Споделено - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Споделено
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1393 пъти
Здравейте,
Ще ви разкажа и моята история.
Запознах се с един мъж, и след като нещата потръгнаха в нашата връзка започнахме да съжителстваме заедно.
Този мъж е изоставил жена и дете в Гърция, по негови думи-тя му изневерила с техен приятел. Той живее тук сам от 5 години. С детето не поддържа контакти, рядко по телефона, но лятно време си идва за месец да си почине.
Родителите му ме приеха добре, както и моите.
До омента в който моя колежка от завист и злоба отиде да наговори на майка му-че аз даже и на работа ходя пияна, как не излзиаме от кръчмите, да си спсявали сина-че ще го смачкам. В крайна сметка-аз не пия, освен плодова бира и чаша вино, а и все пак той живее с мен и знае какво и колко пия и как ми понася алкохола на кръвното.
На празници бях сама, той по семинари или при мама. /не бил съобразил/
Една вечер беше забравил скайпа си включен у нас, а той ме чакаше да отида у тях. Той си пишеше с негова колежка с която е имал връзка-обяснения в любов, определяне на срещи, прегръдки в автобуса...
Нормално е -стана скандал, бях обидена, но гопреглътнах, защото в крайна сметка -се прибира при мен. Обещания че тази връзка е приключена вече и ще е праволинеен.
Лятото дъщеря му беше катастрофирала в гърция ислед операцията дойде в бг.
Не посмея да ни запознае, но всяка нощ се прибираше при мен.
Поиска развод от жена си, но тя не се съгласи. Бабата започна да го "натиска" да се връщал при жена си. По цял ден го настройваше против мен, а лично него обиждаше, кълнеше и заплашваше.
Даже включи в акция и брат му, който живее в Белгия
Заедно решили да купят билет на него и детето да отидели на гости. Та самата аз за ходенето разбрах няколко дни преди полета. Детето отиде на гости в Търново и не пожела да пътува.
Така че той сам зарязвайки и мен и детето замина.
Няколко пъти му се е случвало да изпада в депресия -да крещи като истеричен и малоумен по улицата, а у дома започна да ерже и искаше да пали дрехите. Нищо не казах-останах спокойна и чаках да му мине.
Беше забравил, че разпечатките на телефона идват на моя имейл. От тях разбрах, че той продължава да звъни на онази дама. Оказа се, че лятото докато съм го карала да прави ремонт на негова друга колежка, аз съм го оствяла при същата друга дама. И този спор мина спокойно с обещания, искане на прошка...
Всекидневно хленчеше -детео, майка ми, женами-почти нямахме други разговори, натоварваше ме максимално с психарските изпълнения на болните им мозъци
Бяхме 3 дни на почивка, на море, че от години не бил ходил-попитах не е ли по-разумно парите да отидат за развода, вместо да се жалваш че нямаш пари за него-няма отговор
До една вечер когато като всяко семейство през септември пека чушки, а той си рисува, скайпва с мама и рови в фб. Ядосах се и тряснах врата, спрях готвенето и започнах и аз да си ровя в нета.
Какъв бил проблема, нали не съм искала помощ
Почна да си събира багажа, влезе в дрешника за ризи-тогава го дръпнах за ръката исках да седне и да говорим.. полудя разкрещя се че съм искала да го бия, да съм викала полиция, гадни думи колко щеш
Облякох се и излязох, взех си цигари, когато се върнах прд нас имаше полиция-обясниха ми че имало заплахи за нансяне на побой и че мъжът се изнасял. Хвърли ключа на земята.
Сутринта от полицията разбрах, че ги е викнала майка му. Още същия ден си е сменил и тел номер. После се оказа че се е върнал и в адвентиската църква-няма вяра на себе си ли?
Писах му мейл-с противоречиви отговори, че искал да бъде сам -а рови в нета за нови жени, бил свикнал сам без мен и детето-как се свиква бързо, било неразумно да съжителстваме бе брак и да се измъчваме..
Поисках разговор-отговора беше, докато не кажеш кой ти е дал номера ми, няма разговор-сделкали да правя?
Не иска да говорим-не знам от какво го е страх.
Все пак сме големи и разумни хора на години, когато има проблем е редно да се реши, или най малкото като хора да се разделим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: b44ad09c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пълен психар, добре че си се отървала от него

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker