Немога да разбера какво искат момчетата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Немога да разбера какво искат момчетата!
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2625 пъти
Здравей те,
Аз съм момиче на 17 и тъкмо преживях първата си голяма любов. Немислех че толкова бързо сърцето ми ще се отвори пак, но ето че стана. Започнах училище и веднага забелязах новото момче, най-якото беше че и той също ме забеляза. Нещата тръгнаха добре, когато се разминавах ме по коридорите винаги се хващахме за ръце, той постоянно ме гледаше и аз него разбира се. Вече ми стана пределно ясно че ме харесва защото един от най-добрите ми приятели ми каза че бил питал какъв тип момиче съм била но също добавил че било го страх да дойде да ми каже че ме харесва защо съм можела да го игнорирам. Проблема е че аз съм много срамежлива особено с някой който харесвам и реших да чакам той да направи нещо. Мина цяла седмица, и той не предприе никакви действия за това реших да помоля моя приятел да го поразпита какво става. Единственото нещо което той му беше казал е че не искал сериозна връзка. Но аз не се отказвам. Вчера реших да тръгна в последният момент към класната стая и се засякохме с него. Класните ни стаи бяха една до друга такаче през цялото време трябваше да вървим заедно но той реши да се отбие и да пие вода а аз продължих сама (просто казано избяга от мен). Това много ме нарани! Има и още нещо, той е пушач и пуши марухуана. Приятели те който той има в училище не са добри хора.
Честно да ви кажа незнам какво да мисля. Първо ме харесва, разпитва за мен, но бяга когато се засечем, не иска сериозна връзка но постоянно ме гледа. Ако има някой който може да ми каже какво точно иска той ще му бъда много благодарна, защото аз незнам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 661c0f0556
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я си гледай училището, има време за момчета, изчакай поне да завършиш училище.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 10ccb83b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е избягал от теб, когато е отишъл да пие вода... много хляб има още да изядеш докато започнеш да разбираш момчетата. Какво ти пречеше да спреш и да го изчакаш, докато той пие вода? Повярвай, ако реши да избяга от теб ще бъде недвусмислено и веднага ще разбереш. И аз преди си мислех, че все момчето трябва да е активната страна и той да прави първите крачки, но не е така в реалността. Покажи му и ти, че въпреки че не иска сериозна връзка, не си се отказала от него. Това, което правите, е игра на котка и мишка и когато и той е срамежлив като теб ставате две мишчици и никой от вас няма да посмее да направи по-сериозна крачка скоро.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4175883937
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не ти ли е ясно, искал е да те мине. Но когато е разбрал че не си неговия тип е решил да не се забърква с проблеми защото съм сигурна че такива щяхте да имате относно марихуаната затова гледа да се отдръпва от теб, това направи и ти. И си гледай училището. Щото после нали-знаеш че най-големите любовчии живеят най-тежко.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cf2c7d6ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бори се за него. Ако проблемът ти е че пуши марихуана, когато се влюби в теб ще забрави и нея и всичките му '' лоши хора ''. Като казвам бори се имам впредвид търси го, досаждай не прекалено разбира се. Говорете си покажи му че можеш да говориш на всяка една тема и че не трябва да се страхува да ти споделя, защото до колкото разбирам е тип плейбой и му трябва истинска жена. В началото няма да е лесно може би ще се чувстваш отхвърлена, но не се отказвай ще го оцени помни че ще си единствената която би направила толкова много за него. Накрая той сам ще започне да те търси стига да си изиграеш картите добре :) Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ca1a2d4494
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той просто се базика иска да си мислиш, че те харесва, но всъщност иска или да го харесваш само ти или да те изчука, но като е видял, че може би няма да стане се е отказал.. просто го забрави и погни някой друг

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d4aa3ae177
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Това, че те гледа, не означава, че те харесва. Може да си грозна и да ти се чуди на грозотията.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9598919035
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Той иска секс

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 121c2ab97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Нормално е да не можеш да разбереш толкова много неща, като е видно, че още не си схванала как се пише отрицание, пълен/кратъкчлен и т. н. Има време:))
_Az_

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker