Какво иска той от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво иска той от мен
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3722 пъти
Много се чудих дали и аз да споделя историята си, не ми се искаше, но се лутах в сайта и не открих подобна реших да я напиша. А пък ми трябват компетентни хора.
Първо да кажа, че аз и той сме между 20 и 25 години, той е 2 години по - голям от мен. Запознахме се по най - абсурдният начин преди около 2 месеца, няма да кажа къде някой да не ни познае - само ще кажа на място, където си мислех, че ходят само пияници и женкари, а не свястни хора. Но той се оказа, че е точно обратното, по една случайност бяхме и двамата на това място. Разменихме си и координатите, писахме си известно време. Той се оказа, че е много зает, опитва се да се издигне със собствен бизнес и му трябваха хора, един вид да набере хора. На първата среща говори за себе си, за бизнеса си, останах с впечатление, че иска да се сближим. Тогава ме попита понеже трябваше да се среща и с негови приятели, дали да се поразходим двамата или и с тях - аз отговорих, че ми е все едно. Дойдоха и те. Как трябваше да постъпя?
После си писахме още малко, той ми звъня 2 или 3 пъти само и то когато пак трябваше да се срещаме - единият път бяхме с хора от неговата сфера на работа, а другият път бяхме сами, но накрая пак дойдоха неговите приятели, имах чувството, че съчетава нещата. В последният разговор преди да дойдат приятелите му се държа с мен обикновено като с позната и някак си вмъкна покрай тема на разгавор, че той не искал гадже по принцип, щяла да иска да излизат на него нямало да му е до това, щял да иска да си легне, тя щяла да се сърди. Имал цели и планове, те му били главното нещо, за което да мисли и тн. Аз си помислих, че ми намеква нещо на мен може би нз. После пак ме търси веднъж във връзка с работата му. Като се прибрах вечерта мислих много, бях говорила и с едни мои близки и те казаха, че има нещо гнило. Аз бях много разсърдена, мислех, че ме използва и в едно писмо му пратих това което ме измъчва и го питах какви иска да са ни отношенията - на познати, на приятели или на работни познати и му писах че ме мисли за наивна и тн. директно. Няколко дни не го търсих, нито той мен, не знаех какво ми е отговорил. После случайно се видяхме приятелски с други познати и вечерта като се прибрах, прочетох какво ми е отговорил- отклонил темата и ми писал, че не ме мисли за наивна, че поддържа контакти с хора или като приятели или като колеги(как да го разбирам това? ). После му писах дали не ми се сърди и той отговори, че не. И това е от от тогава нищо, чудя се дали не съм го подплашила с тези мои директни въпроси, но аз преди го предупредих, че обичам яснотата. Преди ми споменаваше за излизания с него и негови приятели - мъже, в смисъл, че и аз да ходя с тях. Не го познавам още добре, но съм убедена, че е свястен. Много се измъчвам, какво иска той от мен - може би само приятелство, не мисля, че ме използва... Как да продължа да се държа спрямо него, да му пиша ли или да оставя така нещата? Хора, много съм объркана.
Само да вметна, че аз до сега не съм имала сериозна връзка, то и аз може би не искам гадже... Но онази вечер като запознахме всичко беше толкова странно, сякаш се появи нещо между нас, не знам... И на първата среща сякаш имаше едно особено отношение към мен, а сега... Иначе като човек ми допада доста, много ми е приятно и спокойно като съм с него, различен е от останалите...
Моля ви дайте някаква оценка на ситуацията, особено мъжете. Защо иска и момиче приятелка, има много приятели момчета и защо така се отдръпна. Да се сближа ли с него, какво да очаквам? Може би да оставя да станем близки приятели и това е. Дайте ми съвети и само много ви моля без нападки и обиди, достатъчно ми е гадно! Благодаря предварително! Извинявам се за дългата история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: c49dc166e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говорете повече и си изяснете нещата и двамата. Никой непознат в интернет не може да ти каже как да постъпиш по-добре, защото ти самата разбираш ситуацията изцяло и всестранно.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 67478ffae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да е обратен.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c5fbc8aadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Зает, зает, колко пък да е зает? Ако си пада по теб, ще намира време... Очевадно е, че не го привличаш като жена, иначе досега да е направил нещо по въпроса. Иска те само за приятелка. Това е моето мнение.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 90d769d1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти отговорите ги знaеш, момчето е било съвсем искрено.
Кaзaл ти е, че рaботи много, бори се дa изплувa и успее с рaботaтa/ бизнесa, който се е зaхвaнaл, че в моментa с сериознa връзкa не може дa се обвърже, дори е посичил причините, знaе, че в моментa не може дa се отдaде пълноценно, a ти пък зaтвърждaвaш притеснениятa му.
Щом те търси, знaчи- интерисувaш го, съветвa се с теб относно рaботa, увaжaвa мнението ти.
От всичко, което си нaписaлa, остaвaм с впечaтлението, че е момче- мечтa.
Aко искaш дa присъствaш в животa му, подкрепяй го, опитaй дa " рaстете" зaедно в тези негови плaнове, aко ти допaдaд и нa теб.
Покaжи му, че нямa дa му бъдеш мрънкaщa тежест, a достоен пaртнъор.
Aко пък не, дaй координaти- aз го искaм;))))))

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3aa8d96858
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен ясно ти е показал че сте просто приятели и че няма други чувства към теб. Съжалявам ако ще те разочаровам, но по написаното така си личи поне според мен. Може и да греша. Според мен сега е наблегнал на кариерата, щом говори основно за това като се видите. Излизай с него като приятели пък ще видиш може с времето да се появи нещо повече. Успех.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d6af61ae2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Два месеца са прекалено кратък срок. Според мен няма какво да се изяснява на този етап, защото самите ви отношения не са се развили.
Най-голямата грешка е да тръгваш към един мъж с мисълта, че той ще бъде нещо специално в живота ти. Нещата или се случват, или не се случват – веднага или на по-късен етап. Времето намества всичко и показва кой какво иска и какво прави. Защото понякога човек казва, че иска едно, а прави друго.
Не го търси. Остави го да те потърси той, ако иска. Ако не иска – и да го търсиш, ще е все едно – само ще се изложиш и ще намалиш шансовете си да бъдеш с него, ако изобщо имаш такива.
Ако все пак той те потърси, се дръж естествено – като свободна и мислеща жена. Ако иска помощ от теб – помогни му. Представи си, че той не е потенциален твой партньор, включително и брачен, а просто човек, с когото ти е приятно да общуваш. Нужно е време, за да видиш какво ще се случи с тези ваши отношения.
Засега, обаче, от твоя страна – пълен пас! Нямаш друг полезен ход, доколкото мога да съдя от собствения си житейски опит. И това, с писането на разни писма също е доста тъпо. Повтаряй си наум какво би му казала, но го запази за себе си. Изчакай точния момент да му кажеш какво мислиш, ако такъв момент настъпи. Понякога чакането е доста дълго – може да минат и месеци. Търпение и мъдрост!
Дано да съм ти помогнала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 259927badc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Липсата ти на опит ти пречи да имаш адекватен поглед върху нещата. Ако досега беше имала 1-2 връзки, щеше да знаеш какво искаш. Ти искаш сериозна връзка, иначе нямаше да пишеш тук - затова не се отмятай от принципа си. Цитирам те:
" то и аз може би не искам гадже... "
Опитвам се да ти кажа, че когато тепърва навлизаме в света на любовта, сме готови да дадем много, да правим компромиси. На всичкото отгоре това ще бъде евентуално първото ти сериозно влюбване. Не рискувай, ако не си сигурна в него, защото ще си наранена.
Аз като влюбчив човек, но все пак с някакъв опит, ще кажа. Момичета, ако нямате опит в любовта, не ходете при женкари и несериозни мъже като цяло, защото ще ви разбият сърцата!!! Навремето и аз не прецених трезво ситуацията в първата си връзка... а той човекът си намекваше, че не може да ми даде сериозна дълга връзка.
И най-вече - не хабете излишно време. Докато седмици наред чакате някой да се сети за вас, ще изпуснете някого, който би ви дал любов!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b8dfbd73d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какви хора ти е казал, че търси за работа? Ако са web дизайнер(к)и и програмист(к)и, не се занимавай с него... Казвам го, защото когато бях с една голяма компания от момичета веднъж се наложи да търпя един такъв, раздаде визитни картички на всички момичета от компанията, а мъжете някак пропусна. Обясни, че търсел уеб дизайнери и прочие за своя фирма. Естествено се държа доста флиртаджийски към момичетата. Според мен си търсеше нещо да клъвне.

Не казвам, че твоят случай е такъв, просто споделям моя опит. Най-вероятно е изобщо да нямат нищо общо, но все пак да кажа.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5c8004b414
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Особено мъжете:) даваме оценка. Може да има някоя стара история, с която са разделени, но нещата не са приключили съвсем и иска да види развитието преди да се хване здраво за другия клон(ти). Но много повече ми прилича на неуверен мъж, който е несигурен с жените и най-вероятно и той никога не е имал сериозна връзка. Плаши се от сериозно обвързване и произтичащите от това нови(за него) отговорности.
Всички тези неща:
"опитва се да се издигне със собствен бизнес и му трябваха хора" - ами пожеланията са хубаво нещо, а и мечтите са безплатни.
"но накрая пак дойдоха неговите приятели, имах чувството, че съчетава нещата" - доста тъпо, хем му се фука с теб пред приятели, хем ти прави въртели 2 месеца.
"прочетох какво ми е отговорил- отклонил темата и ми писал, че не ме мисли за наивна, че поддържа контакти с хора или като приятели или като колеги" - п*тк*нски(с извинение) характер. Ако те имаше просто за приятелка, щеше да ти отговори ясно или да не ти дава поводи. А и ти отдавна щеше да си го разбрала.
Има една лююююбима практика на жените с такива колебаещи се мъже, виждал съм я N-броя пъти:) Изведнъж цъфват с някое чисто ново гажде, да видят как ще реагира основния заподозрян. Ако го направиш това, не е зле да се разделиш след 2-3-4 седмици-месец-два, и да се облегнеш на рамото му(образно казано:) като му посподелиш на какъв идиот, тъпанар, и тн и тн си попаднала и да му внушиш лекичко - ето! той е нещо съвсем друго, истинския и различен.
Иначе можеш да опиташ да повдигнеш самочуствието му като подчертаваш/поласкаваш хубавите му качества. Да го оставиш той да те търси предимно и ако започне да ти споделя някои проблеми винаги да бъдеш добра, мъдра, разбираща жена, която обаче остава в собствена хармония със себе си и някоя неочаквана постъпка би я очаровала и въодушевила. Никога не реагирай като изнервена и несигурна. За това ще са ти необходими доста душевни сили и гъвкавост обаче.
Като цяло мнението ми е, че силно си преувеличава бъдещия бизнес, доизмисля си, може в момента се е сетил да работи върху себе си заради теб, но и неговата увереност и реални резултати никакви ги няма все още на хоризонта. Представил се е за много повече пред теб отколкото е. Както си решиш:), дай му някакъв шанс, няколко месеца-половин година, ако няма положително развитие, не си губи времето и остави детето само да си пораства.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 92fd25feec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   N10 благодаря ти много за погледа от мъжка гледна точка. Само да кажа, че е имал няколко сериозни връзки, последната преди около година, не знам какво точно е станало, но от тогава решил да става друг човек и е започнал с целите. Иначе бих казала, че е зает доста, занимава се с повече от едно неща. Ами относно това, че ме кани да излизам с него и негови приятели - момчета? Може би има и други приятелки момичета, за които не знам...
Ще бъда благодарна на още мнения по въпроса, благодаря на всички за написаното, за различните гледни точки! Ще ви държав течение!
От авторката

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7efa120c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той сам ти е казал, че не иска да има приятелка, ако те искаше със сигурност щеше да ти го покаже ясно още в самото начало. Защо иска да се виждате, пък не иска нещо по-сериозно, няма как да разберем, а и не трябва да те интересува, но определено не си пада по теб. Остави го, не излизай с него, защото го харесваш и така само ще се мъчиш. Отдалечи се и го забрави, явно не е толкова свясен, просто леко си хлътнала.
Може коментарът ми да ти си стори гаден, но е обективен. Не се занимавай с него, намери си някое добро момче, за което ще си важна, а не за запълване на време, за секс или повдигане на самочувствието.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fa9eeb96f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Искам само да уточня, че не съм казала, че съм хлътнала - да допада ми и ми е добре с него, грижа ме е за него, но и аз самата не знам, дали е любов. На този етап ще си наложа, че ми е просто приятел и ще чакам да се опознаваме. Към No 12 - в началото имаше интерес, но след това се отдръпна и накрая с тези мои словоизлияния съвсем го уплаших. Споменах ви и че ме канеше да излизам с него и неговите приятели, но после нищо повече не спомена... По - нататъка пак ще пиша. Благодаря все пак! От авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker