Безумно влюбена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безумно влюбена
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3211 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 20 години. Преди време поради естеството на работата ми, започнах да срещам едно момче пред ден, два. И така, виждах го на работното му място (налагаше се да ходя до там). След всяко следващо виждане все повече се влюбвах в него, което знам, че е малко абсурдно, защото на практика дори не го познавам. Обаче не знам химия ли е, лудост ли е... не мога и да го забравя, от известно време гледам да се разсейвам и с малко объркване в личните ми планове спрях да ходя там. Но просто все ми е в мислите, каквото и да правя. Най-добрия ми приятел казва, че не съм влюбена, обаче аз не мога да ям и да спя, типичното което ми се случва всеки път плюс бонус- ръцете ми треперят и плача всяка вечер. Досега сякаш не съм имала толкова силни чувства.
Това, което аз направих беше да го добавя във фейсбук, след което да оставя съобщение, съвсем обикновено и неангажиращо. Няма отговор, но не зная дали изобщо той използва този фейсбук, затова се реших се най-накрая ще му призная, поне ако ме отреже да знам, а не да се чудя. Обаче точно днес трябваше само колегата му да е на работа и съответно не можах да му предам стихотворението, което написах за него. Не знам дали си има приятелка, ако има ще се отдръпна, просто исках той да знае за чувствата ми, исках да рискувам, нали един път се живее.
Понеже в някои ситуации явно главния ми мозък изключва тотално, много тъпо се издадох пред колегата му. Сега не знам дали в крайна сметка да отида да му дам това, което му написах или да изчакам... В крайна сметка сигурно ще му каже, че съм отишла и може да се сети коя съм.

Много ви моля мили хора ако имате някакъв съвет, дайте ми го! Наистина съм отчаяна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 741a96617b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колегата му, ако е пич ще съумее да му предаде твоето "издаване"-не се впрягай за тази си постъпка.
Ех, колко бих се радвал, някой да напише стихотворение за мен!
Сега-отиваш там, когато е на работа и под някакъв предлог го извеждаш навън, насаме и му даваш стихчето да го прочете и следиш реакцията му или директно го заговаряш, или изчакваш още малко и гледаш поведението му.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 08113d5a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от авторката - първо благодаря за съвета.
Второ- не мисля да го давам на колегата му, най-добре да си знам, че е в него със сигурност.
Трето- за съжаление няма такъв предлог че да излезе навън, ако отида преди работното време освен, когато отива натам, това е идея.
И последно- няма да мога да изчакам реакцията му, сигурно ще си тръгна, просто съм много емоционална и сигурно няма да мога да издържа на напрежението да го чакам да го прочете, дългичко е.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f674af0109
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен това със стихотворението е малко прибързано... Та вие не сте се опознали и т. н., а ти отиваш и му даваш стихотворение и му признаваш, че си влюбена в него. Вероятността да го изплашиш е доста голяма. Обмисли го внимателно. Може би ще е по-добре да го заговориш на дадена тема после да предложиш да идете на кафе или нещо такова :Но това е мое мнение, ти си човека, който решава!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e8ca3e3b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   като е дълго избери един красноречив куплет 4 реда, не е толкова сложно, дългото има време да го чете после ако има после де.
а по принцип си се влюбила в представата си за някой и във фантазията си за някой, което си е безсмислица, обичаш нещо което не познаваш какво е, следователно не го обичаш, обичаш нещо във фантазията си ок.
човека не отговаря на фантазията, така че какво значение има реакцията му ти обичаш фантазията не него..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: acb5cbb2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ''плюс бонус- ръцете ми треперят и плача всяка вечер''

Ей това направо ме разби... то твоето не е влюбване... а не знам как да го кажа... може би мания... какво правите вие бре жени всички ли сте така когато харесате някой...??? !!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 08113d5a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката до номер 3 - всеки път като идех и си мислех това, да му кажа просто искаш ли да излезем някой път, но когато човек е влюбен, просто сякаш всичко е на живот и смърт.. не знам явно съм по-неуверена. Този проблем го нямам с всички останали хора, мога да кажа каквото си искам. И да не му го дам, така или иначе колегата му ще му е казал, че някаква е отишла с писъмце за него. Все ще ми се наложи да отида пак и да го срещна, не знам тогава какво ще правя. До номер 4- не си го измислям, не знам какъв е и не си представям някакъв негов образ, влюбена съм в това, което съм видяла от него, просто в погледа му, нещо като любов от пръв поглед, привличане, химия, не знам как да го обясня, и допускам вероятността да не си паснем ако се стигне до опознаване. Двете неща влюбване и обичане за мен са съвсем различни. Влюбване - това, което е в началото, пеперудите както казват някои хора, а за обич разбира се не може да се говори на този етап.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 20d76496f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Действай :) Нищо не губиш, само може да спечелиш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker