Аз, той и тя .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз, той и тя ..
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2412 пъти
Е .. добре хора, вече определено не знам какво да правя .. знам че след като прочетете историята ми ще ме помислите за глупава, но да се откажа е най-лесният начин ..
Това може би е вторият човек, за когото ми е пукало толкова много. Отначало ми беше мнг добър приятел, но от година насам нещата вече прерастнаха в нещо повече. Тъй като сме доста различни, доста често сме се карали сериозно за по няколко месеца. Аз знам, че не е за мен, опитвах с други, супер свестните момчета, но отново се връщах при него .. И така вече за 4ти път. От както сме се сдобрили съм отново изцяло променена, определено ми влияяе добре .. обожавам разговорите с него, целувките и това, че е един от хората, които ме познават най-добре .. за разлика от другите не се държи детински и това ми харесва .. има куп неща и ги осъзнавам, всеки път когато се връщам при него .. колко са ми липсвали. Но както вече казах, той не е за мен. Казва ми почти всичко, дори и това че не ми е верен .. Досега не съм спала с него и той си намира това при друга. Трябва да съм голяма глупачка че още съм с него и го търпя, особено след като разбрах коя е дадената госпожица и видях и тяхна снимка .. той не само спи с нея, но и си ходи. Мамка му, не искам да го загубя отново .. най лесно е да скъсаме и всичко ще се повтори сигурна съм .. а в последно време ми запука страшно мнг за него, той дори ме запозна дори и с техните и тогава определено си казах че искам да продължа да съм с него. Но след като знам че е и с друга .. просто НЕ могаа ;x Има 2 варианта аз или тя. Как да се оттърва от нея, без да се карам с него ... Искам да чуя съветите ви, критиките .. каквото и да е. Но повярвайте ми знам какво правя и знам че не искам да загубя още един човек, който обичам :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7ea0641f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ти не си ли авторката на тази тема

http://spodeli.net/19/story-57972.html

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cdacc16304
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Най-лесно било да скъсате? Мила, не знам дали осъзнаваш, но ти с този човек нямаш никаква връзка. Целувчици и разговори - това не е връзка, ако сте над 15 години де.. Моят съвет е да бягаш далече от този човек. Очевидно не те цени. А щом не те цени сега /респективно няма чувства/, не се надявай това да стане по-късно. Направи си услуга и се махни от него.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e3de2fd7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ъм, той ходи със вас едновременно и ти нямаш нищо против? И мислиш, че той държи на тебе след, като го прави? Да хубаво е, че го знаеш, но никое момче няма да му пука за секса, стига да е със правилното момиче. Зарежи го, да остане с другата. Сигурно и на нея така ще прави.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 471b1602b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами елементарно е: ТИ трябва да решиш и да си готова да поемеш последствията от това решение, хубави или лоши!
От написаното става ясно само, че си много объркана в момента. Образно казано - срещу теб има бетонна стена. Ти знаеш, че ако се засилиш с главата напред ще те заболи и ще си счупиш главата, обаче осъзнаваш колко добре ти влияе главоболието и продължаваш да си блъскаш главата в стената:)
Ето ти няколко варианта:
1. Оставате си само много добри приятели и той ходи да чука друга, а от чукането може и да се появят чувства към другата.
2. Казваш му, че искаш да сте повече от приятели и си казвате кай как приема другия.
3. Намираш си друг приятел

Изборът си е твой НО трябва да вземеш някакво решение, иначе все другата ще ти е виновна, че ти не знаеш какво да правиш. А и беше хубаво да кажеш на колко години сте :)

М41

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f15ca67f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На твое място, в никакъв случай не бих търпяла да ме третират по този начин. Значи, той ходи и спи с нея, но си говори с теб и те целува? Това е ужасно. Той те шантажира. Не му се давай, бъди малко по-независима и властна, знай си твоето. Всъщност по този начин, той и нея разиграва. И двете ви върти на малкия си пръст и никоя от вас не е забелязала... Може би и двете толкова го обичате, че сте готови да му се вържете. Но ти недей. Бъди силна и говори с него. Кажи му как се чувстваш и предполагам, че ако и той чувства същото ще престане да се занимава с нея. Ти как очакваш той да е с теб, като не знае, че го обичаш? Може да си е помислил, че ти го използваш, за да си убиеш времето, например. И недей да се отказваш. Бори се за това, което искаш и не позволявай на онази да ти застава на пътя. Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 37e92ddeb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Продължи напред, колкото и да е тудно... Той ако искаше да е с теб щеше да го направи... Има ли желание-има начин, няма ли желание се намират оправдания... Смело напред и това е!!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0b3032e966
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Досега не съм спала с него и той си намира това при друга. Трябва да съм голяма глупачка че още съм с него и го търпя..." - последното изречение би трябвало да е негово.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 55f2432108
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 1.. не не съм, номер 4 - почти на 19 съм. Иначе ви благодаря за мненията и да знам че не трябва да съм зависима от когото и да е било и че така се унижавам. Опитвала съм да бъдем само приятели, но отново се появява нещо и прекрачваме тази граница.. дори и като съм тръгвала с някой всичко си е било добре, докато не се появи Той и осъзная че съм се залъгвала с другия.. ехх много е гадно да имаш чувства към неподходящи хора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker