Истинската любов, нищо не може да я разруши ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истинската любов, нищо не може да я разруши !
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1748 пъти
Привет на всички! Много пъти съм писала съвети и мнения по чуждите истории, но така и не написах своята. Ноо дойде и този момент :)
Искам да започна с това, че честно казано, не знам в точно коя категория да отнеса историята си. Хем ще си излея душата, хем ще търся съвет и насоки.
Та.. аз съм на 16 години, момиче както се подразбира, и преди месец се преместих да живея в Щатите. Всичко добре малко по малко гледам да се адаптирам. ( не мога да кажа, че ми е лесно, защото живота тук е мнооого по- различен от този в България ) Но тук идва едно "НО". В България имах връзка с едно момче 8 месеца, два от които живяхме разделени (след малко че кажа защо). Та в началото си имах приятел (първия и последен път в който съм изневерила, изобщо най-сладката ми грешка, ако ме разбирате ;д ).. Много скоро нещата с другото момче приключиха (изостави ме :Д) и точно тогава аз и ТОЙ разбрахме че сме един за друг. И точно когато се влюбихме.. БАМ! Той е на 20 и трябваше да се върне в Дания, за да продължи висшето си образование. Приех го много тежко, но и двамата си имахме доверие и бяхме сигурни, че сме създадени 1 за друг и бяхме убедени, че ще издържим от края на зимната ваканция до лятото. За мое огромно щастие милото ми момченце го заболя зъб и се наложи да се прибере само след 2 месеца :Д. От тогава до средата на август ние просто бяхме неразделни. На всеки пожелавам такава любов и чувството на абсолютното щастие. Само да кажа, че не сме от онези досадни двойки, които само се любуват един на друг. Не! Ние сме много повече от това. Ние сме приятели, ние сме отбор. Грижим се като брат и сестра един за друг. И да знам, че сега ще кажете "Ти пък какво знаеш само на 16 си. ХаХахохохихи" НО всъщност ЗНАМ! Убедена съм в чувствата си и го усещам като част от мен. Та всичко вървеше повече от идеално, но деня наближаваше. Тормозехме се, плакахме заедно, но знаехме, че нищо не можем да променим. Някъде месец преди да замина той ми каза точно това, от което имах нужда, а именно, че иска да не прекратяваме нещата и да се опитаме да съхраним връзката ни "пък каквото стане". Речено сторено.. Тука съм от 1 месец вече и си поддържаме връзка всеки ден, макрар и да има часова разлика. Той преди 2 седмици пък се върна в Дание, но записа нова специалност. Имаме много планове за съвместно бъдеще ( колкото и наивно да звучи)... Та именно за това момчето ми си хвана работа там и мислим да идва зимата на посещение. От работата си ще прави към 800-900 на месец и сме почти убедени, че и с малко помощ от техните ще успее да дойде. Таа да аз скоро трябва да започна и аз работя, но това ще е чак в близките 2 месеца (само да вметна, че мисля да бъда сервитиорка или пък нещо, от което мога да изкарвам бакшиши) колкото да си изкарам парички за билет за лятото.
Знам, че историята ми е дълга, но се надявам да получа, много ( до колкото е възможно) мнения и алтернативи, защото, повярвайте ми аз съм абсолютен оптимист, но боли адски много да обичаш от разстояние. Както и да е.. тук идва частта в която търся помощ. От догодина мислим да го ''трансферираме'' от неговия университет до някой университет/колеж тука. Ако някой има опит в подобни схеми горещо моля да даде предложение, мнение или каквото и да е ;д Приемам и други алтернативни начини. по които може да дойде и да остане. Не знам дали има някакво значение, но живея в Аризона :)
Благодаря на всички които отделиха време :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2117c5936c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Милата! Колко много сте преживели на тая крехка възраст... Аз просто ще ти пожелая успех и много любов и сила, защото в момента съм в сходна ситуация. Заминавам за столицата, а момчето учи в далечен град.. Не сме заедно от дълго, но поне дано съхраним хубавото, което имаме. :(( Успех и на вас!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d9f434b467
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мерси скъпа, много мило. Надявам се, ако ви е писано съдбата един ден пак да си срещене. Успех

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3e5ceb98cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И ние сме така. Много е мъчително когато човекът който обичаш е далеч от теб, но щом двама души са силни, искат тази връзка и са обедени че са един за друг, трябва да се борят. Не се предавайте, трудности винаги ще има и както казва моят приятел, лесните неща са за слабите хора. Ако беше лесно, нямаше да е интересно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker