се чувстваш красива са по-добрия вариант.

А как да разпознаеш сигналите?
хм
Всяка жена има свой отделен арсенал. Някои ще те гледат, други ще шушукат лигаво на приятелката си, трета ще започне разговор с теб, четвърта ще е по-директна и ще наклони везната към секс. Различно е.
Може би няма обща формула, трябва да се довериш на вътрешния си глас и ако си мислиш:
"Ето тази мацка май ме харесва" (и не си пиян) е много вероятно наистина да те харесва. Тогава просто пробваш. Ако не стане.. какво толкова? ! Запознал си се с още някой и толкова.


Ето един съвет, който може да ти е от полза. Не тръгвай към нея с идеята тя да бъде следващата ти приятелка, тръгни с настройката просто да се запознаеш с още някой и с надеждата, че това познанство ще е приятно, че ще ти е забавно.

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3528c31b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   За съжаление, при повечето жени "флирта" се изчерпва да се преслушат дали си паралия. Не разчитай на това, че ще се случи красива любов между двама млади хора. Това е само по филмите и по книгите.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7d1ad3001b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако си търсиш гадже в дискотеката, то наистина би попаднал на такава която предпочита парите пред любовта. Ако си такъв изпробвай репликата на Чарли (от двама мъже и половина) Имам готина къща на хубаво място и страхотна кола те чака да те откара до там. (Е не дословно де, но смисълът е същият). Или просто отиди на бара и поръчвай само скъпи работи, така няма нужда да се питаш как да започнеш, щото те сами ще пробват да те свалят.
Ако обаче търсиш свястно момиче, а не бройка или ако не си чак такъв паралия. То тогава просто започни нормален разговор и да нека да не личи поне в първите срещи че искаш секс, а че се надяваш да намериш добър приятел.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4d4b7bd1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aми ако въпросът ти се отнася точно до свалка в бар. Има няколко варианта. Ако са компания момичета и не танцуват и са седнали на някое сепаре или на маса - отиваш при тях - като си по - близко до момичето, което ти харесва най - много - с някакъв въпрос от рода на "Как въпрви партито? Забавлявате ли се" Може да отидеш с чашка и да се чукнеш с тях - но с всички от компанията, не само с обекта на вниманието ти, усмихваш се - лъчезарните хора правят много добро впечатлнение. После може да подхванеш небрежен разговор дали заведението й харесва, често ли идва тук, после я подкани да танцувате. А в случай че мацката танцува - отиваш направо на дансига при нея и пак подхвани някакъв разговор на ушенце:)
Успех!
Ж28

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a65644e98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Поразрови се в интернет. Има т. н. pick-up art сайтове, прочети малко и за НЛП и просто се наслаждавай на живота. Факт е, че ако човек е весел, щастлив и уверен, е привлекателен за жените - те искат да са част от твоето щастие.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 231f7be8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора

Благодаря на всички за отговорите, специални благодарности та №1, 3 и 4.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 23c3f89ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   хайде и да се похвалиш скоро с нова, красива, свестна приятелка. Ще чакаме обратна връзка

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 24ab3394a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Търси я с поглед постоянно, и ти е в кърпа вързана, няма начин да не клъвне, ще си каже този ме харесва.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ba10560844
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не умееш да губиш, там ти и проблема!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 643b2a39f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако мацката те хареса от пръв поглед (а те са доста първични и се осланят на тази първа и бърза преценка), все тая какво ще й кажеш, няма никакво значение, това е истината. Е, стига да не е нещо малоумно. Тя просто няма да слуша какво точно й говориш, ако те е харесала, ще е прекалено заета с вътрешните си усещания и опитите си да запази спокойствие - демек ще се притеснява не по-малко от теб:)
_Az_

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8543e9d60c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Истинската свалка е да накараш жената да те хареса още преди да започнеш да я сваляш ;) Походка, жестове, маниери, дрехи, тяло и т. н. От там нататък е лесно. Съсредоточи се върху това!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e02ddf59a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От време- на време хвърляй по дълги погледи на избранницата си, усмихвай ? се, ако виждаш интерес от нейна страна, и ако не е в голяма компания, или отиде да танцува, последвай я. Разбира се, не веднага, изчакай да мине време. Когато отидеш при нея, не казвай нещо от сорта, че е секси, ще те разбере погрешно и ще те сметне за несериозен. Вместо това я поздрави, питай я за любимата ? песен и дали и харесва мястото. Така тя ще види, че си сериозен и ще може да ти има доверие. Поискай ? номера на излизане от клуба и кажи, че ще ? звъннеш. Излизайте навън, води я на кино. Сега зависи дали търсиш нещо сериозно, или само една авантюра. Е, надявам се да съм помогнала и успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker