Тема без заглавие и продължение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тема без заглавие и продължение
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1788 пъти
Момиче на 16 години не съм като другите. Имам отлични оценки и малко приятели. Ако седна на маса с някой и разберат, че не пия и не пуша започват да ме гледат странно. Аз им казвам шеговито, че трябва да има и такива, като мен, а те отвръщат- НЕ НЕ ТРЯБВА! Когато минавам по улиците и всички които ме познават започват да шушнат колко съм смотана, как съм с вечерен час, не съм имала гадже и не съм се целувала. НЕ МИ ПУКА!!! Само едно ме тормози - Чувствам се по-грозна от другите момиче, защото не се глася и обличам, като тях, бедна съм, не пия и не пуша, просто с нищо не привличам мъжко внимание. Незабележима съм, много искам да срещна любовта.. Искам стойностен човек, който да ме приеме каквато съм! Но напоследък започвам да си мисля, че това просто е неосъществима мечта и ще си остана сама за винаги!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: db4a6ff4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така, но в най-неочаквания момент Го срещнах. Така че спокойно, ще дойде и твоят миг. Не си го слагай на сърцето.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 52c440bd5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На външния вид трябва да се обръща внимание.. Иначе това, че не пушиш и не пиеш не е фатално, лично аз предпочитам такива момичета

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 42a13fce37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Днешното общество просто е кофти, обявило е грозното за нормално. Съветът ми е да продължиш да си такава, каквато си, но все пак не страни от другите, само защото пият и пушат. Имай си някакви контакти с други хора. Това, че някой пие не значи, че няма хубави качества или нещо подобно. Аз съм бил в твоята ситуация до 10 клас, след което се "пристраших" и започнах да пия на купони. Просто малко алкохол колкото да се впишеш в компанията. И до ден днешен пия с приятели, не пуша, не употребявам наркотици. Според мен много хора са така и малко алкохол от време на време, колкото да ти стане по-весело, е ок. В никакъв случай не приемай мнението ми като "тоя се опитва да ме накара да пия".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f953a83a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не бива да се променяш и да изневеряваш на това в което вярваш заради мнението на случайни хора. Трябва да се интересуваш от мнението и съветите на важни за теб хора или от хора на които имаш доверие и такива, които ти мислят само доброто. Бъди себе си и не се обвинявай за това, че си по - различна от връстниците ти... Имаше една приказка, че някъде има очи, които те търсят, някъде има очи, които ще те оценят и ще видят истинското в теб. За това не бива да мислиш такива неща, а да бъдеш себе си и да правиш и да се държиш така, както сърцето ти диктува.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 500765ca71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Страхотно е това, че не пиеш и пушиш. Още по-хубаво е, че не ти пука. За да ме разбереш, ще ти разкажа накратко моята история, защото много наподобява твоята. Както казах бях твоето положение. До 11-ти клас не близвах абсолютно никакъв алкохол и не пушех избщо. Като по-малък ( до към 8-ми клас ) нямах проблеми с това, понеже играех много добре футбол и бях най-добрият в училище. Всички ме познаваха и нещата бяха повече от перфектни. След това обаче приятелите ми започнаха да ходят по купони и дискотеки, а аз си стоях вкъщи. Освен това, както при теб нашите не разполагаха с пари и нямах възможност нито да харча колкото другите, нито да ходя облечен като тях. Така бързо влязох в категорията на задръстените и точно, когато най-много трябваше да завързвам контакти, аз се отдръпнах. Сега, като се обърна назад си давам сметка, че за разлика от теб, на мен прекалено много ми пукаше какво е мнението на околните. Трябваше да излизам от време на време с останалите, а не да ги игнорирам тотално. Това поне можех да си го позволя. Не че е нещо фатално, но пък има доста приятни моменти, които иначе се изпускат. Слет това в 11-ти клас започнах да пуша и пия, но не толкова за да вляза в компанията, колкото може би, за да докажа сам на себе си, че съм като другите. За мен алкохол можеш да си пийваш от време на време, колкото за компания, но ако не искаш, не бива да го правиш заради другите. Цигарите изобщо ги забрави. Аз пуших няколко години и то не особено много. Отказването обаче ми костваше поне в началото доста воля. Най-важното, което трябва да си избиеш от главата, е това че не привличаш мъжкото внимание. Като мъж ти казвам, че дрехите, обувките и т. н. не правят жената. Аз лично харесвам точно такъв тип жени-скромно облечени и естествени. Ще видиш, че нещата ще си дойдат на мястото, просто бъди себе си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0b65df2ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Към 30 има шанс да се разхубавиш достатъчно, споко:)
_Az_

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a8b3a78106
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момиче, това което мислиш е глупост, няма грозни хора има добри и лоши. За жалост в днешно време големия процент са лоши, а явно ти си от малкото останали добри. За съм мъж на 30 г. Не пия и не пуша спортувам активно, дори се радвам че нямам нито един от тези пороци. Ще срещнеш човек които да обича това което си, но несе надяваи да е на тези години, сега на тази възраст са на почит тези които се имат за по отворени, а повярваи ми те са най големите кестени. Когато порастнеш още малко ще видиш как ще гледат на теб с други очи, защото ти ще си изключението което търсят. И пак казвам, няма хубави и грозни, има добри и лоши. Успех малката и все така бъди, не се отчаиваи.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fc8bdb7bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма какво толкова да се добави към горните коментари - ако искаш да се обезличиш стани като другите, ако искаш да си личност бъди себе си! На мен ми направи впечатление и едно друго нещо - пишеш грамотно и се изразяваш правилно, нещо което болшинството твои "отворени" връстници не умеят, никога не е късно да се научиш да пиеш и пушиш, но да станеш грамотен след 16 е невъзможно. И на още едно нещо искам да ти обърна внимание - забелязваш ли, че болшинството коментари до момента са от мъже, замисли се защо се случва така, дали наистина не умееш да привличаш внимание или просто някой ти е насадил тези мисли в главата. Убеден съм, че ще дойде и твоят ден, ще получиш и първата целувка, ще има кой да те прегръща, да те търси, да те гледа в очите, а не в дрехите - малка си още, сега имаш да свършиш по-важни неща и ти вно ги вършиш. Продължавай в същи дух и нма да съжаляваш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker