Внимание Гей История., не се препоръчва за хомофоби - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Внимание Гей История., не се препоръчва за хомофоби
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 19044 пъти
Здравейте
Аз съм Иван
От близо 7 години ЛУДО влюбен "живея" с еднин човек, не знайно как той ме накара да се влюбя в него още като се видяхме първият път абе точно Любов от пръв поглед. (мразя Купидон) ;)
Запознахмесе през късното лято на 2007 година в Слънчев Бряг на плажа. Той беше дошъл на почивка за няколко дни заради мен си одължи почивката с още 3 нощувки тогава и сега той живее в западна европа. След около по малко от 3 седмици аз се качих на самолета и заминах при него от начало всичко беше много добре живот който желая да го имам цял живот ( внимавайте какво си пожелава те) живот който беше отрупан със щастие всичко беше както по филмите бяхме постоянно усмихнати, никога няма да забравя как грейваха очитему когато ме видеше след работа тези очи бяха най добрия подарък който съм получавал някога.
От начало ние живеехме и с други Българи такаде съквартиранти.
( ние си мислехме че ги лъжем че сме братовчеди а те се преструваха че ни вярват ). След около 2 месеца ние се преместихме в самостоятелен апартамент малък но удобен всичко беше прекрасно с изключение на един мексиканец който живееше под нас, но това е друка тема ). Тогава аз вече бях започнал работа в един бар като помощник. Но пролетта дойде и рожденният ден на моят любим деня го прекарахме заедно но вечерта аз трябваше да утида на работа, аз много исках да се освободя тази вечер и да я прекарам с моят Ангел но не ми позволиха, но нищо той ми каза че ще чака бара да отвори и ще дойде да е при мен да сме заедно на първият рожден ден който прекарвахме заедно ще ше да е невероятна вечер.
Но за съжаление бара отвори но него го нямаше след около половин час аз му звъннах да го питам къде е, и той ми каза че се облича и идва и аз прекратих разговора и продължих работата си. Но измина още един час и него още го нямаше ( тагава ни е живеехме на 200/300 метра от моята работа ) тогава аз пак му звъннах но този път телефона му беше изключен. Така и продължи до свършване на работа с безоспешни опити, но точно след като свърших и започнах да се преобличам телефона ми звънна и тогава той ми обясни как е легнал и е заспал и телефона му паднала батерията и чак сега се е сабудил. Както да е аз се прибрах и си легнахме но на другия ден той отиде на работа и аз отворих лаптопа му но тогава дойде истината след като той не беше затворил прозорците с които е сърфирал аз видях че моят любим не е спал въобще и дори си е имал компания през времето в което аз съм бил на работа ( направил си бе подарък) както и да е аз направих скандала след като се прибра но за съжаление аз му простих и уш всичко беше "нормално" до тази година живота ми продължи по същия начин. ( скандали, изневери и обиди )
В повечето изневери си затварям очите но има и дни в които не можеш да си ги затвориш. Последната година нещата се проминиха към по лошо той започна постоянно да го прави да ме обижда ( ето някои от обидите --- простак, животно, изрод, чума и още много други ) проблема е че не мога да се разделя с него защото го обичам повече от мен си и не мога да спра да го обичам, а аз го обичам много просто не мога да живея без него единственият начин да спра да го обичам е да спра да живея. Аз съм му го казвал много пъти че тези обиди ме нараняват много но не му пука единственото нещо за което на него мо пука е това което ще кажят чуждите хора а не аз дали ще живея или не.
Снощи изпих цял блистер хапчета коиТо предизвикват задушаване но за съжаление не се задуших и сега ви пиша тук защото не знам какво да правя.
Нека моята история послужи за пример
Нека когато на вас полувинката ви изневери още първият път когато разберете се замислете дали няма да се окажете в моето положение след няколко години, защото бабите от моя край казват -------Едно куче един път изяде ли едно ла*но то никога няма да спре.
Моляви кажете какво да правя как да живея като не мога да живея повече подложен на този живот но и не мога да живея без този човек..
Моляви помогнете ми, това не история на някой 14/15 годишен това е история на 27 годишен мъж

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3f31b0c41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Знаеш ли... може би ще помогне ако си зададеш въпроса: Какво обичаш в него? Направи си един списък с положителни и отрицателни черти, но бъде пределно искрен със себе си.

Това на мен ми е помогнало в много трудни ситуации. Разграфявам на положителни/отрицателни и пиша. И плача и пиша и накрая: ето я ИСТИНАТА -сама съм си я знаела.

Малко сякаш си вманиачен по него, защото той те игнорира, а пък пазиш толкова хубави спомени. И някак искаш те пак да сареалност. Само, че животът е тук и сега.

Отръпни се от него! Излизай, забавлявай се, срещай се с други хора. Замини някъде ако можеш. Намери си някакво хоби, което е само твое - запиши се на курсове.

Направи нещо за себе си и спи да мислиш как той е предал чувствата ти и как ти е изневерил, защото като навредиш на себе си, нито някой ще ти е благодарен, нито нищо.

Просто трябва да потърсиш вътрешна сила, да се хванеш сам за косата и да се издърпаш на слънце.

Все още си млад. Знаеш ли каква любов и какво щастие може би чакат там зад ъгъла, там, накъдето ти сега не искаш да тръгнеш. Просто тръгни и живей с надежда, с мечта.

Тези моменти са винаги много тежки. И аз съм гълтала хапчета, стигнах до промивка - беше много гадно. След години ясно си давам сметка, че съм обичала човек, който е съвършен егоист и ме хвана гнус от мен самата.

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e1e6706a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Благодаря на момичето което е оставило първият коментар. Благодаря ви много и искренно. Бог да ви благослови

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6a39984a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей, човек, като си гей да не си мислиш, че историята и проблемите ти са много по-различни отколкото на повечето хетеро-двойки? Поразгледай сайта - едно и също е навсякъде - скандали, изневери, кофти отношение.
Според мен си е до хората, които участват в двойката, каквато и да е тя - и всеки поотделно, и двамата заедно.
Просто си попаднал на неподходящ, несъответстващ на твоите разбирания партньор. И ти и той можете да си намерите партньори, с които сте доволни и щастливи, които ви приемат такива, каквито сте и ви се радват.
Прост горе главата и не губи кураж! Вече си се установил в съответната държава. Едва ли там няма свестни момчета, с които да завържеш познанства.

един (твърдо)хетеро

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b6dbf2104f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Както се казва в известната поговорка: "Хубава работа, ама циганска... "

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b2839729a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   То и на хетеро двойки или отделни индивиди, които са преживели изневяра от страна на партньора си/партньорката си не трябва да я препоръчваш. Сигурно и силно чувствителни жени/мъже, които си имат/са си имали работа с женкар/лека жена не трябва да я четат, защото ще ги дестабилизира емоционално. Кой знае - може и хората със слаби нерви да не са подходящи читатели. Обаче все хомофобите са ви в главата. Все едно те ви влизат в спалните и пречат на това, което правите там. Живей си живота по-спокойно и не търси врага винаги навън, защото често ние сме своя най-голям враг! Ние, а не някой друг! Но така ни е по-удобно - друг да е лошия в нашия филм.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1e3635a80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Разделете се, човек оценява нещо чак когато го загуби. Това обаче не е оправдание после да се върнеш при него. Хората са казали: Никой не е незаменим ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: de2228dafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   до 7

Според мен това предупреждение е, защото в обществото битува една нетолерантност, на която хомосексуалните поне веднъж в живота си са ставали жертви и обекти на недотам красиви определения. Пък момчето си има някакви проблеми с половинката и иска съвет за връзката си, за себе си, за това как да преодолее този етап от живота си и наистина в такъв момент едва ли му е до това някой да проявява неодобрението си спрямо хомосексуалните двойки. А за съжаление има доста хора, които ще кажат "ООО, бе я си намери момиче"

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 27d2c9c3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

11.   Хора всякакви, кучета всякакви, гледай си живота отдели си се и ще се наредят нещата. Напълно те разбирам бил съм в подобна ситуация, знам какво е да даваш и да разчиташ а да не получаваш насреща и накрая да си отхвърления. Просто си имаи 1 на ум занапреде и това е.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 87e788474b
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

12.   За съжаление по някога в живота така става - даваш и правиш всичко за някого, а на края _)_ ;) Казвам ти го като гей на гей - ето това ние е на нас педерастията! Всички хомосексуалисти може би сме такива - всички изневеряват, това е! Разбери го това и го приеме! Аз все още не мога, надявам се някога да реципирам съвета си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c713679796
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До 9 Здравей аз съм това момче и желая да изкажа голямата си благодарност към вас благодаря много

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker