Влюбена в неподходящия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в неподходящия
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2691 пъти
Споделям своята история без да търся съчувстивие, съвет или решение, а за да ми разтоваря душата си. Историята е травиална и решението е просто и ясно, но от това не ми става по леко и вече половин година душата ми се гърчи в опит да забрави за НЕГО. Той е красив, успял и женен с дете, а аз влюбена в него. Не мога и не искам да разкажа на никого колко ме боли. Аз съм зряла и силна жена, успяла и интелигентна и за мен не би следвало да са присъщи такива слабости. Срещнах го служебно, при обстоятелства и съвпадения, които взети под внимание с негово отношение ме накараха да си мислия че това е мъжът на живота ми, голямата любов. Няма да изпадам в излишни подробности, но в крайна сметка резултатът по същество е че той си играе с мен и аз го осъзнавам и всеки път очаквам да се обади и всеки път когато се разочаровам взимам решение да не вдиган телефона и да не отговарям, но вместо това всеки път не само че му отговарям но и съм готова да направя това което иска. Не мога да се позная всеки път щом чуя гласът му съм като омагьосана, стомаха ми се свива при мисълта за него, краката ми се подкосяват когато ме докосне, не мога да ям. Вярвах че с времето ще ми мине, но за сега за половин година нищо не се променя, а аз ставам все по - обсебена от него, а той все по - студен и започвам да се чудя дали съм луда или просто мазохист.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3a9b07d4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако беше интелигентна, нямаше да се занимаваш с обвързани.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 768c2d11bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Без да съм чел темата само заглавието.

Щом не е за теб, просто не се занимавай!! Толкова ли е сложно? Нима няма други мъже наоколо?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cf6b5543dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Лесно решение - легнете си, направи му най-хубавата орална, която си правила някога. Позволи му да изпълни всичките си фантазии и след това ти ще си играеш с него, както си искаш. Гарантирано. М35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b7912d9fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си луда или мазохист. Влюбена си и чувствата ти са по-силни от разума. Затова не можеш да се контролираш, не можеш и да се познаеш. Според мен не трябва да се обвиняваш. Така или иначе с времето чувствата отслабват ако не са подхранвани както трябва от този, в който си влюбена.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8cfab40065
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами ти започваш с това, че не искаш решение, съвет, съчувствие. Ами то тогава и коментари не би трябвало да има. Но този сайт е предимно за постване на коментари и затова, ще споделя и аз. А ти ако искаш чети.
Първо разбирам те, как се чувстваш, не си единствената която се влюбва така. И моята приятелка е влюбена до такава степен в мен. Но поне аз и отвръщам със взаимност. Не я обичам, вече ми омръзнала. Но понеже тя се чувства, като теб, не я оставям. И дори се държа както се очаква от един влюбен.
Аз самият бях влюбен. В едно момиче близо две години. И накрая тя изневери на своят приятел - Но не с мен. След което я намразих и като цяло, ми бяха нужни 3г. Преди да я приема просто като приятелка, сега сме добри приятели с нея. И аз бях готов на всичко за нея, представял съм си, как премахвам пречката, нейният приятел (физически).
Тя бе първата ми голяма любов, макар да не ми показвала никога интимност.
Като цяло не знам какво трябва да се направи, дали, кога и защо преминава.
Чувал съм, че времето лекува, не съм сигурен в това обаче.
Потърси описание в гугъл, за твоят проблем. Препоръчвам cosmopolitan. com Там съм намирал решения на много мой проблеми с и за жените.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 45612e9d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Какво толкова го мислиш? Важно е котето да е доволно...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0b4af3b406
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаеш ли, щом си зряла и силна жена, ще се справиш с този проблем. Защото това е проблем. Шест месеца не са достатъчни. Трябва повече време, както правилно ти е написал № 4.
Погледни от хубава страна. Много хора никога не са изпитвали чувството да имат пеперуди в стомаха и да им се подкосяват краката. Това чувство е дар от Бога и бъди благодарна, че те е споходило. То, обаче, си е твое и човекът отсреща не ти е длъжен с нищо. Бъди доволна, че го има и че го виждаш от време на време. Не го притеснявай и недей на имаш изисквания или очаквания към него. Опитай с автотренинг. Всичко в този живот е въпрос на гледна точка. Доколкото става ясно, той все пак те докосва. А можеше и да не се случи така, нали?! Можеше да си го обичаш тайно, а той съвсем да няма хабер. По-малко ли щеше да го обичаш тогава?!
Бъди благодарна на малкото, което имаш и се опитай да проумееш, че човек се ражда сам и умира сам и че никой не ти е длъжен за това, че ти имаш очаквания към него. Изживей тази си любов, такава каквато е тя, като се опиташ да запазиш достойнството си. А единственият начин за това е да признаеш правото на другия човек да бъде такъв какъвто е и да живее собствения си живот така, както той го разбира. Той има работа, семейство, ангажименти. Има и теб. Твоето място не е централно, разбира се, но може да се окаже, че никой друг не може да го заеме. Зависи от теб и за жалост от обстоятелствата. И спри да се косиш! Не си единствената, която е минала по този път. На някои се случва, както ти казах вече. Запомни от мен, че ти нямаш проблем с него, а имаш проблем със самата себе си. Излишно е да страдаш. Недей да имаш очаквания и няма да се разочароваш. Просто се радвай на тръпката, докато я има, защото рано или късно ще ти писне, още повече при такова поведение от отсрещната страна, пак да цитирам № 4.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3915774a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 5 ти сериозно ли е. Познай историята в твоя случаи кка ще завърши не с хепи енд. Правиш и мечешка услуга вярно е че ще страда дълго време като се разделите но поне няма да живее в лъжа и в илюзия по-гадно ще е ако случайно разбере че си я лъгал че не си я обичал без значение че е за да и спести шчувствата да и ги съхраниш и да не ги нараниш от това няма да и стане по-добре ако е нормално момиче еестествено важен факт е това. Ти си мъчиш с това всеки ден се преструваш имитираш успешно чувства които нямаш но нали знаеш че това вечно не може да върви в един момент ще се пруечупиш няма да имаш енергията силата и желанието да се преструваш ще си страшно изморен от целия този фарс и ще си проличи истинското ти държание към нея истинското ти отношение и тя ще се зачуди ма как така всичко беше толкова хубаво обичал ме е как така изведнъж е станал такъввъобще няма да зане откъде и е дошло и въобще няма да разбере че нещата хич не са вървяли добре както си е мислела. Това твое изказване не я обичам вече омръзнала ми е не те познавам и прочие но съдейюки по това тове изречение извинявай но ти никога не си я обичал честно казано не знам защо си тръгнал с нея по вероятно за да забравиш някоя или моментно увлечение нещо от рода. Наистина кво ни става на всички хора всички даваме съвети и така нататък но същевремено не спазваме и половината от съветите си които даваме и мнението си това си е лицемерие но да приемем истината в даден момент от живота си или през целия си живот хората си противоречат и се държат като лицемери тъй като като с даденото положение не могат да се държат адекватно поради една или дурга причина. Вомер 5 по-добре прекъсвай с пирятелката си нещата не си губете времето ако така я караш може да я докарате и да женибда и деца и после дзащо е имало толкова висок процент на разводи ама така като се женят без любво как да се запази семейството и така ще си опречеш живота на нещастие или най-малкото на сивота не е живот.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a2e2e1c54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 5. Прав си номер 9. Но не ми е толкова лесно, да я пусна. И понеже питаш, ще ти кажа.
Историята няма да има хепи енд. Аз очаквам тази връзка, да преключи някога. И затова ще ми е само леко кофти, ако тя ме зареже и в скоро време, ще ми мине. Ще ми е по - кофти как би се чувствала тя, ако аз я зарежа, щото вече опита самоубийство. Аз се върнах при нея, и сега тя може да повтори. И затова не мога да я оставя, но прав си, така само отлагам и влошавам нещата, разбирам го и въпреки това, не мога да я пусна. Някой ден ще я зарежа, но само заради друго момиче. За сега такова няма. А тя може да ме зареже преди това и аз няма да съм в против. Иначе обмислял съм варианта в който и казвам, скъпа бяхме до тук, сега не си ти в живота ми. Обмислям го как може да се каже това по - безболезнено.
Обичах я преди много и силно, но се разделихме по външни причини. И аз и тя много страдахме. Аз обаче я прежалих и после не допуснах отново да се влюбя в нея. А тя не можа да ме преодолее, все пак жените са по - емоционални.
За деца не съм мислил и няма скоро да си правя и тя е съгласна с това. А иначе не бих се оженил за нея, това е сериозна стъпка. (Тя обаче не го знае).
И като цяло, да давам съвети, не всички спазвам, но не мисля, че всички хора са така. Моята психика по принцип е по НЕ морална от на останалите.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: d73cae404e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мило момиче, ами този човек дори не си прави труда и да те лъже. Сама казваш, че става все по-студен... недостъпен. Чудесно те разбирам-влюбена си, на кой ли не се е случвало. Но недей, за Бога да си губиш времето с този човек. Никога не се занимавай с женени мъже-съветът ми е съвсем добронамерен. Нищо хубаво не излиза от такива връзки. Щом твърдиш, че си зряла и силна жена-докажи, че си такава. Стъпи си на краката и го изтривай от живота си. Е, няма да ти е лесно... ама нали знаеш-по добре ужасен край, отколкото ужас безкрай. Искрено ти желая късмет и любов

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker