Родителите му не ме приемат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родителите му не ме приемат
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2528 пъти
Здравейте бих искала да ви разкажа моята история.. аз съм момиче на 19 години. Аз съм дете от ромски присход имам прекрасно семейство но както винаги не може само хубаво да има...

Преди 4 години срещнах моето момче и той е от Българси произход заедно сме от 4 години и се обичаме и то много той е само с една година голям от мен.. Проблема при нас е че неговите родите ли не ме приемат защото съм циганка а те са уважавани Българи..

Преди 3 месеца се омъжихме и живеем заедно..

И незнам какво да направя за да ме приемат.
това много ме мъчи помогнете!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5e23343a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да страдаш мила всичко с времето си. Всичко ще се нареди българите сме малко зле остроени и си падаме малко расъсти.. Родителите му, не разбират, че хората се обичат и би трябвало да са щастливи от това. Ще те приемат с времето може да не е като родна дъщеря, но ще се помирят ако не искат да загубят синът си. Ти просто се дръж и се въоръжи, с здрави нерви. И продължавай да обичаш така съпруга си.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b8037363dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вероятно няма да те приемат и ще трябва да живеете така. Родителите на баща ми не приемат майка ми и казват, че е циганка, въпреки, че тя си е българка. Те обаче са си наумили, че е циганка, дето се прави на българка и някакви подобни. А тя и родителите й са си българи... И това вече 25 години. Не се понасят и живеят така. Просто игнорирай нападките (ако има).

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 81b1e5762b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Направи сина им щастлив и доволен от семейния си живот.

Хубавото, обичта, добротата се виждат от далеч и те няма какво лошо да кажат.... а може и да млькнат, та дори и да те приемат само и само сина им да е добре.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 82c34b4cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами нищо не прави, те просто няма да те приемат никога. Живей си живота с момчето и това е.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cb8e63b225
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   аз съм момче на 19 и съм същия проблем само че на обратно
моите родители на искат момичето и не знам какво да правя :(

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 237f9462a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много правилно постъпват хората. Не забравяй все пак какво си ти, и какво е българинът. Разликата е в няколко звена на хранителната верига.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7cfb7032cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   номер1 Благодаря ти.
номер7 Какво съм аз? щом съпругат ми избра мен значи съм достоина, много повече и от Българка..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7cfb7032cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   номер5
Ти си момче както каза. Вземи нещата в твои ръце, не позволяваи на вашите да ви разделят. ако знаещ ние какво преживяхме с моя мъж. заедно сме от 2009г. криехме се като деца, нашите не ми даваха да съм с него, неговите родители също и какво направихме, разделихмесе за кратко време, но от това нямаше смисъл.. не можах да го забравя нито тои мен.
тои дори се омъжи за българка но.. не успя да бъде щаслив, и пак ме потърси, разведе се с момичето и сега сме заедно.
избягахме на далеч за няколко месеца те сами ни потърсиха наеха ни квартира и я плащат, дават ни също пари ноо... това че не искат да ме виждат ме съсипва.
но мъжъ ми ме обича и забравям за техните, щасливи сме. преди не бяхме но сега щастието е неуписуемо.. Момче не позволяваи на никого да разруши лубовта ви, бъдете заедно каквото и да стане!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d97bac0195
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче защо си разваляш настроението с тези мисли? Защо е толкова важно за теб някой да те приема? Нали все пак мъжът ти те е приел това не е ли най-важното?
Вместо да си вгорчаваш живота, радвай се на младостта си на любовта си, а когато те видят, че на вас младите ви е все тая дали те приемат или не, тогава сами ще дойдат да искат ти да ги приемаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 184891ded5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към авторката.

Глупави хора, не мога да им се на чудя дори! ... Авторке според мен си правиш нереални планове, че някой ден може би ще те харесат. Българите са тесногръди хора, (не всички). Каквото и добро да направиш, това на тях няма да им пука, те ще виждат само това, че си циганка. Толкова глупаво звучи, че дори едвам пиша, но е истина. Казвам ти го защото съм го изпитъл на моят собствен гръб. След две години уважение и какви ли не услиги... пфф нямам думи и на края накараха дещеря им да ме зарежи, защото съм бил циганин, да такъв съм, но не мисля, че това може да бъде определщт фактор в една връзка. Дано твоето момче не се повлияае от чуждото мнение, това ще бъде върха на човешката глупост! Съвтът ми към теб е дане го мислиш толкова много, щом не те искат, си е техен проблем, ти продължавай да си обичаш мъжа и дай Боже някой бебе, пък знае ли човек, може тогава да се смекчът отношенията ви!

Успех,

Филип 32

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1eb5dd47aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 7, коментара ти е отвратителен! Какво като момичето е от цигански произход. Да не мислиш, че всички цигани живеят във фургони, крадат, мръсни са и и са мързеливи? Има прекрасни хора и между тях, които са се отделили от гетото и живеят нормален и достоен живот. Освен това българките да не би да са цвете за мирисане? Повечето българки са меркантилни безмозъчни курви, които освен за секс за друго не стават. Ако намеря свястна жена и циганка да е, не ми пука, ще я взема за жена защото съм бил с много български "принцеси", от които хубаво не съм видял. Циганите са по-простодушни хора по принцип, а сред нас българите е пълно с коварни, алчни, завистливи, предатели и т. н. Освен това у циганите все още има съхранено уважение към по-старите, има семейни ценности и ако изключим някои специфични неща в циганската култура, които наистина са отвратителни, мога спокойно да кажа, че у тях има неща, които трябва да ни накарт да се замислим. Даваш ли си сметка номер 7, че българите са маса, но не и народ? Колко българи имат близки и топли отношения със своите роднини и изобщо бългрите има ли нещо, което да ги сплотява? Виж, че българите, където и да отидат в чужбина се осират жестоко, никъде не създават сплотени общности, не си помагат, гледат да се прецакат. Това го няма у никой народ. А циганите са единни и се подкрепят. Е, и между отделните цигански подгрупи съществуват различия и неприемане, но циганските фамилии са единни, между тях има любов, пък ако щеш и примитивна. Сигурен съм, че авторката не е от онези мърлявите, мръсни, крадливи и примитивни цигани, а е успешно интегрирана в обществото ни млада жена. Защо да не и се даде шанс? Ако е стойностен човек, защо да нямат щастливо семейство? Бас държа, че тя ще възпита много по-добре своите деца от много българки, на които мирогледа се изчерпва с кръчми, дискотеки, молове, парцалки и т. н. Освен това познавам цигани, които наистина успешно интегрирани, изучили са се, имат професии и дори много хора не предполагат, че са цигани. Професор Чирков като е циганин, нима не е най-добря сърдечен хирург в БГ? А ти си седнал да пишеш за разлики в хранителни вериги и някакви такива простотии....

Авторке, не го мисли! Гадно е, предолгам какво ти е, но ако мъжа ти държи на теб, всичко ще е наред. Ти само го обичай и подкрепяй!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7cfb7032cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

13.   от авторката. Благодаря номер 12:) Мъжа ми държи от мен защото го правя щаслив, поне така изглежда. винаги ми е казвал че съм наи хубавото нещо в живота му и че се гордее с мен. Колкото до родителите му, гадно ми е да че, неме приемат, защото моите родители ме научиха да уважавам родителите на мъжа си, дори те да не ме искат.. Но като се замисля, не си струва да си хабя нервите заради тях..
номер11 може би, като имаме бебе да се оправят отношенията ни :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c3fb277c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Виж мило момиче не виждам причина да страдаш - ти си хубава и това което си написала е хубаво. Не ги мисли останалите - живейте си прекрасно - Темата е стара но реших да изкажа какво мисля аз . Разкажи как се развива връзката ви и имате ли деца

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker