Ще се побъркам заради бившата му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще се побъркам заради бившата му
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3181 пъти
Ако не споделя това което чувствам ще се побъркам. Имам си приятел... истински, добър, мил, искрен. Имам си приятел, който ме обича и вярвам в това. Но понякога даже напоследък много често аз самата не мога да се понасям.

Той е имал 4 годишна връзка с едно момиче, преживели се много неща заедно, живели са заедно, ходили са в чужбина заедно, имали са бизнес заедно и още много други неща. Всеки ден гледам профила и в социалната мрежа и се комплексирвам все повече и повече.

Тя е слаба и много красива а аз пред нея се чувствам като слон. Той казва, че отдавна я е забравил и му вярвам все пак от 2 години не са заедно. Но въпреки всичко нещо ме мъчи. Толкова много съм подтисната, че се стремя да бъда като нея-слаба много слаба.

Моля ви кажете ми какво мислите и ме посъветвайте нещо, защото всеки ден съм по-зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8fcbb3ff63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче той те е харесал, такава каквато си и точно защото си различна от другата. Защо искаш да приличаш на нея, той точно това не иска! Защо не се оставиш на щастието, което имаш, а сама си създаваш измислени проблеми? Наслаждавай се на любовта ви и обичай себе си!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d2f0aadb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем искаш да си с него, хем искаш да си като онази, с която се е разделил.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e035a5272c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   още си млада-не се тормози с подобни мисли... като станеш на 40 ще си разбрала много-сега се довери на хора с опит. Перфектния външен вид не е билет за щастие, важното е да намериш човек, който да те кара да се чувстваш добре и обичана, ако това усещане го имаш? -какво означава едно перфектно тяло??? повече се усмихвай, показвай колко е важен човека до тебе, колко го обичаш и цениш. Не си ли виждала двойки, които на пръв поглед изобщо не си подхождат, а се гледат влюбено и постъпките им едни такива глупави чак изглеждат смешни? Намерили са се, дали от това че ни е заложено да търсим противоположностите си-незнам, но факт...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b981b779b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отпусни се и се радвай на миговете с него. Щом те обича и цени и знаеш, че е искрен, когато ти го казва - тогава какъв ти е проблема? ! Ако наистина килограмите ти са проблем да се чувстваш желана, ходи на фитнес и гарантирам, че след време, ще видиш резултат. Обичайте се и не позволявай комплексите да разрушат връзката ти, защото както казаха и тези, които са коментирали преди мен - той иска и обича теб, А НЕ НЕЯ.
д. с.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a7be21daff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не е лесна и твоята. Не се мъчи да приличаш на нея. Все едно, няма да можеш, та ти си друг човек. Ако не овладееш безумната си ревност и комплекси, сама ще съсипеш връзката си. Гарантирано.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5b212b5a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен комплексите ти не са от нея , а то това , че се мислиш за по пълничка ^^ в което няма нищо лошо.А и това може да се промени (диети , финес , повече спорт и т.н) - ако имаш воля и т.н - всичко е възможно.

Вместо да се тормозиш сама , го попитай дискретно какви момичета харесва той.Как трябва да изглеждат те и други подробности.И след това се опитай да заприличаш на тях - тогава той едно , че няма да погледне друга и друго , че ще те заобича още повече и няма да имаш никакви комплекси от бившата му.Пък и в крайна сметка.. те не са заедно повече от 2 години .. това е наистина много време (и на мен последната ми приятелка беше преди 2 години и в момента нямам и грам чувства към нея .. спомените са едно - чувствата са едно :) )

Успех и няма за какво да си усложняваш живота заряди нея ^^ - ТЯ е минало .. ТИ си бъдеще :))

*Someone..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b3288c22ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като жена, с подобни терзания, ще предположа, че и ти като мен просто имаш ниско самочувствие.
Аз съм същата и с времето научих, че няма значение какво ще постигна, винаги ще се чудя дали той не би предпочел нея пред мен.
Хем знам, че не би.
Понякога малките победи помагат временно - вдигат самочувствието.
Така че, постави си цел и я постигни - ще се почувстваш по-добре, пък макар и временно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 924f95b20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Никога не вярвай на това, което ти казва един мъж! Мъжете на всяка жена казват, че са я харесали, защото е уникална само и само да имат до себе си жена. Това не им пречи, обаче, да контактуват с бившите си завоевания, за да добавят непрестанно стойност на мъжкото си самочувствие. Масово правят секс с бившите си с години, след като уж са се разделили с обяснението, че това бил секс, от който ще получат едно изпитано, познато удоволствие. ха ха ха... докато заплодят някоя.... която и да е и решат, че... това е майката на децата им... жената на живота...
Щом нещо те мъчи, миличка, значи има причина... ние жените имаме много силна интуиция и е задължително да се вслушваме в нея...
Проучи внимателно как стоят нещата с бившата любима на приятеля ти - не бъди наивна-и вземи контрола в свои ръце.
Съветвам те от позицията на опита си: така и моят сеашен мъж уж се беше разделил, даже я изгонил от тях, защото била много голям инат и комерсиална личност, но.... една година след това е ходил да спи с нея! Когато разбрах всичко ( не ме питай как и колко време и нерви ми струваше да събера неоспорими доказателства) той... знаеш ли как се оправда? Ами... в началото като я изгонил я съжалявал, защото нямала къде да отиде и какво да яде, та й помагал да оцелее-носил й буркани с консервите на майка му, а после.... в следващите месеци, когато вече живеехме заедно ПРАВИЛ СЕКС С НЕЯ ПО ИНЕРЦИЯ!
ПО ИНЕРЦИЯ! , моля ти се!
Та... мъжките мозъци са устроени по друг начин...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker