Да му вярвам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121592)
 Любов и изневяра (29820)
 Секс и интимност (14412)
 Тинейджърски (21919)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18630)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му вярвам ли?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3277 пъти
Здравейте, жена съм на 39г., омъжена съм от 18г., имаме две деца. Мисля, че бракът ни е бил добър. Не обичам суперлативите, всеки има своите добри и лоши моменти. Нещата вървяха добре, докато той не ми изневери. Разбрах, че е имал връзка в продължение на няколко месеца ( аз го усетих и подозирах, всъщност ) и той си призна, че е имал, но каза, че е приключил. Исках да се разделим, но той ме помоли за прошка, каза, че съжалява и че вече всичко е приключило. Мислих и реших да остана с него, защото все още изпитвам чувства към него, а и се срахувах да остана сама с децата.

След този случай, обаче, спокойните ни мигове останаха малко. Любовницата му, бившата уж де, ми пише смс-и и ме дразни, пише ми, че той още искал да е с нея, че ми изневерявал и с други жени. Като му покажа съобщенията, той казва да не й вярвам, защото го правела от злоба, че той вече не я търси и не я иска, но тя ми казва и неща, които се чудя откъде знае - например знае кога съм нощна смяна, знае, че съм си сложила спирала и др.

Питам го откъде може да знае такива неща, ако не от теб, но той казва: незнам откъде ги знае, но аз не съм й казвал нищо, не се виждам с нея, тя е много опасна, тя е боклук, тя и на мен ми пише съобщения и ми досажда и ми посочва къде съм бил - различни места, явно ни следи по някакъв начин. Незнам дали да му вярвам, дали не ме лъже, иначе се държи много по-добре от преди, желае ме, ама незнам. Един път изпарил се човек, трудно вярва.

Дайте съвет, какво да мисля!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: adef66060c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ми тука отговор няма как да ти дадем, защото има хора и хора... Ти си го познаваш и би трябвало да знаеш дали си е такъв или е сбъркал и може и да се е оправил. Има го и момента дали ти можеш да си с него, защото аз примерно не мога да си представя да съм близък ( емоционално или физически ) до приятелката ми ако знам, че е била с друг. Има много променливи и май само ти им знаеш стойността.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6a91c965f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз мисля, че любовницата знае кога си нощна смяна, кога си слагаш спирала и т. н. от точно твоя съпруг. Иначе откъде ще ти знае и телефонния номер и да ти пише? Мисля, че съпругът ти може да се е променил от нещо и затова да ти е изневерил. Също така може и от по-дълго да ти е изневерявал. По-добре да го напуснеш, защото изневярата не е за прошка. Винаги трябва да имаш едно наум след като ти е изневерил.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8f425c550c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   ако са заедно Той ще й позволи ли да прави тези неща? - Не разбира се.
Явно и той е разбрал що за стока и на време се е отървал от нея. Но не винаги е толкова лесно - нали знаеш някой като се залепи до теб.

малко трудно ще я отлепиш от Вас.
на 99. 99% съм сигурен, че са разделени. тя иска да ви скара и да се разделите, Не й доставяй този кеф!

Мъжа ти както повечето мъже харесват първо с очите (тя навярно е хубава? ) и скоро след това е разбрал какъв човек е.

Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 72c361e342
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Благодаря ти, №3, за успеха, който ми пожелаваш, надявам се, че ти си прав ( или права ), че това е така, макар че това няма да ме освободи на 100% от съмненията ми ( трудно се гради доверие, един път загубено ). Тази жена, любовницата му, бившата да се надявам, че е, е с няколко години по-млада от мен и малко по-слаба ( аз леко се закръглих след двете раждания), но в лице е невзрачна. Но разбрах, че е имала и друг любовник ( градът ни не е много голям и много неща се знаят), който също се опитвал всячески да се отърве от нея. От друга страна сегашният й любовник ( тя си има слава, на всичкото отгоре има и мъж и две деца, безсрамницата, как не я е срам от децата й да ги върши такива) е на висока длъжност, приятел е с лекари, тъй че може би наистина таз получава отнякъде другаде информация и се мъчи да ме манипулира, но дано е така, дано няма нещо друго. Иска ми се да му вярвам, защото №2, разводът не е лека работа, хич, страхувам се, нямам подкрепа финансова от някого, моята заплата незнам как ще ми стигне да храня две деца, в тази скапана държава, но не е и само това - толкова години много неща са ни свързвали и макар да не сме влюбени чак, то вечна любов само по филмите има, но ми е хубаво да си прекарваме времето заедно и в секса ми е хубаво с него, започна пак да се смее с мен, само да не бяха тези съмнения, които ме гризат и интригите на тази долна жена. Пишете ми още! Каквото и да ми напишете, аз не се засягам.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ca77f9ada2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бъди със съпруга си и не и доставяй удоволствието да ви раздели. Понякога злото е за добро. Със съпруга ви сте станали по - близки! Вие сте интелигентна жена и ще намерите верния път!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9c7593505d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   100% тази те следи и иска да ви раздели. Просто си прочети темата и се замисли. Едва ли мъжа ти ще и каже кога ти си си сложила спирала! Безумно е да си го помислиш! Ние мъжете не говорим за такива неща. Тая просто е някаква змия и сега я е яд, че той се е осъзнал и иска да ви раздели. Сигурен съм, че мъжа ти не ти изневерява не 100, а 1000%. Просто е сгафил, защото е видял красива лесна жена и се е подхлъзнал ама се е осъзнал. И сега онази се трови, че не може да го има. Обичай го и му вярвай! Мъж, който се е осъзнал и си е признал мн рядко прави такава грешка отново!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 41941610b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   имам сходен проблем с твоя (изневяра а вследствие и загуба на доверието ми към жена ми ) исках да се разделим но тя не искаше тогава аз й обещах че ще й изневеря и тя сега в момента ме следи изкъсо и така като ще ми е гадно сега и тя да усети гадното и да ми прощава някой ден

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 16cfb130cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: благодаря ви много за подкрепата, №5 и №6!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ec78f76c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Със сигурност мъжа ти вече не е с нея. Тия жалки вопли са ми много познати. Оставена жена. Избива я на злоба до дупка и сега ще рови и ще приказва.
Аз не разбирам защо се връзваш.
Не вдигай телефона. Пълен игнор. Такива елементи се трепят от упор с безразличие.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e8c046ec39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, аз мисля че тая работи около теб някъде, за да знае как си облечена, гримирана и т. н. , но що се отнася до мъжа ти-той не е с нея със сигурност, защото както казва един човек по горе, няма логика, той първо няма да и разреши да се отнася така с теб ако са заедно.
Успокой се и си гледай мъжа... успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker