Моята забранена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята забранена любов
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3323 пъти
Прочетох доста истории тук и след като разбрах, че не съм единствена, реших и аз да споделя какво ме мъчи. Ще започна от началото. Жена съм.
Преди време започнах работа. Още първия работен ден забелязах една колежка и си казах "изгорях". Безумно красива е просто. Падам си по мъже, но с нея не знам какво ми стана. Не знаех коя е, каква е, как се казва, а стоях като омагьосана. Мина време, сприятелихме се, сближихме се, успях да я опозная и не се разочаровах, оказа се страхотен човек.

През това време не съм й намеквала дори, че я харесвам по по-особен начин. Знам, че е имала доста връзки с мъже, сама ми е разказвала под формата на съвет от личния й опит и затова не съм си и помисляла да признавам някакви мои чувства.

Тя, както споменах е доста красива и не й липсва мъжко внимание. Аз неволно често съм свидетел на свалки от страна на мъжете. И естествено, като на всяка жена и на нея й е приятно. Но да си дойда на думата.

По случай предстоящите празници решихме да си спретнем едно фирмено тържество. В разгара на купона се оказа, че жените числено превъзхождат мъжете т.е. мъжете не стигат, а на нас ни се танцува. Та въпросната жена дойде и ме покани на танц. По принцип съм виждала да танцуват две жени заедно и ми се струва отвратително. С друга не бих се съгласила никога, но на нея не можах да и откажа, нали ме привлича по непонятен за мен начин. И станах. Прегърнали сме се небрежно, пеем си с песента и се въртим в кръг.
Аз се хиля,гледам встрани, лигавя се и се закачам с околните, за да покажа, че не ми пука. А ТЯ гледа само мен, гледа ме в очите без да мигне дори, все едно там пише нещо и се мъчи да го разчете. Прегърна ме по-силно. Усещам, че краката ни са преплетени. Моят е между нейните и тя май го стиска там нарочно. Възбудена съм. ТЯ затвори очи и ме целуна по бузата, като ме гушна още по силно. Не можех да остана длъжна и аз го направих. След това не виждах и не чувах никой друг. Впити една в друга продължихме да танцуваме.

Не мога да опиша какво изпитах, но чувството много приличаше на оргазъм. Тя го започна и мисля, че й беше приятно и на нея.

Чудя се как да възприема това й поведение, не беше пияна, възможно ли е да изпитва и ТЯ нещо към мен ? Вие как мислите? Не мога да я попитам, не мога да споделя с приятелка, не мога и да погледна ситуацията отстрани... От тогава е доста грижовна към мен, казва неща от рода на "...ей затова те обичам..." Решихме да прекараме някой от следващите празници заедно по нейна инициятива, защото сме без гаджета.

Та Ви моля за вашето мнение,съвет и коментар, какъвто и да е той искам да го чуя. Какво според Вас изпитва Тя ?
Благодаря предварително :)
Весели празници!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: ad69d139ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи съдейки отстрани аз виждам или едно голямо съвпадение или сродната ти душа :) .. тя казва " ей затова те обичам" , поканила те е на танц, целунала те е, поела е инициятивата.. все ред причини да си мислиш, че споделя едни и същи чувства с твоите. Но я се запитай ако ти не чувстваше това, нямаше да забележиш тези прояви, жените са особени и това не е кой знае колко странно като се замислиш.. за това никой от тук не може да ти помогне освен ако сред коментарите се намери някоя жена, която е преминала през това и може да ти помогне да разбереш дали ТЯ като теб.

Според мен трябва да измислиш някаква схема... примерно по някакъв заобиколен начин да подхванеш подобна тема, за да видиш реакцията и. Аз не вярвам тя да каже " Боже, това са извратени хора" , защото щом винаги тя прави първата крачка, значи би разбрала веднага на къде биеш и би казала истината.. ако не, значи са били фалшиви сигнали и дори няма да забележи същността на темата :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a6b8aa4e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам, че трябва да сте насаме някъде и това да стане от само себе си. Просто преглътни страха и я целуни, винаги можеш да го припишеш на моментна еуфория. Ако все пак не ти стиска, говоренето по темата за две жени наистина е добра идея.

Друг клиширан начин е да кажеш, че си я сънувала в такава светлина и да следиш реакцията й. За съжаление обаче макар аз наистина да съм ткава жена - преминала през това - не мога да ти дам много обективен съвет, понеже предимно се използва шесто чувство;-)
Успех, похвали се, когато направиш нещо!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 942c3b4e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Hе ги разбирам тия хора

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker