Не знам какво се случва с нас..дайте съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво се случва с нас..дайте съвет
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4006 пъти
Здравейте. Не съм писала тук до сега, но ми се прииска да чуя странично мнение от неотрален човек, зашото напоследък се измъчвам и самообвинявам. Общо взето съм половин човек от известно време.. само мисля и мисля и не стигам до решенние
Такааааа... Живея с приятеля си от година и половина. Горе долу и от толкова сме заедно. Както във всяка връзка в началото всичко беше повече от перфектно. Получавах си вниманието, получавах си нежностите и всичко останало.
Сега вече е по-различно. Естествено знам, че няма как да е като в първите месеци....
Проблемът е следния... Ежедневието ни е толкова сиво и скучно, всяка вечер едно и също. Аз работя на смени, когато свърша работа или той ме чака у нас или аз него, този, който се е прибрал първи е сготвил нещо и какво следва? Хапваме, гледаме 1-2-3 филма и лягаме да спим. През това време не си говорим особено, рядко се случва да споделя с мен, а когато аз се опитам да кажа нешо и ако повдигна темата на следващия ден винаги следва "е мога ли всичко да помня, какво като съм забравил, че ще ходиш на лекар' и тем подобни ( случая с лекаря най-много ме нарани, бях толкова улашена тогава, ставаше дума за сериозни изследвания и прегледи, за обикаляне от лекар на лекар.. града още не го познавам много добре и ми се искаше поне да ме ориентира, но НЕ наложи се сама да се справя и с това)
Та.. дори и секс не правим често. В началото беше по 1-2 пъти на ден, а сега 1 път на месец-месец и половина. Знам, че повечето ще кажете, че си има друга, но не мисля, че е така. Ако не е с мен, значи е на работа. Когато не е на работа сме заедно. Винаги мога да разбера дали е бил на работа, защото и баща му работи в същата фирма, а техните ме харесват адски много и едва ли ще ме излъжат за нещо подобно. И въпреки, че физически няма как да е с друга.. пак започвам да си втъплявам, че има такава. По друг начин не мога да си обясня отношението му. А ако няма друга освен мен, според вас защо се държи така? В един момент казва, че ме обича, говори ми за сериозни неща (дете, как ще се преместим в по-хубава квартира, ще си купим наши си мебели и тн.. обмисля какво ще е за в бъдеще.. дори един път беше говорил с майка си, че й е време да става баба :D) Но има и моменти, в които стои до мен и просто го няма, тогава ми липсва най-много. Когато го попитам какво има винаги казва 'нищо какво да има, просто съм изморен, днес ме скапаха на работа'..
Обичам го наистина, иска ми се да оправя нещата, ако вината е в мен. Вече имам нещо като страх да споделям с него, дори ако сам си поиска секс мисля, че ще му откажа. Не защото не искам, а защото след това ще се увствам като използвана. Чакам го месец-2, когато му се прииска го получава и след месец-2 пак. Ами какво искам аз? ! ...
Моля ви, дайте съвет какво да правя. Според вас с мен ли нещо не е на ред или с него? Как да го накарам отново да ме види в онази светлина, в която ме виждаше в началото? На ясно съм, че след 12-13 часов работен ден е капнал от умора.. но и в началото беше на тази работа, а имаше време да излезем, да равим секс, да говорим. Сега е просто "изморен съм слънце, хайде да лягаме" и "лека нощ"

Мола ви посъветвайте ме как да възобновим отношенията си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: d7f1f3e415
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   да не те отчайвам с мойта бивша беше така ама поне си изпросвах секс, мъж съм, а като имам връзка ми трудно без да си подгоня поне веднъж дневно както аз си знам момичето до мен, не знам колко трябва да съм грохнал че да не обсипя с целувки жена, пък представям си ако е гола или с някое секси бельо, ох хубаво беше, сега и сам войнът е войн време е пак да заформя нещо мина ми раздялата, аз съм от онея дето вечер за вечер не обичат, колкото и странно да звучи, искам жена - тва в мислите ми е едно нежно мило същество което иска да го глезят да му купуват дрънкулки, даго целуват като за последно, да се чувства обичано и да дава същото, но не разбирам защо всички жени казвате че искате това, а в същност искате нещо друго да ви пренебрегват да са груби с вас да ви тормозят да ви игнорират, Вие не обичате да ви ОБИЧАТ, и ви е адски смешно когато мъж ви обича, обича те твоя дръвник, ама си му писнала, смени нещо, интимна прическа, секси дрешки, накарай го да ревнува, носи се по разсъблечена аз моята като я видех да излиза и да и се гледат презрамките на сутиена и откачах и тя беше наясно и как ме дразнеше само. в една връзка няма ли страст огън да я гори, дори след толкова време ако ми падне колкото и да ме измъчила ще има да дращи с нокти по матрака... , ми аз съм си такова едно близначе с душа на скорпионче, само и като мерне някоя засукана мадама ми иде да я изям с поглед, но до там като съм си имал момиче си е била само тя и толкова ни поглед в страни, не мога така така съм възпитан, майката скорпион, те нали са малко моногамни скорпионките е тук там с изключения, та да си знаеш той си я твой, няма коя да го търпи месец без да я накара да се почуства мокра с леглото, квото и да съ бърборим както на вас ви е добре така и на нас, няма разлика само малко гледните точки са различни, ние искаме тяло, вие обич, ние искаме осигуреност вие уют, те това е майката на свелената един кръговрат погледни го малко по така смени ъгъла, знаеш къф е кеф да те пипне мич и да усети нещо различно по тялото ти, говоря за мъж който спи до теб почти всяка или всяка вечер, да ти кажа поне на мен ми беше много хубаво и искам пак, играй дразни го дай му ласка която не си давала ама не всеки път, като решите да правите нещо скрий му очите, аре малко разкрепостеност, .... оф че че ми приправиха разни неща.... Поздрави дано си ме разбрала и дано съм ти полезен секс му е майката влажни езици и топли целувки, не филми знаеш моята правим секс и поглежда в телевизора после как да не те е яд и тя малко кат твоя... горе главата, опитай нещо ако ле не пътя и тва е
мъжете и жените са като градския транспорт на всеки 10 мин ще мине нещо което си заслужава да му се обърне внимание ако си в кондиция

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 772df313e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Е ти как си виждаш ежедневието? Да прескачате до Малибу или Дубай след работа, да хващате чартърен полет до Германия или как?
Истината е, че описаното е съвсем нормално в зловещата безработица и безпаричие. Пак се радвайте че можете да си плащате сметките, пак е нещо.
Всеки иска да се качи с партньора си в лъскава кола и да тръгне на където му видят очите. Също така като решите да излезете на едно кино и айде отивате. Само че в днешно време кино с пуканки е приблизително 40 лева, а това са пари които не всеки може да си позволи.
От друга страна ти казваш че нещата били не-розови, но какво направи за да са розови?
Почти не сте си говорили, еми след смазващ ден със стрес и нерви, какво да си кажете? Като няма настроение заради финанси или проблеми, как да се усмихнеш?
И сега пак е добре, като се появят деца е далеч по трудно, макар и повечето ангажименти да създават момент на не толкова сиво ежедневие.
И да, нормално е в една връзка на 3-4-6 месеца да е едно, на година 2 да е друго.
Според мен имаш някакви очаквания, които дефинираш добре, само че самата ти не правиш нищо по въпроса.
Както казах, реално нямате проблеми.
Разбира се така се тества една връзка, ако не издържите сега, значи ще е ясно.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 81bf9fdeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Според мен, щом сега имате проблеми, като родиш, ще е още по-зле. Постоянно ще се карате, че не ти обръща внимание, че не ти помага с бебето, че по цял ден ти си сама и се грижиш за него, а той ще иска да излезе с приятели в свободното си време. Не мога да те посъветвам как ще възобновите отношенията си, но ти казвам, че едно дете няма да ги направи по-добри, а напротив. И все пак дано не се окажа права. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: aa0392ac6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този филм съм го гледала, само че моят случай беше по-зле.
При мен нещата не се подобриха, само ставаха от зле по-зле. Търпях около 2 години и половина и го оставих.
Това сред мъжете е някаква пенсионерска епидемия - не искат нищо.
Не искат да излизат, не искат на планина, на море не искат, да четете нещо заедно не искат, секс не искат, да си говорят не искат, все не искат!
Не си само ти, може би тежкия живот прави мъжете сиви преждевременно, нямам отговор на този въпрос.
На мен накрая ми писна и смених мъжа.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bc44f569be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Прочети Мъжете са от Марс, жените от Венера и ще разбереш защо се държи така. След като си убедена, че няма друга и си прекарва всичкото свободно време с теб бъди спокойна. Според мен си има проблеми в работата или някакъв друг проблем и чрез изолация от теб се опитва да го разреши. Въпроса е, че докато не го разреши нещата няма да се оправят, той ще си стои в пещерата , а ти ще се чувстваш нещастна. Наистина те съветвам да прочетеш книгата, на мен лично ми помогна да разбера човека до себе си и защо аджеба се държи както твоя мъж.. ми имаше си проблеми и просто търсеше решение, а аз си мислех какви ли не глупости. Успех и на теб :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b10a3612ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Явно наистина си е изморено момчето..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b655b033b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми ако продължава да не ти обръща внимание, особено в секса, мисля че и двамата знаем какво ще се случи, въпрос на време ще е!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0f1327b1d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мила, седни и си поговори сериозно с него. Много е важно да си говорите и споделяте. Излизайте - отначало ще ви е странно но после ще видите как ще се върнат положителните емоции. Сивото ежедневие най-бързо изчерпва връзката - ако искаш да продължиш връзката си с този човек, не се притеснявай да поговориш, но СЕРИОЗНО - не както обичате жените да мрънкате малко по малко - инициираи СЕРИОЗЕН разговор иначе не вървят на добре нещата
М33

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7cf2783711
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Всичко бих дала да имам с кого да гледам филми сгушена. Но! Не и това. След още година ще се стигне до друг/друга. Дали от неговата или от твоя страна. Това с лекаря е глупаво от негова страна. Според мен го е домързяло да обича и да показва. Отдръпни се малко, погъделичкай го. Накарай го ЛЕКО да ревнува. И може да поговориш с него. Макар че ако чуеш нещо подобно пак от рода на "аз длъжен ли съм да помня... лекар а у" мисля, че решението ти е на 60 % взето. Още повече щом си в този сайт. Успех ти желая!

И знай, че няма да е края това.
Есмералда 24г

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b28ed9ab29
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така се случва при всички двойки като заживеят заедно. Няма как усещането му към теб да е като в началото. И аз от известно време живея с приятеля ми, и може би голяма част от нещата, които си изброила при вас се случват и при нас. Между другото, мъжете не искат да им се натяква за секса, и е грешно едва ли не да го изнудваш и да му натякваш за това. Просто ако не правиш нищо, е по-вероятно да те пожелае отколкото ако правиш....
Все пак, въпреки че виждам някои прилики с твоите проблеми, аз не им отдавам голямо значение, тъй като имам по-важни неща на главата. Може би съм права, може би не съм.
Но знам, че човек докато е млад, е редно да се радва на живота въпреки че ако иска да се реализира, трудно се съчетават излизанията с работата. Не споменаваш на колко си, но по написаното си мисля, че си на около 20 и мисля, че ти е по-важно да се съсредоточиш върху себе си и своите проблеми вместо върху тези според мен незначителни неща. Все пак той не ти е съпруг, и ти е рано за семейство (ако не съм сгрешила с възрастта).
А за да си интересна на един мъж, трябва да има някаква загадъчност, винаги да се играе. Аз съм го правила, работи, но честно казано сега въобще не ми е до някакви игри, и съм напълно себе си, съответно губи се тръпката. Просто всичко е въпрос на приоритети...

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cb36dc5382
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ааа не! Абе хора, вие не си ли говорите. Току що приключих 5 годишна връзка, по взаимно съгласие. През тези 5 години никога не съм се чувствала излишна, недоразбрана, необичана и т. н. Винаги сядахме и си говорихме открито за ВСИЧКО. Няма я комуникацията между вас и когато страстите утихнат, както обикновено става след първата година, и ако нямате какво да си кажете... единия почва да пише тук, а на другия му е все тая. Не знам от тук нататък как ще го накараш да споделя. Според мен е изключително важно в самото начало на връзката да се предразположите, за да се чувствате свободно да си споделяте всичко. Не мисля, че има друга. По-скоро ежедневието ви е скучно и просто му е еднообразно всичко. Ти си винаги там, винаги чакаща и задаваща въпроси, но винаги насреща. Ти си сигурна, няма вече тръпка. И ако е от типа хора които обичат предизвикателствата.. ами вече не си такова. Това е самата истина. Нямам съвет. Сядаш и говориш открито! Кажи му, че не си доволна от отношенията ви и че искаш да промените нещо, но и му кажи че няма да сте заедно на всяка цена. Подбуди в него онова забравено чувство, че не си толкова сигурна! Грижи се за себе си и външният си вид. Намери време за фитнес. Намери време за приятелите си. Дай му и на него пространство. Ако и това не помогне и не се влюби отново в теб има и по- лесно решение. Куфарчето и всеки от където е!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e45d4f0624
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката!
Ясно ми е, че трябва да говоря с него. Опитвам се от доста време, но никога не се получава. Само да повдигна какъвто и да е въпрос относно Нас и се започва 'оф какво пак си се филмирала" и така.. той е изнервен, а аз не получавам отговор. Темата просто приключва от където съм я започнала.
Ха-ха коментар 10 почти позна, на 25 съм :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ded7a307d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   В 10 год. връзкa съм aко трябвa дa ходя нa лекaр той си вземa почивен ден и идвa с мен и без дa съм го кaнилa. при нaй- минимaлнaтa нaстинкa, следвaт мaсaжи, прaви ми чaйове.. т. н.
Притеснителното е товa, кaто че.. не му пукa зa здрaвето ти, съответно...

Зa другото, aко не беше горе- посоченото, бих кaзaлa, че може би го тревожи, притеснявa бъдещето, в смисъл добро тaковa зa вaс едно детенце. то си е aнгaжимент и си искa средствaтa.
Кaто кaжaт мъжете, че женaтa билa меркaнтилнa.... aми нaли всичко товa с пaри се плaщa, усмивкa не върви.

Хвaщaй " бикa зa рогaтa", сядaй и говори фиректно с него.
Питaй го кaкви сa му точно нaмериятa и КОГA!
Кaжи му също кaкви сa твоите очaквaния и нaмерения също.
Не рaзбирaм зaщо не говориш с него открито.
Кaквa не/ ромaнтикa имa в товa дa си изясниш нaй- вaжните зa вaс нещa.
Относно сексa- нямa мъж, който дa откaже сутрин дa го събудиш със секс, обикновено вечертa кaто се прибере, искa пaк:)))
Не бъди инaт, aми 15-20 преди дa е стaнaл го почвaй, кaкто ти си знaеш, после, по обaд примерно му прaти смс- от сутринтa ми е нещо влaжно...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6a34996362
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Това е животът мила, ежедневието на повечето двойки е такова- работа на смени, умора, изострени нерви, телевизор, сън. Много млади хора израстват според мен с други очаквания, че животът им ще е като по филмите, и после се депресират като се сблъскат с действителността. Не търси вина нито в себе си нито в него, виновни са политиците, дето докараха хората до положение да работят по 13 часа! И според мен няма друга а просто е изморен. Не знам какво да те посъветвам за съжаление. Не казваш как сте с финансите, ако има възможност опитайте повече да излизате, да каните гости, да пътувате... Ако той не иска ходи с приятелки, запиши се на спорт, на някакви курсове щом ти е скучно. Грижи се за себе си повече, върви на мола и си вземи един куп нови дрешки, върви на козметик и фризьор... Да се видиш нагласена страшно вдига самочувствието и със сигурност ще предизвика и у него интерес. А може би като дойде детенцето ще имаш покрай него повече хубави емоции... Не си разваляй връзката заради грешни очаквания, ако искаш разнообразие направи си го сама просто!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7cf2783711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От всички коментари, НОМЕР 11 е най-прав/а!!!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7cf2783711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз си спомних за книгата Жените са от Венера, а мъже от марс, обаче това е прекалено! Няма как да не си загрижен за твоя човек, когато той ще отиде на лекар. Абе, айде моля ти се!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c938d10c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Правите секс един път на около 2 месеца? Каквито и проблеми да има, това не е нормално!
Ж 28

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f458e6507e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Според мен, той си търси причина да се скарате, защото явно му е скучно на момчето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker