Не мога да я разбера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да я разбера
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4344 пъти
Здравейте, студент съм и имам приятелка която е 12-ти клас. Ходим вече повече от година, но напоследък едно нещо ме дразни много в нея. Повечето ще си помислите, че това е нещо дребно, но когато става всеки път в един момент просто не издържаш. Значи когато ходи на училище, винаги е нагласена с прическа и въобще каквото се сетите, а примерно когато излезем уикенда - всеки път е с вързана коса и не толкова нагласена.

Когато я попитам защо от няколко месеца винаги като излезем не си правиш прическа и не се гласиш, а когато си на училище си правиш прическата по 2 часа, тя ми отговаря това си е моя работа. Обаче от моя гледна точка е доста дразнещо - примерно да се гласи за някакво си училище, а за мен ( уж момчето, което обича) да не полага почти никакви усилия.

Аз не искам да се гласи като някоя... , а искам най-дребни неща, които не прави когато излиза с мен, но когато ходи на училище или излиза с приятелки, приятели се гласи по няколко часа. Някой може ли да ми каже защо прави така и може ли някак да се промени.

Просто по този начин ме кара да се чувствам пренбрегнат, значи за едни може да си прави прически, маникюри и какво ли още не, а за мен почти нищичко, сякаш съм някакъв си срещнат на улицата. Знам, че на много хора това ще им се види нещо дребно или несъществено, но когато се случва всяка седмица вярвайте ми много е дразнещо.

Освен прическата, въобще се гласи като цяло особено като излиза с приятели момчета и не мога да разбера поради каква причина се гласи за други момчета, а за мен не? Иска вниманието на много хора ли или нарочно ме дразни вече не знам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 76f8a72c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич това е адски дразнещо. Вземи и къжи, че се чувстваш пренебрегнат :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 13e800e0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бих се дразнил, тва си е много потискащо което описваш и мисля, че си прав. Какво бих направил? Бих седнал много сериозно да си поговоря с нея, няма не искам, няма тва си е моя работа- вие ходите, не е нейна работа, а ваша! Питай съвсем сериозно "така и така защо правиш така, искам тва да се промени, защото не ми е приятно така като правиш" ако рече да ти се ряпа, че нямаш право ми сори мацка, ама сбогом. Звучи крайно, ама тя ако не те уважава достатъчно, че да се съобрази с нещо толкова дребно, понеже не ти е приятно, няма да се получат нещата и нататък. :( Кофти, ама е така.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ec69fe1a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От автора: Ами говорили сме на тая тема и всеки път казва ами ще се променя, обаче не виждам голяма логика почти всеки ден на училище да ходи с клинчета по нея или някакви къси роклички , а когато излезем двамата нищо общо .. или някой й е завъртял главата й я е вкарал в леглото или нарочно се мъчи да ме дразни, въпреки че не знам защо..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6a3dce6f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Леле момче, много си зле! Само това ли цениш в нея? Прическата? Щото ако е така, направо се разделяйте докато е време! Та значи това ти е най-големият проблем, че като е с теб е без червило и без грим! Ужас! Що за повърхностен човек си? ! Вместо да се радваш, че с теб мацката е естествена и истинска, че се чувства достатъчно уверена в теб, че да ти се покаже без грим и без маска... и после обвинявате момичетата, че се обличали като к... ви! Ами като само това търсите защо да не го правят? Ти си поредното доказателство. Сериозни проблеми нямате, а ти си измисяш някакви глупости! Ако я видиш да се целува с друг да се скапеш, разбираемо, ама да се филмираш така заради единия грим, просто не го разбирам! А да ти е хрумвало, че и жените са хора, че и те не могат 24 часа да изглеждат като момичетата от списанията и че понякога, само понякога и на нас ни се иска да обуем равни обувки, старите джинси и да вържем косата на опашка, а не да си кълчим краката с токчета и да губим ценно време пред огледалото, вместо да прекараме това време с любимите си хора? Но, не! Ти не искаш приятелка, а трофей, с който да се фукаш пред другите! Признай си, искаш просто другите да завиждат каква невероятна мацка си свалил и изобщо не ти пука дали тя е в настроение да се издокарва или не, защото за теб е важен само външния и вид, нали? Жалко, много жалко!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 35484acfe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз също съм 12-клас и правя най-обикновени неща като да си изправя косата, да сложа лек грим и това е.
С бившия ми като направихме година и половина някъде, започнах да усещам че вече не ми се занимава да се оправям много преди да излезем, връзвах косата и излизах дори без грим. И той след известно време ми спомена защо не си пускам косата и на мен ми стана едно криво, защото уж на мъжете не им правят впечатление тези неща и се поправих.
Ако ходите от повечко време сподели и по някакъв мил начин, не и го казвай грубо и директно и мисля, че това ще ти помогне.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7f01deaef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами.. явно има за кого да се гласи на у-ще. Или пък на нея и е все едно дали ще те впечатли с външния си вид или не.

Опитай се пак да говориш с нея или пък прави като нея. Отивай на лекции "нагласен", а пред нея с най - обикновената прическа и дрехи, дори не си прави труда да си слагаш парфюм.

Но гледай тя да разбере, че ходиш така на лекции.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4c21bfc971
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ти хем искаш "нарисувана жена", хем не ти понася. Това е фрапиращо усещане в доста младежи. Харесвала ти, искал си я, не я разбираш, а всичко е супер елементарно.
Тези 4-5 часа на ден които прекарва пред огледалото, или във фризьорският салон ще и се отразят след време. За 4-5 часа човек може да прочете доста, може да учи нещо ново, може да се развива, а може и да седи пред огледалото, но общо взето не познавам жени с такъв навик, които да преминат от едната в другата среда.
За това ако послушаш батко си, хвани разбери къде те сърби.
Ако искаш красавица с безупречна външност, то значи ще трябва да се примириш с много неща.
От друга страна ако искаш трезво мислеща жена, която освен да се интересува от теб ще се развива и така заедно ще израствате, търси някоя с поне 2 грама мозък.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d54ebf830e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мацката се оправя и за някой друг.....внимавай с нея !!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: beef3e7c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Момичето си е харесало някой и си се гласи, то отвътре й идва желанието. Ако й липсва нещо с теб, възможно е да си е харесала някой. То на нейно място и аз бих те пренебрегвала, ти дори не я уважаваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f940a0bb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трудно можем да знаем какво става в главата и, но според мен или се гласи за някого, или те е взела за даденост и не смята, че е нужно повече да прави каквото и да е, за да те впечатли, а когато не сте заедно го прави, просто за да изглежда добре и за собствено самочувствие. Въпреки че е ако е второто, защо да не се гримира, пак просто за да изглежда добре, когато сте заедно? Може би защото в този случай вниманието и е заангижирано с теб, а не с визията и.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ac7bc6fc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Коментирали 1, 2, 7 и 10-и. Вие не сте наред. Авторе, въобще не ги слушай. Истината за твоята приятелка се крие другаде. Нито иска да те зареже, нито си има друг. За училище се гласи, защото това е нейната среда. Там са приятелите и съучениците. Все хора от нейния кръг, пред които я е срам да се покаже без грим или хубави дрехи, защото те ще я обсъждат. Това е 100% сигурно и ти го казва жена. Тя не се гласи заради мъжете, а заради жените. Старае се да избегне критика, упреци, че не е хубава, че е занемарена и тн и тн. Защото когато си обърне гърба, те започват с обсъждането. Това е заложено в гените на всяка жена. Ние сме си суетнички и изпитваме удоволствие, когато някой друг около нас не изглежда толкова добре, колкото нас. От друга страна, приятелката ти като се нагласи, това я прави по- уверена, по- лесно общува с хората и всичко това и помага. От всичко казано до тук ти трябва да си направиш извода защо не суетничи в твое присъствие. Ами защото с теб е спокойна и не вижда смисъл да маца кило грим, за да я харесаш. С теб е естествена и уверена и без сложна прическа. Иска да си почине от спиращите кръвообращението клинчета и от висенето пред огледалото. Мисли си, че ти ще си я харесваш натурална. А и нали всички мъже уж харесвахте естественото. Мисля че вече трябва да си разбрал защо за училище се гримира, а за теб специално- не. А ако не ми вярваш, огледай жените около себе си (майка, леля... )с любимите си хора се чувстват уютно и удобно и не залагат на външен вид, както когато трябва да ходят на работа, нали? Или искаш да ми кажеш, че майка ти се конти по 2 часа когато ти се прибираш от университета??? Най- добре питай тях и те ще ти обяснят още по-хубаво защо жените постъпват така...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d0a65a0f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нaй- си ми е хубaво кaто съм с моето момче, без мaски, без грим, спортнa, ухиленa, освободенa от зaдръжки и комплекси. именнто те ме кaрaт дa се коконя зa остaнaлaтa чaст от обществото.
Обaче когaто сме зaедно, е, в нaшият си мaлък свят зa двaмa, чувствaм се свободнa дa си бъдa AЗ;)
И... сегa ме кaрaш дa се зaмислям, нa мен никогa не ми е споменaвaл, че се чувствa пренебрегнaт или нещо тaковa, но пък и aз никогa не съм му кaзвaлa, колко ми е освободено с него. тaкa че, ще му го кaжa, че дa не се чуди кaто теб.
A, ти попитaй момичето, преди дa си прaвиш изводи от мнения нa хорa, които не я познaвaт.
Хорaтa сме си стaдни животни, тa или се приобщaвaме( примирявaме, игрaем теaтър т. н) или стaвaме aсоциaлни...
Нaй- вероятно с теб момичето се чувствa свободно, a ти нaсилa може дa вкaрaш недоверие в отношениятa ви.
Говори с нея!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 382172a59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 5.. тук не се набляга на тази гледна точка.. има предвид че го дразни че се гласи да се хареса пък при него нищо.. замисли се малко

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8ef9c5505b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз пък не мога да ви разбера такива мъже. Ако се поддържа - защо се поддържа. Ако не се поддържа - защо не се поддържа, не ми харесва и ще си намеря друга, която да се поддържа. Не знаете какво искате. Дразнели се. Ами дразнете се. Никоя жена не е длъжна да губи себе си и да се подчинява на изискванията ви.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 45ae2751ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Сравнително скоро съм излязла от училищната среда, така че може би си имам на идея. Специално аз не съм попадала в среда, която да ме притиска да имам определен външен вид, но съм имала познати, които са били в точно такива групички в училище.
Да уточним това: училището е място, събиращо разнообразни личности, то е едно умалено подобие на нашия свят. Там има деца (1-4 клас), има тойнейджъри (5-8кл. ), които взимат пример от по-големите и (9-12 клас), които се един вид възрастните в тази система и които дават пример на малките. Ключов момент си са си 5 до 8 клас, тъй като тогава се гледат големите най-вече. И им се подражава.
Не знам в каква среда се движи приятелката ти, но ако приятелките й се контят по толкова време и ходят така на училище, то навярно тя просто не иска да се цепи от колектива.
Ако моето предположение е вярно, то не е задължително тя да те приема за даденост. Може би просто те приема за глътка чист въздух, за човека, който ще я приеме и без грим, и без прическа, и без модерни дрешки.
Разбира се, съществува и варианта, който ти предложиха. Как бихме могли ние, непознатите, да ти кажем със сигурност?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6c43090f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Номер 8 е напълно прав! Ето един, който е прозрял основния резултат, наречен още "ефекта на кифлата" - часове всеки ден пред огледалото приоритет "ауу ама имам едно неизправено косъмчеее, ужас! " = IQ с отрицателен знак след време, иначе казано: два грама мозък ще й се виждат мечта :) Повярвай му, прав е

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f8bf13a80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами разбирам те, обаче тя явно просто се чувства комфортно и сигурна с теб. Сигурна, че ти би я харесвал и с вързана коса и не толкова нагримирана и нагласена. Което явно не е така. За всеки случай се увери, че не си пада по друго момче.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a1604da420
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 13, аз съм момиче и всичко, което ти описваш, важи точни за мен!!! Авторе, не слушай останалите коментари!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker