Убийствена самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Убийствена самота
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2717 пъти
Пиша тук просто за да излея мъката си. На 28 съм и вече имам усещането, че ще се поболея от самота. Умен съм, готин съм, с богата душевност, широки интереси… и ядец. Опитвам се да гледам без предразсъдъци на хората около себе си, не пристъпвам с някакви особени очаквания, но така и не срещам жената, която да развълнува моите ум, сърце и гащи. Опитвам се да бъда социално активен, въпреки че по природа съм по-скоро интроверт, регистрирал съм се и в един сайт за запознанства — нищо, ама нищо. Понякога проблясва надежда и се улавям за нея, но крайният резултат е все същият. Виждам, че не съм единствен с подобни грижи, в съседната тема един събрат по неволя се чуди дали да стане долно леке, за да му връзват поне кифлите и ей Богу, понякога и на мен ми минават подобни мисли. Не мога да разбера аз ли нещо съм неадекватен или какво… но повече не мога да карам така. Външно още се държа, но като се върна вкъщи рухвам и произволна глупост може да ме изкара извън релси. Престанах да гледам телевизия, понеже и земетресение в Хаити, и романтична комедия еднакво могат да ме разплачат. Не се издържа, бе! Само секс вече не ми е достатъчен, искам нещо по-съществено. Искам любов, споделени чувства, връзка… жена, която да прегръщам нощем и до която да се събуждам сутрин. Дайте акъл, че ще свърша на "4-ти километър" скоро…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 31da7767a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко пич! Момичета бол. Може би трябва да погледнеш навътре в себе си как пък една не те е заинтригувала и завладяла. Аз в момента съм с момиче, което 4 години пренебрегвах, докато накрая си казах ей това момиче дава мило и драго за тебе и заслужава да се държиш с нея като с принцеса. Тогава я погледнах по съвсем друг начин все едно беше друго момиче пред мен. Обичам я изключително много и забелязвам, че и тя вижда промяната. Сега и тя е щастлива, а аз 2 пъти повече, защото виждам, че тя е щастлива до мен. Успех и потърси проблема в себе си, за да намериш решение!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ef5b993b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 26 и последно имах връзка преди 3 години, тека че и аз съм в подобно състояние. И аз имам доста разностранни интереси, бих казал някои от тях са доста шантави. Тази година досега излязох с 5 момичета на първа среща, като нито една не ми "владееше ума", просто защото досега не се е случвало да намеря момиче, което да го прави. И нито една втора среща, хехе... Вече съм се предал да търся специалната и мисля, че не ми трябва момиче, дето да ми споделя интересите и стремежите, а просто някакво момиче (е да не е юбер кифла все пак)... Тоест, доста съм свалил критериите.

По едно време експериментирах с пикап, т. е. запознанства с момичета по улицата. Интересно, но от там имах 2 срещи, и то с много приятни момичета, но уви - нито една не пожела да сме нещо повече от приятели. Едната ми каза, че отначало ме харесвала, но не съм се проявил като "сериозен", така че явно трябва да си сериозен пич или поне да се правиш на такъв, че да те харесват. Моето естествено състояние е винаги усмихнат и весел, ама явно това не върви и трябва да се правя на сериозен чичка, че да се подмокрят.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d35b3955cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако прочетеш една книжка, ще разбереш, че някое твое подсъзнателно убеждение ти пречи, но трябва да го разнищиш и да го осъзнаеш, за да го изкорениш. Трябва да стигнеш до корена на проблема, анализирайки собствената си психика.

Например един подсъзнателно не искал сериозна връзка и това саботирало всеки опит да се обвърже. Така връзка след връзка всичко се проваляло. На края разбрал, че той не може да се обвързва, защото майка му починала, когато бил малък. Един вид подсъзнателно си мислел, че ако заобича някоя, тя ще си отиде от този свят и затова не смее да се обвърже по-сериозно.

Свястно момче си, ще си намериш половинката, време трябва.

Книжката е "Излекувай живота си" на Луиз Хей. Авторката също е имала проблеми с обвързването.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 982778419c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да номер 3 е абсолютно прав/а. Всичко е на подсъзнателно ниво. Нещо ти пречи да имаш връзка- може да е някакъв неосъзнат страх, че ще те наранят, изневерят, или пък страх да не загубиш себе си в тази връзка, или прекалено да си свикнал да си сам. И оттук се получава, че с разума си искаш връзка, но с подсъзнанието си не, а винаги подсъзнанието е по-силно от разума. Докато не се разреши този конфликт няма как да имаш връзка и винаги ще привличаш някакви дето не ти допадат, за да си кажеш- ето искам връзка, излизам с жени, но никоя не може да ме завладее, и оттам си в мир с подсъзнанието си и това което ти пречи да имаш връзка. И аз съм го имала този проблем, само че аз бях наясно, че не искам връзка, по скоро се убеждавах, че тябва да имам, не трябва да съм сама. Но накрая озъзнах, че в семейството ми съм се нагледала на кофти модели на общуване между мъжете и жените, и оттам на подсъзнателно ниво не съм искала да ми се случи същото и съм гледала да избягвам създаването на връзките, като си давах някакви глупави обяснения. Но проблемът беше в мен, и аз като теб привличах и излизах с такива дето не ме впечатляваха с нищо, и съответно нищо не излизаше. А ако ми се случеше, да срещна някой който наистина харесвам, гледах да избягам по най-бързия начин. Така че докато не разбереш кое наистина те спира, и не го премахнеш, ще продължаваш по същия начин. Но трябва да си много искрен със себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 28a835fa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №1, май никоя не е заразмитала за мен :)

Разбирам, че изглежда капризно от моя страна, но съм опитвал варианта "2 от 3" — като видя, че си допадаме интелектуално и на още едно ниво да се пробваме. Уж става, ама не докрай. При "1 от 3" резултатите са плачевни. Т. е. не е решение да си смъквам критериите. В дългосрочен план е безсмислено да се правя на някакъв, какъвто не съм, така мисля. Чувал съм за PUA, но не съм се интересувал по-специално, нямам мнение по въпроса.

Мерси, №3, ще имам книжката предвид. Всъщност най-голям проблем ми е да открия чувства в себе си към някоя жена. До преди време се случваше лесно, но все се оказваше, че обичам повече, а често и нереципрочно. След няколко такива преживявания се затворих, не съм от желязо.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 678f1f76ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   номер 2 съм.

Според мен е кофти така да категоризираш нещата "1 от 3", "2 от 3" и подобни. Понякога се случва нещата отначало да изглеждат 0 от 3, ама като се поопознаят хората да станат 2 от 3. Само че ти ако още в началото си филтрирал, няма как да се поопознаете.

Освен това, според мен това да се правиш на не-себе си може да е много успешна стратегия. Всеки казва "бъди себе си". Ами ако същността ми е да съм изключително рационално мислещ, граничещ с психопат, но същевременно затворен, интровертен тип? Щото моята същност е такава и ако разчитам само на това изобщо нямаше да имам и едното гадже, дето съм имал. За мен всички дискотеки например са абсолютно ненужни, цялата структура на обществото е изкривена. Наприемр хората пушат, основно за да се социализират, а не толкова, за да напълнят дробовете си с благодатен дим. Или поне от социализацията в училище е тръгнало всичко. Нещата са сбъркани, обществото е сбъркано и не ми харесва(ше) да живея в това общество. Но в един момент си казваш - майната му, трябва някак да се адаптираш и започвам да се адаптирам... И в един момент откриваш, че да се правиш на малко по-отворен всъщност не е толкова страшно и даже ми доставя удоволствие...

Та, не отхвърляй с лека ръка "правенето" и приемането на други качества. В крайна сметка ВСЕКИ човек си слага маска за пред обществото без значение какво твърдят.

"Бъди себе си" може да е най-лошия съвет за много хора!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3e454439bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как да се справим с тези негативни убеждения? В никакъв случай не трябва да ги подтискаме, игнорираме, нито да издевателстваме, упрекваме, обвиняваме себе. Тази работа е много деликатна и всяка грубост или игнориране влошава проблема допълнително. Ако земеделецът иска да отстрани бурените, той първо трябва да ги забележи и да разбере, че те пречат. Тоест нашето съзнание трябва да забележи негативните убеждения. Но то забелязва само осъзнатите убеждения, затова трябва да направим така, че неосъзнатото да стане осъзнато. Има три начина, по които става това. Тези три начина не са взаимно изключващи се, а напротив – те си помагат взаимно, затова препоръчвам да се комбинират, вместо да се избира само един.

Първият начин прилича на разплитане на омотан конец. Трябва да „пипате” внимателно, защото всяко рязко или силно дърпане може да стегне възлите допълнително или направо да скъса конеца. Просто трябва леко и внимателно да видите от къде точно минава конецът и лека по лека да го разплетете. Всичко започва с изкарване наяве на негативните убеждения. Вземете един лист и го разделете на две колони. Озаглавете лявата колона "Твърдение", а дясната колона "Първа мисъл".
Отпуснете се и се настройте за възприемане, после напишете вашето твърдение в лявата колонка. Изчакайте и вижте какво ще изплува от дъното на подсъзнанието. Запишете го дословно в дясната колонка, дори и да ви се струва нелепо. Процесът е подобен на свободните асоциации. След като повторите всичко 6-7 пъти, в дясната колона ще получите списъка на основните негативни мисли и убеждения, отнасящи се до това ваше твърдение.

Пример:

Аз съм богат. ? За да си богат трябва да си мошеник, а аз съм честен.
Аз съм богат. ? Много хубаво не е на хубаво.
Аз съм богат. ? Всичко си има цена.
Аз съм богат. ? Парите са източник на зло.
Аз съм богат. ? Невъзможно е да се премине от бедната към богатата класа.
Аз съм богат. ? Да, бе, я си виж празния хладилник. Как ще стане този номер?

След като сте идентифицирали убежденията, трябва да продължите с разплитането. Да вземем например „Парите са източник на зло. ” Това може и самите вие да сте си го втълпили, за да намерите предимство и в бедността и така да се освободите от угризения. Може и да е заради насаждане на такова убеждение от страна на родителите ви. Имайте предвид, че родителските убеждения (независимо дали са негативни или позитивни) са най-често срещаната причина за нашите успехи и провали, освен това те притежават голяма сила особено тези от ранното ни детство. Това обаче не означава, че не можем лесно да ги изкореним, стига да ги осъзнаем. Други причини за подобни негативни убеждения могат да са грешни изводи от житейския ни опит, психически травми, комплекси и др. Независимо каква е причината за това убеждение, трябва да стигнете до корена му. Веднъж стигнали до него, лесно можете да го отстраните, защото вече сте напълно наясно с произхода и причината му. Оттам нататък ви остава само искрено да простите на себе се за това, че сте приели тези убеждения, и на хората и обстоятелствата, които по един или друг начин са въвлечени в това. Помнете, че хората, които носят вина (най-често родителите) за вашите негативни убеждения, почти винаги го правят несъзнателно. Няма нужда да обвинявате когото и да било, просто простете искрено. Прошката е освобождаване от миналото и поглед към бъдещето. Благодарете си за цялата свършена работа и разберете, че това е голямо постижение, което ви дава възможност за много успехи в бъдеще.

Вторият начин, по който можете да осъзнаете негативните убеждения, е да тръгнете от възможните корени. След това предположете до какви последствия биха довели, до какви убеждения и как те биха се отразили на конкретното ви желание да постигнете даден успех. Ако идентифицирате подобно нещо, което ви пречи, значи сте открили и корена.

Пример: родителите често омаловажават проблемите на децата си, присмиват им се, защото за тях не изглеждат толкова сериозни. Това води до грешната представа на някои деца, че техните тревоги и проблеми не са важни. Така те в един момент разбират, че каквото и да споделят и както и да търсят утеха, разбиране и съвет, все удрят на камък и се гледа на тях с насмешка. Така те се затварят в себе си и дори като възрастни често изпитват проблеми при общуване. Ако вие общувате трудно и ако наистина там се корени проблемът, при положение че знаете това, можете лесно да осъзнаете, че това е причината.

Трети начин – техника за изкореняване на негативни мисли. Пишете, без да спирате половин час. Дори да не сещате какво да напишете, напишете, , не се сещам какво да напиша”, докато не измислите нещо, само не трябва да спирате. Чрез този метод може да надникнете в себе си и да откриете проблемите, над които се съсредоточавате най-много.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d592c8336d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Приятелю, аз съм почти на 32 и едва тази година срещнах мъжа, който не просто ме впечатли, а ми пасва идеално. Преди това и аз дълго търсих проблема в мен и в психиката ми. От самота и като лекарство срещу откачане пробвах връзки всякакви. От просто мъж срещу скука, до връзка с човек, с който сме на еднакво интелектуално ниво и близки интереси и взаимно уважение и т. н. Да знаеш, че когато той срещна любовта на живота си, аз бях отсвирена за има няма седмица, защото разликата в усещането, когато си с човека когото обичаш и усещаш като своя половинка е огромна. Вече го знам от опит... Въпрос на време е да срещнеш подходящата. Но колко време ще ти отнеме е друга тема. Аз лично не можах да се примиря с положението да имам някой до себе си само за да си мина по реда, както направиха част от приятелките ми. Ако и ти не можеш да се примириш ще дочакаш. Между другото моя човек е разведен с две деца и е на 40г... Всичко е лотария и късмет :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3abb6c82cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №2/6, прозвуча грубо да го формулирам като тото, но нещата горе-долу така стоят. Ако има интелектуално и сексуално привличане, върви известно време, но без чувства… ами не се получава. Само гол секс носи някакво задоволство, но много кратковременно, а само при интелектуално сходство си оставаме дружки. Правил съм и грешката да ***** такава дружка — невероятно кофти идея, не защото самото изживяване беше лошо, а защото създадох у нея нереалистични очаквания и едно хубаво приятелство се развали. Както и да го извъртам, няма ли любов, нищо няма. Позната ми е и картинката с рационалния, затворен тип. Бях станал същият и ми отне доста време да се очовеча. Ясна ми е логиката ти, но една такава измама не може да се поддържа дълго време, да не говорим, че е нечестно спрямо другия човек.

Предполагам, че имам някакви подсъзнателни убеждения, но какви точно, предстои да разбера.

Благодаря ти, че си толкова искрена, №9, и не ми предложи някакво захаросано обяснение :) А междувременно как издържа? Другите връзки донесоха ли ти нещо или бяха просто залъгалка, докато откриеш правилния мъж?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c2db007411
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм жена и ще ти кажа нещо. Първо помисли дали наистина си готов за връзка истинска връзка или просто самотата те кара.. Другото готов ли си да приемеш последствията в една сериозна връзка и дали си достатъчно силен психически да минеш през изпитанията на любовта. До колко си способен да запазиш някой до себе си. Ще можеш ли да простиш грешките които тепърва ще започнат да се появяват. Ако започнат трудностите ще можеш ли да се прибориш. Отговори си на тези въпроси знам че самотата убева но любовта може да те убие завинаги. Съжалявам че не съм слагала запетаики. А ако имам првопесна грешка се извинявам.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4b1a683674
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво аз си мисля и реалността са две различни неща :) Че самотата ме кара е несъмнено, но че съм осъзнал потребността от истинска, смислена връзка също е вярно. Оттам нататък въпросите ти са интересни, но със сегашния ми опит ми се виждат малко хипотетични. Засега на любовта познавам най-вече жилото, дано дочакам и меда.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c2db007411
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Повярвай меда е доста вкусен и оставя страхотни спомени. Но жилото много предпазлив трябва да си. Защото някои жилят толкова лошо че напредстава си нямаш от болката. До каква степен може да бъде силна. Всичко ще си доиде с времето любовта така може да те цапардоса по тиквата че.... но недей позволява да те заслепи. Помисли ако един ден се появи жена в живота ти дали си готов да отвориш сърцето си за нея до такава степен че после да не можеш да я пуснеш. Аз съм жена и ще ти кажа много внимаваи и обмисляй всяко действие което правиш. Защото аз сега страдам за всичко което направих и загубих човека които много обичам не знаех че съм толкова лоша. Готов ли си да приемеш предизвикателствата аз можех но човека до мене не можа заради мене. Не казвам че си като мене но обмисляи добре какво правиш. Може да ти се струва досадно да ти казвам това при положение че си голям чевек но... болката е.. но спомените са наистина сладки :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8605131bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   А аз смятам, че живеем в такова време, в което всички сме нещастни и рядко се замисляме сериозно за нещата от живота и най - вече за връзките. Всички избираме лесното - sex за една нощ, еднократни флиртове и т. н., защото нито жените са вече жени, нито мъжете са мъже. Аз те разбирам и съм жена, и аз като теб търся нещо сериозно но уви, всеки казва, че е до психика, до самия човек, да търси проблем в себе си... Еми, и аз съм млада, красива, образована, възпитана... но съм си сама, прочела съм толкова книги за взаимопомощ и психология и то не защото съм отчаяна, а защото се интересувам от тези неща и знам, че не съм идеална... Давала съм шансове и на обикновени, нормални момчета, и на така наречените "баровци" и на други красавци.... и май на кой ли не, именно с цел на това да знам че съм опитала всичко и търся истинското, но явно не са останали такива мъже като за мен. Съветът ми е да не се отчайваш, и да вярваш че някъде съществува човека за теб и да не се променяш и да изневеряваш на същността си в стремежа да намериш любовта. ( така поне ме съветват мен) :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d35b3955cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   от 3/7

Авторе, като каза ""Бъди себе си" може да е най-лошия съвет за много хора!", прочети тази тема и по-точно коментарите под нея, след като ми бъдат одобрени.

http://spodeli.net/4/story-57080.html

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 17a855a074
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Това за "бъди себе си" го каза 2/6, не аз :) Благодаря ви за милите коментари, успокояващо е да разбера, че не само аз мисля и се чувствам по такъв начин. Ще потърся причината в себе си, а дали ще я намеря… 13, ще поживеем, пък дано видим :) 14, желая ти късмет от все сърце!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e0265c93f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Неостана какво да ти кажа! .. Само не тръгвай с жени от страх да не останеш сам. Няма нещо по гадно, да си с някоя, а да се чувстваш сам.

Успех

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 28a835fa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Благодаря за изстрадания съвет, 18, няма да го забравя. Благодаря и на всички други, не мислех, че ще се намерят толкова свестни хора, които биха помогнали поне с думи на непознат.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9c448545f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Интересно е какво се случва в живота на хората. Аз съм на 29 г. и мога да твърдя същото, но с оглед на това че аз съм ужасно самотната. Странно е как мъжете обвиняват жените и ние вас в какво ли не. Единственото което мога да ти пожелая е късмет, защото да откриеш любота и тя да е взаимна си е жив късмет, а на тези които са я срещнали о как завиждам. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 678f1f76ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 6/2 съм отново... и се сещам за Speed dating... Аз не съм пробвал, но един приятел пробва и остана доволен.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3cea346246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   А аз си мислех, че само жените в България страдаме от убийствена самота поради липса на достатъчно мъже. Така става, когато не жените, а мъжете си имат check list с критерии и не си позволяват да се влюбят, че да не би любовта да не е реципрочна... И моля те забрави това "дали да не стана долно та поне кифлите да ми вързват". Няма такова нещо. Само с добро става, ако ще става другото е подсъдимо. Пък и за какво ти е да излъжеш някоя нали не искаш само секс. Само секс се продава под път и над път. Любов му е цаката! И ако се влюбите в жена, която не може да се влюби във вас, опитвате с друга. Сърцето няма ограничения в това отношение. Е верно, че боли ако не е споделено, но адреналинът е супер иначе и си струва.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ea5e239525
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   ОК, 22, няма да ставам леке :) Критериите ми са доволно прости: 1) да споделяме приблизително сходни ценности; 2) всеки ден да намираме за какво да си говорим; 3) да се привличаме. Все ми е тая с какви мерки е, какво работи, колко печели, дали е разведена, дали е спала с двама или с двадесет и двама, дали разликата между нас е 5 или 15 години. Е, във втория случай ще е малко по-сложно, да кажем, но не е причина да кажа "Тази не". Мисля, че е в рамките на разумното, хм? Много се надявам да съм приключил с нереципрочната любов, стига ми толкова.

И една статия по сходна тема: http://is. gd/WGjvpM. Някои наблюдения ми се струват верни, макар да е писана за Австралия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0b928d59bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Не се отчайвай ще срещнеш любовта. Аз съм на 28, за първи път се влюбих на 16, моят избраник ми каза директно че съм недостойна за него. От тогава нещо умря в мен. Минаваха си годините, мъже покрай мен имаше - хубави, грозни, умни обаче всичките ми бяха безразлични. Бях се притеснила, не толкова че съм самотна, а че сякаш съм някакво бездушно, студено чудовище неспособно да изпита любов. Бях на 24, когато се запознах с "моя човек" - пъркащи пеперуди, вълнение, тръпка не усещах в сравнение, когато бях по-малка. Вниманието и доброто му отношение ме привързаха към него, обикнах го, но емоция нямаше. То после връзката се превърна в телефонна любов, мизерията и разстоянието ни раздели, но нищо 3. 5 години минаха. Разбрахме се, че смисъл няма и всеки по пътя си. Ей така минаха няколко месеца, аз работя с мъже главно, клиенти са ме канили на по кафе, на по бира, но съм отказвала защо си се познавам и знам че няма да мога да отговоря на техните очаквания и ги режех вместо да им губя времето. Докато един ден с един колега си говорихме общи приказки, бях си извърнала главата и когато се обърнах рязко към него погледите ни се срещнаха и сякаш ток мина през тялото ми. Мина още време и той ме покани да излезем, реших да не се дърпам и приех. Ми нещата се случиха така, че имаме сексуална връзка. Не ходим никъде заедно, не ме търси по телефона, не ми пише, бе изобщо не ми обръща внимание, аз пък умишлено го избягвам и гледам да не се засичаме на работата. Но като се засечем все пак случайно аз треперя от вълнение, като ми звънне да се уговорим сърцето ми тупка по време на разговора. Започнах да се държа като идиотка, понякога не мога и лафа да си оправя в негово присъствие. Когато в мисълта ми се прокрадне неговият образ, думи аз се усмихвам. Чувството е невероятно и даже не ме е срам, че съм вече възрастна, а се вълнувам като хлапачка. Любовта просто ни удря като с мокър парцал когато е решила, че ни е дошло времето и нея интересува изобщо за нашите критерии и представи. Пожелавам ти да те царпадоса в най-скоро време

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker