Комплекс или ревност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Комплекс или ревност?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2633 пъти
Здравейте пиша ви за пръв път и ви поздравявам за хубавия сайт!

Моята история е следната, преди две години се запознах с приятеля ми, тогава той тъкмо приключваше 4 годишна връзка, аз също приключвах отношения с важен за мен мъж. И така запознахме се между нас пламна нещо като любов от пръв поглед, но не започнахме връзкатъй като той продължаваше да живее с нея и така отношенията ни приключиха.

След известно време той ме потърси каза ми, че вече изцяло е свободен вече се е изнесла от тях иска да е с мен и така нататъка, знаете как свалят звезди мъжете. Та така заедно сме официално вече година, но тя не спира да го търси, аз се опитвам да я игнорирам но тя все повече се опитва да навлезе в живота ни. Той постоянно ми казва че ме обича, че не е обичал никой така до сега, обеснил ми е всичко за отношенията им, но хора аз не му вярвям.

Страх ме е че още я обича, но се опитва чрез мен да я забрави, страх ме е че пак ще се съберат и незнам това ревност, параноя или комплекс е! Ако не изпитва нищо може да се опита да спаси връзката си и да я игнорира и той. Аз изглеждам много по-добре от нея и не си правя реклама тъй като сайта е анонимен а несъзнателно се опитвам да приличам на нея.

Та според вас това комплекс от предишни връзки ли е или просто обичайната ревност от бивши, но повярвайте ми тя не спира най пресен пример ще ви дам качва тяхни стари снимки във фейсбук и го отбелязва(ние сме на по 26, а той на 32 години).

Как да повярвям в любовта и обичта му след като допуска това да се случи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: ed5e4017cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, доста е притеснително, че изобщо му е приятелка във фейсбук. Естествено, че, АКО ИСКА, би могъл да я отреже отвсякъде. И аз на твое място не бих му вярвала. Не знам какво да те посъветвам, но страховете ти са напълно основателни.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b546932567
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля, че трябва да поговорите преди да започнеш да смяташ, че я обича, иска да е с нея и т. н. Все пак връзката ви е зряла, не сте на по 16 години разберете се, и ако няма намерения да е с нея, наистина е нормално да спре да се занимава с нейните естествени опити да си го върне.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e9ee503d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбира се, че е нормално да се дразниш и да се съмняваш във бъдещето ви.. Но само едно не ми е ясно- защо до сега не си потавила тези въпроси пред него?? Няма нищо срамно, нито пък ще се унизиш ако му кажеш твърдо и директно, че това нейно навлизане във ВАШЕТО лично пространство на теб не ти е приятно. Бъди твърда, виж как ще реагира той, как ще постъпи след това и тогава вече ситуацията ще ти се изясни малко повече.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9bf3d992a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   знаеш ли, трудно се заличава нещо което е свързано с любов, ако не я превъзхождаш като характер, дори и физика дори, трудно ще я забрави... остави времето да реши, бъди себе си, не се тормози, човек е щастлив с този който му пасва, ако си пасвате заедно ще имате бъдеще, оная ако иска и ракета в фейсбук да докара....

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 855eb36c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момиче той се е разделил с нея и сега чрез теб се мъчи да я забрави... ОТРЪПНИ се не е за теб!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f02bbc76bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Остави времето да покаже какво ще се случи... човекът с когото сега живея преди време ми беше казал за бившата си, че не е изпитвал нищо по- силно от това с нея. Както се сещаш ми стана доста криво, коя жена ще се зарадва да чуе такова нещо. Но в момента всячески ми доказва че аз съм най- важния човек за него в момента. Дори се дразни че моя бивш ми е приятел във фейсбук, но сме говорили че всеки има минало и има право да запази добри отношения с ценни хора. Никой на никого не трябва да държи сметка за такива неща. Всеки сам да му мисли, за какво са ни тези глави на раменете иначе.. а и не сме ничие притежание, нито пък притежаваме някого. Успокой се и не отдавай такова значение на това момиче.. то явно късно се е сетило какво губи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker