Любов ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2173 пъти
Здравейте и от мен. Не съм очаквала, че ще стигна до това положение да искам съвет от непознати за мен хора. На 19г. съм. Имам чувства към едно момче от 8 години. Той е по-голям от мен с 13г. ( 32 ще прави). Не ме притеснява факта, че е по-голям от мен, а това, че не мога да му призная за чувствата, които изпитвам към него. Страх ме е от отговора му, а хората са казали: Не задавай въпрос на които не можеш да понесеш отговора или го знаеш... Него мога да го опиша като забавен човек, винаги усмихнат, умее да забавлява хората по свой си начин.. душата на компанията е, усмивката му предизвиква моята като магнит... Не мога да си го избия от главата.. Когато чуя някоя позната песен на която имам спомени с него ми става тъжно или когато мина от там от където сме минавали с него... Имахме едно незабравимо лято, изпълнено с много емоции, трепети... Мога да твърдя, че го ОБИЧАМ! Това е доста силна дума, но наистина е така. Не знам точно от какво се страхувам.. дали от това, че ще ме приеме като по-малка сестра, или се страхува от мнението на околните. Просто искам толкова много да бъда с него, че ако някой ден стане сигурно няма да мога да го повярвам. Има толкова много момчета, които имат интерес към мен, но аз към тях нямам. Нямам очи за друг освен за въпросното момче. Не ми пука за мнението на околните какво ще кажат за нас или какво мислят, аз не живея за тяхното мнение или да се съобразявам с някой. Той за мен ще си остане като една несподелена детска любов.... Боли много... На няколко пъти събирах куража да му кажа какво означава за мен, колко ми е скъп и какви ли не други неща, но все нещо ме спира.. Любов ли е според Вас това да изтриеш на любимия човек номера на колата, защото не се вижда за да не го глобят.. или пък да сте скарани заради интригите на хората и на рождения му ден да стоя на дъжда само за да го видя щастлив от факта, че има рожден ден? Според Вас това любов ли е? Любов ли е да му подадеш ръка да си намери работа тайно, защото не знаеш как ще реагира, ако разбере, че имам нещо общо? Любов ли е като го видя да имам пеперуди в корема, сълзи в очите и туптящо извън ритъма сърце? Благодаря на всички, които ще отделят от времето си за да прочетат историята ми и ще ми дадат съвет какво да правя, как да постъпя.

П. С. Обичам го наистина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: aae3a84107
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами това, ако е истина, значи е любов! Кобилкина казва, че щом нещата продължават толкова дълго време (повече от 3 години, не зная как ги е изчислила точно), значи е това... , за което говориш!
Рожденият му ден няма да е без теб! Ако не отидеш на него, значи има причина, но той знае, че ИСКАШ ДА ОТИДЕШ, а това казва всичко!
Опитай се поне с някоя негова позната да го изненадаш! Никога няма да те игнорира, щом си направила това за него! Само ще видиш положителната му страна и трябва да знаеш, че целувките по-късно ще са истннски!!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f589fc812a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любов или не, няма значение, важното е дали ще е споделена. Той какво отношение има към теб?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: aae3a84107
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Луд е по теб, щом сте толкова време заедно! Сигурно продължаваш да се съмняваш? Не зная какво повече да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: aae3a84107
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом сте толкова време заедно, значи наистина те обича! Бъди истинска и се радвай на това!!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 273447e17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Благодаря на всички, които прочетоха историята ми.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c940acab40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ... , a ще отидещ ли на рожденият му ден? Той ще те чака...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3e8fb68d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, авторке, аз съм момче и минах през нещо подобно. Искам да те питам, откъде сте, кой град по-точно, голям ли е, малък ли е, с какво се занимавате, професия, или любими занимания, от тези неща зависят много неща, защото различните среди имат доста различни хора и това може да е доста важно, прочети какво съм написал по-долу.

Проблема не бяха години, ръст или нещо по-обикновенно, а самите ние, единия е техничар, това съм аз, а приятелката ми е човек на изкуството, мисля, че придоби идея за контраста. Хора се бяха изумили, когато разбраха за нас и нормално имаше такива които го одобряваха, имаше и такива които го ненавиждаха, но винаги зависи от хората, интересното бе, че нейните приятели и познати ме приеха по-добре и топло, отколкото моите, гледаха я накриво и не особено приятно. Срам ме бе, защото докато едните се пробваха да ме приобщят към тях, защото едва ли не нищо не разбирах от изкуство, другите се опитваха да я изолират, различни среди, различни хора, различно държание. Просто, ако обичаш някого и неговите познати най-малко го уважават те малко или много ще си замълчат за кусурите на връзката ви, една част от моите приятели, които се държаха добре с нея ми бяха казали, че им е малко странна връзката ни, но от уважение към мен и отношенията ни, уважаха и нея и се държаха мило и добре с нея, а след време я уважава за това което е.

Това което съм ти споделил е примерна история, тя е пълна истина, но не от живота на един, а на няколко души. Аз наистина съм техничар, уча в Технически университет, момичето което харесвам учи специалност в сферата на изкуството, всичко останало е от живота на мои близки и приятели. Мила искам да ти споделя само едно, не е важно какво мисли някой, има много двойки дори и с по-голяма разлика, но онези които са ти най-близки те ще ти кажат истината и тя може би няма да е да зарежеш най-ценното в живота заради нещо материално и първично като мнението на твоите познати, а не на твоите приятели и семейство.

А само да те попитам според теб средата ви какъв фактор ще изиграе, затова те питах и в началото, какво е мнението ти след като прочете това?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 94c00b47a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да, любов е. Несподелена любов. На много хора се случва. При тебе обаче ми прави впечатление, че времето е много продължително. По принцип инициативата за едни отношения трябва да е на мъжа. В твоя случай обаче си мисля, че ти трябва леко да му подскажеш, че го харесваш, за да видиш дали имаш шанс за връзка. Не трябва да му признаваш никакви чувства, за да не го отблъснеш. Не продължавай повече така да се самоизмъчваш. Вземи решение според неговото поведение, дори и да не е в полза на евентуална връзка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker