Раздвоена между двама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздвоена между двама
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2186 пъти
Привет! Пише едно момиче между чук и наковалня. Бях с момче три години. Много го обичах и все още го обичам. Винаги ще го обичам, защото той ми е бил първият в много неща, като изключим секса. За три години тръгвахме много пътк да го правиме, но въпреки това всеки път разума ни спираше. Мен ме беше страх. Имахме дълга раздяла за 5 месеца и после се събрахме и всичко беше приказка. Преди 3 седмици се разделихме отново и аз потънала в мисли и убъркана започнах да си пиша с едно момче (мой обожател). Той се влюби в мен, всеки ден ми звънеше, пишеше ми и все оше го прави. Той е много добър и може би и аз го харесвам по някакъв начин. Но тази симпатия не е нищо според чуествата към първата ми обич. Това момче дето си пиша с него е хубаво, но се занимава с лоши неща, изпитвам страх да не ме забърка и мене, макар че той ме убеждава, че "работата" му няма да попречи на отношенията ни. Страх ме е, че ще ме забърка и ще страдам. Говорихме си отностно интимните ни отношения и той ми каза, че нямало да ме пришпорва, но трябвало да станерано или късно. Това е така, но той е 5години по-голям от мен и не е страх от това и от "работата"му. Преди няколко дни потърсих момчето, което ходя с желанието дори и да сме разделени да го направиме, защото му имах доверие и исках той да ми е първия. Видяхме се говорихме и ме хвана за ръката и по мен премина "ток". И след минути се стигна до целувки и ме съблече и аз него, но се въздаржахме. Вчера пак същото пак се видяхме, пак се разсъблекохме, но пак нищо не стана. Нямам срам от него, когато ме докостне се стопявам. Искам съвет дали ако се събера отново с него, няма да събираме останките и после пак да се разделиме. И дали да започна с другото момче, макар да знам, че се занимава с нередни неща. Много ще се радвам ако тази история се публикува и дадете съвет на убърканото момиче. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: b0872d561a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като човек, имащ познати, които "работят", само едно ще ти кажа, пък ако си умна, ще ме послушаш: стой на далеч от оная "работа", както я наричаш, защото няма да изпадам в подробности, но бедна ти е фантазията какво може да ти се случи. Пък и ти какво очакваш да ти каже? Че "работата" му неимоверно ще ти докара главоболия ли?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f8e2c0b909
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този първия нещо не му е в ред. Не е нормално да ходиш с някого 3 години и да не сте правили секс. Още по ненормално е ти да се съблечеш пред него и на той да се "вразуми". Явно е инпутентен или гей. При всяко положение има нещо гнило.
Мъж 30

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b3391e7615
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много ще си патиш. Прекалено наивна си. Не можеш да различиш стойностните неща. Това дали си била с някого дълго време или не, не е показател само по себе си дали тази връзка е била полезна за теб, дали те е научила на нещо. Та дори и брата в днешно време може да ти забие нож в гърба, брата с когото си прекарал цялото детство. Така че времето е нищо.
Изкушаваш се от опасността (той се занимава с лоши неща, както го наричаш). Това е така защото не си намерила призванието си, ежедневието ти е скучно и търсиш приключения. Съветвам те в най-скоро време да си намериш някакви занимания, които да ти дадат старт в живота, защото в противен случай ще бъдеш марионетка в ръцете на разни мъже. И по-точно мъже, които са без цели, но затова пък с претенции до небето за себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b2b07b2513
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Забрави за тоя новия! Съвсем сериозно, изтрий го, не говори с него, кажи му, че си скарала с приятеля ти и си искала да го дразниш, ама всъщност нито го харесваш, нито пък чувства имаш...

А по-отношение на твоя приятел, седнете и си поговорете какво изпитвате, какво не се получава и дали сте готови да го промените и да приемете у другия нещата, които няма да се променят...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker