Изневерявал ми е многократно с проститутки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерявал ми е многократно с проститутки
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 6149 пъти
Здравейте!
На 27 години съм и съм с мъжа до мен от 12г. Голяма, силна, детска, ученическа, истинска любов.Винаги съм знаела, че някой ден ще имам и дете от него.И това стана, имаме прекрасен син на 2.5г. В началото на връзката ни всичко ни е било розаво и безгрижно. Дойде период в който аз започнах да го ревнувам ужасно много.Може би на 3-тата, 4-тата година.Просто усещах, че нещо има, нещо не е наред.Може би около две години съм била със свито сърце.

Аз му бях първата жена и естествено никога не съм си и мислела, че ще съм и последната.Точно заради това съм имала и свойте опасения и притеснения.Дотолкова бях обсебена че някой ден ще ми изневери, че застраших връзката ни, започнах да задушавам не само него, но и себе си.

Един ден просто реших, че няма смисъл да се тормозя за неща , които може и да не са станали, а да са станали аз не знам за тях, той е със мен и ме обча...с времето се научих да не го ревнуам.По скоро да не се фиксирам върху това, защото го обичам безкрайно и няма как да не ревнувам.Освен това той е доста привлекателен мъж с голямо женско внимание към него .

Но минавайки през този период на връзката ни, някъде в мен започна да се заражда желание " да не остана назад" и да се питам аз лли ще съм единствената глупачка която не е иневерявала толкова години.В крайна сметка когато човек си науми нещо го постига.

Чрез сайт за запознанства се запознавах с доста мъже, в крайна сметка се случи да се видя с някои, но само с един правих секс.Приключението ми беше доста нестандартно и се повтори два-три пъти в рамките на 1-2 месеца.Това се случи на 7-та година от връзката ни,когато страшно много неща ми липсваха.

След поредната дупка помежду ни взех решение, че аз или искам да съм с този човек, или просто трябва да се разделим.Поговорихме си и взехме решение, че сме заедно, обичме се и ще се стараем винаги да сме щастливи.Не е имало признания за изневери.
До сега...

От известно време не знам по каква причина аз намеквам за своята изневяра, той не вярва и след поредица от подмятания, закачки и разговори аз реших да си разкажа всичко и да не ми тежи на съвеста.Той винаги е твърдял, че не ме ревнува, че секса си е секс и той не смята че е нещо страшно да правиш секс с друг човек и т.н и т.н.

След като му разказах, той държеше да го направя и да споделя всичко , ми каза, че дватри дни му е било кофти, но го е приел и за него остава в миналото.Аз през цялото време се чувствах ужасно.Виновно, глупаво...чудех се какво ли му се върти в лавата, да не тръгне да ми отмъщава, да не ни се развали семейството...не спирах да се самообвинявам.

Вчера обаче той ми каза, че и той не е бил светец и в крайна сметка ми разказа, че ми е изневерявал многократно с проститутки.Никога не е бил с друга жена, освен мен, на която да не е плащал.Това се е случвало точно в периода в който аз се бях " поболяла от ревност" Твърди, че от 5-6 години не е ходил и не е бил с друга.
В началото реагирах нормално.Нямаше как да съдя при положение, че аз самата започнах всичко.Не се сърдя.

Но хора, адски ме боли.Много!!Не мога да разбера защо толкова красиво момче( тогава е бил 20 -22 годишен), със страхотно атлетично тяло, мечта за толова момичета е ходил и е плащал на гнусни парцаливи жени.Точно тогава бяхме затруднено и финансово, все още не живеехме съвсем заедно, той често се прибираше да спи у тях.И да даваш минималните си доходи, да оставяш вкъщи младо, красиво, влюбено момиче да спи спокойно, мислийки си че се прибираш и ти да спиш и да отиваш на лъвов мост за едно бързо ебане.

Разбирам, че със сигурност му е било любопитно какво е да е с друга жена.Може би първоначално просто е искал да пробва и за да не ми изневерява просто е отишъл и е платил, за да запази анонимност и да не се обвързва и да рискува.Но защо се е повтаряло толкова много пъти..каза ми че са над 10, но кой знае колко са били.И дали наистина е спрял? Започват да ми се въртят едни мисли отново из главата от коитосама се плаша.

Дали не е ходил и докъто съм била бременна, или докъто бях 5 дни в болницата когато родих?
Направо ще се побъркам от мислене.Толкова ми е гадно, ужасно, гнусно...Какви ли не емоции бошуват в мен.

На него няма да ги покажа, може би ще си поговорим, но тази болка ще остане дълбоко в мен.
Не искам да съдя, аз самата не съм светица.И да, както някой ще каже, може би е по-добре че не ми е изневерявал емоционално, а само си е правил чекии с проститутките.Но това е чужда, омърсена плът.Ами колко зарази има...Айде пробвай веднъж-два, три пъти...ама толкова много...

Мога много да пиша, защото раната ми е прясна.Имах огромна нужда да споделя с някой, а не искам да го злепоставям пред приятели.А и вече доверие на никой нямам.

Можете да правите коментари,просто всякакви мнения ще ми помогнат за преодоляване на болката.Просто имам нужда от споделяне...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: a0f6a04daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Незнам какво да ти кажа... И аз като теб съм болезнено ревнива. С моя приятел сме заедно от 5 години. До сега не съм разбирала за изневяра и надявам се да не се сблъсквам с нея. Аз също съм първата жена(в леглото) на моя приятел, както и той на мен първия мъж. Далеч съм от мисълта, че винаги ще ми е верен(сексуално), но и мен това ме измъчва, че ще дойде ден, в който той ще поиска да опита с друга.

Незнам точно как бих реагирала, ако разбера, само знам, че много ще ме боли. Само при мисълта, че може да докосва друга вместо мен, че може да целува друга вместо мен, ме побърква, очите ми се насълзяват. Опитвам се да не мисля за това и се моля да няма такива "инциденти". Не се измъчвай, недей да мислиш за минали неща. Желая ви много щастие и любов!!!
Силвия,20г.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 008eac616e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е толкова фатално че е спал с проститутки. Все пак не е правил секс по любпв а заради развлечение. Аз никога не съм изневерявал на жена си предполагам че и тя не ми е изневерявала. Но ще се почувствам малко по добре ако тя ми изневери със жиголо отколкото с някой нормален мъж.
Сега не мисли че го защитавам. Изневярата си е изневяра.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: e1c8c221b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ИЗНЕВЯРАТА Е ИЗНЕВЯРА КОГАТО Е В УМА, ФИЗИЧЕСКИЯТ АКТ НАРАНЯВА, НО НЕ СИ ГО СЛАГАИ ТОЛКОВА НА СЪРЦЕТО.КОГАТО ТИ ИЗНЕВЕРИ СЪС СЪРЦЕТО СИ ТОГАВА СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ.90% ОТ МЪЖЕТЕ ИЗНЕВЕРЯВАТ ДАЛИС ПРОСТИТУТКА ИЛИ С НЯКОЯ ДРУГА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ПРАВЯТ ГО.ЛОШОТО Е АКО СЕ ВЛЮБИ ТОГАВА ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАШ МНОГО НАРАНЕНА.АКО ГО ОБИЧАШ ПРОСТИ МУ.ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА ВТОРИ ШАНС

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ad4d91833e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Новер 3, доста умно предположение, много е трудно да простиш... Ужасно е... когато ти се случи нещо такова, дори при мисълта. Просто исках да кажа, че ми харесва коментара ти

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ad4d91833e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мила авторке, рядко си изграждам такова мнение за хора в този сайт, които са писали, рядко усещам това... Ти ми се струваш наистина умно момиче... Ама чесна, не си струва да си с някой на който си изневерил и ти е изневерявал.. Мое мнение, може да не съм права, ама не трябва да има др хора във връзката ви

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3bd628400a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами той може и да ти го е казал, само и само да си запази мъжкото достойнство. Все пак жена му се е .... с непознати от интернет форуми. Баси и жената. Може точно тогава нещо в него да се е пречупило. И той като мъж да измисли някаква контраатака. Така че недей да вярваш на 100%. Ама според мене си постъпила доста евтино. Знаеш, незнаеш и се отдаваш на други мъже. Евтината стока я купуват евтини клиенти.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f218c9862d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Благодаря за коментарите!
Вчера отново поговорихме и съм малко по-спокойна днес.
Номер 3 - аз съм му простила! Не го съдя.Знам че няма как да си млад мъж и да нямаш желания.Камо ли да знаеш че си правил секс само с една жена, а има толкова много.Аз винаги съм знаела, че това се е случило в някакъв вариант.Просто когато разбрах ме боля ужасно.Ние наистина се обичаме и имаме силна връзка помежду си.Особено в последните години.Затова имаме и дете,което е плод на голяма любов.Убедена съм в това. Ще ни е трудно, но и двамата ще си простим.Надявам се повече да не се повтаря и да запазим стабилно семейството си.
Номер 2- жената до теб е исинска късметлийка , а ти си мъж богатство! Дано успеете да съхраните това доверие и уважение помежду си.

Номер 6- да, прав/а си.Постъпих евтино тогава и го осъзнавам.Мисля си, че на време го осъзнах обаче и не се е повтаряло.Няма безгрешни хора.Не се оправдавам.Аз съм направила своята грешка и ще си понеса последствията.
Исках просто да споделя болката си и това ми помогна.Отпуснах напрежението, защото имах чувството че ще се пръсна.С времето нещата се избистрят и може би гледната ми точка се изменя.Мисля че наистина това е било по-добрият вариант на изневяра.Само се чудя защо е било необходимо толкова пъти да се повтори, но може би и с тази мисъл ще свикна.
Номер 1-Силвия..колко много ми напомняш на мен самата, на нашата връзка.И ние сме от 15 годишни заедно и мен тези мисли ме измъчваха.Желая ти от сърце да съхраните тази любов, защото тези връзки са много силни и чисти.И един съвет от мен, ако позволиш...по-добре е дори да се случи нещо подобно като при мен е никога да не разбирате, защото това наранява и наистина боли.Под каквато и да е форма.Доверието не трябва да се предава и човека до нас трябва да бъде уважаван, за да получим същото.
Живота учи!

И все пак си мисля , че наистина всяко зо е за добро и ще се опитам да видя добрата страна на тази ситуация.Картите са ни разкрити и може би ще станем още по-близки, дано..моля се за това!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 567cc859a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Вие да не сте поредните, които правят опит за шведско семейство и после съжаляват? Първо трябва да настигнем шведите по ред други показатели / бях там известно време и ще ви кажа, че никога няма да ги стигнем / и тогава да им пробваме и семейните модели. Самокритична си и най-хубавото е, че и двамата сте виновни и го осъзнавате. Вземете се в ръце, простете си взаимно и карайте напред. Само не знам как ще преодолеете зародилото се взаимно съмнение в душите ви.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 6cf6f9b135
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Откъде знаеш, че са били парцаливи?От време на време има мн.красиви девойки на околовръстното не само циганки.М/у другото много ми е жал като видя някое хубаво момиче да се продава.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ae6da0b15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Само не ми стана ясно дали ти си изпитала нещо към човека с който си правила секс,защото той сто процента не познавал тези проститутки ,пък камо ли да се влюби.Май твойта изневяра е по сериозна ,а не виждам момчето да пише тук...
Соня

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f218c9862d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Точно зародилото се съмнение ме притеснява.Дано спечелим доверието си отново.Ще отнеме време, но аз ще се постарая и ще направя всичко за да ми вярва отново.Дано и той успее да ми върне доверието към него.И за това ще се старая!
Към номер 9- сигурна съм че не са били парцаливи външно.Имам предвид душевно.Със сигурност не са били мангалки, каза че все хубави и млади момичета , които естесвено са поредните студентки от провинцията...
Не мога да разбера тези момичета, може би защото винаги съм имала подкрепата на семейството си.Но и на мен ми е жал...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f218c9862d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Соня, не не бях влюбена. Беше само секс по същата причина.Да видя какво е и с друг.
ТОй ми зададе същия въпрос и мисля, че все още не ми вярва, че наистина не съм имала чувства.
Аз просто не съм платила за това, но беше на същия принцип. Да другия ме привличаше сексуално, но дори не съм се целувала с него. Точно секс като с проститутка...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 28b0cdfff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти си проститката в случая... Защо всички нападате него, а не нея..? И тя е виновна..и то много. Едно е да отидеш на проститутка, а съвсем друго да влезнеш в сайт за запознанства, да се регистрираш, да почнеш да си търсиш мъж който да ти го сложи, да се видиш с него и да правите секс...и то няколко пъти. Отвращаваш ме. заслужаваш да страдаш и мъжа ти да не те погледне. Дано и той ти е изневерявал много...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ae6da0b15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Все пак не е точно проститутка тя защото все пак е спала с един само , доколкото разбрах, а той с доста.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f218c9862d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13, никой не напада НЕГО? Къде видя упрек?
КОй казва, че аз не съм виновна? Аз сама знам, че съм виновна.
Аз просто споделих болката си, личната ми, може би заслужената. Но ето такива коментари също ме радват, защото виждам нещата вече не чак толкова зле колкото си ги представях.

И да уточня, не съм влязла в сайт за да си търся мъж за да ми го сложи.! Имах регистрация в сайт в който си пишех с реални приятели в работно време. От там ме заговори въпросния човек, с който се оказа че имаме общи познати и дори срещата ни извън нета беше случайна. В смисъл, че всичко беше случайно и непланирано. За разлика от планирането да минеш специално по Ботев за да си вземеш някоя "перла" и то не веднъж , а над 10-тина пъти!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 20259d95a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Някой да ви е казвал, че подобни признания не помагат, и връзката не става по-здрава, а се получават допълнителни пробойни. Изневерила, ок. Трай си и се упреквай колкото си щеш. Стана ли ти по-добре след като изпя всичко, за по-невинна ли се имаш сега. Казали са го хората, и на калъп да те хванат -отричаш!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f218c9862d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Да, стана ми по-добре като казах. Стана ми защото попринцип съм честен човек, даже повече отколкото е необходимо явно. Не обичам лъжата и ме тормозеше това, че съм изпаднала в ситуация, за която бих упреквала много друг на мое място.
И не, не съм по-невинна сега. Чувставам се дори по-виновна.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 28b0cdfff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 13 съм. Значи ти случайно си срещнала човека, случайно си го видяла и просто си решила да правите секс... Е токлоз по зле. Значи може да го правиш с всеки случайно срещнат твой познат, така ли ? Това е още по зле отколкото да го планираш според мен. На мен ако дойдеш и така ми признаеш, че всичко е станало случайно...незнам как ще реагирам...честно ти казвам.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 28b22ba479
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Kаква глупачка си само,такива като тебе заслужават даса нещасни цял живот и така ще са,сама си се вкарала един голям авто гол.какво означава това изневерих и му признах да ми олекне на съвеста,та ти ако си имала малко съвест нямаще дасе ровиш по чужди мъже.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 7e3ea6d8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Здравей, разбирам как се чувстваш, но няма защо.

Забравете всичко. Имате дете и сте заедно от цяла вечност.
Тук ти си виновна, че си решила да пробваш първа с други.
Тогава защо го обвиняваш? Имате дете за Бога!

Когато утре 3 годишното ти дете те попита "Мамо защо се разделихте с татко" какво ще му отговориш?

Как ще го погледнеш в очите и ще му кажеш "Ами беше ми скучно и реших да видя какво е да си курва".

Разбирам, че ти я гадно, че щом е имал приятелка е спал с друга. А как ли се чувства той, когато знае, че си имаш мъж и въпреки това ходиш при други?

Разбирам, че ти е гадно, че е пипал мръсни жени (проституки), но как ли се чувства той, когато знае че друг мъж те е пипал?

Разбирам, че ти е гадно че ТОЙ Е СПАЛ С ЖЕНИ, КОИТО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИ, а как ли се чувства той, когато знае, че СИ СПАЛА С МЪЖЕ, С КОИТО СТЕ СЕ ЗАПОЗНАЛИ ОТ САЙТОВЕ; Т.Е. МЪЖЕ КОИТО УТРЕ ПАК МОГАТ ДА ТЕ ПОТЪРСЯТ???

Това твоето е параноя. И ще ти кажа защо - сигурна ли си че той ти е изневерявал? Видяла ли си го? Разбрала ли си го, освен от неговите думи? Ами ако те е излъгал???

При нас мъжете има един глупав момент, когато сме наранени да се правим на големите мъжкари дето не им дреме за никоя. Веднъж приятелката ми (с която съм от 4 години) ми каза че ми е изневерявала, и аз за да не остана по назад на бързо си съчених подобна история. Даже си купих друга сим карта от която да си пращам пиперливи СМС-и, и после случайно си оставях телефона за да може приятелката ми да ги прочете.

Просто исках тя да знае как съм се почувствал аз, и да разбере, че ако не ме цени ще ме загуби...

Няколко дни я оставих ревността й да я подлудява (и тя е много ревнива), и по едно време от другата карта изпратих СМС на моя телеон (който тя да прочете) в който обеснявах, че всичко това е номер, просто за да и дам урок и я чакам в другата стая...

Дори и наистна да ти е изневерявал с проститутки, какво от това. Важното е че те обича, и че не ти е изневерил емоционално. А защо не приемеш, че е възможно просто да те лъже (че ти е изневерил) за да ти даде урок???

Престани да търсиш под вола теле и да мислиш егоистично само за себе си. Каквото било било. Седни и си набий в главата, че той обича теб независимо от всичко и престани с глупостите.

Ако ще ти е по лесно набий си в главата, че той не ти е изневерявал, а просто те е излъгал за да ти даде урок!

Готова ли си да прекъснеш брака си, и да оставиш детето си без баща само заради твоята параноя?

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5073b6f16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Той е доста по виновен защото ти е изневерявал системно.10 а може би и повече.Но пък дали не те лъже за бройката само за да те нарани ,ако той се чувства наранен.
Ти му призна че си се виждала с един конкретен мъж 3-
4 пъти ,правили сте секс ,може би сте излизали насам -натам.

Това може да му е заприличало малко като на връзка .И си е измислил тази бройка за да те накаже.Сигурно е ходил един два пъти.юЖелая ви успех.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5073b6f16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Абе хора спретесе бе.момичето е кривнало един път ,а вие го изкарахте най-голямата К. в историята.изобщо не ги слушай тези малки душици всички имаме нужда понякога от нещто ново и различно ,е така само да се видим че още ни бива.Да сравнявате една изневяра с десет е смешно.Но и ти не съди мъжа си толкова строго -щом си му първа просто егото му е налагало да се разпише поне 10 пъти.Радвай се че не с твои приятелки(както в моя случай),
а с някави съвсем непознати жени които няма да види никога.Но съм съгласна с предходно мнение че тези неща не се споделят -НАИСТИНА БОЛИ МНОГО.Просто си ги дръжте за вас.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f218c9862d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Благодаря на всички за коментарите ви!
Нещата се развиват скорострелно при нас.
И днес ме боли не за мен вече, а за него. Защото го обичам и виждам че страда и го боли. И не мога да си простя гршката. Направила съм го, но защо трябваше да разказвам. Защо си мислех че него не би го заболяло??

Аз цял живот съм се подготвяла за тази болка и някак си бях подготвена наистина. Знам как да се справя. Знам как да го преодолея!

Никога и за миг не съм си помисляла, че искам да се разделим. За мен той и детето ми са най-ценното! Искам да умра до него. Бих простила всичко.
Искам и той да успее да ми проси и да продължим напред.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d72e6aab93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторке, мъжете не знам защо им е втълпено, че те могат да изневеряват на половинките си, а жените не. Оттам идват много беди.
Стига с тези двойни стандарти. Обидно е.
В крайна сметка след като сте решили да продължите ученическата любов в брак, сте били наясно какво не сте преживели. Трябвало е да се разделите тогава, за да се ''наживеете'', но явно не сте искали това. Не искате да се разделите и сега. В един от двата случая сте сгрешили. Прецените сами в кой....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a0f6a04daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От №1: Не мога да разбера защо нападате момичето. Аз напълно я подкрепям и я разбирам. Това не означава, че я оправдавам, не оправдавам нито нея, нито мъжа й, но ги разбирам и двамата. Макар че той малко е прекалил със секса с други жени, правил го е много пъти. Мисля, че достатъчно им е тежко и на двамата, за да ги натоварваме и ние с нашите упреци.
Миличка, желая ви много любов и разбирателство, и не правете повече тази грешка, след като се обичате толкова много и така ви боли!

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 78cc6db8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Благодаря за подкрепата и пожеланията!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2b751dfd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Казваш гнусни парцаливи жени. Не е вярно. Има много красиви проститутки. Аз лично ходя редовно при тях, много е приятно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker