При нея без любов. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

При нея без любов.
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2178 пъти
Първо искам да кажа, че съвет не искам. Мисля просто да видя и още някое мнение освен моето.
Преди около 6 месеца се запознах с едно момиче, тя си имаше приятел, но ние си паснахме по характер и започнахме да излизаме. След около 2 седмици - я целунах и малко след това, го правехме. Един месец след това, усетих, че всеки от нас, започва да се превързва силно към другият. Аз не бях готов и реших да избягам от нея. Покрих се - Но не, тя не ме остави, то бяха съобщения, то бяха лични търсения, родителите ми - накрая ме обедиха поне да поговоря с нея. Съгласих се с мисълта да и кажа, че сме имали добри моменти, но забавлението е свършило. И я зарязвам просто, щото не ми се занимава с нея. Но, не за нея, бе твърде късно. Беше си объркала живота, твърдеше, че аз съм виновен за това. И наистина когато я срещнах, тя беше страхотна ученичка ходеше по олимпиади, печелеше медали. Но един месец след раздялата ни, и спомен не бе останало от нейните постижения. Плачеше и хлипаше, искаше ме. Както и да е пак тръгнахме. Тя взе да се съвзема.
Вторият път се влюбихме много, предложих и да се оженим като направи 18г. Тя прие. И радостна се похвали на родителите си, които реаргираха прекалено остро. Заплашха ме със съд, не че се отказах да съм с нея. Стреснах се, но от инат, да видят родителите и, че няма да мине на тяхната не се отказах. Обаче те заплашиха и нея и тя със сълзи на очи ми каза, че иска да скъсаме. На мен съответно не ми хареса това и ? се развиках, последваха още няколко скандала, в който тя се оправдаваше, когато и се карах, че слуша родителите си, вместо мен. Но явно те, я бяха заплашили сериозно, защото тя не можеше да зареже родителите си и да дойде да живее при мен. То не че можеше да дойде, че щяха да я изведат с полиция. Но както и да е. Ядосан и тъжен се отказах от нея, блокирах я от всякъде. Тя в това време, тръгна с друго момче, което родителите ? одобряваха. Уж бил по на нейната възраст. Да де но в скоро време скъсаха.
И след още 2 месеца ми се обади искала да поговорим. Аз не бях вече против нея, и си казах, защо пък не. През тези два месеца, тя бе се сринала прекалено. Не ходеше на училище, бе проспуснала вече 1 месец от училището. Бе се изпокарала със семейството си, не искаше да ги вижда вече, бе живяла от 1 месец на квартира, сбила се с нейната приятелка, нанесла лека телесна повреда. Влязла в лоша група. Голяма каша, бе забъркала. Пак твърдеше, че ме обича, пак хлипаше и плачеше. Обясних и свободно и аргументирано, че не бива да сме заедно. Опита да се самоубие. Обадиха ми се от болницата, посочила мен като близък. Като я видях в болницата, я прегърнах, целунах, казах и че всичко ще се оправи. Не бе лесно и доста пари хвърлих да и оправя кашите. Обаче криво ляво успях да я върна, към нормален живот. Обедих я да се върне пи родителите си, те обаче отказаха да я приемат. И я заведохме при сестра ?. И тя не бе много радостна да я види, но поне я прие. Посъвзе се момичето. Но тъй като ми направи оня номер с родителите ? преди. Си казах, че вече не искам да се влюбвам в нея и не се влюбих. Нищо, че тя кисне често у дома, а аз често и купувам цветя, мечета, плющени играчки и казвам, колко много я обичам. Но няма никаква любов в мен. И се чудя що съм с нея. Ама ей така, щот засега не намирам нищо по - добро. И си я имам за трофей, задето тя избра мен, пред родителите си. Искам да им кажа, видяхте ли не мина на вашата. Ама... айде не се заяждам, не искам тя да знае, че съм против родителите ?. Не я обичам, и все по - често се заглеждам по други, особено съм харесал едно момиче за сега и ако тя откликваше, както ми се иска, щях да зарежа моята, но... Онова момиче е прекалено умно, за да си позволи нещо с мен.
Иначе сегашното момиче. Е добър характер - допада ми, избягва да се караме, слуша ме, грижи се за мен, задоволява ме, угажда ми. Твърди че ме обича много и не си представя живота, без мен. Не знам какво искам от нея, всичко си е в ред при нея. Ама няма ги чувствата. И постоянно се съмнявам в нея, щот аз като я лъжа - си мисля, че тя също ме лъжи. Лягаме двамата и аз се чудя, докога ще продължавам, после идва другият ден.
Много ми е тъпо така! Но не искам и да я зарязвам, не докато не реша окончателно, че не искам да съм с нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: ab05a2c97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги има последствия от мъжката простотия! Мъже бъдете готови да си ги сърбате, безплатен обяд няма

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 11804a9c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами не знам какво толкова си направил за нея (или какво си мислиш, че си направил) и дали тя наистина е била толкова влюбена, че да посегне на живота си, но според мен в момента и двамата постъпвате доста егоистично. Тя постоянно ти казва колко мн те обича и не може да живее без теб (нищо лично ама надали) и предполагам малко или много така се чувстваш отговорен за нея. Ти пък, както сам казваш, си с нея, само защото не се е появило нещо по-добро. Изводът е, че просто взаимно се използвате.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 01d95588b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Вярно е, че не ти трябва съвет. Обаче и меродавно мнение не би могъл да получиш тук. Нуждаеш се не от мнение, а от точна диагноза.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6c21732c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе пич ти на колко си? въпросното момиче на колко е? и аз бих избрала родителите си пред някакъв си... тва че го обичам, и той ме обича.. нищо не е вечно :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3ecc5fb385
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И ние какво да направим, да решим вместо теб ли?

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ddebf509bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много странна история. След като момичето е посегнало на живота си заради теб, значи все пак те харесва поне малко. След като й носиш мечета и цветя, значи и ти поне малко я харесваш. Съберете се отново!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1f671a0314
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре - 100 реда въртя, сука и писа за момичето, което не обичаш вече.
Повод да го напишеш е това, че си хвърлил око на друга.
Само не разбрах защо не мина по същество, ами толкова време ни похаби да четем за изфирясалата любов :((

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e002905de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора.
Към номер 1 - кой е казал, че ми излиза безплатна?
Към номер 2 - може би? Казвам, че това е гадно обаче.
Към номер 3 - диагностицирай.
Към номер 4 - Не знам какво общо има възрастта тука. Все пак аз на 25 а тя на 16. И след като ме заряза, заряза и родителите си и поиска мен. Не познаваш нейните родители и няма защо, да правиш съпоставка на нейните с твоите. Тя не си ти.
Към номер 5 - Ами да изкажете мнение, като предишните коментари.
Към номер 6 - Да навярно, на всеки от нас му пука за другият, макар че постъпваме егоистично. Лъжем се, (поне аз нея, за нея не знам, но всеки има полза от нашата връзка. А пък ние не сме се разделяли, че да се налага да се събираме. Въпросът е че сме заедно - а любовта в мен я няма. И се чудя дали си струва. Казваш, че да струва си да сме заедно. Ще те послушам. Много ми се иска да разбера полът на номер 6 и защо точно дава този коментар? Има ли и при него/нея подобна случка?
Към номер 7 - извинявай - ама, това че аз се хабя да пиша, защо точно, не смятам да обяснявам. Обаче ти си този/тази която решава дали да чете. И аз не знам защо си, си губил/а времето да четеш. Но не ме обвинявай само защото, си чела нещо което съм постнал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker