Дали са просто приятели или нещо повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали са просто приятели или нещо повече
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4520 пъти
здравейте,
надявам се да не съм смешна, но имам сериозен проблем. Смятам, че приятелят ми и най-добрата му приятелка имат нещо повече. Незнам как да разбера. Той я боготвори. Познават се от деца и уж са само приятели, но аз чувствам че има още нещо. Защо мисля така. ще дам няколко примера.
1. Той винаги говори за нея по един специален начин. Боготвори всичко което тя прави и е, а ако аз направя подобно нещо едва ли не е проблем.
2. Не излизаме често заедно, но тя присъства на всички празници и двамата винаги намират начин да се залепят един за друг и дори да игнорират мен и нейният приятел. Все едно ни няма.
3. Гледа я особено. Някой път се прегръщат и се гледат по особен начин, като влюбени. Усмихват се не откъсват поглед един от друг.
4. Постоянно се целуват. По бузите де, но пък не спират. А това не изглежда безобидно.
5. Повечето приятели от компанията гледат особено на тяхните отношения, но никой не смее да ги пита, защото те все казват, че са като брат и сестра, ког%D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 92f11d1e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма такова нещо като приятелство между мъж и жена. Винаги има някаква цел.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 43bfc1ccde
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ясно, за мен те са секс партньори. Наеми частен детектив, за да ти осигури снимки и компромати.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fd3d709231
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   На следващия празник се дръж по подобен начин, включвайки приятелят. И на по следващия също, ако случайно не са забелязали предходния.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 90458d042b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, не заслужаваш такова отношение! Приятели, ама с целувки, споделяне, интимничество дори, когато си с него? А защо това да не е и нещо повече само между тях двамата?
Мъже (или момчета, не знам на каква възраст си) има много. Това постоянно да мислиш дали ти изневерява, дали нямат някаква тайна връзка, рано или късно ще убие връзката ви. Така че по-добре си тръгни сега, когато ще е рано, отколкото след време, когато ще го обичаш и ще ти е още по-тежко.

Криси.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6c6329a2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   100% Има нещо между тях! НЕВЪЗМОЖНО е да има само приятелство между мъж и жена без секс!!!! Явно му е любовница!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2e1df2d709
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз просто бих искала обяснение над всичко това! Това че се познават от деца и са толкова близки като брат и сестра не означава че трябва да са чак толкова... въпреки всичко всяко нещо си има своята дистанция :) И щом всеки вижда това в тях и е по-странно може би наистина трябва да поискаш обяснение защо така стоят нещата... Най-малкото което е че ако държи на теб, би те разбрал и да ти каже :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 64180fdef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По всичко личи, че те правят на будала. Зарежи ги и двамата.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 07cec82cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Защо се побъркваш за нищо? Моят най- добър приятел ми е приятел от детската градина още. Ние не само се целуваме по бузите ами и на някои празненства като няма къде да седна сядам в него. Никога не е било проблем. Той си има приятелка, аз си имам приятел... Наистина ми е като брат. Чувството да имаш такъв приятел е много рядко срещано, но го пожелавам на всеки. Не мога да си представя нещо сексуално с него. Не го разбирате, защото не сте го изпитвали. Се едно да поискаш да правиш секс с брат си. Мисълта те отвращава. Не гарантирам че техния случаи е такъв, но ако е така радвай се за приятеля си
сани

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a2c65921f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   На твое място не бих го търпяла това. За мен не е нормално.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a8b01ce150
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако тя беше любовница, той щеше да я крие, ако тя спеше с него преди той да намери теб, тя щеше да ревнува от теб и да вдига скандали, още в началото на вашата връзка, ако е започнала да спи с него след като те има, тя вече щеше да го е накарала да те остави. Има такива сексуални връзки при семейства с деца, и заради децата те немогат да са задено и държат половинките, но вие деца нямате, какво го спира твоя, ако обича нея, и прави секс с нея, да се раздели с теб?
Ако мисилш, че те имат сексуална връзка, значи мислиш, че тя у глупачка, която е съгласна да го дели с теб, или ако не, то тогава те имат пъклен план, просто да те ядосват, а приятеля й е за прикритие на плана!? !?
Я се замисли малко, ако те бяха влюбени в сексуален аспект, защо съществувате вие двамата с приятеля й в живота им, за каприз ли, или мислиш и двамата са полигамни?

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 157f347317
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да ме извиняват хората от сайта, ама номер 1 и 5 сте ебати ограничените хора! Не само, че има такова нещо като приятелство ( само приятелство) между мъж и жена, но и това е едно от най-красивите, прекрасни, полезни и редки неща в междучовешките отношения. Айде недейте така да отсвирвате нещо, само защото не сте го изживявали!
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7009d519e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От Автора
Ох, направо се напрехнах бе хора. Неезнам какво очаквах да чуя, но определено повечето от вас мислят като мен. Ще се побъркам. Реално ТЯ си беше с нейния приятел, когато аз се появих. С моя приятел сме от 5 г. През първите 4 г. съм я виждала рядко, но последната години все така се случва, че те двамата се виждат всяка седмица, а понякога и всеки ден. Никога не го крият. Дори знам къде са в повечето случай.
Всичко съм мислела. Знам че през последните 4-5 месеца, когато мен ме няма тя е ходила у нас, но това моя приятел не ми е споделил или ми е казвал някой от пътите че е дошла на кафе. Приятели от компанията ми казха че са видели нейната кола пред нас. Седяла е различно. Между час и 2 часа. Какво са правили само гадая. Той винаги има готова теория, а и тя същата.
Въпросът който ме тормози е ужасен. Мислех да ги разоблича, но незнам как? А ако се окаже, че наистина са само приятели и аз си внушавам, защото тя просто е секси? Ще го загубя заради глупост. Аз съм го питала за нея, че изглеждат по различно от страни, а той ми се смее и казва, че съм луда.. И на нея съм го казвала, а тя ми е отвръщала, че ако между тях е има нещо, то нямаше да ни има нас с нейния приятел. В това има логика. Много се смеят когато някой ги бъзика и грам не променят поведението си един спрямо друг. Пак си се гушкат и целуват.
Добре бе хора. как мога да разбера, но дискретно. Всички го мислят, но никой няма доказателство. Плаша се че ровейки там, може да им насоча вниманието им един към друг и ако не е станало нещо да стане и накрая верно да се влюбят. Жените сме си ревниви, но интуицията рядко ни лъже. Моята ми подсказва, че имат нещо повече от приятелство. Преди го ревнувах по-малко от нея, но сега е по-силно. Губя контрол. Личи ми че се дразня.
Дайте съвет как най-лесно мога да разбера какво става.
Благодаря ви!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7009d519e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Към номер 3
Правила съм го. Гушам приятеля й, но и двамата се държат все едно нищо не правя. Все едно е нормално. Бе като се съберът имам чувството че земята да падне, те няма да трепнат. Аз си пиша с нейното гадже в чата, а те двамата никога не си звънят безцелно ( поне вечер ). Звънят си само по повод нещо конкретно. Моят приятел й звъни ако има проблем или нещо е сдухан, говорят си и той после или се оправя или си ляга без да ме пипне. Обръща ми гръб и тва е.
Повечето от вас казват любовница, но никой не казва защо може да ни държат нас? Няма логика или аз не я виждам.

от Автора

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e34c73864f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ще си изкажа мнението, не претендирам да съм права. Според мен това, че не им става неудобно, когато се подхвърлят разни намеци за "нещо повече" между тях, е доста показателно. Принципно, когато има някакво физическо привличане, хората по презумпция стават нервни, просто си личи напрежение! Това, че си разменят целувки и прегръдки не смятам за съмнително - много хора го правят. Все пак се познават отдавна, нормално е да са си близки.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 98cc021b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Има ли значение дали са заедно или не. Щом приятелят ти се държи така с нея, представям си когато теб те няма как флиртува с други, не знам може и да не флиртува с други. Но най-вероятно от деца да са влюбени един в друг дори да не спят заедно, може да е въпрос на време. (ако вече не е факт)Иначе аз съм била в компания в която беше нормално да си се целуваме, но тази мода тръгна от моя доста разюздана полигамна приятелка. И го намирам за начин да се маскират тайни симпатии и тази мода не води до нищо добро. След целувките по-бузката следва и с език пак приятелски, стоене в скута по-приятелски, ходене по монокини най приятелски, пишкане, и разбира се обсъждане на гаджето(тоест теб) по приятелски дори креватните ти умения може да обсъдят. Аз не знам как си приела той да си има теб, а да споделя с друга. Ами то дори моите познати момчета с кръвни сестри не споделят с тях, а с приятелките си. Това трябваше да ти е първият индикатор, не е важно до коя си ляга или коя чука, а коя е в сърцето му. Вие ако не сте си най- близките хора и не сте близки приятели как ще издържи връзката дълго време. Нормално е хората във връзка да си имат и други приятели, но винаги на първо място в сърцето е истинската любов. Ако ти не си на първо място и оставаш пренебрегната... Е време да потърсиш истинската любов на друго място при друг мъж, защото този дори да не ти изневерява ако те пренебрегва заради приятелка и поставя нея на първо място тогава е загубена кауза. Е ти винаги можеш да я отдалечиш от него като й станеш най-добра приятелка и станеш по-близка с нея от него. Когато му звънне да сподели ти ще говориш с нея вместо него. Но дотук от казаното от теб съдя, че тя е веща в игричките и ще ти е трудно и не знам дали този човек си струва усилията. Ти ще си прецениш, но ако сте отскоро заедно и не го обичаш много. Направо бягай колкото може по далеч. Всъщност има и такъв вариант късаш с него за да разбереш колко държи на теб и дали няма те да използват случая да са заедно.
Ти питаш защо ви държат за гаджета, ами за хора които флиртуват от години помежду си, но не им стиска да са заедно и вече са тръгнали с други мисля, че е нормално да си пазят сигурните половинки, които е нормално да са им станали черни ако вече са спали заедно и тези половинки са се превърнали от сигурност в пречка за любовта им. Един приятел така се беше влюбил в друга, тя си имаше приятел. И и той и тя се обичали, но обичали и гаджетата си. В последствие се оказа, че и двамата просто са били уплашени да не загубят питомното като гонят дивото.
Скъсването би ти било тежко, но още по-тежко ще ти е ако се оставиш след време той да те скъса, защото тогава освен разбито сърце ще лекуваш и наранено его и самочувствие и може и да не го забравиш. Има една стара фраза "Нарани един мъж за да станеш жената на живота му" Мисля, че същото важи и за много жени, така че е хубаво да не се оставяш повече да те наранява, че ще затънеш по-дълбоко... Ти си знаеш.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: efbd71bd62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз не бих толерирал, моята приятелка, често да говори с друго момче по телефона, каму ли да остават, често насаме.
За мен ситуацията е ясна - един от вас е излишен, и само ти си мислиш, че това е неговата приятелка. А както казва, номер 1 няма такова нещо като секси приятелка, за един мъж.
Отегли се, вече ти е време - А за отмъщение, можеш да хванеш нейният приятел. И така ще си врътните един любовен четириъгълник. Но аз винаги съм държал само на дует.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5a0a1f322a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Така, аз съм мъж и мога да ти кажа как стоят нещата при нас мъжете. Ако някоя жена е готина, дори и да казваме че е само приятелка, това е защото още не сме спали с нея! Има само два варианта да има приятелство между мъж и жена- ако единия е обратен или ако се познават от деца!!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 20b22c674c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   хм, проблемът е сериозен. авторке, няма как да знаеш дали наистина са любовници или не, освен ако не започнеш наистина да ги следиш, което те съветвам да не правиш. вярно е, че ако бяха любовници, най-вероятно щяха да полагат усилия да се крият, но не е задължително.
за мен проблемът е в това, че тя му е много близка, по-близка от теб, с нея споделя проблемите си, а не с теб, пренебрегва те заради нея, и то от около година. явно не е просто кофти период, който да се надяваш да отмине. това е най-същественият проблем, а не дали някога са спали или все още не. и нека разни коментиращи да си признаят с ръка на сърцето дали би им било приятно половинката им постоянно да прегръща и целува друг, да ги пренебрегва, да споделя не с тях, а те да са официалната фасада! тук не говорим за изключения, а за правило, и то демонстративно. приятелството си е приятелство, и аз имам приятели мъже, но интимните отношения са си само вътре в двойката и никой не би трябвало да е по-специален от партньора.
на въпроса защо са с други партньори: има хора, които се боят да нарушат статуквото, да направят първата крачка, да не развалят специалните отношения, които имат и бог знае още какво. познавах 1 мъж, който от студент уж нямаше сериозна връзка с 1 момиче, но много я обичаше, ту бяха заедно, ту не, тя постоянно имаше и други приятели, но не оставяше и него. впоследствие тя се омъжи, но продължаваше да се вижда и с него. добре, че в крайна сметка му дойде акълът и окончателно я напусна, ожени се, има дете и т. н.
авторке, лошото е, че трудно можеш да направиш нещо. опитай да поговориш разумно и спокойно с него, без обиди и скандали. кажи му, че поведението му те наранява, че те обижда държането му и това, че не те смята за най-близка, че не личи от отношението му да те обича и т. н.
ако това не помогне, съжалявам, но явно връзката ви не е вече толкова важна за него, отколкото техните отношения, каквито и да са.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7009d519e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От АВТОРА
Искам само да уточня на всияки. Той не ме пренебрегва, напротив. Винаги е мил и нежен към мене дори пред нея. Всичко си споделяме, което касае нас, но има състояния в които той изпада ( рядко, но на последък зачестиха ), в които е умислен, не говори, раздразнителен е. Направи ми впечатление първият от пътите в които се случи и знам че беше прекарал част от деня с нея. Имаха съвместна работа. После той беше различен, не ме докосваше. След седмица беше супер зле и знам от приятели ( които са били с него по тва време ), че я беше викнал у нас. Тя не дошла сама, а с две приятелки. Стояла час и тъй като той бил в дупка му говорела глупости. Казала му да се стегне НЕЗНАМ ЗАЩО и си тръгнала, а той я молил да остане. От тогава на сетне всяко негово подобно състояние свързвам с нея и с тайни. Сякаш те имат нещо, което крият. Мислех, че може да е друга жена но не е така. Винаги когато в компанията се говори за яка жена, той посочва нея или дава пример с нея как тя би постъпила.. А когато аз кажа : ами аз. Той казва : Ти си моето бебче, ти си специална и такива неща не правиш... На моменти мисля че съм луда да ревнувам, но в други съм убедена че те имат връзка. Не издържам. Ще пратя някой да ги проследи. За да знам какво става. Няма друг избор. Мислех че ще намеря отговор как да ги провокирам да се издадът. Усещам че има нещо и ще го разбера. Наречете ме луда, но това е.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7004ea66ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   И като разбереш после какво. Правиш му един голям скандал и заживели щастливо. Това да не ти е приказка.
Ако си готова да пратиш, хора да го следят, значи не му вярваш. А щом не му вярваш, значи има защо да се съмняваш.
За какво са ти драми, зарязвай го още сега. Така ще имаш време, да го преодолееш и да си намериш друг.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 98cc021b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Явно го обичаш щом не искаш да се откажеш от него... А това е кофти най-вече за теб, защото от последният ти коментар става ясно че приятелят ти е влюбен в друга! Няма нищо има решение, но то ще подейства само ако любовта му към теб е по-силна... И то е ти да станеш недостижима за него. Сега тя е в сърцето му, а ти в леглото... Варианта е да обърнеш нещата. Мъж който най-вероятно цял живот е бленувал по-една жена докато са били приятели малко или много я идеализира и просто трябва да я получи за да й види недостатъците, а теб трябва да те загуби за да те оцени. Едва тогава ще си проличи коя обича повече и с коя иска да е. Не можеш да се бориш с една мечта, защото точно това е секси приятелката детството. И смея да твърдя, че това си е фантазия за повечето мъже... Дори и жените си имат такъв приятел от детство... И дори той да е получил една две сладки нощи с нея (което е малко вероятно защото по-скоро тя му се дърпа и той за това е променен), никога не я имал истински... Има теб. Трябва да спре да те има. И трябва да спре да мисли, че ти не би направила нещата които тя. Първо трябва да го накараш да ревнува, после късаш с него (за да те спечели обратно) поизмъчваш го малко и готово. Ако не се откаже от теб значи те обича истински и приятелката му не ти е проблем. Това може да ти звучи като игрички и да ти е противно да ги играеш, както е при мен... Но няма друг начин, повечето хора оценяват нещата чак когато ги загубят...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 67fafd4502
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз бях в същата ситуация!
Гаджето ми, вече бивше, винаги е бил по-близък с момичетата, отколкото с момчетата и си имаше най-добра приятелка. От различни градове бяхме с него.
Той засияваше когато говореше за нея, как я чувствал близка, как ? държал и милвал главата, когато повръщала от пиене.. Толкова специална я имаше, че аз започнах да ревнувам. Момичето имаше къдрици като моите, оттам нататък - нищо общо. Заревнувах от нея КАТО ЖЕНА, защото за НЕГО тя беше специална и то повече отколкото аз. Беснеех ужасно и тайно, впоследствие не толкова прикрито.
Не разбирах кога са се видели и дали, той разбра, че ревнувам. Смееше се на това, но се и дразнеше.

По-късно много бързо се сближи със своя колежка в Университета, тайно от мене. Не знаех за нея докато не набарах един СМС. Бяхме се скарали, тя му пише "Още ли си зле? " и "какво да направя за теб".

Друг случай: Лежа болна, звъня му, той на моста на влюбените с нея. Честно казано, тогава ми се изясни, че първата му, детинската приятелка, е била цвете в сравнение със сегашната. Която пък за него отново бе специална, топла и близка.
До момента, в който не прехвърчат искри и извинението "имам си гадже" не върви. Ми, основателно се притесняваш да не ги насочиш един към друг, толкова добре те разбирам (Hug).

Давах шансове, шансове, шансове.. Писна ми. Все имаше някоя приятелка. От тази история излязох наранена, но си научих урока и за мен истината е една:

В ситуация, в която НЕЩО ТЕ ТОРМОЗИ И НЕ ТИ ХАРЕСВА, най-умното, логично и безболезнено е да напуснеш! Не е приемливо за теб самата от никоя гледна точка да ревнуваш, защото това те тормози и влияе на отношенията ви. Момиче, та ти ще изтерясаш! Гаджето ти толкова ли не може да разбере, че да гушка и целува друга за тебе е ОБИДА. Малко съобразяване не би било излишно. Не си длъжна да се включиш към феновете на въпросната приятелка. За него - злато, за теб - не. Крива ли си, лоша ли си, че не споделяш мнението му?

Има ли нещо във връзката ти, което не харесваш, не си длъжна и не трябва да търпиш! Обичай и себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e5e1189616
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Моето мнение съвпада с това на номер 11 - ако искаш върни се и го прочети. Искам да ти обърна внимание на нещо друго - казваш, че разговаряте с приятеля на приятелката, ти попита ли го как той вижда нещата, той изпитва ли същите съмнения като теб, дразни ли се по същия начин - предполагам от него ще получиш най-точните отговори. И още нещо - надали това ще те успокои, но ДА съществува такова приятелство между мъж и жена, но НЕ, не приемам явните демонстрации, които се правят не само пред теб, но и пред други хора - оставам с усещането, че приятелят ти е недорасъл тийн, за това се замисли, искаш ли до себе си такъв човек, независимо от това дали той прави секс с другата, в конкретния случай сексът (евентуален) е по-малкия проблем - рано или късно истината ще лъсне, но демонстрациите на близост и аз не бих търпял.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 537f2bd6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Наивно е да пишете няма приятелство м/у мъж и жена. Е има аз има най-добра приятелка, споделям и неща, например поредния скандал с приятелката ми споделям с нея и винаги ме разбира, изслушва. Никога не съм спал с нея, нямам и това намерение.. ние сме приятели.. понякога една жена ще ти помогне в разговора много повече отколкото един мъж.. Така, че не мога да си представя, аз и най добрата ми приятелка пред която съм плакал да имам нещо общо.. Ужас. Жените не са само обект на секс.. А по случая представяш нещата в твоя полза повече така, че поговорете ако го обичаш кажи му, че това те притеснява, ако не направи като него. Успех. м19

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7009d519e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От АВТОРА
до номер 25.
Да питала съм приятелия и дали не му изглеждат съмнителни техните отношения ( уж на майтап, докъто те интимничат ) и той само се смее, но усещам, че и на него му е неприятно. Той е много отдавна с нея и до колкото аз я познавам, тя много не дели хората на мъже и жени или така се прави да изглежда, за да се улеснява.
Просто когато моя приятел е на близо, никой друг не съществува освен него и нея. това ме дразни, а и факта че сичките ми познати гледат със съмнително око на отношенията им.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7009d519e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   От Автора
Здравейте, правех опити да ги разобича, но нищо не става. Бяхме заедно на Коледа в чужбина и се сещате, че те много се забавляваха. Понеже ние пристигнахме по-рано, когато тя дойде, очите му светнаха все едно не я беше виждал 100 години. Чак стана да я посрешне... Много се изнервих, но нищо не казах. Всяка вечер излизахме. Докъто бяхме навън всичко е супер, той е мил и добър, но приберем ли се е хладен и раздразнителен. Спало му се, много се напил и т. н. Сутрин моментално щом стане слизаше от стаята уж откачал за кафе.. И така нито правихме секс, нито ме пипна... Последната вечер всички бяхме уморени и искахме да си лягаме.. На НЕЯ не и се спеше и той ме заряза и отиде с нея, нейния приятел и още хора на бар.. Гаджето й си тръгнало след няколко часа, после и всички останали. Той се прибра 2 часа след като всички останали са си легнали. Като го питах ми обясни, че тя си забравила телефона в бара и че се върнали да го вземат. Не му повярвах определено..
Сега нскоро ме унизи пред цялата компания, че едва ли не за нищо не ставам, после се извини, но аз не мога да го приема.. Казах му всичко в което го подозирам, той ме нарече мнителна и луда. Че си фантазирам.. Сега 2 седмици не я вижда и все е в лошо настроение, заяжда се се с мен за всякакви глупости, пие постоянно и се оправдава с работата си.. Не знам дали е това или факта че не я вижда често. Той пред нея е най-милият и любящ човек към МЕН. Но няма ли я и е пил е ужасно груб. Все едно тя събужда най-доброто у него.. Само с нея е мил винаги. А повярвайте ми като употреби алкохол е груб не само към мен, но и към всички от компанията. Обижда, унижава ни и т. н.
Чудя се какво става. Ако като се напиеше и с нея се държеше зле всичко щеше да е наред.. Но уви, той се размазва и тя е на мнение че като той си пиине става обичлив и мил.. Абсолютна заблуда, той става звяр. Аз и намекнах, че не е така, а тя не ми вярва.. Как да й кажа че той се прави пред нея и аз незнам защо.. Даже и приятелия й веднъж го убиди, че трябвало да внимава с нея, за да не съжалява.. Че ще направи живота му ад ако я нарани и т. н. Тя беше в тоалетната и така и не знам дали знае. Беше много тъпо и грозно..

Е, кажете ми как да не си мисля че има нещо там. По-принцип мъжете като пият и са мили не е просто така. Сякаш нещо има, което не разбирам.
Не знам колко ще издържа. Ако не го обичах толкова, отдавна да съм си тръгнала, но чувствата ми са много сили, а и съм бременна. Имам 1 месец, за да реша дали да оставя детето. Той много го иска аз също, но съмненията ми ме унищожават. Ами ако родя и нещата не се оправят? Или пък ако съм станала мноителна, а всичко си е наред и той не иска да се тормозя, а има наистина проблеми в работата... Само "ако"... едно след друго. Ужасно е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker