Трагичен случай - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трагичен случай
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3292 пъти
Знам, че има много като мен, които само се самосъжаляват, но аз съм трагичен случай. Уж съм хубав човек - момиче - и като външност, и като душевност, но с тия мъже... Сега съм малко над 20 и досега какво да ви разправям... Това, че почти няма момчета, които да ме харесват е едно, но най- лошото е, че ми се лепят някакви пълни идиоти - прости, които нямат реален поглед към света, отгоре на всичко тогава аз бях на 20 г. , а те на по 34 - 35. Единият го отрязах директно и такива си ги съчини после за мен, че не мога да се оттърва от клюки, не е важно... Имаше още един двама, които ги разбрах, че искат само да извлекат полза от мен и прекъснах контакти... Имаше и един друг, който искаше да излезе нещо и после изведнъж рязко се отдръпна и край... И няма други - на моята възраст, а пък и въобще - просто момчетата имам чувството, че не ме харесват, че не виждат нищо женствено в мен, че не ме възприемат като жена, не знам по - зряла ли изглеждам(само да кажа, че се обличам небрежно предимно, не само), имам чувството, че ми се лепят само използвачи и такива, които ме търсят за приятел. И да кажа, че последните години съм в различни среди в работна, в университет, по други мероприятия... движа се между различни хора... но това е. Мисля си, че проблемът е в мен, че те не виждат в мен нищо, че не съм истинско момиче за мъжете... Много се терзая и търся причината и не мога да си го обясня. Все съм сама много години, познатите все ме питат вече не се ли е появил някой в живота ми, самотна съм... Понякога си мисля, че изглеждам пред другите твърде наивна, защото не съм някоя супер отворена и не мога да се държа така...
Моля ви, дайте ми някакъв съвет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: d6c5882457
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   малко над 20.... златната възраст на кифлите, дето се мислят за кроасани, споко скъпа, ще се приземиш!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a24c13b353
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Един си отрязaлa, .. друг се отдръпнaл, aми нормaлните нещa. нaли тaкa се случвa, едни ние не хaресвaме, други пък нaс.
Хубaво е, че дори дa не си много нaясно кaкво искaш, поне знaеш кaкво не.
Спокойно ще се появи твоят човек, но не унивaй и не се зaтвaряй в себе си, може още дa бъркaш в изборa, товa се нaричa опит.
Мисля че по- големият ти проблем е, че себе си не познaвaш, но нищо, и товa идвa с опитa.
Aко те дрaзнят въпросите нa хорaтa, кaжи им- знaм кaкво искaм и когaто го открия ще рaзберете.
A зa тaкивa дето си съчинявaт истории, знaм, че имa няколко дето ме били е.... и, сaмо дето aз явно не съм билa тaм.
Попитaх единият:я, нa мен хубaво ли ми беше;)))

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 99dea71b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Точно такива като теб няма да си намерят и съпруг! Такива като теб, които са с големите претенции!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a24c13b353
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото по- големи сa ти претенциите, толковa по- добър ще е изборът ти;)))))
Сaмо не позволявaй друго дa ти се втълпявa, стaвa думa зa твоя живот, щaстие и бъдеще. доброто ще споделят и друго, лошото.... е, в повечето случaи вероятно не всички ще сa до теб.
Ето, че и кифлa стaнa, зaщото имaш не си билa пуснaлa някъде си. тогaвa щеше дa к... a де;))))
Aбе я си бъди кифличкa зa тия, но с пълнеж и покритие;)))

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7f67b63f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Стига сте я нападали! Нормално е една уважаваща себе си жена да търси стойностен мъж, който да я разбира и да й допада по характер. Трудно е да се намери такъв и не се дължи на претенции, а на най-нормални очаквания за една връзка. Извинявайте, ама и аз с простаци (каквито има доста) не мога да общувам, пък още по-малко да имам някакви по-специални взаимоотношения с тях... Най-малкото нямаме какво да си кажем!
Към авторката - Винаги ги има тези моменти на отчаяние. Спри да го мислиш и тогава ще се появи този, когото чакаш... :-)

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c1ec6bd17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хора, ама каква кифла, бе не четете ли какво пиша, че съм скромно момиче и не се държа нахакано, просто обичам да казвам истината, когато трябва. Повярвайте ми онзи, когото отрязах беше наистина много зле, 35 годишен застарял ерген, селяндур, който разсъждава като 12 годишен. И не съм с големите претенции просто мога ли да тръгна с първият срещнат или с хора, които са много под моето ниво. Ама то просто няма други - това е... Не можахте да вникнете в същността на проблема, а той е че никой не ме харесва( с изключение на въпросният 35 год. който май и той не е истински). Другото момче ме иска просто за приятелка... това е.
От авторката

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: eb2d7c1f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спокойно :) Разбира се, че ще имаш претенции и това не те прави кифла. Всеки, човек има самоуважение и не бива да допуска до себе си, някой в който не вижда нищо хубаво. Държиш се все едно гониш последният влак. Толкова си млада, всичко е пред теб. Горе главата, човекът за теб ще се появи!

Mell

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a4c148866d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не слушай номер 3, някакъв комплексар, който яко са го рязали е.

Сега, тук съветът е прост - трябва да се отвориш и да търсиш. Няма значение каква си, момчето/мъжът няма да падне от небето ако само седиш и чакаш.

Ако казаното от теб е вярно, то причината ще да е в поведението ти, навярно и в езика на тялото ти. Явно е, че си неопитна в тази сфера. Виж едно-две списания, облечи си другояче (това не значи да хванеш плът да показваш, а примерно нещо модерно или по-забележимо, да не е небрежно). Погледни походката си - ходи изправена, излъчвай увереност (недей да въртиш гъз обаче). Когато говориш с някой, когото харесваш покажи, че си заинтересована - усмихвай се повече, не бъди стеснителна, говори повече. Поемай и ти инициативата. Ако приятелите те питат толко, престраши се и ги питай дали те не познават някой, който ще ти пасне.

Но това е най-важно - БЪДИ уверена в себе си. Никой не иска партньор, който ще се сдухва или ще се държи като дефектен, това отблъсква инстинктивно.

И не се отчайвай, има такива момчета, само аз познавам поне 3. Така че спокойно, ще си намериш твоят приятел.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d6c5882457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тъй ще е първите 60 години, после ще дойде принца да я прибере ;) И от къде видяхте, че самочувствието и има някакво "покритие" различно от разтекъл се мармалад - не знам. Такива "вечно преценящи" и избиращи накрая си вземат най-, ама най- големите боклуци, просто защото читавите мъже имат достойнство и не се оставят да ги третират като стока за продан, нито пък жените се държат като туристическа атракция на търг с явно наддаване.
Успехчета желая на авторката ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6866c923e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колко мъже ти трябват? Един, нали? Тогава няма какво да се терзаеш, ще го намериш. По-добре на 20 и няколко да срещнеш правилния с който ще сте цял живот, отколкото от 13 годишна да почнеш да сменяш мъжете като кърпички и да не си знаеш броя на връзките и сексуалните партньори. Така, че не се тревожи, само още малко търпение и ще го намериш. Виж, ако е въпросът за какъв да е мъж, тогава е още по-лесно, къса пола, повечко грим и отиваш в първата кръчма... обаче ти не търсиш това, така че просто се съсредоточи върху работата си и остави нещата такива каквито са. Тя съдбата си знае работата. Ще го срещнеш в правилния момент.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7fd6984dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Какво се оплакваш ти, аз съм на 16 и виждам някога как се мъчат да ми се лепят мъже на по 30 . И то нито ги провокирам, нито нищо. Дори отбягвам да говоря или да привличам внимание, ако има някой в такава възраст. Все пак се чувствам адски некомфортно, като знам, че някой от тях са почти на годините на майка. По-вероятно е да им изглеждаме по-наивни и глупави, отколкото зрели. И разбира се, като мъже се мъчат да си пробват късмета. Около мен също не се завъртат момчета на моите години, ама като погледнем реалното, човек като търси - намира. Няма как а ти кажем тук във един сайт, без да те познаваме и прочее, какъв ти е проблема и къде грешиш и какви са ти недостатъците. Пък и то за нас нещо може да е недостатък, ама за някой мъж в това да ти е чара. Само ти казвам, че макар в по-ранна възраст и при мен е същото. Не искам да прозвучи обидно, но това не е такъв голям проблем. Виж половината теми разводи, изневери, липса на какво ли не и разбити по един или друг начин бракове и връзки, а някои имат и деца. Ей това са проблеми, останалото е от днес за утре.


*13*

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0c58990571
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Естествено, че ще бъде с претенции. Да не е помияр, че да не подбира?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 699b9f93cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   На мнение съм, че само такива ти обръщат внимание, защото всъщност наистина ти не си нищо повече от тях самите. За всеки влак си има пътници са казали хората, но пътниците зависят от влаковете и тяхното направление. На всеки е ясно, че няма вероятност да срещне образован, млад, добре изглеждащ и облечен бизнесмен в електричката за село....... горно уйно /незнам дали стига влак до там/.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a499911af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм на 28 и съм в същото положение. Мъжете на моята не ме забелязват. Причината е че съм по-затворена и трудно общувам с тях. Но иначе аз работя предимно с мъже, които са по-възрастни от мен, не знам защото са по-опитни ли или предразполагат ли ме с тях нямам проблем с общуването като с връстниците ми

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 194df5a359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Май не разбрахте проблема на авторката! Тя се чувства пренебрегната от мъжкия пол, нежелана и не достатъчно женствена. Смятам че проблема е в самочувствието, както някой беше споменал по -нагоре. Аз те разбирам, защото и аз имам проблеми със самочувствието и това ми е попречило и все още ми пречи не само връзки, но и за създаването на приятелства и още куп неща. Като цяло самочувствието е от изключителна важност, може да си най-талантливия и добър човек, но нямаш ли самочувствие никой няма да го забележи.. тъжно, но факт. Хората се чувстват по значими до хора които са уверени и се обичат. Просто работи над себе се... ти си знаеш какво те тормози и не харесваш в себе си. Когато един човек се обича, той е позитивен и всички искат да бъдат до него :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d6c5882457
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Най- обичам "скромни момичета", които обясняват как еди кой си е "под нивото им", това просто ми е любимо :)))) Сега се имаш за голямата работа, ама един ден ще се чудиш кой ще е тоя, дето ще те бръсне за слива и накрая ще се хванеш с някой пропадняк, само и само да си с някой. Запитай се какво ти предлагаш скъпа, освен една миризлива... , че си тръгнала да мериш нива и да оценяващ тоя и оня..? ! Щото това, дето го предлагаш едва ли е "над нивото" на чичката, дето си се хванала с него, само дето си с големите претенции. Всеки кукублещер се има за красавица, всяка с що- годе някаква визия се има за богиня и смята, че целия свят и е длъжен поради тази причина. Тръгнала по барове и бардаци да си развява оная работа, после мъжете не ставали. Ми да беше си потърсила нормален мъж на нормално място, ама опаааа забрабвих, че такива не представляват интерес за кифлите.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1c00adaa76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До номер 13 - май имаш комплекси на тази тема щом даваш такъв просташки отговор. Първо въобще не ме познаваш за да бързаш да заключваш каквото и да било и второ съм образована и се движа в Културна среда, просто ми се лепят най - големите откачалки - факт - и други хора ми го казват...
От авторката

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1c00adaa76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Към номер 16 - голям си комплексар - май ти нищо не можеш да предложиш на жените и за това всички са ти криви и трябва да си даваш тъпото мнение в теми, които не те засягат. Да виждала съм какви ли не момичета по дискотеки и като облекло и като визия, но това не означава че всички са такива. Не можеш да вникнеш в същността на проблема, а и едва ли авторката е тръгнала с къси поли и деколтета по барове да сваля първия срещнат и после да се оплаква че е намерила боклуци. Има и жени, които са НОРМАЛНИ, не са леки - може би там им е проблемът.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6641ef3c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Скъпа, не слушай комплексарите които те нападат. Номер 16 сигурно е ерген над 35 и злобее, че готините момичета не му се вързват. И мен са ме сваляли такива-дебелички, ниски, понякога леко плешиви над 30 или дори на по 40 и вкопчени в идеята, че изтървават влака за деца и семейство. Пък после като откажеш автоматично ставаш кифла и каква ли не. Продължавай да търсиш момчето, което ти харесва и ти е на нивото и те заслужава! Малко търпение и ще го намериш! В никакъв случай не сваляй критериите и не се оставяй на злобарите да те убедят, че не си толкова готина за колкото се мислиш!!! Аман от комплексари, нямате самучувствие и се опитвате да смажете чуждото!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker