Колежка на мъжа ми твърди, че е спала с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колежка на мъжа ми твърди, че е спала с него
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 5797 пъти
Колежка на мъжа ми твърди, че е спала с него. Толкова ми е тежко, само като си го помисля. Раздвоена съм, объркана и сама, защото той ми се разсърди и отиде при негов роднина (така казва).

Не съм от много опитните жени, даже не мога да се нарека жена. Мисля, че още дълго време ще се лутам между "момиче" и "жена". Съвсем малко са нещата, които не мога да простя, а едното от тях е изневярата. Хора всякакви, за някои това не е нищо, но аз съм с едно по-различно разбиране. Загубих девствеността си през първата брачна нощ. Не съм крайно религиозна, с консервативни представи или нещо такова. Радвам се, че не ми се налага да лъжа и да се опитвам да прикривам броят на партньорите си, както правят мои приятелки. А съпругът ми... той си е поживял преди да се запознае с мен. Казва ми, че след като ме е срещнал е преживял един катарзис, аз съм му всичко. И хубавичко си живеехме, вече почти година.

Да, хубаво беше, докато един ден на врата ни не се появи една млада дама тип "николетка", възпитаничка на чалга културата. Поне така ми изглеждаше, но явно и ценностите й са такива. Каза ми, че е спала със съпругът ми няколко пъти, но се чувства гузна (не изглеждаше така! ) и един вид иска да успокои съвестта си, като си признае. В такъв момент какво може да се направи, стоях като замръзнала и гледах. Тя си тръгна. И оттогава само нейните думи са ми в главата. Попитах мъжът си, а той категорично отрече. Няколко пъти го молих да бъде искрен, а той отрича това да се е случвало. Знам, че трябва да му вярвам, но знам и метода с отричането докрай. Последният път, когато го попитах той ми се разкрещя (никога не го е правил). Събра си дрехите и ми каза че му е писнало от глупостите ми. Настоява да му се извиня, за да се върне вкъщи.

Какво да направя? Тази жена няма логика да си го измислила, просто не вярвам човек да падне толкова ниско. А ми се иска да знам, че не е вярно. Няма как да разбера. Мога да се извиня на мъжът си, но съмнението ще ме разяжда. Или всичко е лъжа, или съпругът ми ме е лъгал, и то най-вероятно през цялото време, откакто се познаваме. Защото всичко иначе ми се струваше прекалено хубаво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: e65e10374d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз пък мога да ти кажа, не и вярвай. Има такива жени и ако го е преследвала и той и е отказал, по този начин си отмъщава. Другият начин е да каже, че той си е искал но тя му е отказала. Все по някакъв начин тя ще търси отмъщение затова, че е била пренебрегната.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f4310ba08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако е спала с него преди да сте започнали връзката си не виждам проблем. Ако ти е изневерил виждам проблема. Гадното в твоя случай е, че не можеш да разбереш каква е истината. А съмнението е много по-страшно от всяка истина. Мога само да ти съчувствам.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 020b7d7690
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хм???
Знаеш ли на какво са ме учили.
И нож да ти опрат в гърлото - Не съм! и на калъп да ви хванат - не е влязъл.

Но пък се е почувствал обиден от подозренията ти, което е по-скоро знак, че наистина онази си измисля.

Защо не ходиш да я питаш?
Попитай я каква му е татуировката на гърба.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 67a52a8482
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази жена няма логика да си го измислила, просто не вярвам човек да падне толкова ниско.

Нямаш идея колко ниско може да падне една пача*ра за да съсипе някой. Не и се връзвай. Аз ако имам съпруга, и някой дойде да ми говори такива неща ще му бия два шамара и ще го изгоня от дома.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e24ad8473f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Мисля, че трябва да вярваш повече на мъжа си. Не ми изглежда резонно, ако онази е спала с мъжа ти да дойде и директно да ти го заяви. Според мен те провокира. И ти си се хванала. Мисля, че ще е най-добре да се извиниш на мъжа си и да се сдобрите с него. Глупаво е и е тежко, заради клеветата на някаква патица да си разваляте семейството си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 53113f999d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Веднъж излязох на среща с едно момиче, с което се запознах, чрез съквартирантката й. Много ми допадна, всичко вървеше ОК цяла вечер, но накрая тя ми каза, че не искала да бъде поредната в леглото ми. Попитах я на база какво прави този извод - бил съм спал със съквартирантката й. А аз никога не съм спал с другото момиче, няколко пъти сме излизали като приятели на кафе, и то в компания и на други хора.... и тогава бях потресен как е възможно човек да си измисли подобно нещо, но явно женската злоба няма граници, и момичето беше убедено, че съм спал с аверката й...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dcb0d49c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ти с нея видала ли си го, не ами тогава какво въобще го обсъждаш. Дорои според законите на най-рестриктивната измежду религиите идляма, за да се приеме, че между мъж и жена е имало интимна връзка е необходимо да се намерят двама свидетели който да кажат, че между тях не е могло да премине конец. сама реши на кое да вярваш на това което виждаш или на това което ти е казала една непозната.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 243faf3196
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Мислех да не разказвам и да мина само с коментар 3, но ми се отвори свободна 10минутка. Имам подобен случай, но онази не беше толкова нагла.

Потърси ме във фейсбук и ми писа, че приятелят ми спи с нея. Да съм го била зарязала, защото ме прави на глупачка. Бил й казал, че есвободен и т.н.

Отговорих й, че нищо не може да мръдне и на сантиметър вярата ми в този мъж, защото знам, че ако кръшне, ще съм първата, която ще разбере. Тя не очакваше явно такъв отговор от мен и започна да злобее и се пролича, че единствената й цел е да създаде напрежение между нас. Пожелах й приятен ден и забравих за случката.

Мина сигурно седмица и съм си оставила чата отворен. Той седнал на компютъра, за даси влзе в неговия фейсбук и видял разговор, с последна фраза в него "Ако искаш ми вярвай, но да знаеш, че ***** е долен боклук" Като си видял името влязъл и прочел. Аз бях в кухнята и приготвях вечеря, идва той, прегръща ме през кръста с насълзени очи и започва да ми обяснява колко съм прекрасна. Казах му: "Какво съм направила!" Помислих, че е за това, че му приготвях любимите нещица за хапване. И нищо!

Вечерта преди заспиване ми каза, чее прочел разговора и как е станало. Аз си замълчах - какво да кажа. Даже бях забравила за това. После го попитах: "Знаеш ли коя е?" Той каза "Бившата!" и точка. Това беше!

Ще седя и ще се тръшкам за някаква, която ми сервира лошо настроение на порции. Айде в ляво!

Мина много време - месеци. Телефона му звъни - бившата му приятелка. Много го обичала, не можела без него, дали имат шанс да са заедно. Той изслуша словоизлиянията й и само попита: "Ти ли си писала на жена ми?" Онази си призна, направила го, защото го обича. Той й каза: "е, заради това няма как да бъдем даже и добри познати" и й затвори телефона.

Сигурно пак го е търсила..най-вероятно е. Сега пък го мрази вече и току няма, няма пък ми коментира някакви неща по стената. Искат ми приятелство някакви профили, които видимо са направени преди един час.

Луди всякакви!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1e09813561
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Религиозни фанатици... Промили са ви мозъците.

Защо си измисляте проблеми?

За хората е нормално да правят секс с повече от един партньор. Те са полигамни животни.

Да обвинявате някого, че правил секс с друг е все едно да го обвинявате, че е разговарял с някой друг. Това е в човешката природа.

И сега не ми обяснявайте, че хората не са животни, а са създадени от бог по негов образ и подобие. Хората са животни, това се учи в училище в часовете по биология, пише го и в тълковния речник (за думата "човек"), пише го във всяка енциклопедия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c0b30da417
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само едно нещо искам да кажа (което няма връзка с историята ти)!

Браво за първата брачна нощ!!! Мъж на 25 съм и почвам да се притеснявам как ще си намеря свястно момиче, което да не се е пр***ало още на 15 и да не е сменила сумати гаджета... Просто какво поколение расте в момента не е истина... а за съпруга ти - дано всичко да е фалшива тревога : )

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 88d3ad3d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Виж, по принцип чалгарките са тъпи парчета и са способни на всичко. Може и да ти го е казала ей така за кеф, да види как ще реагираш или пък, за да направи на него мръсно. Може и обаче да е спала с него. По едно време и аз се бях натресъл на една к***а, та мога да те посъветвам, да му се извиниш, да се направиш, че нищо не е станало, но известно време да го следиш отблизо. Хората, които хойкат си им личи колкото и да се крият. Примерно телефонът е настроен на тих режим, особено получаването на смс, да се докоснеш до него е пълно табу, излизат да говорят извън стаята, никога няма да ти позволят дори да погледнеш в пощата, скайпа или фейсбука им и т. н. Между другото и тази, с която бях се правеше на много обидена, когато й кажех нещо, чак ревеше със сълзи. Просто обърни внимание на някои детайли в поведението му и от там ще разбереш какъв човек имаш до себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a9d7a0edbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вижте хора, няма нужда да се терзаете за такива неща... има научен метод и той се казва полиграф. Вече се предлага такава услуга (цената е около 200лв. ), ако искате се явете и двамата или само той на детектора на лъжата и разберете истината... Ако откаже да се подложи на тест - значи го е страх от истината. Ако пък отиде и полиграфа покаже, че не лъже - значи всичко е ок и му се извини...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 283f2a65be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   прати го на полигрaф :D

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0e637d7e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Значи едно ще ти кажа, може тя да те е излъгала, вероятно е и той да те лъже. Слонен съм да поварвам повече на втория вариант и то единствено защото виждам, че и ти го вярваш. А ти го вярваш защото може би интуитивно си усетила, че той лъже. А когато години живееш с един човек, можеш да усетиш кога те лъже. Но ще ти кажа и още нещо. Най-вероятно ти е изневерявал и с други и вероятно ще ти изневери още много пъти. Няма здрав, прав мъж, който да не го прави. Ако приемем, че 90% от мъжете изневеряват, останалите 10% не го правят или заради физически недъзи, неспособност или да кажем религиозни подбуди. Запомни, секса за мъжа е като наркотик. Мъжа е ловец а всекидневно се разминава с дивеч. Някой път се загледай, когато минава жена, мъжете как я оглеждат, правят го много изкусно, непринудено, сякаш без умисъл, ей така случайно. Но повярвай ми отвътре огън ги гори. Ако жената живее с илюзията че съпругът и никога няма да и изневери, значи тя още вярва в дядо коледа и феята на зъбчетата. Но това е само в приказките. Просто го приеми. Нали знаеш коя е най-древната професия. Още от време оно се знае че мъжа мисли само за жени. Жени, жени и само жени. Целта на мъжа е само една, да вкара жената в леглото. Ако не може да си намери с коя да изневери, ще си намери проститутка. Възможностите са много. И винаги ще отричат до край за изневерите. Целта не е страх да не ги зареже жената. Целта е да не наранят съпругите си. Със своето отричане той се опитва да свали товара с който си се натоварила или би те натоварила новината за една изневяра. Жените не можете да разберете мъжа. Вие колкото и да обичате секса, не можете да стигнете и 10% от желанието, което има към секса мъжа. Това че с годините го прави все по-рядко с вас е единия сигнал че го прави с друга. Естествено фактор е и омръзването и най-вкусната манджа ако я ядеш всеки ден в един момент омръзва, че може и да започне да те отвръщава. Всичко това ти го изписах, за да знаеш какви са мъжете. Сега ще има жени, които вероятно от 9 кладенеца ще ми носят вода, за да ме оборват, но няма как да бъда оборен аз познавам хиляди мъже, от всякакви поприща във всякакви свери, професии, хобита.. и всичките до един мечтаят как да изчукат мацката от магазина, комшийката, приятелките на жена си и т. н...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c99280b01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Номер 14, надявам се не жени, а мъже да те оборват, защото написаното от теб ме втрещи.
Не знам какви са тези хиляди мъже, които познаваш, но пък как един гей не се намери?
Тъкмо мъничко се зарадвах, че коментарите са надеждни и прочетох твоето мнение.

Авторката


П. П. Благодаря на всички за обърнатото внимание!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 01244d81fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Абре номер 10, много сте ми смешни като започнете да набеждавате жените, че още от малки почват и били курви и т. н, а вие какво невинни ли сте, че и от 6 клас почвате и само бройкате, обаче нее вие сте света дева мари... На жените не им е важно през колко сте минали, за вас важното е те да са чисти, така ли? ! На вас ви е като закон да зяпате цици по всяко време, но ако жена се загледа на някъде мале край ''таяя басии курволяка'' И по изказването ти да разбирам ли, че ако до 40 години не си намериш съпруга, ще си перкаш девствен, че то ще ти мине живота...
Авторе извини ме, че се отклоних от темата ти.
Бъди щастлив!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4931be5ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   АЗ ще ти предложа 2 неща!
1. Полицейска тактика! Първо намери момичето ако можеш и говори с нея да и чуеш цялата версия в подробности! След това отиваш при него и му задаваш въпроси ако трябва го излъжи, че са ги видели или имаш някакво друго доказателство. Започни с много въпроси и после му задай същите въпроси като започнеш с последния ако не каже същите отговори значи е излъгал! Но трябва да имаш история, по която да задаваш въпросите примерно, че еди коя си вече са ги видели заедно и почва. Къде беше какво прави с кого беше и тн.
2. Следи го изкъсо! ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ! Ако изневери веднъж ще го направи пак и ще го спипаш. И аз съм изневерявал и съм отричал докрай и искам да ми се извинят затова, че са ме обвинили в изневяра и лъжа.
3. Прави се, че всичко е ок и приеми факта, че 90% от хората изневеряват, но просто не казват на половинките си, които също им изневеряват.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 489c5f377a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   На всичките изневеряващи, 90 процента изневеряват, другите 10 защото не могат и подобни глупости, това ми звучи като приказките на някои гейове - почти всички мъже си падали по мъже, ама не си го признавали...
Така, хората са напълно различни, за едни е нормално, за други - не. Аз съм мъж на 30, женен съм от няколко години, обичам жена си, обичам да правя секс с нея доста често и нямам никакво намерение или желание да го правя с друга. Същото важи и за нея. Повечето ми приятели също не изневеряват на половинките си, а тези които го правят си личи от далече.

До авторката - от това което си написала не може да се прецени кой е прав от двамата, затова както казах това дали ходи при друга си личи. Съберете се пак, но го наблюдавай внимателно, винаги има нещо което издава. Коментар 11 е много точен, наблюдавай нещата които той е написал.
Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 88d3ad3d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Абсолютно подкрепям номер 20. Аз също съм мъж на 30 и не изневерявам. Не съм женен, но когато съм с даден човек съм само него. Никога не са ми минавали мисли за изневяра и др. подобни глупости.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9c529fabfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До авторката: и да ти е изневерил, какво ти пука ? Нали е с теб и не сте се разделили? Или може би ти това искаш и го караш да си намери причина да иде при някоя друга? Ако искаш да сте заедно остави го да си чеше крастата и не го провокирай, аз на негово място щях след подобна тъпотия от твоя страна да ида на проститутка или да изплющя някоя за твое назидание.
Поучи се от коментара на номер 14, моето мнение много се доближава до това което е писал. М34 z

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7da7c18de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Съгласна съм с номер 14. На мъжете им е заложено отвътре
Тифани

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 919dc3da34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Мъж съм, но имам подобна история. Добре, че обстоятелствата бяха в моя полза.

Бившата ми, разбрала от общи приятели, че жена ми е в командировка от дата х до дата у, пише през фейсбук след това и абсолютно същите думи, спах с него, този е боклук, съвестта ме гризе. Късмет, че командировката на жена ми се измести няколко дни по-рано и точно в датите дето уж сме спали, тя се беше прибрала и бяхме заедно на ски.

Извини му се на човека и като ти цъфне след някой месец пак, а тя ще цъфне я почни с конкретни въпроси, за периоди, когато си 100% сигурна, че няма как да е бил с нея.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8e9c947758
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Абе това мъжете сте голяма работа.
Защо си мислите, че на жените не им се иска с други мъже?
Иска им се, но го подтискат защото обичат човекът до себе си...
Пък после на мъжете им било заложено...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 357de32c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Абсолютно съм съгласна с номер 25!
И жените са подвластни на химия и привличане, дори и обвързани, въпросът е кой до къде си поставя границите!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a1f94f114c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз съм омъжена жена силно уважавам себе си, имам си някой принципи и едно от тях е девствеността на едно момиче. Браво, че ти е бил първия този "праз". Ако бях на твоето място, такъв бой щях да и изтегля на тази "кранта", че всеки щеш да я попита "кво се е случило с теб момиче? "А доколкото до него бих казала "Прибирай си брантията в съда ще се видим за последно"

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b8b7b988a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Авторке, какво се случи?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: da053d6c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Авторке не приемай на доверие това, което ти е казала тази гадина. Ако е нямала съвест и умишлено е преспала с женен мъж едва ли в последствие и се е появила такава съвест та е дошла да се разкайва. По-скоро иска да ви раздели поради някакъв личен интерес. Ако си познаваш мъжа и той е свестен и го обичаш - извини му се и да се прибира при теб. Съветите на 11 са добри - наблюдавай го по-внимателно и ще разбереш всичко.

До номер 8 - ако беше пред мен щях да ти стисна ръката. Това е истинската постъпка. Трябва да има пълно доверие в една връзка, иначе е лесно уязвима за външни зложелатели.

Не изневерявайте и бъдете верни на половинката си и вярвайте, че и отсрещната страна ще прави същото. Няма ли доверие, няма и връзка.

Успех и кажи какво е станало!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ad561d0ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Център за психофизиологични изследвания(детектор на лъжата), това е което ти трябва, плащаш, водиш мъжа си там и разбираш истината. Ако той те лъже не бива да си с него. Ако не те лъже, това означава, че ти си ревнива до болка и никога няма да му вярваш. В този случай той не бива да бъде с теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker