Как да и призная чувствата си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да и призная чувствата си?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2406 пъти
Здравейте аз съм момче на 17 години. От една година си харесвам(даже може да се каже, че я обичам) едно момиче на моята възраст. Проблемът ми е че съм много срамежлив и не мога да се сближа с нея или дори да и кажа нещо. Вече не издържам и искам да и кажа какво чувствам към нея. Можете ли да ми дадете някакви идеи как да го направя или разкажете какво сте направили вие.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: fc2cb25533
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещата трябва да станат постепенно. Първо се запознай с нея, питай я как се казва и после след около два месеца й кажи, че я харесваш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cd37ee307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо не и признавай засега. Просто започни играта с нея. Почни да си говориш с нея за небрежни неща, флиртувай с нея и я бъзикай. Бъзикай се с нейните странности, но не бъди груб. Прави се, че не ти пука от нищо. Не показвай свръхинтерес към нея в началото. Примерно един ден и звъниш, виждате се, после потъваш. Жените са като котките - галят се на този, който им обръща най-малко внимание. Постепенно ще видиш как тя сама ще падне в капана. Вземи и телефона, но никога не питай мацка: „може ли телефона”. Просто и казваш: „дай си телефона, някой път може да ти звънна да пием по кафенце, лафче тва-онова”. Ще видиш как тя ще почне просто да ти диктува номера си. Внимавай за нейните номерца, защото от малки ги умеят. Не позволявай да те третира зле и ако усетиш най-малкото заповедническо или поведение на актриса отсечи на момента. Иначе или тя ще те превърне в кученце и "просто добър приятел", или ще избяга. И то ще избяга при някой грубиян и ще се чудиш как може да се хване с такъв тъпак дето се отнася с нея зле, а пък тя тича по него. Идеята е да и покажеш, че не си изпаднал отчаяно в нужда от любовта и. Е, въпреки всичко, ако не те харесва изобщо, няма да се получи, но не се показвай слаб. Кой кво ще да ти разправя пич, всички жени искат да бъдат доминирани (нямам предвид да станеш некъв бруталист), а ти да си водещ. Примерно каниш я на среща, пръв почни с предложенията, не я оставяй тя да води. Тя ако има предложения, ще си каже. Излезте на разходка там почни да си лафиш за някви неща с нея (кино, музика, бе кво се сетиш). Шегувай се, разсмивай я. Като се смее жената с теб и става готино и се чувства добре. Така и ставаш симпатичен и постепенно се влюбва. Ние мъжете можем да се влюбим само като ги видим визуално, как се усмихват, в начина им на изразяване, походката и, абе неща, които подчертават чара и. Те обаче не са така и могат да се влюбят в почти всеки, па даже и да не изглежда като Брад Пит. Не прекалявай с подаръчета и почерпки. Даже в началото изобщо не и прави някви подаръци. Примерно след няколко срещи, в които вече си я целунал, като се видите и подари една розичка. После за някво друго поводче и така. Но почнеш ли просто да я черпиш и всячески да се стараеш да и се харесаш чрез подаръци, няма да се получи. Колкото по-малко се стараеш да и се харесаш толкова по-добре. Давай го една идейка по-тежко, без да филмираш и да се правиш на велик. Ако се правиш на нещо, дето не си, тя ще го усети. Мацките имат интуиция и усещат нещата.

Ако искаш да преодолееш срамежливостта си и да си вдигнеш самочувствието на мъжкар, направи следното: отиди например в мола и заговаряй колкото може повече момичета, кани ги на кафе, искай им съвет за разни дрехи, примерно ги питай дали тоя колан ще отива на обувките ти, някви такива неща. Мацките се кефят на такива работи и налапват въдицата. В началото ще е тегаво, ще получаваш откази или ще ти се изсмиват, но идеята е да спре да ти пука. Мацките се кефят на мъже-непукисти, които са над нещата. Те усещат страхливия и неуверен пич. Постепенно ще станеш намахан и те ще го забележат. Излез от черупката си и преодолей страховете си. Помни, че твоите страхове от провал са си ТВОИ. Просто ги изхвърли. И тогава ще се появи някоя, която наистина си заслужава, щото тая мацка сега си я идеализирал и ти се струва единствена. И да те отреже, приеми го спокойно без драми. Винаги има следваща. Те са много и ако се научиш да играеш на тяхната игра сами ще те търсят.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1a7cba4360
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако й кажеш какво чувстваш ще я отблъснеш... поне така става в 95% от случаите. Най-добре гледай да се сближиш с нея и в някакъв момент започни да вкарваш идеята за гаджета, целувки и подобни. Може все пак да й кажеш, че я харесваш, ама трябва да си много уверен в начина, по който ог казваш. Да си все едно "харесвам те и ще те направя моя". Е не да изглежда агресивно.. абе тънка е разликата и ще го усетиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6f9ea67f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, ти наред ли си? Знаеш ли кога ще дам номера си на някого, който говори с мен като че ли съм някаква си никаква. "Дай си номера" Аз да не съм робиня!? Ха-ха. Точно на такъв човек никога няма да обърна внимание! ~~~~ по темата:
Не можеш да си сигурен, че я обичаш. Сам казваш, че не я познаваш. Тя също не те познава, за това се дръж колкото се може по-любезно с нея. Не бъди нахален. Покажи, че си възпитан. Не се дръж като кретен пред нея. Но не се прави на някой, който не си. Бъди себе си. Ако не те хареса, то не е за теб. Защото да очакваш любов от някой, който не те обича, е все едно да чакаш кораб на летище.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a35a0b0a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Коментар номер 2 евала и аз така мисля, дано момчето послуша съвета ти.
Аз в гимназията така изгубих едно невероятно момиче
хвърлих се в обяснения в любов и я уплаших и тя в паниката ме метна в графа приятели а се оказа че ме е харесвала.
Та незнам какво мога да добавя повече към коментара на номер 2.
Лафи си с нея приятелски, но и я закачай понякога за да разбере че не искаш да си и само приятел
и се дръж естествено.
Успех

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9eab8f5a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами няма срамно нещо, говори с нея преди да е късно :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2eab78ac05
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, номер 2 съм и съм добре. В 9 от 10 случая взимам телефона точно по тоя начин. Разбира се преди това сме си побъбрили за нещо в рамките на поне няколко минутки. Има жени, които ако заприказваш на улицата, в заведение или където и да е просто са студени или обвързани или са влюбени в някой и не им е до мъже, но обърне ли ми внимание на секундата разбирам, че играта е започнала. Следващата стъпка е взимането на контакт. Пич, така се взима телефон, не слушай жените. Първо обаче почни лафче, тва онова, отпусни си душата, не се дръж сковано и нещата се получават.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5bfa1a9953
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   номер 2 лектор по rsd 100% :) ако не преподаваш занаята вземи направи един курс :)

всичко написано е така, колкото и да отричат жените

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2200aeb362
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На 11 съм и искам гадже. Какво да правя? Незнам дали тази тема е най-подходяща да я напиша тук но ще съм ви искрено благодарна ако ми помогнете :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1fa147e092
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз лично вярвам, че мъжа избира, а жената решава, дали да е с него или не. Коментара на 2 донякъде е правелен, но не съм съгласен със всичко. Повечето момчета, като теб са със жени, по глупави и от патки, нулев интелект, вид поп фолк барби, но все пак зависи кой какво търси. Съвета ми към автора е да не се влуша напълно в съвета Номер 2. Авторе ако това момиче те харесва, преди това трябва да ви се засекат погледите, бъде сигурен ако те харесва ще забележиш, тя ще ти сигнализира, било с един невинен поглед или усмивка. Ако не, ти вземи инициятивата в твои ръце, все пак си мъж, жените не хапят спокойно. Защо не започнеш просто с един невинен поздрав? ! После с една усмивка, след това спокойно може да отидеш при нея и да се запознаеш, в това нищо лошо няма, нито срамно, ние сме хора и трябва да си общуваме. По добре не тръгвай и не се вманиячавай. че непременно трябва да си с нея, знам че я желаш до болка и би дал всичко, но не винаги се получават нещата, както ти искаш, трябва да се научиш да приемаш загубата. Попитай я дали има планове за уикенда или някоя вечер( ако каже, че няма я покани), дали би имала желание да излезе с теб. Ако те отрежи, какво толкова, от любов не се умира. Идеята е да не се срамуваш и да не показваш, че си отчаен, никога не го прави, това не само, че ще ти пречи да си намерш жена, а и в живота ти ще бъде провал, плод на твоите предрасъдаци. Ти си мъж и се дръж, като такъв и запомни, че винаги, ама винаги има друга жена, която може да се влюбиш, това ти го гарантирам на 100%. Не позволявай една жена да ти разбие живота и да те вкара в някакъва депресия, недей, защото е много тъпо. Тя няма да се опита да ти помогне, дори може да ти се пресмива. Бъди силен и запомни, че си мъж, жените не харесват срамежливите мъже.

м32

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cd37ee307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 10, номер 2 съм. Не е твоя работа, но досега с "жени по глупави и от патки" не съм бил. Повечето жени, с които съм бил, са били доста интелегентни, а поп-фолк барбитата приятелю, излизат предимно с мъже с пари. Аз не съм мъж с много пари. Не излизам с манекенки, но с грозна и дебела жена досега не съм бил.

Приятелю, съюз "със" се пише само пред думи започващи със "с" и "з".... Пише се инициАтива, а не инициЯтива. Другите ти правописни грешки, ако не са породени от грешно натиснат клавиш си ги открий сам! По принцип не се заяждам, не се заяждам и сега, но...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: bc09d6368b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така е, първо установи контакти, започни да си говореш със нея за дребни неща, после те ще прерастнат в по-сериозни теми и когато дойде времето да й го кажеш ще разбереш. Аз лично няма да бъда очерована, ако някой с който дума не си обелвам изведнъж дойде и ми се обесни в любов!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker