Магия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Магия
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4633 пъти
Здравейте!

Нека споделя. На 25г. съм, добре изглеждаща, работя, уча и се забавлявам с приятели момиче съм. Тъй като от доста време насам нямам приятел сериозен почнах да си мисля, че нещо не е наред. Просто те не се задържат.
Една позната астроложка ми даде инфото, че някаква жена моя близка (имам съмнения коя е) е направила така, че мъж да не се задържа при мен. Цитирам. Имах преди време ситуация, в която се оказа, че има много лоша енергия около мен и беше страшно докато се изчистя. Беше направена магия.
Моля да коментират хора, които вярват в това, защото имам нужда от съвет, как мога да изчистя тази гадост от мен. Може би Ходжа някакъв и как да знам, че наистина ще съдейства?
Освен това се занимавам с Таро, като няколко пъти ми се показа, че има намеса на някого, който ми прави тези злини.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9668a8acfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Аз пък знам, че който не вярва в магии, те не го хващат. Така че ако вярваш, сама си вкарваш автогола. То и без това "магията" не е нищо повече от самовнушение. Така че ако спреш да си внушаваш, няма да има и "намеса".

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ae4e51ae75
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Няма никаква магия, всичко е карма, ако в предишен живот си съблазнявала чужди мъже, сега изкупваш грешката си в настоящият с липса на такива. Сами сме си виновни за това какво ни се случва. Ако ти е писано ще го срещнеш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7f2d316a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Бягай далече от ясновидци! Една моя приятелка изгоря с 2500лв уж магия да и развалят. Не знам каква религия изповядваш, но ходи на църква, чети библията. Там пише -търсете и ще намерите. Така ще намериш подходящия човек.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 98f4a11bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз вярвам, защото съм попадал в лапите на енергиен вампир преди 2 години-за няколко дена всичко се преобърна, катастрофирах, в работата нищо не вървеше. Отидох при жена, която разваля магии, правих нещата, изброени от нея, колата сложих в тъмен гараж и не я карах известно време, на тръгване ми даде амулет, който нося винаги и навсякъде с мен и засега проблеми нямам.
Не знам дали знаеш, но черни и бели магии не съществуват, всичко зависи от помислите на човека, който те атакува-ако е добър бяла магия, ако е лош-черна.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b6cdaebb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Само с бой ще я оправиш. Пресрещни я някъде и я набий, ама такъв бой да й хвърлиш, че да не може да стане от леглото после и да не се меси в живота ти. Бой

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 54e163b18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Отиди на църква и поговори със свещеник. Винаги съм се чудела защо първата мисъл на хората е да отидат при ходжа или врачка. Положението само ще се влоши. :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f8bafa3ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Решението е психолог.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7b7143b467
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз принципно в магии не вярвам, защото смятам, че човек започва сам да се навива и да привлича някакви гадости в живота си. Само че много останах учудена, четох някакви неща за восъколеене. Като ти леят восък, се появява образа на този който ти е направил магия или просто ти е изпращал негативна енергия. Реших да пробвам сама, купих си свещи от църквата, разтопих восъка и се появи образа на жена и то много ясно. Восъка след като се разтопи се излива във вода и приема някаква форма. Тогава направо се шашнах като видях женско лице. И моя личен живот не е от най-сполучливите и може би наистина има нещо. Нито мога да кажа, че вярвам изцяло в такива неща, нито мога да ги отрека, може би истината е някъде по средата. Но може да отидеш да ти леят восък, казват че отнемал негативната енергия.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 723aa6bbeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази "астроложка" не е никаква астроложка. Истинските астролози не вярват в магии. За тях всичко е положение на небесните тела и математика. Магии няма.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 183ca70385
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Като човек който се занимава сериозно с астрология мога да ти кажа че астролог не може да ти каже това ако ще турско да стане.. астрологията не се занимава с магии, религии и т. н нито пък с гадаене и негативни и позитивни енергии.. астроложката може да ти каже къде и на какво да наблегнеш в живота си или ако излизаш с конкретен човек дали си подхождате като двойка но не и тези глупости които ти е наговорила.. според мен трябва да се изясниш със себе си и тогава да се чудиш защо не ти върви в любовта...

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 753fe53737
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Магиите хващат всеки, няма значение дали човекът вярва или не. Ако искаш да бъдеш сигурна иди при ходжа (те са най-добри в развалянето и в правенето на магии), но внимавай при избора и не очаквай чудеса. :) Но ако искаш да си сигурна, че е магия може да се поразровиш у вас за странни предмети от рода на сгънати листчета някакви неща овити в конец... Може да звуча налудничево, но сама си преценяваш. :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 101d8cfc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   виж какво ще ти кажа-аз се занимавам с уика-вещерство-според мен трябва да идеш при някой истински ясновидец за да ти каже-аз също гледам на карти имам и вещерско махало с кристал но за разлика от теб аз съм вещица-гледам си много пъти на обикновени карти за игра и те ми казват всичко-скро мисля да си купя тарото на Уейт и да гледам и на него-та трябва да идеш при някой който може да ти помогне-някой като Николета от ясновидци. Та виж сега-аз започнах да се увличам по окултизма от 10 клас -някой път може да пробвам да извикам дух чрез специалната дъска за сеанси-все още не съм я купила! според мен трябва да идеш или при ходжа или при врачка-казвам ти го от личен опит-приятелят ми също знае каква съм и с какво се занимавам и не казва нищо-нали и двамата сме си метълчета. Той също иска да го запозная с тази среда -и аз му обещах за догодина щото той работи в Унгария-та както и да е дано да съм ти полезна Black Lady

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cf0ea20d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Недей да се занимаваш с такива работи. Виж до къде водят:

"Първо, екстрасенсите чрез своята енергия като правило не лекуват. Второ, по време на лечението те прилагат енергиен вампиризъм във вреда на пациента. И накрая, използват демонична енергия, която също нанася на болния единствено вреда."

http://www.budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=513:-1&catid=54:2010-06-04-20-22-35&Itemid=91

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 09be1bf8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравей госпожице. Аз съм мъж. На мен ми беше направена магия и колко зор видях доде се поизчистих не е истина. Който не е ловил магия той не вярва. И по ходжи ходих и къде ли не. Най напред ходи всяка сутрин на черква и пали свещ за здраве, след това ще ти кажа при кой ходжа да ходиш. Ако искаш ще ти дам emaila си че е дълга и широка да ти обясна повече.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5823251225
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Честно казано аз съм малко скептична по въпроса за магиите, ама нали знаеш как действа човешката психика, като си внушиш нещо, няма човек на света, който да те убеди, че не е така и съответно приписваш всичко на магията, а това в човешкия живот има и добри и лоши моменти, но ти всеки път като си в труден период се самонавиваш, че това е заради магията и нещата ти изглеждат два пъти по-черни отколкото са в действителност. Та не знам, ама нали знаеш какво казват хората, че ноща е най-черна точно преди изгрев, така че вярвай в това и знай, че и след най-дълбоката нощ идва нов ден, т. е. каквото и да преживяваш сега и то ще отмине и след това ще последва нещо хубаво.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b6cdaebb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Боже... някои хора са много зле. Горката авторка, пусна тая тема за да й помогнат, пък то се напълни с хора, които от многото гледане на Хари Потър и подобни филмчета, които явно че не са за всяка психика - вижте докъде сте се докарали. Скоро и вампири ще станете и ще пиете кръвчица, не се притеснявайте. Хаха... слезте на Земята, бе!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7db27513ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   ''Може би Ходжа някакъв и как да знам, че наистина ще съдейства? ''

Не се доближавай до ходжи най-добре.


Колкото до магиите, аз лично вярвам в тях, но според мен ако наистина повярваш, че имаш магия за да не си щастлива с някой мъж, то сама се саботираш.

Мисля, че единственото нещо, което би ти помогнало е сама да спреш да мислиш за липсата на мъж и той ще дойде, когато най-малко очакваш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 67bfd3b2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Абе повечето тука сте психопати.. предишни животи, грешки изкупваш, в църква да ходиш... Защо на нещо или някой трябва да се оповавате, нямате ли мозък? Та авторке-силата на подсъзнанието. Каквото ти е в главата, това се случва. Ти сама си контролираш живота според решенията, които вземаш. В момента, в който всеки разбере, че трябва да поеме отговорност за действията си, а не да предава топката на господ или врачки да ги напъдстват, закрилят и пазаят от лоши работи ще са си идеално. Айде със здраве!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1b563a152e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Магия, магия,
косъм от скумрия,
мляко от аржентинец,
човка от дъждосвирец
сипваме във водата
и... печелим войната!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d72386d4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   До номер 25.. :D Много ме зарадва с това.
Авторката

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f6a277ab69
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   номер 16-ще се занимавам с тези работи щото ме кефят-и авторката иска съвет как да постъпи и аз и казах-никой няма право да ме съди и да казва какво е редно и какво -не-не се сърди, но това решение си го взех аз-пък майка ми е съгласна с това-така че ще се занимавам с това до края на живота си-а и приятелят ми е съгласен и даже приема това което правя-аи имам и такава приятелка дето е същата като мен-така че не ми дреме кой кво казва-на мен пък така ми харесва! Дори приятелят ми казва че иска да стане като мен-и аз с огромно удоволствие ще го въведа в окултизма (devil)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 64b2f3f7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

28.   Тази "астроложка' не се знае дали казва истината, но все пак имай едно наум. Обърни се към Бог, ходи на църква, пости, има такива специални молитви, които са помогнали на много хора, когато повярваш. Обърни се към свещеник и той ще ти обясни. При ходжи не ходи, защото те са не по-малко опасни.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ea1bc00920
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   по добре отиди да ти гледат на карти, на кафе или да ти хвърлят боб или ако си чак толкова уплашена-да отидеш при някоя баба да ти лее куршум-аз това те съветвам-;)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b6cdaebb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Ох... той от кафето, боба, и картите се започва... ма такива професионалистки са станали някои хора... Оставете другите да живеят спокойно бе, ценете това което имате и не се опитвайте да променяте съдбите на останалите! И всичко се връща на децата ви. Явно, че на повечето не им пука за тях, защото след това цялата злоба и всичко ще се изсипе именно върху тях. Горко им и тежко им.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker