Тя го съсипва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123649)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя го съсипва
преди: 11 години, 4 дни, прочетена 2647 пъти
Здравейте, аз съм момиче и съм студентка. Притеснявам се за едно момче, което много обичам. С него бяхме за около месец заедно, след това той си тръгна без да каже дума. След време разбрах всичко от приятели - в последните седмици е ходил и с двете ни и накрая ме е зарязал заради нея. Обичам го, но проблемът е друг. Откакто е с нея започна да пие и да пропуска лекции и упражнения. Успехът му в университета падна с две единици. Когато беше с мен изкарваше петици, в началото на връзката им успехът му падна на четворка, а напоследък изкарва само тройки. Превърнал се е геймър. По цял ден седи у тях и играе компютърни игри. Тя също започна да пропуска часове. Заради нея се скара с майка си и напусна дома си. Сега в почивните дни отива в нейния град. Не иска и да чуе за майка му. Жал ми е за него като гледам как тя го проваля. Иска ми се да му помогна, но не знам как. Не мога да го гледам как проваля живота си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 дни
hash: 736afdf0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не знам, мила. Всичко си зависи какви отношения имате в момента, ако въпреки всичко сте останали приятели, опитай се да поговориш с него. Кажи му, че се тревожиш, защото изглежда тъжен (не споменавай, че според теб причината е тя) и ако можеш да помогнеш с нещо, си готова да го направиш. Ако обаче, след раздялата не сте изградили приятелски отношения, няма смисъл да правиш нищо, защото най-много да го настроиш срещу себе си. А и не вярвам и другите му приятели да не са забелязали, че нещо не е ОК, така, че можеш да се опиташ да поговориш с тях., но пак си зависи какви са отношенията ви. Ако например сте в една компания, можеш да споменеш между другото, че днес си видяла Х и той е изглеждал много тъжен и отнесен и предполагам, че и те ще го потвърдят. Но пак ти казвам зависи си дали познаваш приятелите му и дали си близка с тях. Ако и с тях не си близка, май няма какво да направиш. Просто някои хора трябва сами да се измъкнат от дупката и околните не могат да направят нищо, колкото и да ги боли.

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 51b7166670
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Извинявай, ако прозвучи грубо, но ги остави да си живеят живота. Очевидно е избрал нея и сам трябва да се грижи за себе си и да преосмисли поведението си. Намери си някое момче, което би избрало теб, а не някоя друга, което би те обичало и харесвало истински и не се меси. Нямаш работа там.

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 2bff2886a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Щом той е избрал нея да си носи последствията! Теб не трябва да те вълнува вече, забрави го. Не трябва да обичаш човек който те е лъгал и мамил през цялото време, че и да го съжаляваш после че се проваля заради онова момиче! Имай малко гордост и себеуважение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 дни
hash: f86f580c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момичето го обича бе, хора, толкова ли е сложно да се разбере? Още й е скъп на сърцето. Трудно е да се даде съвет, но пробвай както ти е казала 1, може пък да проработи. Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 98fcb36345
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ооо, поредната майка Тереза! Остави хората да живеят както искат и живей своя си живот! Те са големи хора! Каквото решат за живота си, това ще бъде! И то не те касае по никакъв начин. Разбирам, че чисто по женски си засегната от пренебрежението, нормално е, но дотам! Не се меси в живота на хората. Ще се намери и за теб човек.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 821242f7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Има си глава на раменете, като иска - да се проваля! Да, знам какво е да гледаш някого, когото обичаш, да върви по лош път, но повярвай ми, един човек докато сам не се осъзнае, никой друг не може да му помогне. Остави го и гледай напред.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 дни
hash: 5ae09ec650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей! Трудно е човек да ти отговори- ти не си му нито сестра, нито майка. Не сте и дългогодишни приятели. Няма защо да се вслушва в думите ти, ще реши, че злобееш спрямо него и новата приятелка. Явно обаче момчето си има деградивно поведение - ходил с теб, тръгнал си без да каже дума.... съветът ми е да го оставиш да си върви по пътя.

Запази позитивизма си спрямо хората и прощавай така, както явно си простила на него. Възхищавам се на хора като теб, за мен той никога не би останал обичан човек, нито пък бих се интересувала от него след подобна раздяла.

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: ceb6799512
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете са странно племе да ти кажа. Няма смисъл да правиш каквото и да било влюбен мъж не чува, не вижда и не мисли освен това има неща детосамо ние дамите виждаме поотрано(въпреки чеима и мъже).

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: cfc22dedc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Повечето хора са те посъветвали да не предприемаш нищо и отчасти са прави - послушай ги, ако смяташ че не можеш нищо да промениш. В повечето случаи ситуацията е точно такава и докато човекът сам не се опомни си безсилна. Ако обаче го обичаш и мислиш, че един разговор с него би му помогнал или поне би го накарал да се поразмисли - направи го! Ако се колебаеш, само защото не искаш да го настройваш срещу теб - значи мислиш повече за себе си, а не за него. Не те критикувам - това е съвсем нормално чувство на егоизъм, всички го имаме в доволни количества, но е важно да го преодоляваме, когато любовта е истинска. Ако е такава и намеренията ти са благородни - след време когато му дойде акъла в главата ще разбере и ще му мине, ако ти се е разсърдил.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: 43fad1b3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Губиш си времето с този човек - него не го е грижа за теб, а ти си се разтревожила за съществуванието му. Огледай се, със сигурност около теб има човек, който заслужава вниманието ти, със сигурност някой те търси и ще може да те оцени, насочи енергията си към човек, който ще я оцени - сега само се разпиляваш и какво очакваш да се случи? Наистина си задай въпроса какво очакваш да се случи, той ще се откаже от другата, ще дойде при теб, ще си оправи успеха и ще заживеете щастливо докато в живота му не се появи друга, а ти отново да му оправяш успехите. Аз не само, че нямаше да се тревожа за такъв екземпляр, аз щях да съм го игнорирал напълно от мислите си, та ти смата каза, че кретена е бил едновременно и с теб и с нея, нима искаш това да се повтаря и повтаря, къде е гордостта ти, къде е достойнството ти - не те упреквам, само ти давам повод за размисъл.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker