Защо не мога да изпитам нищо към едно прекрасно момче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не мога да изпитам нищо към едно прекрасно момче?
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3599 пъти
Объркана съм и имам нужда от страничното мнение и съвет на непознати с повече опит от мен.

От известно време се срещам с едно момче, в което на теория би трябвало да съм лудо влюбена. Споделяме общи интереси (макар и само до някъде) и цели, характерите ни са сходни, край него съм изцяло себе си, а той е безумно увлечен точно по тази нередактирана моя версия. Физически е много симпатичен, кавалер, мил, грижовен. Приятелите ми го познават и единодушно са очаровани от лъчезарността му - дружно подкрепят идеята да сме двойка, защото му личи, че може и иска да ме направи щастлива.

Обаче... като изключим факта, че общуването ми е приятно, в себе си чувствам един пълен блок по отношение на него. Като вътрешна стена при всяка прегръдка, държане за ръце, целувка. Едно тихо "не" дълбоко вътре в мен, което всъщност беше налице преди още да се стигне до първата целувка - и което обаче не послушах, смятайки че трябва да му дам шанс (а така само дооплетох нещата, защото сега вече сме изпуснали границата, преди която можех да опитам да останем просто приятели - прекрасен човек е и бих искала да присъства в живота ми, а не да го нараня).

Дразня се на себе си. Обективно няма причина да не успявам да отвърна на неговите чувства. Необективно обаче не спирам да мисля какво може да е в основата на този мой блокаж. Затова ще споделя няколко от нещата, които изживях в последно време - дано някой може да помогне със страничен поглед, да ме "подреди", тъй като аз съм изгубила ясен поглед към картинката.

В началото на годината се разделих с първия си приятел. Инициативата беше негова, аз бях наранената. Запазихме обаче общуването си и до ден днешен сме близки и се чуваме. Съзнавам, че именно заради това в някаква степен не съм го преживяла изцяло. Все още ми е мил по един особен начин, по който просто приятелите не могат да бъдат. Все още се улавям в носталгия по времето ни заедно, въпреки че времето ни разделени вече почти стана повече от това, в което бяхме двойка. Едновременно с това знам, че обективно не си подхождаме като двойка, т. е. връщане назад няма и че все пак, след като е първата ми любов, е нормално по някакъв начин винаги да присъства в някоя част на съзнанието ми - но това не значи, че не мога да продължа напред.

Интересното е, че в началото към него също не бях привлечена чисто физически. Просто за пръв път общуването ми с момче беше толкова естествено, освен това въпреки различията в характерите, като интереси и поглед към света винаги ще бъдем като близнаци; да не говорим, че начинът, по който показваше любовта си беше сбъднатата ми ученическа мечта (много музика, много поезия)- така че когато показа, че ме харесва, му дадох шанс. Подобен блокаж обаче, какъвто изпитвам към момчето, което сега е с мен, никога е нямало. Да, физически не изпитвах никакви пеперудки в стомаха към бившия ми приятел, но още първото хващане за ръка, първата прегръдка бяха някак уютни и с времето се научих да го желая и физически. Може би е било грешка, че въобще присъства дума като "научих" в такива отношения?

Преди няколко месеца ми се случи да изживея безумно физическо привличане за пръв път - с момче, с което бъдеще нямахме, защото сме коренно различни. Идиотското беше, че за пръв път желаех да целуна някого още от първото ни излизане заедно. Всяко докосване впоследствие беше буквално разтапящо, нещо, което не бях изпитвала дори с бившия ми приятел, когото знам, че искрено съм обичала като любим и под някаква форма все още обичам като човек. Момчето се държеше като пълен идиот, така и не правихме секс (за щастие), защото свърши глупост още на първата седмица и нещата приключиха преди да са започнали, обаче химията, която имах към него, беше по-силна от всичко, което дотогава съм изживявала. Не мога да си го обясня - сигурна съм, че и сега да го видя, пак бих изпитала това диво необяснимо желание да се прегърнем и целунем, въпреки че не съм влюбена в него и че не се е отнесъл по най-добрия начин с мен.

И какво... чудя се дали подсъзнателно не съм клиширана жена, която е в състояние да изпита тръпка само към "лошо момче", пълно с увереност и самочувствие (но пък бившият ми например беше всичко друго, но не и лошо момче... ). Чудя се дали фактът, че момчето, с което съм сега, е толкова прекалено добро и толкова открито обожаващо ме не ме отблъсква по някаква идиотска причина. Понякога си позволявам да си мисля, че с още известно време нещата наистина биха могли да се получат - той все още е толкова увлечен, че сякаш специално гледа да е винаги съгласен с всичко, което кажа, а в мига, в който се успокои, може би ще се появи тръпка и в самото общуване. Няма опит и в целуването и пробвах да си мисля дори, че всичко е въпрос на техника и време, и има шанс в даден момент блокадата ми, дължаща се на много обърканост и много странна година, да падне щом просто технически целувките станат по-добри.

Не знам какво да правя и какво да мисля. А трябва да взема решение бързо. Първата му връзка ще съм аз, ако позволя нещата да продължат, и не искам да го оставя с болезнен спомен точно от първата му любов (а достатъчно наранен ще е дори, ако сложа край на този ужасно начален етап). В същото време имам и противоположното чувство, че ми трябва време и че има шанс тихото "не" да си отиде - въпреки че на този етап не успявам да си представя да се будим заедно например (събуждането един до друг винаги ми е било едно от най-интимните неща, всъщност по това някога разбрах, че мога да допусна бившия до себе си - физически не бях привлечена, но се случи буквално най-невинно да заспим един до друг и това да се събудим заедно и прегърнати се усещаше като най-естественото нещо на света).

Съвети? И ако ще приключвам нещата - как да го направя по-безболезнено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 632d5d3379
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато човек няма проблеми, то той си създава такива.
Също, в живота човек може да срещне много подходящи партньори, но не всички в подходящото време. Както и всичко е въпрос на приоритети. Сега си млада и неопитна и търсиш емоциите преди разбирането и добротата у другия. Като узрееш, ще видиш, че ти е нужен спътник, който да е до теб и ти помага, и се грижи за теб. Сега критериите ти за партньор са основани на някакви нелогични и необясними емоции, не толкова на това какви ценности притежава отсрещната страна. И например аз смятам, че със сегашния няма да се получи, защото ти сама казваш, че той е неопитен, което автоматично те отблъсква, защото я няма тази тръпка някой да си играе с тебе, а ти да тичаш по него. Но ако беше някоя изпатила 30-годишна например, точно такъв човек като приятеля си щеше да искаш за себе си, защото щеше да си способна да оцениш това у другия. И щеше да имаш хиляди други отговорности на главата вместо да се замисляш за такива детайли какво си била изпитала по този или онзи, дали ти се е искало да целунеш единия или да го плеснеш.
Така че всичко с времето си. Ти нямаш проблеми, имаш само един - прекалено много мислиш вместо да се наслаждаваш на младостта си и да търсиш стойностни хора. Другото са врели некипели, това, което гледаш по филмите са измищльотини. Чувство такова, каквото търсиш ще намериш в точния за теб момент, не се притеснявай за това.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f1b613a498
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако можеше някой да разгадае как човек да се влюби по собствено желание щяха да го обявят за новия Айнщайн. Защо правиш нещата против себе си?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ad7f2a6c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Подсъзнанието ти може да ти диктува да си падаш по определен тип момчета (примерно), но не мисля, че то може да създава тази химия, която си усетила - нея според мен или я има, или я няма.

Връзките ти с другите момчета, към които не си усещала това чувство, това електричество, което го има от съвсем първия момент, в който погледите ви се срещнат, за мен не са били напълно истински.

Когато в даден момент не си срещнал/а човека, към който чувстваш истинско привличане, започваш да се убеждаваш, че то не е нужно за една пълноценна връзка, че някой друг е напълно подходящ за теб, макар и да не те привлича на пръв поглед и т. н. - точно нещата, които ти си изброила.

Такива връзки за мен са малко странни и не знам доколко са правилни. Може да се разбираш перфектно с човека, той да е точно това, което търсиш - но няма ли я тази химия, за мен някак си нещата не са натурални, не са както трябва да бъдат.

На мен например пък ми се е случвало другата странност - да изпитвам това електричество между мен и момиче, което обаче изцяло не е мой тип като външен вид, поведение и абсолютно всичко. Усещам го, но момичето просто не е това, което търся. Странно, нали?

Затова хората цял живот търсят истинската си половинка - тази, с която си пасват като характер, като мислене, като държание, като външен вид, но най-вече същевременно се привличат и природно, от раз и двамата си гълтат граматиката при вида на другия. Сложна е любовта и може би въпрос на късмет. Успех в намирането на твоята. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9dd0a1c958
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ти благодаря, че сподели тази история! Историята ми с моята бивша беше точно като тази връзка, която теб те обърква. В крайна сметка, както разбираш под "бивша", вече сме разделени, но аз така и не можах да разбера какво се случваше в главата й, защото тя премълчаваше чувствата си. Сега твоят разказ ми дава малко светлина върху нещата.

Ще ти кажа следното: ако решиш да прекратиш нещата между вас, той ще преживее много болезнено момента и най-вероятно няма да иска повече да се виждате (със сигурност нищо няма да е същото). Ако е свестен и се чувстваш добре с него, аз ти предлагам да му дадеш шанс - може да опитате, нещата може да се променят изведнъж. Аз си спомням една моя приятелка преди време ми беше казала за една от нейните връзки, че нищо не вървяло до една сутрин, когато се събудила и осъзнала, че това е човекът за нея. Те не са заедно сега, но известно време бяха и се чувстваха щастливи. Ако пък връзката не се получи, но момчето е свестен, той ще се усети и може би полека ще се разделите. Тогава обаче най-вероятно ще си останете приятели.

Дали ще сте заедно или ще се разделите - и двата изхода си имат плюсове и минуси, но най-вероятно вие сте млади хора и имате много какво да научите един от друг и да обмените чувства и емоции. Така или иначе, не се опитвай още от сега да намериш съпруга си, защото е рано. Просто живей спрямо ситуацията днес. Това е моят съвет.

Джак

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ccbd7b6537
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Така "трябва ми време" е женското "не те харесвам, ама няма нищо по-добро в момента около мен" и ако той е безгръбначно и ти го даде това време (влюбените мъже обикновено сме слепи за това), то моментът Ви никога няма да дойде, после ще се появи друго момче, с което няма да ти трябва време и той ще е наранен, че те е чакал толкова, пък ти си го излъгала. На тоя свят нищо (не само любовта) не се прави с компромис, еми да мине време пък, ако нещо... и ти никога не ПОИСКВАШ въпросното нещо и не го оценяваш, и после естествено го губиш.

Според мен това момче ти е прекалено лесна мишена и затова не му се кефиш. Жените (някои) се радвате повече на мъже заобиколени от други жени, щото така се чувствате специални, че точно вас е предпочел от всичките. А мъжете обратното, искаме да сме единствени за жената и се дразним от присъствието на други индивиди. Затова като налапаме по някоя и гледаме да й стане ясно, че няма конкурентки и ще направим всичко за нея... да де, ама тогава по-незрелите момичета като теб, решават, че тоя им е в кърпа вързан и почват да го възприемат като най-добър приятел.

Според мен, ти или ще го отебеш (и ще искаш да сте приятели - моля те, без последната част, това е брутално). Или ще тръгнете заедно и ще му разбиеш сърцето. В крайна сметка той ще си намери приятелка, която го обича и му се радва, а ти ще осъзнаеш, че си го изгубила (като се случи това, не му се бутай отново само да му доразваляш живота).

btw каква зодия си?

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 50381efaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Слушай вътрешния си глас, сърцето си - те са най-верния показател.
"На теория", т.е. от разума всичко може да е перфектно, но Битието не е само интелект, само разум... има си и съдба, и предопределение... кривнеш ли от тях, става тегаво и те чакат непродуктивни времена.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b9b24f2689
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото това не става по заповед на ума...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1895575740
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Проблема е че вървиш по клишетата на обществото. Мил, добър, честен, дава всичко за теб и реално би трябвало да искаш да си точно с този човек, който отговаря на тези критерии, но просто не изпитваш нищо към него. Защото просто не е човека за теб, и не може да ти даде точно това от което ти имаш нужда, като отделна личност. Недей да се водиш по такива клишета, а опознай себе си като личност - какво харесваш, от какво имаш нужда, какви качества в някой човек те карат да се чувстваш добре, какво отношение искаш. Например разбрах, че за теб е важно да се чувстваш сигурна и да бъдеш себе си във възката с някой, а с това момче както сама каза не може да се отпуснеш и не те привлича. Значи той не може да задоволи една от потребностите ти, а имеено спонтанно и естествено общуване и привличане. Недей да се насилваш, няма да е добре нито за теб, нито за човека с който си. И на мен се е случвало да изпитвам привличане към уж неподходящи хора, а пък тях съм ги чувствала близки и съм можела спокойно и свободно да общувам с тях. Случвало ми се е и да срещна някой перфектен във всяко едно отношение и да се чувствам некомфортно в неговата компания и да не искам да имам нищо с него. Така че недей да се насилваш, а просто си остави време да срещнеш някой който е за теб.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4606c74674
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Според мен това момче ти е прекалено лесна мишена и затова не му се кефиш. Жените (някои) се радвате повече на мъже заобиколени от други жени, щото така се чувствате специални, че точно вас е предпочел от всичките. А мъжете обратното, искаме да сме единствени за жената и се дразним от присъствието на други индивиди. Затова като налапаме по някоя и гледаме да й стане ясно, че няма конкурентки и ще направим всичко за нея... да де, ама тогава по-незрелите момичета като теб, решават, че тоя им е в кърпа вързан и почват да го възприемат като най-добър приятел. "
Цитирам номер 5 защото си мисля, че е напълно прав - нямам какво да добавя, освен това, че един ден ще търсиш точно такъв човек, но дали няма да е късно???

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fe0449858b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моята приятелка е като твоето момче. Просто нямам забележки към нея. А когато имам се направя леко на сърдит и тя се настройва спрямо мен. В резултата на това, ме познава по - добре, отколкото аз познавам себе си. И аз не изпитвам любов към нея, само някаква привързаност (или може би страх, да не страда, заради мен). Не знам. И аз си движа с нея, влагам голяма енергия в това да накарам, себе си, да, не си тръгна, но засега успявам да се застоя при нея. Защо не я обичам и аз се питам и затова коментарите тук са ми интересни. И аз като теб съм склонен да изневерявам, но ей така само за една вечер.
Не знам и аз съм в същото положение, като теб.
А ни най - малка представа нямам как да я зарежа, безболезнено за нея.
То съвет не дадох, но поне да ти кажа, че далеч не си единствената която се чувства така.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9af394a19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Каквито и съвети да видиш тука, нито един не би бил напълно правилният и ще ти кажа защо - единствено ти си способна да вземеш правилното решение. Ако все пак вярваш, че искаш този човек в живота си, най-малкото, което е редно да направиш, е да му обясниш всичко това. Помисли за това, дали той е истински спрямо теб - това би било достатъчно ясен отговор на твоя въпрос. Ако е така, значи имаш основанието да го задържиш в живота си. А как ще го сториш е въпрос, чиито отговор ти самата знаеш най-добре.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e01bb40cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Но 1 и Но 5 може би са прави за причините, поради които не си влюбена в това момче. Според мен не трябва да се притесняваш за нищо каквото и решение да вземеш. Това е част от "узряването" ти. Просто не си дорасла в момента за такъв партньор и за такова отношение. На това не придавам някакъв негативен смисъл - просто е част от развитието на личността. Не бива да се водиш от клишетата, че той е такъв и такъв и ти трябва да го харесваш, а сърцето ти само трябва да стигне до този извод. Така че живей си живота и не се притеснявай да правиш грешки, но се учи от тях. Тогава ще знаеш какво търсиш и какво искаш

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9af394a19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Той какво смята по въпроса? :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1b3d6522b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравейте,

Пише едно "лошо момче", поне за хората които не ме познават много добре.
Нищо не е само черно и бяло.
За да обосновя моята гледна точка трябва да напиша някои ред за себе си.
Аз съм интелигентен, културен и сериозен човек, но когато се влюбя се държа като идиот - искам да кажа едно, но казвам друго... , не казвам неща, които си мисля, но не смятам за нужно да изрека, мислейки, че се подразбират(то естествено никога не се разбират).
Отделно, за разлика от почти всички, предпочитам да си показвам недостатъците още в началото, защото не обичам да позирам и да се правя на господин съвършен, защото когато паднат розовите очила ще се окаже, че и двамата хора са си изгубили времето.

Бях в подобна ситуация със същото развитие на историята като с този типаж(лошия) от историята ти.
Бяхме абсолютно различни на пръв поглед, но в реалност бяхме и много еднакви, привличането беше огромно и си изкарвахме много приятно, но когато отсрешната страна очаква едно съвършенно поведение(което е възможно само при абсолютен страх да направиш какво и да било за да не се изложиш) е естествено с моето поведение(явно на "лошо момче") да не свършат добре нещата.

Моят съвет към теб е да не преследваш един иделизиран несъществуващ образ, да, има прекрасни и много добри хора, но никой не е съвършен и дори някой да изглежда такъв, то след време може да се окаже антипод на това което си търсила.

Поздрави!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 87c2217167
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Миличка, ти си знаеш най-добре за въпроса с чувствата, но искам да ти кажа нещо от практиката, а именно да потвърдя думите на "лошото момче" преди мен: "никой не е съвършен и дори някой да изглежда такъв, то след време може да се окаже антипод на това което си търсила. "
Във връзка с това: изпитай добре човека срещу теб, обърни внимание разбира ли те и уважава ли те и то за достатъчно дълъг период от време. Чувствата ти са отделен въпрос, но дори тях да ги има първоначално, мога да те уверя, че ако последните две ги няма, приятните ти чувства ти ще се изпарят с течение на времето и накрая ще остане едно голямо нищо.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 00b44a5e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не вярвам темата да се чете, но все пак ще коментирам. Най-правилното е да направиш каквото ИСКАШ, а не каквото МИСЛИШ, че е редно. Момчето ще те преживее, бъди сигурна. Когато нещата не се получават, просто се отказваш. Ти БИ искала да бъдеш с него, но не си привлечена. Няма смисъл да му даваш време, няма смисъл да се опитваш да се нагодиш към него. Аз съм момче. При мен се случи същото нещо с едно момиче. Беше много свестна, достатъчно симпатична и МНОГО ме желаеше, но не бях привлечен. От страх да не я нараня не и изясних отношенията си и се проточи. Сега всичко вече е минало, но много съжалявам, че постъпих толкова глупаво и нечестно. Моят съвет е да скъсаш с него. Така е най-добре и за двама ви. Ти сама ще решиш какво да му кажеш, но не съм сигурен дали да си искрена ще е добре в тази ситуация.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bde411ddbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много жалко за момчето, чак ми стана гадно з анего. Не мисля, че има мъж на земята да иска да е неговото място. Ти в момента го лъжеш, никакво време не му даваш, а само мамиш и му губиш времето, твоето също. Чувствата щом ги няма сега, никога няма да се появат, дори ще стане непоносимо да го гледаш. Оставиги да си търси друго момиче, жени колкото искаш има, само заблуждаваш горкото момче, има жени които плачат за него. ОСТАВИ ГО. ТОЙ ЩЕ СИ НАМЕРИ ДРУГА ЖЕНА

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 12ef38e74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   От авторката: Разделихме се преди реално да е започнала истинска връзка, много скоро след като написах този пост. Беше най-честното нещо, което можех да направя в ситуацията.

Подобни случаи са много, много тъжни и за двете страни.
Той, като влюбен, логично остава наранен.
Аз пък не мога да спра да анализирам защо не съм успяла да отговоря с взаимност на някой, който го заслужава. Едновременно с това отначало още дълбоко в себе си съм знаела, че мога да изпитам само приятелска грижа към него. И след като всичко се е стекло по точно този начин - приятелството се оказва невъзможно в чист вид - от това ме боли.

Разминавания. Явно е време да се науча, че няма логика в тези неща.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 00b44a5e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Няма какво да анализираш. Чувствата не подлежат на анализ. Дай си малко време и се ориентирай към друго момче. Това прозвуча малко като заповед. хах искам да кажа, че животът продължава и в главната и незаменима роля си ти. успех ти желая!

М20

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e647125694
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз имах точно същия проблем с момиче, като теб и тя беше преживяла сериозна връзка първа любов и и трябваше време въпреки, че това не и пречеше да излизаме и да правим всичко, което правят влюбените, но щом не можеш да изпиташ онова чувство в гърдите, което те побърква, не го залъгвай и не се опитвай да си дадеш време за да се влюбиш. Влюбването просто се случва, някои хора се влюбват от пръв поглед, но аз не вярвам в такава любов, а други след първата среща разбират, че искат завинаги да бъдат с този човек, а ти щом се колебаеш по добре остави момчето, да си те изстрада и да си намери момиче, което ще изпита това, което той изпитва към теб. Трудно е но няма смисъл, няма вариант в който да му е леко и в двата случая ще го боли. Повярвай ми живея го това и знам, опитахме се да бъдем приятели, но не се получи, опитахме какво ли не за да бъда до нея, но няма ли го онова чувство любовта, погледа по които може да разбереш всичко нищо няма да се получи по добре остави момчето да му минава и да търси нова любов това е моя съвет, не е хубав, но друг вариант не виждам, и не му предлагай да бъдете приятели и да се виждате с нищо няма да му помогне и това, просто го остави. Да грубо е гадно е, но това е единствения лек. Рано или късно може да ти дойде акъла в главата, че това е било момчето за теб, защото като излезеш на вън и ако се огледаш ще видиш колко зли и алчни, подли са станали хората и ще съжаляваш. Надявам се да вземеш правилното решение за теб и за но него

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2fdcf99d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не можеш да се влюбиш, защото те оважава и те има като човешко същество затова. Вие сте свикнали някой тъпанар да се е*ава с вас и да се гаври само и тогава направо ставате лудо влюбени в такива. ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker