"Не е за вярване!" Ето я пак бившата.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Не е за вярване!" Ето я пак бившата....
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 6344 пъти
Преди време имах връзка с момиче. Както се досещате се разделихме. Причините са Ви ясни. Срещна друг. От най-прекрасният човек в живота й, който никога не би наранила, от човека който й даваше това, което никой друг не може,от най-голямата й любов незаменима и така в продължение на цели три години,точно за една седмица аз се превърнах в най-скучния, най- черния, човек без принципи, ограничен духовно, абе общо взето каквото Ви дойде на ум.

Тя твърдеше че я била хванала "сляпата неделя", а ние бяхме много близо вече до брак. Е както и да е, сигурно някои жени веднага ще ме упрекнат, че не може аз с нищо да не съм допринесъл за тези нейни действия, но повярвайте ми че този цирк беше сътворен единствено и само от нея. Не мога да отрека,че страдах много и ме болеше много. Заминах в чужбина.

Мина се немина малко време и започнах да получавам някакви странни смс-и от непознати номера от сорта дали съм се прибрал. Изобщо не обръщах внимание на това. Върнах се след около девет месеца. Още скоро след като си бях в БГ, случайно или не, въпросната героиня в моя сапунен сериал започна да напомня за себе си. Научавах от наши стари общи познати, че тя се е интересувала как съм , къде съм, а даже една нейна приятелка ми каза, че тя още не можела да ме забрави и т.н. Ясно ми е че ми се представят глупости в които трябва аз да повярвам.

А доколкото я познавах,все пак за три години , тя си беше доста свястно момиче.Пращаше ми поздрави чрез други хора, което аз си обяснявах като "опипване на почвата", но не можех да си обясня "Защо?", тъй като стана ясно,че тя е все още е с онзи заради когото ме замени, а вече беше минала една година от раздялата.

Накрая ми писна и реших, така да се каже, да "бъзикна радиото" и й пратих смс. Веднага след това последва телефонно обаждане от нейна страна и започна да ме разпитва разни неща относно моята личност и колко се радва да ме чуе. Не съм от най-състрадателните хора, особено що се отнася за "онзи", но първото нещо, което си помислих бе, че тя постъпва много гадно спрямо него, като ми се обажда и се интересува от мен. Не крия че се радвам на нейното внимание, по простата причина, че искам да си го върна за страданието дето ми го причини. Може и да е останало нещо в сърцето ми за нея, но по-скоро ми се иска да я видя да плаче. Може ли някой да ми каже, защо бившата се старае да скъси разстоянието между нас. Бих веднага я попитал какъв й е проблема, но за мен е по-важно в случая да разбера, какво й е в главата за да знам как да действам. Ако някой е минал и през това, ще се радвам да споделите с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7c3bb5b40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурно на този въпрос ти най-добре би могъл да си отговориш.Според мен тя съжалява вече за теб. Вероятно не е доволна от "онзи". Но...не те съветвам да се връщаш назад! Успех! Ж.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7333bb94f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интересно.... Аз мога да говоря "от името" на тази бившата ти... Понеже в сегашната си лична история аз играя нейната роля...и знам защо търся бившия си приятел при положение, че го зарязах по същия начин-заради друго момче...

Аз осъзнах грешката си, разбрах ,че нищо друго няма смисъл, освен истинската любов. Всичко друго след нея е само някаква заблуда. Търсиш нещо интересно, ново, непознато.И в крайна сметка пак стигаш до същия кръстопът.И тая история се повтаря непрекъснато, постоянно започваш да искаш нещо ново ,различно от предишното. Но истината е, че то е мимолетно и абсолютно безсмислено.
Поне при мен така се случва, за твоята бивша приятелка незнам..

Но според мен ако все още я обичаш и мислиш, че може да сте щастливи занапред заедно и дай шанс.Но преди това говорете, без да имаш задни мисли и без да правиш всичко с цел отмъщение...

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9825c9276e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Добре, че рано си се отървал - след 3 години да хукне с друг / мама му стара, как така бързо се влюбват и забравят / - не е за доверие. Грешка-грешка, ама това не е да те минат с грамажа в магазина. Пак ще те изиграе, осъзнала се е, но играта в случая не е на кукли и парцали. Навремето ходех с една, която се омъжи без да ми каже. После се разведе и се е пробвала чрез общи познати да се информира за мен, но не рискувах, животът си е сериозна отговорност.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 00dacb0958
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оценяваме нещо едва когато го загубим. Аз също съм минавала през това но при нас беше обратно, той реши че трябва да ме замени с друга и после много съжалява, но се пак секи заслужава втори шанс когато осъзнае грешките си. Аз лично реших да му дам този шанс и всичко вече е ОК. :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 86ba999db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Xа! и аз съм като теб.
обаче все още чакам бившата ми да се обади, получавам от общи познати разни индикации че ще го направи. само чакам...
и аз като теб загубих много време, но тя ме прецака по много по-гаден начин. сега също като теб мисля само за отмъщение, може да съм много гаден човек от страни, но за хората които ме предават - нищо хубаво.
понеже вече съм и що-годе с добри финансови възможности е само въпрос на време да си го върна, а отмъщението е ястие което се сервира студено! сега имам друга приятелка, която обаче крия много умело от общите познати за да не ми се провали плана.
а той е най-общо казано да я накарам да се влюби в мен отново и да ме иска завинаги, тогава ще и предложа брак (бяхме стигнали преди година и половина почти до там). като се съгласи ще и купя всичко, пръстен, кола, имам и жилище, екскурзия до някое приказно екзотично място. И на деня на самата сватба пред всички, роднини, приятели, познати ще дойде моя момент за разплата. ще кажа НЕ! ще е грандиозно! нещо което ще запомни за цял живот, мен също, и ще плаче... както аз плаках за нея година! наистина я обичах ужасно много, но тя разби сърцето ми по много подъл начин!

Tова е, знам какво си мислите- изрод! но всеки получава това което е заслужил, аз не бях заслужил една година мъки, докато тя се размотаваше наляво и надясно с разни и все едно бях най-големия боклук.
автроре, успех. аз моето ще го филмирам и ще го кача един ден в ютюб, заклевам се! ако разбира се клъвне, дори да трябва да чакам още година или две, ще го направя заклевам се

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 82acd86bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 .. пропилях най-хубавите си години в отмъщение и сега съм отмъстена и ужасно празна! Нямах такъв грандиозен план, но това което причиних на човекът, когото и до сега обичам е отвратително. Знам, че нищо и никой няма да те разубеди да изпълниш това, което си намислил, но нека знаеш от сега - накрая ще се чувстваш В ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ КОЛКОТО В ТОЗИ МОМЕНТ... едно зло не се заличава с друго зло.. има Господ, вярвам!

Авторът мога да посъветвам само едно - бягай далеч! Разходи се още малко по чужбина и след години, когато си семеен, имаш деца и куче, чак тогава потърси въпросната дама, ако изобщо се сетиш за нея!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6b73b39a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   №5, велик план! Само че май много филми си гледал и сега си фантазираш. А настоящата приятелка в час ли е какви ги кроиш, та да не стане така, че после тя да те вкарва във филми. Обаче евала ако го направиш. Ще чакаме филма...

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0a7abed89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Смисъл от отмъщение няма. Не й давай втори шанс-направиш ли го,ще си мисли че пак може да те нарани и ти пак ще й простиш. Веднъж простих и отново ме нараниха и то още по-жестоко.
От препатил

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 66a965c705
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че номер 2 ти даде най-добрият отговор.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0a7abed89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Не се връщай назад-ще съжаляваш. Щом е станало така, значи така трябва да бъде. Намери начин да продължиш напред

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f9cb924eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Обикновено, когато минаваш по стара пътека, гледките са същите. Може да са леко променени, но са същите. Според № 4 всеки заслужава втори шанс. Не е вярно! Ти получи ли втори шанс? Това е отговора на въпроса ти.
Колкото до отмъщението, според мен, не си струва труда да се напъваш толкова. Безразличието и липсата на интерес от твоя страна са най-доброто отмъщение в случая. Не си губи времето с глупости. Има много свободни и хубави жени. Дано съм бил полезен. Късмет!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 89da84bd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Според мен ,жена на 49 г.
Тя не е случила с другият ......Оценява те като личност,но...малко късно...Бил си в Чужбина...материалстка си
пада...Както повечето момичета/жени. Не се обръщай/връщай/
НАЗАД !!! Поздрави: Росирос

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1bbce75d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   моят случай е като твоя плюс това че толкова ме обичаше че всеки ден ми казваше че иска дете от мен двамата бяхме яко влюбени един в друг тя ми беше споделила с колко мъже е спала, кои са те абе всичко абсолютно вървеше по вода докато един ден не и се обади един с който е имала връска и работят заедно но отдавна нямат нищо по между си и разбира се знаех всичко че тя не испитва абсолютно нищо към него и знам и вярвах че тя неби ме заменила още повече с него но въпреки всичко изревнувах защото ония знае че е обварзана а я тарси за работа да патуват до далечно растояние и може да се върнат чак надругия ден, изревнувах и започнаха проблемите след известно време и се обади друг неен бивш дето пък тя ми бе споделила че този и бил слабост най го обичала от всичките на времето но вече не ама като го чу по телефона си пролича как сияеше от кеф и мен това ме побарка до такава степен че едва издържах да спрът да говорят и от бяс счупих стъклото на колата и с юмруци щото тя небеше ме виждала толкова ядосан никога и от страх се заключи в колата а аз още повече полудях, както и да е след това се оправихме но пак продалжих да я ревнувам от всеки а нея това я сасипваше и не ме разбираше щото това за нея не било правилно след като тя нищо не правила и не би ми изневерила с никого и все казвашв стига де мило аз при кого лягам и ставам нали при теб но това за мен не бе достатачно исках само да не обраща внимание на такива олигофрени но така и не си седна на дупето от инат не че ми изневеряваше просто на пук не правеше това което аз исках защото аз не съм спирал да ревнувам от всеки след това започнах да я удрям но никога несъм прекалявал, тоест удрях я само защото тя мразеше това колкото аз мразех това да ме кара да ревнувам, удрях я съобразително и то по определени места не като жалватин, враг или пък както бих ударил момче, после пък тяхните и пилеха на главата за мен какво била правила с мен след като я бия това онова щото те не ме харесваха и лека полека се разделихме след 3 годишна връска и вече мина година виждали сме се но незнам какво става абе да си кажа честно с това удряне я загубих а толкова я обичам и то все още и още искам да си я върна, 100 пати обещавах да не я удрям когато още ходихме но все се изданвах но чак накрая вече наистина свикнах да не и посягам но вече като скасахме окончателно та сега не я удрям а искам да ме заобича както преди и този път мисля че няма да я нараня нито да ревнувам за няма нищо но все пак и аз имам право, незнам, незнам но и аз сум като теб незнам как да постъпя искъм само нея а мислех че като се разделим ще ми е гадно само месец, два а то нямаше минаване а сум имал няколко сериозни враски за по 2 години но толкова по жена не бях страдал колкото за нея и всичко давам за нея само ако можеше да се връща времето назад нямаше да постапя по тоя начин ако някой помогне с акъл от личен опит или с каквото и да е предварително благодаря това което преживях тази мъка когато я няма до мен е ужасна на никой не го пожелавам чак намразих любовта заради страдането си по нея, тъ приятелю и мен ме саветват все сащото каквото те саветват и теб в коментарите не се връщай назад и така а във фейсбук четох едно НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ОТ ЧОВЕК ЗА КОГОТО НЕ МОЖЕШ ДА СПРЕШ ДА МИСЛИШ ДОРИ ЗА ДЕН и аз всеки ден я мисля и съм много объркан а тя ми тварди че си имала някой с който само си посрещала нуждите тоест само секс и до там а не ми го казва за да не го набия а аз и се моля да ми каже и че в нейно име нищо няма да му сторя но пак неказва и ме мачи адски така а искала с мен да работи само с никой друг а работата ни е такава че почти цял ден сме заедно с автомобил и сега си мисля че даже си няма никакъв тъпкач че ме замаява но може и да има нека по опитните пишат по темата както и жени и момичета сащо какво мислят голяма особнячка е и в буквалния смисъл на думите е доста по различна от повечето дами и е един вид вироглава и самоуверена как да и привлека вниманието и въобще какво да правя аз съм зодия дева а тя скорпион ако и това щв помогне да се ориентирате и аз и тя си одговаряме на зодиите!!!???

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3ea91b8300
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Явно че всички имаме човек който сме обичали до такава степен, че не сме си представяли живота без него/нея, но поради някакви различия нещата не са се получили. Моята история е подобна като вашите, но с различен сюжет. Някой беше споменал че всички заслужават втори шанс, преди време бих го подкрепил! "Веднъж предател- завинаги предател! ". В такива моменти всички мислиме за мъст по някакъв начин, дори някой стигат до крайности. Аз съм човек който има възможност, не само финансова да потърся възмездие, но за да съм честен с вас съвестта не би ми позволила да нараня момичето с което съм имал нещо толкова хубаво. Немога да отрека че не минава и ден в който ми се иска да потърся разплата, но не мисля че ще поправя миналото. В крайна сметка сега може да е по-щаслива. Не искам да разказвам цялата история, защото не търся съчувствие, затова ако се чудите дали да отмъщават след като сте дали втори шанс, моя съвет е: Не го правете, все пак вие сте дали дали възможност! Късмет на всички!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker