Как да му повлияя за да се промени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му повлияя за да се промени?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2075 пъти
Здравейте! Имам един проблем, който искам да споделя както всички, които са писали тук! Разрових се из вашите истории за да намеря сходна на моята, но уви. Тогава реших да разкажа и очаквам добър съвет. Приятелят ми ме обича страшно много, много пъти ми го е казвал и доказвал, обаче проблемът ми е друг има черти на характера си, които страшно много ме дразнят и заради, които много пъти съм му казвала "край", но все си казвам "той ще се промени" и "наистина ме обича, не бива да го наранявам". В последствие се поотпуснах и започнах да му намеквам, какво ме дразни. След като не разбираше каква ми е целта, започнах директно да му казвам, от което очаквах да ми се разсърди- напротив. Единственото, което получих е " добре ще се променя" и точно след няма и час- същото. Милион пъти сме говорили на тази тема и милион и един път ми е обещавал, че ще се промени, но безрезултатно. Сега въпросът ми е как да му повлияя за да се промени? Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 471a2798a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо конкретно не казваш и това много затруднява. Какво точно искаш да промени? И защо трябва да го променя, защото теб те дразни ли? А сигурна ли си, че в теб не го дразнят хиляди неща? Принципът е такъв: всеки се променя, само когато той сам усети потребност от това. А не, защото някой друг иска така. Можеш да променяш само себе си. Но не и да караш други да се променят.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dee7c0502e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, той няма да се промени! Хората не се променят толкова лесно, особено пък ако не те самите са пожелали промяната, а някой друг я изисква от тях - дуднейки и изнудвайки ги.
По-добре си намери друг - може да не те обича толкова, но затова пък ще е "по твой образ и подобие". Дълбоко се съмнявам, че и него няма да тръгнеш да променяш, но кой знае пък - може и ти да се научиш в един момент, че така не става. И да се промениш.. :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 74fb381dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Както по - горе са писали, ако той сам не го поиска няма какво да направиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1acb0bd336
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи не го харесваш или обичаш, късайте и си намери друг дето да ти пасва на 101%. Хората не са направени по калъп и никога не може двама души да си пасват перфектно, каквото и да говорят. А някой да се промени, защото някой някъде искал да се промени - абсурдно, освен ако не е безволев тип. Ти безволево гадже ли искаш?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5f0115436b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами мила, човек не се променя ако сам не пожелае! Явно той ти казва "Добре, ще се променя. " само за да спреш да му мрънкаш, но дълбоко в себе си не иска да го прави. Ако наистина искаше, 100 пъти до сега да го е направил. Но все пак не е лошо, че ти му казваш в прав текст какво те дразни, защото мъжете са си такива, от намеци не разират. Чак като им кажеш в прав текст и по възможност с две думи какъв е проблемът, чак тогава зацепват. Е, дано приятелят ти държи на теб и те обича достатъчно, че наистина да се промени поне от части, не очквай чудеса, но лично на мен не ми се вярва да стане. Пък и в крайна сметка и ние не сме безгрешни, нали? Сигурно и у теб има неща, които го дразнят. Така, че колкото по-малко се нервираш за разни дреболии, толкова по-добре. Важното е, че се обичате и, че сте щастливи заедно, а това, че някой казал или направил нещо, което издразнило другия са дреболии и е по-добре да не позволяваш да ви развалят отношенията.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b8d78f07b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Щом като не го обичаш с всичките му недостатъци, явно не го обичаш истински.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b135068014
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Фактът, че искаш да го променяш, показва, че не го обичаш истински. Когато си била влюбена в началото, неговите недостатъци не са ти правели впечателние, сега те дразнят. От жени като теб, лично аз бягам с триста, защото вие сте егоистки, които моделирате мъжете и когато ги укротите и направите милите момченца по свой вкус, сами не харесвате творението си и започвате да изневерявате, да се държите зле и си биете камшика. Себичната жена трябва да се поставя на място от начало. Ако съм на мястото на твоя приятел веднага ще ти тегля шута. Щом една жена не ме харесва, значи няма вкус. Изобщо не ми пука, ако ще и мис свят да е. Или ще ме приеме, или следващата. Вие жените да не си мислите, че сте идеални? Ми ако твоя приятел започне да се старае да те променя, как ще се почувстваш? Не се ли освестиш, връзката ви е обречена.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 32d7c1c94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако някоя иска да ме променя, дирекно ще я разкарам, по тъпо от това няма, аз не знам какви хора сте, да променя другите, вместо да погледнете себе си, а после като ти дойде нещо друго пак ли ще го променяш, жалка история, много жалка.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7b3357f21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   1 е прав/а. Не казваш нищо конкретно.
До 6 - коментара не е коректен. Има неща, които дразнят много и го казвам от личен опит.
Имах връзка с човек, които просто не желаеше да се промени. Единственото, което исках от него е да ми показва, че ме обича, а не да седи на работа по 15 часа на ден и после да се залепя за телевизора/компютъра. Исках да направи малко компромис със себе си и вместо да спи през почивните дни (по цял ден) да ми обърне внимание поне за няколко часа. Исках да проявява малко разбиране. Седем години слушах само "Разбира се мило, че ще се променя! ", "Да мило, разбирам. Ще се оправят нещата". Докато не ми писна. Разбрах, че няма да се променят нещата. Просто той не искаше да ги промени и да ми покаже, че знача нещо за него. А сега ми звъни през ден и ми обяснява как е осъзнал грешката си и иска да се върна при него. Обяснява как се е променил и трябва да му дам шанс, само че аз не му вярвам вече :( Обичам го. Винаги съм го обичала и вероятно ще го обичам винаги, но вече му нямам доверие. Научих се да бъда сама, без него, докато бяхме заедно.
Мила, опитай да бъдеш малко по-манипулативна. Не мога да дам конкретен съвет, защото не знам за какво става дума. Но се опитай с женски хитрости да го промениш. Само не допускай моята грешка - да оставаш с него ако виждаш, че не се получава и не си щастлива. Ако нещата не се оправят си тръгни преди половината ти живот да е минал в мъки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ba29f1b8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само не разбрахме какви са нещата у него, които те дразнят. (Това все пак е анонимен форум, можеш да бъдеш малко по-конкретна).
На какви години сте също така? Той знае ли ти колко точно държиш на него?
Мъжете полагаме усилия, когато знаем, че си заслужава... замисли се дали той е наясно ти какво чувстваш, щото да ти кажа честно, ако обичам някое момиче, а тя постоянно ми мрънка, просто ще реша, че си търси нещо друго...

Иначе според мен най-доброто решение за всички проблеми във връзките е да не криеш какво чувстваш и как другият те кара да се чувстваш... Понякога човек не разбира, че постъпките му не се приемат по същия начин, по който той ги вижда, от страна на половинката му/й. Просто поговори с него, не му се карай, обясни му, че държиш на вас и искаш нещата да се оправят (възможно е и той да се дразни от разни неща).

Дано Ви се получат нещата и стига слуша хората, чието решение за всичко е "следващият", все пак казваш, че се обичате.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b6835e9645
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Тръгнеш ли да го променяш свършила тя вече

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker