Как деликатно да изкажа мнение за дрехите й? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как деликатно да изкажа мнение за дрехите й?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 4041 пъти
Имам малко проблем с приятелката си. Може би аз и вижданията ми сме виновни. Става въпрос за дрехите й и начинът й на обличане.
Доста често се облича с много прилепнали дрехи, къси, показващи повече, отколкото на мен ми се иска. Не искам в съзнанието ви да изникват жени от една "музикална" телевизия, защото момичето не е такова. Хубава е, стилът й също, но понякога, когато облече някоя къса рокля, си мисля, че красотата е 10-15 сантиметра по-надолу.
Много е хубава и без да се нацежда в прилепнали и разголени дрехи.
Не искам да излизам претенциозен. Както и да се носи ще я харесвам. Просто чувствам огромна ревност, когато загорели мъжаги на всякаква възраст я гледат и се опитват с нея. И колегите ми не правят изключения, което по някакъв начин ме засяга. Случва се да се събираме петък и да чувам подхвърляния "викни и приятелката ти! ; Тя няма ли да дойде".
Това е. Искам да й кажа, че е хубава и без такива дрехи и не е нужно да показва толкова. Само ми трябва някакъв подход, защото тя е от този тип момичета, които бързо и лесно се разстройват.
Само ще помоля без обидни квалификации по неин адрес, благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3dc90b5041
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто и обясни причините.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0aa4ee770e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ами виж: щом твоето внимание не й е достатъчно и постоянно нещо отвътре я ръчка да привлича чуждо, то тя едва ли ще си остане само с него...
Въобще не бих тръгнал с подобна жена. Детайлите говорят много! А тук надушвам големи ядове за теб и въпросът не е в твоята ревност, а в нейната вътрешна същност, която и 10 години да къкри тихичко, в един момент със сигурност ще взриви тенджерата.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 90b5961a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Внушаваш си глупости, не казвай нищо на момичето, ще я отблъснеш и загубиш, не бъди задръстен. Млад си още, като мине време ще разбереш, че дори и от най скромните да е на външен вид една жена, може такива да ги върши, че да ти е бедна фантазията. Явно е красиво момичето и иска да прави впечатление с вида си. Не забравяй, че тя го прави и заради теб. А тези твой познати дето правят намеци, едно знай а тях- завиждат ти, че пушек се вдига и ти ще бъдеш най големият глупак, ако се вържеш на шегички и злобни подмятания. Живей си живота момче, обичай си приятелката, радвай се от все сърце и душа, че е красива и не си задръствай съзнанието с ревност и предрасъдъци.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 33f1706a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Авторе, нямаш грижи! Обидните квалификации ще са по твой адрес!

Самият ти си разбрал, че си ревнивец. Вместо да лекуваш себе си искаш да лекуваш здравите хора. Ако така й харесва да се облича, така ще се облича. Свикни с това или се разделете, щом не можеш да й имаш доверие. Защото ревността е именно това - натрапчиво нежелание да гласуваш доверие на половинката си. А в този случай не виждам повод за подобна реакция. Нека всички да я зяпат и да се изяждат отвътре, защото тази красавица е с теб. Какво лошо има в това? Ако ходеше с някакви суичъри в комплект с анцузи и изглеждаше неугледна, може би щеше да се оплакваш, че се е занемарила и ти разваля репутацията пред колегите, нали? Има един анекдот, който обяснява идеално нещата. Изводът от него е, че не можеш да зарадваш всички хора на света, защото все някой ще е недоволен. В този случай това си ти.

Наистина - лекувай се! Ревността е несигурност или проява на ниско самочувствие у този, който ревнува. Крайният резултат от нея е, че въпросният остава сам, защото никой не иска да търпи подобен характер. Мисля ти доброто дори да не вярваш след като си прочел написаното! Най-лесното беше да кажа, че си прав и да осигуря една свободна жена повече в България за тези, които са сами.

М26

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b0e587410f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Прати и link към тази тема и готово :D

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b68faf89ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Е няма за какво да се палиш! Има страхотни бедра- нека ги показва, има хубаво дупе- нека го гледат, има хубави гърди- нека мечтаят, те мечтите са безплатни, но само на избраните хора се сбъдват! Тя е с теб, нека се облича както си поиска, щом е красива трябва да се гордееш с това, че е с теб и те е избрала!!! Аз зная, че няма да ми изневери, защото е невероятна жена, а не сексуален обект, а когато сме сами...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 91ac290d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма друг начин да й го кажеш, освен директния. Може дори да й намекнеш, че изглежда лека и не е нужно да търси такова допълнително внимание чрез подобна визия, защото ти я смяташ за достатъчно красива.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 363ecfd36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   На колко години сте - ти и приятелката ти. Ако е след 30те е ясно, но ако е млада просто или си вземи някоя забулема булка от изтока или си промени възгледите и колегите. Нямаш право да й казваш как да се облича.. докато е млада да носи - после вече става най-малкото смешно. А понеже подозирам, че приятелката ти е най-много 24-25 годишна с чиста съвест мога да кажа, че момичето за нищо не е виновно, а ти си чисто и просто един комплексар. Вместо да се ласкаеш, че тя е избрала теб ти си седнал да ми пишеш по форумите..
И какво е това10-15 см? Ако слага минижуп с тия см. отгоре ще стане една такава средна, лелска дължина, която не отива на младо момиче.
Така, че моят съвет е - остави момичето да си се носи както иска(особено щом казваш, че има стил) а ти просто върви с високо вдигната глава от гордост, че е с теб.. Хубавите жени ненавиждат комлексари. Ако й направиш забележка единственото което рискуваш да смени е не дължината на полите, а гаджето.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 10dee8ca1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена съм на 44 години. Зодия Везни. Винаги съм била с перфектни мерки, както и сега все още. За собствено удоволствие винаги се обличам екстравагантно. Преди години-по Живково време нямаше хубава конфекция и си имах шивачка, която беше много интилигентна жена. Веднъж отидох при нея, бях се облякла с една ластижна къса пола и тя ми каза-Много добре ти стои, но не ти препоръчвам да я носиш- това изразява нисък интелект. Те тези думи ми се закотвиха в съзнанието и си направих генерален извод-без да се обиждам -трябва все пак да се съобразяваме къде и как да се обличаме. Авторе помислете и подберете точните думи, като се съобразите с характера и. Все пак Вие я познавате предполагам добре.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e2c5232cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Тя не е твоя собственост, ще си се облича както иска. Ти ли и купуваш дрехите та протестираш? Като си ревнив проблема си е твой, не споменаваш тя да ти е дала друг повод. Щом другите я харесват, трябва да си поласкан, че тя е с теб, а не да се дразниш. Укроти си бесовете и се наслаждавай на връзката ви.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 26768fef3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   '' Само ми трябва някакъв подход, защото тя е от този тип момичета, които бързо и лесно се разстройват. ''
-----------

Щом теб те шубе да й кажеш, че прилича на лека жена, накарай твой приятел да й го каже, и без това си го мислят. Едно момиче със стил никога не би привлякло погледите на този, които не трябва, нито пък ще чуе реплики от рода на "викни и приятелката ти! ; Тя няма ли да дойде". , защото просто не им на нивото. Мъжете не са тъпи, знаят си нивото и не биха скочили на някоя, с която ще претърпят провал.

vks

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0954aa3bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Браво на мацката! Нека да си прави кефа и да се гласи както иска, млада е и красива, нека всички го знаят! Тя си преценява какво иска, това е нейното тяло.
Това заслужавате вие мъжете :д
Ами ако е някоя задръстенячка, която носи бабешки дрехи, не се поддържа? - Ще си намериш любовница, нали? Или ще се чудиш как да й кажеш, че се облича старомодно?
Така трябва да правят жените, да се поддържат и да са супер готини, мъжете да ревнуват... В противен случай си намирате любовница...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a5f6378e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Няма да ти хареса отговора ми, но всеки човек се състои от качества, акъл, разбирания, тяло и куп други неща. Когато една жена няма с какво друго да впечатли, се опитва да го направи с тяло и с още нещо, за да компенсира.

Няма лошо човек да изглежда добре, но ако тя парадира прекалено натрапливо, то това означава, че иска да я възприемат като едно тяло и нищо повече. Така че сам си прави извода.

Качествения човек ще го познаеш по това, че държи на качествата, а тялото е само допълнение, а не база за взаимоотношения.

Това е все едно някоя мутра да парадира с джипове и пачки, защото просто няма с какво друго да изпъкне, понеже не може да каже две думи на кръст. Това не означава, че парите не са важни, но не трябва и да са единствен критерий за човека.

Само се замисли защо една жена би го правила. Нима е просто, за да изглежда добре? И дори и да е само за това защо и е такава показност. ТИ ИМАШ ЧУВСТВА КЪМ НЕЯ И ТИ Е ТРУДНО ДА ПРЕЦЕНИШ ТРЕЗВО, НО ОПИТАЙ СЕ ДА ПОГЛЕДНЕШ ОБЕКТИВНО. Това е знак, който казва много.

Прав е номер 3, че не ревността и подвикванията са проблема, а нейните разбирания. Забелязвай такива неща навреме, за да не береш ядове цял живот.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 59355eb88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 3, защо смяташ, че не я интересува неговото мнение?? ! Момичето има нейн собствен стил на обличане, харесва се облечена така.
Авторе, ревността е гадно нещо. Сигурна съм, че през ума ти се въртят много кофти сценки и мисли. Ако нямаш доверие на приятелката си положението ще се влоши много. Да не говорим, че ще я отблъснеш ако я притискаш и правиш сцени. Говори с нея. Обърни го на майтап, за по-лесно. Просто следващия път, когато излезете някъде и тя е облечена "по така" я закачи с нещо от рода на "Мило, ако не спреш да се обличаш така ще трябва да набия някой! Много си секси, а аз ревнувам от всички, които те зяпат. ". Така ще можеш да започнеш разговора по непринуден начин, без да и се натрапваш с мнение и изисквания. После може да и потвърдиш, че не се шегуваш и ти е кофти, когато я оглеждат като стока на пазара. Ако не е някоя безмозъчна фръцла ще си вземе бележка и ще промени стила си. Ако не го направи ти пожелавам успех и здрави нерви :)
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9888d1cb6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз имам подобен проблем. Моята най- добра приятелка се облича с ужасни дрехи някои са и твърде малки, широки или много грозни, а изобщо не е такава да няма пари и т. н. Ходи с по 10 лв. на училище с нейното семейство постоянно ходина екскурзии и се съмнявам да няма възможност да си купува по- хубави дрехи. И сърце не ми дава да и кажа че се облича ужасно.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ed52ad7a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Защо не влезеш в някой марков магазин за дрехи и й купиш нещо :) Хем ще се зарадва и ще го носи... така ще забрави късите дрехи ^^

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 91ac290d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не мога да преценя точно дали ти преувеличаваш, дали колегата/ите не завиждат или дали историята ти е реално както си я разказал.
Мъжете много си завиждате един на друг, когато някой от вас си хване по-хубавка и секси приятелка. Може нарочно да ти говорят така за да те дразнят. Може ти наистина да ревнуваш повечко.
Но ако тя наистина се опитва да подражава на стила на фолк дивите през 90-те, тогава в много от горните коментари ще намериш истина. Но е възможно и да не осъзнава как изглежда в мъжките очи. Ако наистина е свястно момиче, както твърдиш, помисли че сигурно е по-неуверена, може да има някакви свои си неосъзнати комлекси, които да избива привличайки внимание чрез голота.
Освен директния начин да й кажеш, който явно не искаш има и друг вариант. Купи й някоя дрешка за подарък, например рокля или друго каквото ти прецениш, по твой избор, но различен от нейния разголен стил. Нека това бъде намек към нея. Когато се разхождате и видиш на някоя витрина нормална дрешка, с нормална дължина и деколте просто й подхвърли, че ти харесва и смяташ, че много би й отивала. Не вярвам да не се усети след тези намеци.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a5f6378e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   За да има такива подвиквания, значи мъжете усещат, че момичето прекалено много държи тялото и да бъде забелязано от километри. Иначе никой уважаващ себе си мъж няма да подмята без причина.

Щом тя крещи "вижте ми тялото", мъжете ще и направят услуга и няма да останат безразлични. Мъжете не са глупави и усещат кога една жена има уважение към себе си и кога се предлага като парче месо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a5f6378e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторе, все едно говориш за една от моя квартал. Всички мъже я бъзикат, а мъжа и стана за посмешище. Тя също е млада и красива, но го демонстрира прекалено много.

Естествено всички мъже и се пробват, защото виждат, че е склонна да дава. И естествено на почти всички им връзва. А тя дори не се крие от мъжа си. Идват и я взимат направо от тях - често и през нощта, а мъжът и си мълчи. Има и малко дете, което все се тръшка с надеждата да му обърне внимание и на него след многото тъпкачи.

Мъжът и е известен като чехльото на квартала, а тя е ясно как е известна. Половината град я мина, а тя е все така ненаситна.

Ако и приятелката ти стане такава, не ти завиждам. Най-добре поговори с нея деликатно. Кажи и, че не прави добро впечатление и че подвикванията те обиждат. Ако си даде сметка и се поправи, значи просто не е знаела какво всъщност прави. Но ако те нагруби и не е готова на компромис, значи не е по-различна от кварталната парантия и не е зле да стоиш на страна от нея, че като гледам комшията си, никак, ама никак няма да ти е приятно.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 36caa8f7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ох..... тия пет кофи морал в коментарите са ми в повече, съжалявам.

Авторе, приятелката ти е млада и привлекателна. Не прочетох да имаш съмнения, че не ти е вярна. Какъв ти е проблемът? Не й налагай ограничения, човек не търси това в една връзка. Връзка с ограничения започва да тежи и нататък - знаеш.

Ние с мъжа ми имахме съвсем в началото на връзката един - два разговора с опити от негова страна да ми обяснява, че полите ми били къси. Продължих да си ги нося, а той разбра, че който и както и да ме гледа, не ме вълнува. Аз ако искам да го излагам или рога да му слагам, мога да го направя и облечена в чувал. На 35 още мога да си позволя да сложа минижупче и да изглеждам добре, но вече не го правя именно защото не ми върви нито на годините, нито на професията, нито на образа ми на майка на две деца.

Жената иска да се порадва на тялото си докато е млада и хубава, докато няма дефекти и излишни килограми и в това няма нищо лошо. Единственото лошо, което прочетох, е относно опитите на приятелите ти да я свалят - и лошото като извод е за теб и за тях, не за нея.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cfa05cf871
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   повечето коментари отиват в крайност. това, че момичето се облича предизвикателно показва известна липса на вкус и усет към външния вид, но не значи, че е лека и едва ли не само чака в чие легло да скочи. не забравяйте, че вкусът се възпитава и променя с времето.
на младини като студентка и аз имах период, за който като се сетя как ходех облечена, ме хваща срам:-) обаче с течение на времето разбрах, че по-интересно е това, което е показано частично, а не изцяло. обратното е лош вкус и води до евтина и ***венска визия. а и трудно може да очакваш хората да те вземат насериозно с облекло на фолк певица:-) вярно, че изпращат по акъла, но ако си прекалено разголена, може да си останат на ниво дрехи или това под тях.
не пишеш на колко години е, но ако е до 25, може да е просто грешка на растежа:-) авторе, можеш да й подариш някоя малко по-нормална дрешка и да й кажеш, че ще ти е приятно да я носи. можеш да изкоментираш за някоя обща позната, че я обсъждат и й се подиграват уж между другото.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8195cb1020
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Получава се така, защото всички мъже сте еднакви и харесвате такъв тип момичета! Да ти кажа тази няма да е дълго с теб докато не си намери някой по-добър или не и омръзнеш. За жалост никой не забелязва по-обикновените момичета, които са също толкова привлекателни

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6a68988e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Разликата между порнографията и еротиката е малка но съществена. Моят любим ме провокира да се обличам женствено. Да загатвам това което е под дрехите. Но не и да го показвам като на блок маса -добре дошли са всички. На мен не ми е трудно. Много съм суетна но и срамежлива. Обичам да ме гледат но не и да ме цапат. Няма нищо по противно да видиш как някои противен набръчкан мазен мъж се попипва по пакета докъто те гледа. Обожавам мъжа си и никога не мил излязла във вид които да уронва неговото достойнство. И според мен автора с право е притеснен. И защо мамка му всеки мъж които иска жената да е само негова е порицаван. Защо? !? Тук не говорим за патология за побоища за забулване и забрани да се казва добър ден на съседа. Това което автора желае е в нормалните граници.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker